kita7 02.12.06, 13:22 ...kryzys w związku... facet mówi, że nie wie czy kocha... boi sie przyznać, że nie kocha, czy naprawde może nie wiedzieć, czy mozna nie wiedzieć?... faceci.. co o tym myślicie? i co ja mam o tym myśleć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heart_of_ice Re: poważny... 02.12.06, 16:27 zapros go na forum, zapytamy, apotem ci powiemy, czy sie boi przyznac, czy naprawde nie wie... bo teraz troche go za slabo znamy, zeby to swierdzic... Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: poważny... 02.12.06, 18:14 > facet mówi, że nie wie czy kocha... kobiety mają to samo > boi sie przyznać, że nie kocha, czy naprawde może nie wiedzieć, czy mozna nie > wiedzieć?... oczywiście , że można nie wiedzieć. Przedstaw mu swoją definicję miłości , wtedy bedzie łatwiej mu się zadeklarować Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: poważny... 05.12.06, 11:46 Wydaje mi się, że kiedy człowiek kocha, to o tym wie. Reszta , w tym roznego rodzaju `inne`( jak `nie wiem`) odpowiedzi...To kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: poważny... 05.12.06, 11:52 Pewnie faktycznie nie wie. A jak ie wie czy kocha to znaczy że nie kocha. Pewnie jest przywiązanie, przyzwyczajenie. Ale kiedy się kocha naprawdę to się to wie, bo boli sama myśl że możnaby nie być z tą ukochaną osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: poważny... 05.12.06, 12:11 Bzdura, w długo trwającym związku granica pomiędzy przyzwyczajeniem a miłością zaciera się. Dlatego też ludzie mają dylematy czy to jeszcze uczucie czy tylko przyzwyczajenie. Wbrew pozorom, reakcje w wyniku odstawienia i w jednym i w drugim przypadku są podobne. Jeśli się zastanawia to być może, że w Waszym związku coś sie wypaliło, albo pojawiła sie inna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
kopolimer Re: poważny... 05.12.06, 16:46 Napisz do Kaszpirowskiego. Anatolij Ci odpisze, a właściwie jego asystent ;) Odpowiedz Link Zgłoś
burza_a Re: poważny... 05.12.06, 18:13 Ja nie wiem, czy kocham ---> czyli pewnie nie kocham ? :( Odpowiedz Link Zgłoś