zukasia 18.10.06, 21:44 panowie, patrzycie na kobiete jak na potencjalna partnerke, moze zone, matke waszych dzieci? Co decyduje o tym ze patrzycie "czule", snujecie plany, marzycie o TEJ JEDNEJ tylko....?! Jaka musi byc "wasza Wybranka"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tajlerdarden feromony :) 18.10.06, 21:50 + głęboko zakorzeniony atawistyczny instynkt podtrzymania gatunku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: feromony :) 18.10.06, 22:16 > + głęboko zakorzeniony atawistyczny instynkt podtrzymania gatunku ;-) że niby jak? przekazywać beny to czemu nie, ale zeby od razu myślec o kobiałce jako żonie to przesada. żeby sie napić piwa nie trzeba browaru kupoać :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: co sprawia ze 19.10.06, 09:12 Jeśli czujemy się z dziewczyną tak komfortowo i przyjemnie i wesoło i na luzie, że chcielibysmy z nią spędzać kazdą wolną chwilę i nigdy nie jesteśmy tym znudzeni i ciagle nam mało. Kiedy mozemy z nia rozmawiać godzinami i tak samo milczeć i jest tak samo super. I kiedy to wszystko jest odwzajemnione. Jak jest ładna i robi dobre kanapki też nie jest przeszkodą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinup Re: co sprawia ze 19.10.06, 09:31 zapomniales o seksie. aaaaaaa! przeciez dla mezczyzn to nie jest najwazniejsze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: co sprawia ze 19.10.06, 10:21 Mylisz się, wcale nie zapomniałem: "[...] i przyjemnie, i wesoło [...]" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Nawet wtedy nie myslimy o niej jako matce i zonie 19.10.06, 15:22 hultaj78 napisał: > Jeśli czujemy się z dziewczyną tak komfortowo i przyjemnie i wesoło i na luzie,że chcielibysmy z nią spędzać kazdą wolną chwilę i nigdy nie jesteśmy tym > znudzeni i ciagle nam mało. Kiedy mozemy z nia rozmawiać godzinami i tak samo > milczeć i jest tak samo super. I kiedy to wszystko jest odwzajemnione. > Jak jest ładna i robi dobre kanapki też nie jest przeszkodą ;) - To wtedy radosnie cieszymy sie kontaktem z nia. Nawet wtedy jednak, nie myslimy o niej jako zonie i matce naszych dzieci. Gdyz jedno i drugie nam niepotrzebne. Mamy juz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Nawet wtedy nie myslimy o niej jako matce i z 19.10.06, 15:23 > Gdyz jedno i drugie nam niepotrzebne. > Mamy juz :))) Buahahahaaha!!!! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt tu sie nie ma z czego smiac :))) 19.10.06, 16:24 hultaj78 napisał: > > Gdyz jedno i drugie nam niepotrzebne. > > Mamy juz :))) > > Buahahahaaha!!!! ;)))) > - kazda milosc jest piekna. w kazdym wieku i w kazdej sytuacji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pinup Re: co sprawia ze 19.10.06, 09:33 zukasia nudna jestes. dorosnij w koncu i znajdz sobie inny cel w zyciu niz rozszyfrowywanie facetow, bo ci zycia zabraknie:) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: co sprawia ze 19.10.06, 10:21 Bo do rozszyfrowywania facetów potrzebne nie jest życie tylko rzyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: co sprawia ze 19.10.06, 11:47 Przepraszam, że się wtrącę... Hultaju, powaliłeś mnie tym tekstem na kolana. Wpisuję go do notatnika z życiowymi maksymami :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: co sprawia ze 19.10.06, 13:13 > Przepraszam, że się wtrącę... Hultaju, powaliłeś mnie tym tekstem na kolana. Taki już mam dar ;) Ale skoro już jesteś na wysokości zadania, to może... ;)))) > Wpisuję go do notatnika z życiowymi maksymami :DDDDD Proszę bardzo, buziak się należy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: co sprawia ze 19.10.06, 13:28 hultaj78 napisał: > > Przepraszam, że się wtrącę... Hultaju, powaliłeś mnie tym tekstem na kola > na. > > Taki już mam dar ;) > Ale skoro już jesteś na wysokości zadania, to może... ;)))) Hi, hi, sama się podłożyłam... :)))) > > Wpisuję go do notatnika z życiowymi maksymami :DDDDD > > Proszę bardzo, buziak się należy ;) :)* Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: co sprawia ze 19.10.06, 13:37 > Hi, hi, sama się podłożyłam... :)))) A ja nie mogłem nie skorzystać z podłożonej Złotej Rybki, prawda? ;) > :)* Muszę częściej pobierać takie tantiemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: co sprawia ze 19.10.06, 13:44 hultaj78 napisał: > A ja nie mogłem nie skorzystać z podłożonej Złotej Rybki, prawda? ;) Wszystko zgodnie ze z góry założonym planem :))) > > :)* > Muszę częściej pobierać takie tantiemy ;) Najpierw trzeba na nie zarobić... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: co sprawia ze 19.10.06, 14:49 > Wszystko zgodnie ze z góry założonym planem :))) I myśliwy staje się zwierzyną? ;) > Najpierw trzeba na nie zarobić... ;))) Muszę się wobec tego zabrać za powalanie na kolana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: co sprawia ze 19.10.06, 10:07 dobre biodra do rodzenia dzieci :) .... hmmm tak to zdecydowanie podstawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 właśnie! 19.10.06, 10:21 ześ z ust mi to wyjął! tak samo jak kobiety patrzą na owłosiona klatę, szerokie ramiona i duży korzeń :-p toc juz babcie nasze śpiewały: łozeń się łozeń jak mos duzy kozeń, jak mos w portkach licho, siedż na d....pie cicho" :-D Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: właśnie! 19.10.06, 10:23 > toc juz babcie nasze śpiewały: łozeń się łozeń jak mos duzy kozeń, jak mos w > portkach licho, siedż na d....pie cicho" Buahaha! Moja ulubiona przyśpiewka weselna! Na kaaaaażdym weselu robię nią furorę wśród starych ciotek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 Re: właśnie! 19.10.06, 10:28 to my jak brat i siostra - ja tez to śpiewam :-D Odpowiedz Link Zgłoś
martha_l Re: co sprawia ze 20.10.06, 15:41 lambert77 napisał: > dobre biodra do rodzenia dzieci :) .... hmmm tak to zdecydowanie podstawa :) Taa, moje chłopię chcąc mi zrobić przyjemność i powiedzieć komplement, patrząc zakochanymi oczami na moje biodra wyszeptał "Malutka, z ciebie to nasze dzieci same będą wypadać". Tylko która baba ucieszy się z komplementu o dużej pupie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: co sprawia ze 20.10.06, 15:42 każda normalna świadoma swego seskapilu kobieta :) ... Odpowiedz Link Zgłoś
martha_l Re: co sprawia ze 20.10.06, 15:48 No dobra, kokietuję trochę ;) I tak wiem, że on mnie uwielbia i ja jego też. A co do portnerki na całe życie, ostatnio o tym rozmawialiśmy, wg mojego chłopa to taka kobieta, którą się darzy wielkim szacunkiem, która jest najlepszym przyjacielem, która daje ciepło i zapomnienie, taka, przy której chcesz nieustannie przebywać i zawsze do niej wracać, wyrozumiała i otwarta. No i seksik musi być pierwsza klasa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: co sprawia ze 20.10.06, 15:54 amen :) łada duża okrągła pupa zła nie jest :D ehhhh czas do domu wracać do żony zobaczyć co tam u niej słychać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gczern Re: co sprawia ze 19.10.06, 10:51 to się chyba nazywało fenyloetyloamina ;) A tak poza tym mi do szczęścia wiele nie brakuje ładna zgrabna śliczny usmiech podobne zainteresowania troche oleju w głowie ;) aha no i bezpruderyjna Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: co sprawia ze 19.10.06, 14:29 myślę że już za słowo cycek wątek zostanie skasowany :) a za tyłek to już przegięcie totalne :D... więc wolę trzymać się bioder... tyłek jest od innych przyjemności niż rodzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: co sprawia ze 19.10.06, 14:36 Eeee tam, ja sę nie boję nozyczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: co sprawia ze 19.10.06, 14:47 Niczego :) zwłaszcza jeśli przy mnie jest ukochany (którego nie ma na razie w ogóle) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: co sprawia ze 19.10.06, 15:08 a właśnie jak już mówimy o ukochanych :) a co z tym nieprzystosowanym??? Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: co sprawia ze 19.10.06, 15:10 Kocha, tęskni, pisze wiersze, przytula i w ogóle. ale ja go nie kocham, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: co sprawia ze 19.10.06, 15:17 ehhh życie :) jak 2356 odcinku Mody na sukces :) Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: co sprawia ze 19.10.06, 15:23 Normalnie telenowela ;) ale tak naprawdę to wcale nie jest śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: co sprawia ze 19.10.06, 15:30 Wiem ale powiedz co pozostało :) przecież nie usiądziesz i nie zaczniesz płakać Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: co sprawia ze 19.10.06, 16:02 Skąd mam wiedzieć?! To fajny chłop, ale nie umiem go pokochać, buuuuu ;( Odpowiedz Link Zgłoś
nocebo Re: co sprawia ze 19.10.06, 17:48 > panowie, patrzycie na kobiete jak na potencjalna partnerke, moze zone, matke > waszych dzieci? Co decyduje o tym ze patrzycie "czule", snujecie plany, > marzycie o TEJ JEDNEJ tylko....?! Jaka musi byc "wasza Wybranka"? Dlaczego w kółko zakładasz wątki z tym samym pytaniem? Zmieniasz tylko postać tego pytania. Napisz wreszcie wprost, jasno i konkretnie o co (i jaką sytuację) naprawdę ci chodzi. Pytanie które wciąż nam zadajesz jest tak niejasne i ogólnikowe, że można na nie odpowiedzieć tylko nic nie znaczącymi ogólnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: co sprawia ze 19.10.06, 17:51 Po prostu dziewczyna jest smutna, że nie może se chłopa znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś