Dodaj do ulubionych

Co maja LATINO czego wy nie macie..?

04.03.03, 19:38
- poludniowy temperament
- piekne czarne oczeta
- ciemna karnacje i wlosy
- pachna prawdziwie po mesku
- z reguly maja kase i potrafia sie swietnie ubrac
- dbaja o siebie, o ubior, higiene, figure
- potrafia ubostwiac kobiete, goraco i namietnie
- wogole sa goracy i namietni, pelni ognia i wigoru
- nie maja tylu kompleksow, raduja sie zyciem
- czesto sa obrzezani a wiekszosc kobiet to uwielbia (z wyjatkiem tych co nie
probowaly)
- maja gest, sa hojni, i nie wzbraniaja sie jesli kobieta chce to zrobic z
gumka
- potrafia spiewac romantyczne piosenki i moga powiedziec "ciao bambini!!"
- jesli wymawiaja cos po polsku, brzmi to taaak slodko
- za zaradni i potrafia ugotowac pyszne spagetti

niedawno z kolezankami zastanawialysmy, czemu marnowalysmy kiedys nas czas na
slowianskich czeresniakow, co to pelni kompleksow sa i marudzic potrafia,
skoro tylu pieknych chlopcow Latino chodzi po swiecie.
bye bye, milego wieczoru, ja ide na romantyczna kolacje zaraz :))
Obserwuj wątek
    • kami.kadze Smacznego :o) 04.03.03, 19:42
    • maretina ??????????????????????????????????!!!!!!!!!!!! 04.03.03, 19:52
      amanda22 napisała:

> - poludniowy temperament
      ale stereotyp. a co? polak niby nie ma temperamentu? na jakim swiecie zyjesz?:)
      > - piekne czarne oczeta

kolor oczu to rzecz gustu. ja wole jasne oczy:)
      > - ciemna karnacje i wlosy
      bardziej zajmuje mnie to, co kryje sie pod tymi wlosami.jaki rozum.a co do
      koloru wlosow...tez wole jasniejsze:P
      te bardzo ciemne. ale rzeczywistosc jest taka, ze zakochujemy sie w kims
      niezaleznie od tego jakiego koloru ma wloski i oczka! kobieto, obudz sie....
      zacznij pisac jak dorosly czlowiek. takie mysli jak przedstawilas pisalysmy
      kiedys w podstawowce z dziewczynami w zeszycie "zlote mysli":)

> - pachna prawdziwie po mesku
      o ile wiem, to w polsce mozna kupic te same perfumy co na poludniu:)
      > - z reguly maja kase i potrafia sie swietnie ubrac
      o tak! ten bozek: KASA... ciuchy, najlepiej markowe, takie ktore bron boze nie
      kosztuja ponizej 300 zlotych. bleeeeeeee, ale wartosci.

> - dbaja o siebie, o ubior, higiene, figure
      w polsce mezczyzni tez to robia!
      > - potrafia ubostwiac kobiete, goraco i namietnie

pewnie ze tak, dzis uwielbiaja te, ktora przyjechala z polski zbierac
      truskawki, a jutro w nocy pociesza pania z ukrainy albo z innej czesci swiata.
      > - wogole sa goracy i namietni, pelni ognia i wigoru
      polacy maja to samo, ale jestes tak zaslepiona "idealem" poludniowym, ze nawet
      tego nie zauwazasz.

> - nie maja tylu kompleksow, raduja sie zyciem
      znasz kazdego z nich, ze postawilas tak szybka diagnoze? bywalas z nimi
      codziennie? kiedy maja problemy, kiedy maja zly dzien i rzucaja miechem?

> - czesto sa obrzezani a wiekszosc kobiet to uwielbia (z wyjatkiem tych co nie
      > probowaly)

sorry, ale wole kompletne penisy!:)))))))))

> - maja gest, sa hojni, i nie wzbraniaja sie jesli kobieta chce to zrobic z
      > gumka
      heheh niech mnie! ale kryteria "fajnosci":))))))))))kondon!!!:))))))))) dobre!:)

> - potrafia spiewac romantyczne piosenki i moga powiedziec "ciao bambini!!"
      tak, kiedys jakis wloch wyl mi "serenade" nad ranem pod oknem, rzeczywiscie ale
      zaleta... moze dla bezsennych kobiet...?
      > - jesli wymawiaja cos po polsku, brzmi to taaak slodko
      tak pokracznie i uroczo.

> - za zaradni i potrafia ugotowac pyszne spagetti
      >moj maz tez gotuje spagetti i nie jest poludniowcem:P

> niedawno z kolezankami zastanawialysmy, czemu marnowalysmy kiedys nas czas na
      > slowianskich czeresniakow, co to pelni kompleksow sa i marudzic potrafia,
      > skoro tylu pieknych chlopcow Latino chodzi po swiecie.
      > bye bye, milego wieczoru, ja ide na romantyczna kolacje zaraz :))
      idz i baw sie dobrze z poludniowym kenem:) oby on cie mierzyl tymi kategoriami
      co ty jego... fajna laska... da sie bzyknac nawet bez gumki... ladnie
      pachnie... w polsce juz maja perfumy!i polki maja lepszy temperament od
      wloszek.... nie krzycza,kiedy ogladamy sie za kolejna zdobycza:))))) i maja
      male wymagania w stosunku do faceta....
    • maretina Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? 04.03.03, 19:56

tam jest wiecej przypadkow zachorowan na hiv:P tego u nas jeszcze brakuje:)
    • lawendowy_sloggi Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? 04.03.03, 19:57
      Za to my mamy to czego im z pewnością brak :)
    • Gość: lukrecya Dzięki Ci Panie za różnorodność! IP: 213.17.246.* 04.03.03, 20:09

Już Cię lubię słodka Amando! Bądźmy przyjaciółkami!

Na początek mam dla Ciebie propozycję! Każdego czarnookiego, rozwrzeszczanego,
      śniadego i szastającego szmalcem modnisia-południowca wymienię z Tobą na
      dziwnie zadumanego, z niebem w oczach, troszkę nieśmiałego, Słowianina - mola
      książkowego. Idziesz na to?
      • Gość: --Michal Bez nas o nas? IP: *.tiaa-cref.org 04.03.03, 20:18
        Sproboj mnie tylko na cos wymienic. Juz mnie kiedys siostra chaciala wymienic
        na slodkiego szczeniaczka. Sczeniaka obdarlem ze skory uszylem z niej czapke, z
        reszty ugotowalem zupe a z zebow zrobilem naszyjnik i wrocilem do domu juz
        nigdy niesmialy i juz nie z niebem w spojzeniu tylko ze stala.
        • Gość: lukrecya Bez... obaw, Michał IP: 213.17.246.* 04.03.03, 20:30

Wymienić Ciebie się nie da, mój Ty wekslu bez pokrycia :-)

"Miłość jak towar, czy chcesz popróbować go?
          Paraliżuje mózg, weź go do ust
          Miłość jak chemia, totalitarna ściema
          Załatwia cię cukierkiem zapomnienia
          Miłość to książki i pozy i niewydane wiersze
          Iluzje w listopadzie, polski deszcz
          Miłość jak towar, to samo od nowa
          Paraliżuje mózg, weź go do ust

Kłujesz jak żądło, jak żądło, jak żądło
          Jesteś jak żądło, jak żądło, jak żądło

Miłość to wirus, nieokiełznany puls
          Zniewala czas i oszukuje ból

Kłujesz jak żądło, jak żądło, jak żądło
          Jesteś jak żądło, jak żądło, jak żądło!"

P.S. Ja ciągle siedzę w tych piosenkach. W uszach mi dzwoni! Zgroza!
          • Gość: --Michal Tak podejzewale. IP: *.tiaa-cref.org 04.03.03, 20:36
            Szczegolnie z tym "molem-ksiazkowym", troche nie wiem co to. Myslalem ze cos
            erotycznego czy jak. Ale skoro mnie sie nie wymienia to sie wycofuje ztej
            konfederacji co ja zawiazalem na okolicznosc wymieniania.
            • Gość: lukrecya Wolna wola, ale... IP: 213.17.246.* 04.03.03, 20:59
              Gość portalu: --Michal napisał(a):

> Szczegolnie z tym "molem-ksiazkowym", troche nie wiem co to. Myslalem ze cos
              > erotycznego czy jak. Ale skoro mnie sie nie wymienia to sie wycofuje ztej
              > konfederacji co ja zawiazalem na okolicznosc wymieniania.

Mając na uwadze dobro płci pięknej musze Cię na odchodnym prosić o jedno. Nigdy
              nie wycofuj się za szybko! Choćby natrętny małżonek dobijał się do drzwi,
              choćby się waliło Niebo. To nas może czasem bardzo rozzłościć, a nawet
              sfrustrować!
              • Gość: --Michal Dziekuje za rade Pani! IP: *.tiaa-cref.org 04.03.03, 21:04
                Nie ma obaw przed malzonkiem. Z pistoletow pale smialo i trafnie, szpada wladam
                jak gaskonczyk. Klaniam sie i lize stopki, i snie ze ... [no ale miale o tym
                nie mowic - ach].
        • Gość: Albertine Michal, zapomniales jeszcze dodac: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.03, 12:19
          a z dupy temperowke. Mam niejasne wrazenie ze sie powtarzasz. Na watku obok
          rozdaja bilobil, idz se wez.
    • Gość: --Michal Ciao bella! IP: *.tiaa-cref.org 04.03.03, 20:25
      Amadeo. Jestes slodka, wymagajaca, rozpalasz we mnie kreolska krew po szustym
      szwagrze ciotecznej babki mojego stryja. Pokaze Ci gwiazdy, ktorych jeszcze nie
      widzialas, konstelacje metafizyczno-erotyczne, wlasnymi zebami upoluje
      afrykaska swienie, bedziesz mogla zlizac jej ciepla krew z moim namietnych ust.
      Dla ciebie pozegluje przez siedem moz, zamorduje ojca [nie koniecznie swojego]
      zatrzymam slonce! Rusze ziemie! Zgwalce smoka! Naucze sie japonskiego! Piekna
      uwodzicielko! Rozkazuj!
    • przemek_przemek_przemek Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? 04.03.03, 21:15
      "Co" mają LATINO, czego ja nie mam?

- Łatwe dziewczyny, na które nigdy nie zwróciłbym uwagi.

A KOGO nie mają LATINO, KOGO ja mam?

Inteligentnej kobiety z klasą.

Pozdrawiam,

Przemek
      (M. - kocham Cię)
      • sloggi Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? 05.03.03, 08:49
        przemek_przemek_przemek napisał:

> "Co" mają LATINO, czego ja nie mam?
        >
        > - Łatwe dziewczyny, na które nigdy nie zwróciłbym uwagi.
        >
        > A KOGO nie mają LATINO, KOGO ja mam?
        >
        > Inteligentnej kobiety z klasą.
        >
        > Pozdrawiam,
        >
        > Przemek
        > (M. - kocham Cię)

Symatycznie to ująłeś - Twoja M. musi być szczęśliwą kobietą :)
    • Gość: bambino Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: *.proxy.aol.com 04.03.03, 22:46
      niedlugo wiosna, powinnas przygotwac sie juz do prac polowych, pozatym moj
      znajomy ma dzisiaj ochote na jakas poleczke, wiec rusz dupe sprzed tego
      internetu, pozegnaj znajomych i do roboty !!! bo jak nie to wezme ukrainke,
      mniej pyskuja, wiecej umia i bardziej sie staraja, wam pleczki juz sie we lbach
      poprzewracalo !!!!
    • chooligan Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? 05.03.03, 08:47
      amanda22 napisała:

"Romantyczna kolacja" Hehe. Dawanie dupy na trawniku koło plaży. Widziałem cie
      nie raz z okna hotelowego poleczko (mała litera nie przypadkowo). A twoimi
      koleżankami to bym sie specjalnie nie podpierał. Co rano inny brudas gramolił
      się z ich namiotu.
      • mala_mii Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? 29.04.03, 23:09
        Dokładnie tak to wygląda . Nowy autokar pełen polek stanowi dla Latino i
        niewymagający towar.I nic poza.
    • Gość: aaa Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: 62.233.173.* 05.03.03, 09:04
      rozumiem droga Amando , że LATINO mają u Ciebie zniżkę...? :))))))))))))))!
    • matrek Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? 05.03.03, 09:23
      amanda22 napisała:

> - poludniowy temperament
      > - piekne czarne oczeta

Nie wszystkie kobiety lubią czarne oczy

> - ciemna karnacje i wlosy

j/w

> - pachna prawdziwie po mesku

tak, meksykańskim potem

> - z reguly maja kase i potrafia sie swietnie ubrac

Jasne, szczegolnie pracujac motyką na polu patatów

> - dbaja o siebie, o ubior, higiene, figure

j/w

> - potrafia ubostwiac kobiete, goraco i namietnie

Pierwsze słyszę aby zachowanie typu macho sprowadzało się do ubóstwiania
      kobiety :)))

> - wogole sa goracy i namietni, pelni ognia i wigoru
      > - nie maja tylu kompleksow, raduja sie zyciem
      > - czesto sa obrzezani a wiekszosc kobiet to uwielbia (z wyjatkiem tych co nie
      > probowaly)
      > - maja gest, sa hojni, i nie wzbraniaja sie jesli kobieta chce to zrobic z
      > gumka
      > - potrafia spiewac romantyczne piosenki i moga powiedziec "ciao bambini!!"
      > - jesli wymawiaja cos po polsku, brzmi to taaak slodko
      > - za zaradni i potrafia ugotowac pyszne spagetti
      >

Ech, nie chce mi sie pisać. Za dużo filmów się naoglądałaś.
      Ilu "latino" naprawdę poznałaś ? Założę się całe tabuny, dziewczynko.

Miłej podróży, ale do Rio na finał karanawału Twój latino nie zdąży Cię już
      zabrać. Inna sprawa, czy w ogole chciałby ...
    • Gość: Andrzej Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.03, 12:18
      Ale jaja!!! Dawno się tak nie usmiałem:)) Latino to zwykle okreslenie w swiecie
      zachodnim najbardziej pejoratywne. Mowiac latino, kazdy ma na mysli brudasa z
      brylantyna na włosach, który zamiast kąpieli uzywa taniego dezodorantu:))Córuś,
      twoj system wartości jest mocno dziwny. Powinnaś jednak wrócić i spróbowac
      wymęczyć do końca ta zawodówke. Moze wtedy zaimponuje ci cos wiecej niz
      obrzezany ptaszek? A zreszta po co, takie dupodajki na świecie tez sa potrzebne.
      Uwazaj przy kolacji żeby nie zjeść włosa jego mamy w jajecznicy:)
      • chateaux Z ust mi to wyjąłeś 05.03.03, 13:10
        Coś jak u nas cygan, z całym szacunkiem dla cyganów.
        • karl_der_berliner nigga, latino, they're all the same 05.03.03, 22:27
          Turasy, araby, latino i inne czarnuchy sa niewyzytymi zboczencami. i to jest
          zasadnicza roznica miedzy nimi a normalnymi osobnikami plci meskiej.
          • Gość: kika Re: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 23:04
            latino jak sama nazwa wskazuje to latynos a tacy droga Amando pochodza raczej z
            Ameryki południowej (patrz Ricky Martin). A jak chcesz posluchac ciao to sie
            musisz wybrac jednak do Wloch raczej....
            Innymi slowy...co ty dziewczynko wiesz o facetach....?

Coz mam sporo pzryjaciol obcokrajowcow i bywam w tych rejonach dosc czesto.
            Zenujacy jest widok glupiutkich i chichoczacych panienek wariujacych na widok
            kazdego Wlocha np....Jak i te tabuny ich samych oczekujacych przed hotelami na
            nowa "dostawe towaru" na lato.

• Gość: madziarka Re: nigga, latino, they're all the same IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.03, 19:55
            karl_der_berliner napisał:

> Turasy, araby, latino i inne czarnuchy sa niewyzytymi zboczencami. i to jest
            > zasadnicza roznica miedzy nimi a normalnymi osobnikami plci meskiej.

mmm.... uwielbiam takich zboczencow !! Szczegolnie w Turcji mozna zaszalec z
            goracymi chlopcami.
    • Gość: jarek Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: www:* 11.03.03, 21:59

Sprobuje odpowiedziec na tytulowe pytanie:
      "Trociny miedzy uszami!"

Zgadlem? Wygralem? A jesli tak, to co wygralem?
      Chce samochod z szyberdachem!

jarek
    • Gość: Angelika Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.03, 19:12

Bleee, lepiej napisać "czego maja latynosi za dużo" Nie ważne czy wyglądający
      jak model, czy normalny chłopaczek... latynosi mi sie wogóle nie podobają,
      buraczki takie. Każdy jeden mysli, że On jest najpiękniejszy i wogóle the best.
      Narcyzy! "koleżanka" amanda22 chyba sie jeszcze o tym nie przekonala. Nie wiem
      skąd u Niej ta fascynacja, może dlatego, że u nas rzadko sie takich spotyka?!

"potrafia ubostwiac kobiete, goraco i namietnie" - chyba, że sprawia ci to
      przyjemność, że On co sezon ubóstwia kilkanaście takich kobietek naiwnych jak
      Ty.

"i moga powiedziec "ciao bambini" - duzo ci chyba do szczęścia nie trzeba hahaha

"z reguly maja kase i potrafia sie swietnie ubrac" - sorry pomyliłam się ;) To
      aż takie ważne??!!!

"maja gest, sa hojni, i nie wzbraniaja sie jesli kobieta chce to zrobic z
      gumka" - kupił ci wisiorek i powiedział t'amo???

Ja tam nie zamieniła bym mojego Maciusia na zadnego latynosa za nic w swiecie.
      Nie musi mówić dziwną polszczyzną, najważniejsze że mnie kocha, bo miłość w
      związku jest najważniejsza.

ps. życze udanej kolacji, uważaj żeby makaron ci nie zbrzydł ;)
      pozdrawiam wszytkich co lubią i kochają "slowianskich czeresniakow"
    • Gość: Psychol og Nie tylko ja jestem rabniety! IP: 205.189.191.* 18.03.03, 21:57
      Amando,nawet nie stac cie na bialego faceta.Zapewne cale getto latinosow cie rznie.Piszesz-te czeresniaki.Jestes
      odrzutem z ruchania ktory moga rabac tylko latino.Kurwiszonie.
      • Gość: lady Re: Nie tylko ja jestem rabniety! IP: 148.228.174.* 20.03.03, 20:23
        nie jestem amanda ale moze woli latynosow, bo tutaj takie chamy jak ty.
        • komandos57 Re:do lady. 20.03.03, 20:40
          Ja tez zyje w swiecie tolerancyjnym.Nie przeszkadzaja mi zadne kolory,tak sie wyraze.Aczkolwiek obserwuje wsrod
          wielu Polek zyjacych w Kanadzie preferencje kolorow" sniadowych" czy czarnych.A robia to dlatego ze sa zbyt
          slabe by miec bialy kolor.Kiepskie, jednym slowem.Chyba ze takaz potwora znajdzie stosownego, identycznego
          amatora. Komandos
        • komandos57 Re:Sprosrowanie do lady 20.03.03, 20:42
          Piekna biala zawsze lubi adekwatny bialy kolor.Tu tez.
          • Gość: lady Re:Sprosrowanie do lady IP: 148.228.174.* 25.03.03, 19:06
            ja jestem piekna biala i lubie typ wloski. jesli to jest Polak, tak jak moj
            facet to jest ok. narodowosc nie ma znaczenia tylko typ. hiszpanie tez sa
            niezli- szerokie ramiona, waskie dupy i wreszcie bez wasow, tak jak u nas.
    • Gość: white power Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.03, 21:45
      Latino maja zawsze lewe jajo większe od prawego. To taki defekt genetyczny
      kolorowych, a do tego ich mózgi są wielkości mojego, białego jaja. A ogólnie
      to brudasy.
    • komandos57 Re: Co maja LATINO? Brud 20.03.03, 22:05
      Biala, ladna dziewczyna z przystojnym bialym facetem.To jest obcja.Brzydoty akceptuja wszystko.Brak wyboru jest
      wyborem.Zawsze mam zamkniete szyby w rejonach okupowanych przez latino.Albo smierdzi, albo moga okrasc.
      • Gość: lady Re: Co maja LATINO? Brud IP: 148.228.174.* 25.03.03, 19:07
        ciekawe czy latino to samo mysla o polskich dzielnicach]?
        • Gość: lady sprostowanie do komando IP: 148.228.174.* 25.03.03, 19:08
          ja tez masz szyby zamkniete ale w w-wie
        • Gość: lady sprostowanie do komandosa IP: 148.228.174.* 25.03.03, 19:08
          ja tez mam szyby zamkniete ale w w-wie
    • Gość: xxl5 Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 15:24
      ale ty masz nasrane dziewczyno
      • Gość: carsten Polki w Niemczech maja opinie tureckich zdzir IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.03, 11:54
        Tak,wdziek latino,tu w Niemczech wszystkie rzucaja sie
        na Italianos i Turkow,ktorzy traktuje je jak najgorsze scierwa.
        Wystarczy w Berlinie zapytac sie kazdego o polskie dziewczyny,odpowiedz bedzie
        jedna
        • Gość: Gacek Re: Polki w Niemczech maja opinie tureckich zdzir IP: *.unisi.it / 172.16.18.* 26.03.03, 18:04
          Wiecie jak Was Polki Wlosi nazywaja: kur..y. Po prostu: w wielu regionach
          polacca= dziwka. I kazdy wie, ze polskie panienki zrobia wszystko za darmo.
          • Gość: lady Re: Polki w Niemczech maja opinie tureckich zdzir IP: 148.228.174.* 26.03.03, 18:19
            myslisz, ze niemieccy geje nie kupuja sobie polskich chlopcow i mezczyzn??
            • Gość: carsten Re: Polki w Niemczech maja opinie tureckich zdzir IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.03, 18:24
              Gość portalu: lady napisał(a):

> myslisz, ze niemieccy geje nie kupuja sobie polskich chlopcow i mezczyzn??

Kupuja,wystarczy przejsc sie po slynnej "stumetrowce" przy dworcu ZOO w
              Berlinie. Ale,lady...ten mit o "Latin Lover" konczy sie czesto one night stand
              z Turkiem i widzialem nie jedno na oczy,a post zalozycielki i w ogole
              zwrot "czeresniaki" uwazam za przegiecie.
              • Gość: lady Re: Polki w Niemczech maja opinie tureckich zdzir IP: 148.228.174.* 28.03.03, 21:44
                ale takie sa jej odczucia!!! woli latino i tyle.
                ja tez wolalam latino, a teraz mam Polaka w typie latino i bardzo sie z tego
                ciesze!
          • Gość: lady Re: Polki w Niemczech maja opinie tureckich zdzir IP: 148.228.174.* 26.03.03, 18:20
            a nie przyszlo ci do glowy, ze to moze wlosi robia wszystko za darmo::))
            • Gość: Gacek Re: Polki w Niemczech maja opinie tureckich zdzir IP: *.unisi.it / 172.16.18.* 26.03.03, 18:27
              Sam widzialem! To w koncu Polki przyjezdzaj do Wloch anie Wlosi (tlumnie) do
              Polski. I widze i jest mi wstyd. Naprawde wystarczy zel, czarne oczy i
              karnacja. Natomiast zupelnie inaczej jest z nami chlopakami z Polski- my
              potrafimy sie pilnowac.
              • Gość: lady Re: Polki w Niemczech maja opinie tureckich zdzir IP: 148.228.174.* 28.03.03, 21:42
                a po co sie pilnowac????
                trzeba uzywac zycia, no nie??
                • Gość: Gacek Re: Polki w Niemczech maja opinie tureckich zdzir IP: *.unisi.it / 172.16.18.* 01.04.03, 11:57

> a po co sie pilnowac????
                  > trzeba uzywac zycia, no nie??
                  Zle mnie zrozumialas. Nie powiedzialem ze sie pilnuje, napisalem ze nie jestem
                  w typie putero czyli kurwiarza. Tyle
    • Gość: ada Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: *.cable.mindspring.com 29.03.03, 13:22
      Latino ktorego ostatnio widzialam mial ok. 60 wlosy zafarbowane , tluste
      zaczesane do tylu i buty (pewnie sie nie znam na modzie)mokasyny z wycinanymi
      wzorkami i w te wzorki powstawiana czarna siateczka.

Inni "Latino" ktorych widuje:zaczepiaja na ulicy , 3 pytanie brzmi zawsze
      = "Masz chlopaka?"
      nosza powycierane i powypychane na kolanach spodnie,bluzy i czesto czapeczki z
      daszkiem i nie pachna najdrozszymi perfumami ."Latino" sa rozni jak rozni sa
      polscy mezczyzni , kolezanka ma w glowie zafalszowany telewizyjnie (serialowo/)
      obraz takiego "latino"
    • sweetwitch Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? 30.03.03, 18:19
      LATINO sa rzeczywiscie sexy, itd. :-))) Idealy. Ale ja wole mojego Polaka. ;-)
      • sweetwitch Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? 30.03.03, 18:20
        sweetwitch napisała:

> LATINO sa rzeczywiscie sexy, itd. :-))) Idealy. Ale ja wole mojego Polaka. ;-)

Piszac IDEALY mialam na mysli tylko WYGLAD.
        • Gość: lady goracy latino IP: 148.228.174.* 31.03.03, 19:03
          latino sa rozni. ten latino, z ktorym ja bylam byl naprawde bardzo, bardzo
          goracy. Polacy sa goracy ale latino sa tak goracy, ze az parzy.!!!!!!!!!!!
          Panowie odreagujecie bardzo na latino ale niestety stereotypy o polakach nie sa
          bynajmniej budujace.
          • Gość: Gacek Re: goracy latino IP: *.unisi.it / 172.16.18.* 01.04.03, 12:02
            Oczywiscie rozni sa i POlacy i latino, ale idea tego watku ktora mnie wq... to
            napastliwosc wzgledem nas polakow-czeresniakow. Amanda czy jak jej tam nie
            poszla na randke tylko umowila sie w myslach ze swoim serialowym bohaterem.
            A tak prywatnie dodam, ze wolalbym prawdziwego latino a nie jakies podroby
            chodzce po polskich ulicach.
            • Gość: lady Re: goracy latino IP: 148.228.174.* 01.04.03, 20:14
              a wszystkie odpowiedzi panow w tym watku zbiegaja do tego, ze Polki na
              zachodzie to kurwy, a amanda jest glupia. (zreszta juz sie wylaczyla.
          • Gość: figofago Re: goracy latino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.03, 17:44

> latino sa rozni. ten latino, z ktorym ja bylam byl naprawde bardzo, bardzo
            > goracy. Polacy sa goracy ale latino sa tak goracy, ze az parzy.!!!!!!!

lady, co to znaczy: "byl naprawde bardzo, bardzo gorący"?
            Strzelił dwie minety, a na deser wsadził ci paluszka w dupe i zawyłaś z
            zachwytu? Wyjaśnij, bo ja - polski burak - nie rozumieć co to znaczy byc
            gorącym.
    • komandos57 Do Gacka 02.04.03, 00:36
      Gacek,kto ty jestes?Lubisz latino!Pieknie.Pedaly tak maja.Tak trzymaj.Pojebie!Won.
      • Gość: LADY Re: Do Gacka IP: 148.228.174.* 02.04.03, 00:58
        NO I sam widzisz dlaczego amanda woli latino.
      • Gość: Gacek Re: Do Gacka IP: *.unisi.it / 172.16.18.* 02.04.03, 12:10
        komandos57 napisał:

> Gacek,kto ty jestes?Lubisz latino!Pieknie.Pedaly tak maja.Tak trzymaj.Pojebie!
        W
        > on.
        Latino to okreslenie rowniez wloszek, hiszpanek, wenezuelek. itp itd. Widze
        nieobyty w swiecie jestes cwiercmòzgu!
        • Gość: lady Re: Do Gacka IP: 148.228.174.* 02.04.03, 20:15
          dziwisz sie? on jezdzi tylko po polskich dzielnicach. jak przejezdza przez
          dzielnice wloskie i latynoskie to zamyka okna, wiec skad ma wiedziec?:)
    • Gość: Komandos57 Pedaly lubia latino. IP: *.tpl.toronto.on.ca 02.04.03, 01:13
      Jak od nich smierdzi!Nie wierze ze Polka preferuje taki odrzut cywilizacyjny.Ale jesli sama jest produktem seksualnej
      wpadki orangutana i szympansa(odrzut z ruchania),lub pedalem to ....tylko latino.
      • Gość: carsten Na zalaczonym przykladzie... IP: *.dip.t-dialin.net 02.04.03, 12:04
        Na przykladzie tego debila widzicie,ze sa wszedzie idioci.
        Nie twierdze,ze wszystkie Polki na Zachodzie to lafiryndy,a
        Latinos to tandeciarze i sciemniacze.
        Wszedzie sa debile oraz sensowni ludzie.
        Mi tez sie podoba "La Lopez" lub Miss Hayek,ale
        nigdy bym nie powiedzial ze slowianskie dziewczyny to
        sa wszystkie beeeeeee.

P.S: A debili,pseudomachos i homofobow trzeba ignorowac.
      • Gość: lady Re: Pedaly lubia latino. IP: 148.228.174.* 02.04.03, 20:17
        w zwiazku ze smrodem, proponuje ci przejazd tramwajem z wolskiej do czterech
        spiacych, w naszej pachnacej stolycy::))
    • Gość: Hella Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: *.chello.pl 02.04.03, 15:14
      Ile ty masz lat dziewczyno? Z wiekiem pewnie zmadrzejesz
      • Gość: lady Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: 148.228.174.* 02.04.03, 20:18
        oj hela, hela. a ile ty masz.???
    • Gość: Komandos57 Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: 205.189.176.* 02.04.03, 21:43
      Jestescie pojebani.Gratuluje wyboru latino.Ale....ten typ tak ma.Widzialem kiedys program Polsatu.Wybierano kogos i
      wygral "matumba"Byl on mezem Polki.Polast zaprosil jego rodzine z Afryki.Zwierzyniec to fraszka.Pamietam jak ten
      asfalt mowil by jego wielbiciele zrobili zrzute po 5 zl to on polecialby odwiedzic swoja rodzine.Co ciekawego,ze zgrai
      uczestnikow tego programu Polacy wybrali "matumbe"Wiec latino to nic,w porownaniu z "matumba" Amanda
      reprezentuje Polki z wielka powaga.Pojeby lubia pojebow.
      • Gość: lady Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: 148.228.174.* 02.04.03, 21:59

> Amanda
        > reprezentuje Polki z wielka powaga.Pojeby lubia pojebow.

ciekawe jaki poziom ty reprezentujesz????
        • Gość: carsten Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: 213.39.30.* 03.04.03, 09:46

>
          > > Amanda
          > > reprezentuje Polki z wielka powaga.Pojeby lubia pojebow.
          >
          > ciekawe jaki poziom ty reprezentujesz????

...chyba widzisz sama.
      • Gość: Gacek Re: Co maja LATINO czego wy nie macie..? IP: *.unisi.it / 172.16.18.* 03.04.03, 11:12
        K..wa ktory komandos 57 jest prawdziwy?????? ten from *.ca czy ten z IP
        205.*.*????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka