rethymnon1 13.11.06, 10:29 Stawiam 2:0 dla Polski. Publikuje ten post, zeby forum mezczyzna uczynic nieco bardziej meskim... Wiekszosc postow trąci tu tanim, melodramatycznym klimatem rodem z - tfu! - m jak miłość Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tony32 Re: Polska - Belgia. Jaki wynik obstawiacie? 13.11.06, 10:32 1 - 0 dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
georgvonkocur Re: Polska - Belgia. Jaki wynik obstawiacie? 15.11.06, 22:30 No miałeś racje Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Polska - Belgia. Jaki wynik obstawiacie? 13.11.06, 12:58 Patriotycznie stawiam 2:1 dla nas Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Polska - Belgia. Jaki wynik obstawiacie? 13.11.06, 14:54 Dziwne, ze Ciebie admin nie pognal stad na forum sport ;). Ja rowniez patriotycznie uwazam, ze Belgowie sa w zasiegu naszych mozliwosci. Zakladam, ze minimum dwa razy wrzasne "jeeeest", i co najwyzej raz <cenzura, cenzura, cenzura, cenzura, cenzura>. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Polska - Belgia. Jaki wynik obstawiacie? 13.11.06, 17:06 Jeżeli w składzie znajdzie się Dariusz Dudka, to 6:2 dla Belgii. Jeśli nie - 2:1 dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: Polska - Belgia. Jaki wynik obstawiacie? 13.11.06, 18:00 a mi to zwisa i powiewa sport jest rozrywka trzeba to w koncu sobie uzmyslowic denerwuja mnie patetyczne glupoty wypowiadane przez sprawozdawcow panie michale!(listkiewicz) larum graja! z ostatnich ms najbardziej utkwil mi w pamieci gol wpuszczony podczas sparingu przez kuszczaka usmialem sie setnie i o to chodzi:)) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mar.was Re: Polska - Belgia. Jaki wynik obstawiacie? 13.11.06, 18:12 Stawiam na remis, wydaje mi się że ten mecz będzie trudniejszy niż z Portugalią --- I umieć nie spaść, kiedy piersi pęd rozpiera A spadłszy, szepnąć jeszcze — equus polonus sum! Odpowiedz Link Zgłoś
inseg Re: Polska - Belgia. Jaki wynik obstawiacie? 15.11.06, 23:14 Wierzę ,że nie dadzą plamy :( Odpowiedz Link Zgłoś
georgvonkocur Re: Polska - Belgia. Jaki wynik obstawiacie? 15.11.06, 23:18 już po meczu Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Polska - Belgia. Jaki wynik obstawiacie? 15.11.06, 23:19 georgvonkocur napisał: > już po meczu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Polska - Belgia. Jaki wynik obstawiacie? 15.11.06, 23:24 13:23 Odpowiedz Link Zgłoś
georgvonkocur Re: Polska - Belgia. Jaki wynik obstawiacie? 15.11.06, 23:28 a to ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
silic 1:0 HA HA 15.11.06, 23:42 Ważne, że do przodu. Obrona częstochowy w drugiej połowie mogła się źle skończyć. Pod koniec już widziałem piłkę w naszej siatce, ale to były przewidzenia na szczęście. Czy tylko mi się wydawało, czy Boruca jakby "przybyło objętościowo" ? Odpowiedz Link Zgłoś
mar.was Re: 1:0 HA HA 16.11.06, 00:54 Jak patrzę na Boruca i jego bęben to niechybnie czeka go kariera pierwszorzędnego dobosza. --- I umieć nie spaść, kiedy piersi pęd rozpiera A spadłszy, szepnąć jeszcze — equus polonus sum! Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: 1:0 HA HA 16.11.06, 02:25 Eeee... gadasz jak baba. Moja jak go przez chwile zobaczyla na zblizeniu to sie spytala "ten gruby to nasz bramkarz"? No co moglem odpowiedziec innego: wiecej bramki zaslania, taka ma taktyke ;). O Seppie Meierze tez mowili, ze klusek a dobrze bronil [ponoc, nie widzialem ;)] :P. Odpowiedz Link Zgłoś