wolf1234 01.02.07, 20:44 Onkolog powiadamia was, iż cierpicie na raka penisa. Jedynym ratunkiem jest amputacja pewnej jego części. Bez zabiegu czeka was śmierć w dość krótkim czasie.... Co robicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pether_23 Zyjemy sobie normalnie do wystapienia pierwszych 01.02.07, 22:22 Zyjemy sobie normalnie do wystapienia pierwszych objawów po czym popełniamy samobójstwo. Tzn ja bym tak zrobił, żeby nie było ze za wszystkich mówię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pether_23 Chociaż oczywiście nie wiem jaki jest sens 01.02.07, 22:26 prób przewidywania swojej reakcji w extremalnej sytuacji. Nikt tak naprawdę nie wie jak by się zachował. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Rak penisa... 01.02.07, 22:28 Mój świat nie kręci się wokół fiuta, dlatego też zrobiłbym wszystko aby dalej żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
novika7 Re: Rak penisa... 02.02.07, 13:20 tu jest taka prawdziwa historia: www.geocities.com/stulejka/stulejka.html Odpowiedz Link Zgłoś
annia251 Re: Rak penisa... 02.02.07, 22:47 Ciekawe ze gosc z Wa-wy - reklamuje poznanskich lekarzy, takie zabiegi o ile wiem robi sie ambulatoryjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzehuu Re: Rak penisa... 02.02.07, 22:49 co do tematu chyba wolał bym umrzeć :P a co do stronki z tym całym Adamem wspólczucia dla niego Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Rak penisa... 02.02.07, 23:50 wolf1234 napisał: > Onkolog powiadamia was, iż cierpicie na raka penisa. Jedynym ratunkiem jest > amputacja pewnej jego części. Bez zabiegu czeka was śmierć w dość krótkim > czasie.... > Co robicie? Czy na pewno lepsza jest smierc wtedy? Może....? Nie wiem, nie mam penisa, więc nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
bonammi Re: Rak penisa... 03.02.07, 03:33 Ja nie mam penisa. Ale wybór jest prosty - albo życie ważniejsze (i je ratujesz), albo penis i żyjesz, póki sie da. Odpowiedz Link Zgłoś
planicjuszniewypal Re: Rak penisa... 03.02.07, 03:45 Mój penis jest niezniszczalny ;P Więc, się nie boje...;) A serio to chyba, wybrał bym opcje [sepuku]... Odpowiedz Link Zgłoś
bonammi Re: Rak penisa... 03.02.07, 04:00 Ja jakbym miała wybrać moje cycki albo życie - wybrałabym życie. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf1234 Re: Rak penisa... 03.02.07, 11:09 bez cycków (:) )/jajników/macicy nadal można uprawiać seks.... A historia pana ze stulejką jest dla mnie mało wiarygodna... Odpowiedz Link Zgłoś