gemini14 09.09.06, 13:01 facetów od kobiet?Czyżby faceci przychodzili tam w innym celu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hultaj78 Re: I Bogu dzieki!!! Sauna to raj na ziemi :) 09.09.06, 14:39 nimfomanka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: I Bogu dzieki!!! Sauna to raj na ziemi :) 09.09.06, 14:47 ostatnio spotkalam tam niesamowitego przystojniaka i natarlismy sie lodem :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: I Bogu dzieki!!! Sauna to raj na ziemi :) 09.09.06, 14:50 Lodem?! Ale nie pomyślał, że jesteś oziębła? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: I Bogu dzieki!!! Sauna to raj na ziemi :) 09.09.06, 14:51 z tego co mowil, to na pewno nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: I Bogu dzieki!!! Sauna to raj na ziemi :) 09.09.06, 14:54 Zaprosił na kolację? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: I Bogu dzieki!!! Sauna to raj na ziemi :) 09.09.06, 14:58 no co Ty, to jakis playboy :) ucielam spotkanie, nim by do czegos takiego doszlo :) nie traktuje seksu jako sportu :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: I Bogu dzieki!!! Sauna to raj na ziemi :) 09.09.06, 15:02 Oj przestań! Pewnie straciłaś okazję na poznanie jakiegoś przeuroczego, monogamistycznie nastawionego księcia z bajki, który miał wspaniałe ciało, a rewelacyjny w łóżku jest tylko przypadkiem, bo tak w ogóle to jest prawiczkiem, bo nie akceptuje seksu przedmałżeńskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: I Bogu dzieki!!! Sauna to raj na ziemi :) 09.09.06, 15:04 :) ale ja mam juz dwie ofiary na oku :) i na razie mi wystarczy zwazywszy moj wstret do facetow :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: I Bogu dzieki!!! Sauna to raj na ziemi :) 09.09.06, 15:14 Ofiary? Zajmij się raczej prawdziwymi facetani a nie ofiarami ;) Wstręt do facetów powiadasz? No tak, rzuca się w oczy od razu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: I Bogu dzieki!!! Sauna to raj na ziemi :) 09.09.06, 16:29 mahadeva napisała: > :) ale ja mam juz dwie ofiary na oku :) i na razie mi wystarczy zwazywszy moj > wstret do facetow :) Jesteś les? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: I Bogu dzieki!!! Sauna to raj na ziemi :) 09.09.06, 16:30 tylko jako urozmaicenie :) jestem wzorowym konserwatywnym obywatelem :) mysle, ze kiedys wyjde za faceta :) Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Jak tak możesz... 09.09.06, 16:38 mahadeva napisała: > tylko jako urozmaicenie :) jestem wzorowym konserwatywnym obywatelem :) mysle, > ze kiedys wyjde za faceta :) Wyjdziesz za wstrętnego faceta? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt zludzenie :) na plazach dla golasow 09.09.06, 14:59 jest tyle samo kobiet, co i mezczyzn... przynajmniej w Niemczech i Czechach... na polskich nie bylem. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: zludzenie :) na plazach dla golasow 09.09.06, 15:00 w polskiej saunie najczesciej jestem jedyna kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: zludzenie :) na plazach dla golasow 09.09.06, 15:03 Chodzisz na Warszawiankę? Bo tam jest zawsze więcej niż jedna kobieta. Fakt, 70% to faceci ale tak źle nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: zludzenie :) na plazach dla golasow 09.09.06, 15:05 na prawde rzadko widze kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: zludzenie :) na plazach dla golasow 09.09.06, 15:12 Bo Ci wzroczek biega po męskich pośladkach, torsach i kroczach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt maha? 09.09.06, 15:27 tak z ciekawosci i tych saun... daleko Ci do wymiarow 90-60-90 ? pytam za tych innych, niesmialych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: maha? 09.09.06, 15:30 wlasnie dokonalam pomiarow, ten pierwszy wymiar chyba mam wiekszy, drugi taki mniej wiecej, a trzeci 86 Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Zostaw :) 09.09.06, 15:35 Mnie sie zwymiarowala, to ja pierwszy sprawdze, czy to sie zgadza :) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: maha? 09.09.06, 15:36 eeh... no troche chyba (tej przyjemnosci) tez mi dasz? nie badz zyla :) Odpowiedz Link Zgłoś
li_lianna Re: maha? 09.09.06, 15:51 ja tam myślę, że masz już sporo przyjemności z tego kręcenia ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
facettt moze? 09.09.06, 15:57 Ale o szczegoly spytaj mnie na privie, tylko pod wlasciwym nickiem i wypelniwszy Twoje wszystkie statutowe obowiazki, to (moze) Ci odpowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
li_lianna Re: moze? 09.09.06, 16:02 pudło z tym statutem :) a o szczegóły nie pytam. Lubię dyskretnych mężczyzn i wolę wierzyć, że do takich należysz, a nie weryfikować to w obawie przed rozczarowaniem;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: moze? 09.09.06, 16:04 Stracilas "szanse na sukces". Ale rozumiem, ze nie kazdy lubi grac :) Odpowiedz Link Zgłoś
li_lianna Re: moze? 09.09.06, 16:11 przeboleję:) a teraz lecę zadbać o sukces na innym polu Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: maha? 09.09.06, 16:32 facettt napisał: > tak z ciekawosci i tych saun... > daleko Ci do wymiarow 90-60-90 ? > pytam za tych innych, niesmialych :))) :-))))))))))))))))) Na prawdę uważasz, że przede wszystkim liczą się cyferki? Wolę aby M usiadła mi na kolanach, a nie żeby swoje wymiary opisywała. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: maha? 09.09.06, 16:40 mahadeva napisała: > a czy moge byc wtedy bez bielizny? :) Możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt tak. 09.09.06, 16:35 tapatik napisał: > Naprawdę uważasz, że przede wszystkim liczą się cyferki? tak, oczywiscie. - u mezczyzn na koncie bankowym :) jestem konserwatysta. cyferki u kobiet sa bez znaczenia. licz sie tylko ich intelekt i erotyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: tak. 09.09.06, 16:44 facettt napisał: > tak, oczywiscie. > - u mezczyzn na koncie bankowym :) Aha, rozumiem. Konto bankowe zastępuje biust u faceta? :-))) > jestem konserwatysta. > > cyferki u kobiet sa bez znaczenia. > licz sie tylko ich intelekt i erotyka :) Hej, M., słyszysz, już nie musisz się mierzyć :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: tak. 09.09.06, 16:48 mahadeva napisała: > juz sie stalo... :) Co się stało to się nie odstanie :-) Ale tej bielizny to nie zdejmuj publicznie na forum. Zaczekaj na moment, kiedy mi będziesz siadać na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Dlaczego w saunach koedukacyjnych jest więcej 09.09.06, 17:12 na warszawiance mało kobiet, ale tylko tam byłam. Co do facetów czasem jest na coś popatrzeć, a czasem tacy starzy łażą bez ręcznikó fuuuuj najbardziej patrzę zza drzwi jak oni do tej wody skaczą podziwiam ja to wolę się wygrzewać. Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Dlaczego w saunach koedukacyjnych jest więcej 10.09.06, 16:01 Ja uwielbiam po 15 minutach w tej goracej fińskiej dać się obiczować lodowatą wodą w tej kamiennej "jaskini", wytrzeć się i szubko hop! do tego baseniku na środku. Rewelka! ;) I tak ze 4 razy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Dlaczego w saunach koedukacyjnych jest więcej 10.09.06, 16:25 ja korzystam tylko z jaskni lodowej, a tak to wole w ciepelku :) Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: Dlaczego w saunach koedukacyjnych jest więcej 09.09.06, 20:52 Przychodzą sobie pooglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
anna395 Re: Dlaczego w saunach koedukacyjnych jest więcej 10.09.06, 01:59 Ja chodzę do sauny gdzie są same kobiety (bo to baski salon), ale jak to czytam to tak sobie myślę, że może robię błąd.... Odpowiedz Link Zgłoś
nasella Re: Dlaczego w saunach koedukacyjnych jest więcej 10.09.06, 02:58 Na Warszawiance w saunie koedukacyjnej jest się w ręczniku ? Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Jak sie woli :) 10.09.06, 16:02 Ja raczej "w". Nie lubię się chwalić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Jak sie woli :) 10.09.06, 17:40 bo to raczej małohigeniczne siadać po kimś..co z tego że się przemywa wodą. Tak samo zwrócono mi uwagę że mam japonki i żebyu je wystawić o czym nie było mowy poprostu się brzydzę chcodzić boso w publicznych saunach, co innego u znajomego w domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Jak sie woli :) 14.09.06, 17:25 mahadeva napisała: > Faceci raczej wybieraja opcje bez :) Chcesz powiedzieć, że w saunie koedukacyjnej latają na golasa? Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Dlaczego w saunach koedukacyjnych jest więcej 10.09.06, 09:30 dlatego ze kobiety nie lubia saun :) Odpowiedz Link Zgłoś
gemini14 Re: Dlaczego w saunach koedukacyjnych jest więcej 10.09.06, 15:44 voker napisał: > dlatego ze kobiety nie lubia saun :) ja lubię Odpowiedz Link Zgłoś