Dodaj do ulubionych

Proponuje spotkanie na zywca!!!

08.04.07, 00:08
proponuje spotkanie tu udzielajacych sie forumowicz w realu....moge wszystko
zorganizowac oczywiscie oprocz dojazdu.....co wy na to ??
Obserwuj wątek
    • fourteen.words [...] 08.04.07, 00:09
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:12
      Rozumiem, ze jest już późno, ale... bez przesady:))))
      • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:16
        zielonooka_bez_tyja napisała:

> Rozumiem, ze jest już późno, ale... bez przesady:))))

ale o co chodzi?? to normalka ze sie organizuje spotkania w realu ...ognisko
        mozna zrobic .....piwko czy winko....fajna sprawa....ja jestem za ....czekam na
        chetnych
        • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:17
          Słyszałam o czymś takim w ramach czatów, ale w ramach otwartego Forum - w
          życiu:)
          • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:20

> Słyszałam o czymś takim w ramach czatów, ale w ramach otwartego Forum - w
            > życiu:)

przeciesz tu sa stali bywalce wiec do nich stukam...
            • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:23
              Ale wiesz... gdyby Ktoś to traktował inaczej niż miejsce, w którym w każdej
              sekundzie można przestać bywać, to rozumiem. A tak się traktuje stały skład
              pokoju na czacie, nie publiczne Forum. Myślę, ze pomysł nie ma szans na
              realizację.
              • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:25

> Ale wiesz... gdyby Ktoś to traktował inaczej niż miejsce, w którym w każdej
                > sekundzie można przestać bywać, to rozumiem. A tak się traktuje stały skład
                > pokoju na czacie, nie publiczne Forum. Myślę, ze pomysł nie ma szans na
                > realizację.

a ja mysle ze ma ....tylko trzeba checi ....no i wszystko zaplanowac
                • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:26
                  Oki... w takim razie szczerze życzę powodzenia:)
              • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:26
                wiesz co... Ty to już może nie mysl za dużo...
                ja nie gotowa na eksplozję jestem, nogi mi sie poplączą
                i nie zdążę się schować ;)
            • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:24
              ale uwierz, że są tacy, którym się to w głowie nie mieści...
              za mała pojemność i zanim się te dwie małe kulki spikną
              to czekać trzeba tyle co na zaćmienie słońca lub księżyca ;)
    • avital84 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:20
      Przyznaj się lepiej, ktorego forumowicza chcialabyś poznać bliżej.;)
      • thelma3 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:23
        he, he, dobre, a jakie prawdziwe:)
        • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:25
          Oj, Dziewczyny... do tego nie trzeba rzucać hasła o zlocie:) Wystarczy mail:)
          • avital84 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:27
            Ale jeżeli ktoś jest nieśmialy to łatwiej rzucić hasło.:)
            • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:28
              Ale może spytajcie, zanim walniecie taką motywację? Nie może być tak, ze Ona
              szczerze chce skrzyknąć kilka Osób, które tutaj bywają? Od razu musi być ukryte
              dno?
              • avital84 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:33
                Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o...;)))

A tak w ogóle to przecież żaetuję.:)
                • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:35
                  Czasami dowcip rani, miast bawić... ja bym się poczuła, jak ku.rwa, ale
                  spoko... ja jestem sztywniarą:))
                  • avital84 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:37
                    Ważne, że BoTyToJa nie poczuła się chyba zraniona.:)
                    Może trochę jej smutno, że spotkanie nie wypali.
                    • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:38
                      Myślę, że nie, bo wątek był podpuchą:)
                      • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:42

> Myślę, że nie, bo wątek był podpuchą:)

nie! fajnie by bylo spotkac sie w realu....ale od planu do realizacji jest
                        dluga droga....wiedzilam ze nie wypali...szkoda....bo dalej chetna jestem..
                        • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:43
                          Spróbuj na czacie, mówię Ci:) Tu Ludzie się nie "wczuwają w siebie" i
                          generalnie cała Reszta Im bimba:)
                          • lidka_77 kobiety które umawiają się na Forum mężczyzna.. 08.04.07, 10:48
                            i od razu wiadomo, że będą pluły jadem... bez sensu.

nie widzę różnicy między czatem a Forum. bywało tak, że ludzie z Forum się
                            spotykali - zwłąszcza jeśli mieszkali w jednym mieście. część z nich założyła
                            nawet własne Forum.

po co zakładać, że coś się nie uda?
                            po co wymyślać przyczyny dlaczego coś ma się nie udać.
                            jeśli ktoś nie jest zainteresowany to niech nie pisze i tyle.
                    • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:40
                      avital84 napisała:

> Ważne, że BoTyToJa nie poczuła się chyba zraniona.:)
                      > Może trochę jej smutno, że spotkanie nie wypali.

:) nie smutno ....robie badania i wyszukuje spontanicznych ludzi,;)
                      • avital84 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:42
                        jak bym opowiedziała Tobie moją spontaniczną historię to byś moją spontaniczność
                        chyba skrytykowała.;)
                        a też ma ona coś wspólnego z forum.:)
                        • thelma3 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:43
                          a to brzmi ciekawie
                          dawaj:)
                          • avital84 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:46
                            Może zostać przeczytane przez niepowołane oczy.:)
                            • thelma3 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:52
                              przestępstwo jakie popełniłaś czy co? :)
                              ok, jak top secret, to top secret :)
                              • avital84 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:55
                                Nie, co więcej ten top secret jest dopiero w planach, ale plany są wielkie i
                                bardzo dokładne.:)
                                A jdnak nie brakuje im spontaniczności.;)
                                Chodzi o to, że nie powinnam o tym pisać. Ale muszę się szczęsciem podzielić,
                                więc przemycam to gdzie moge.:)
                                Wiem, wiem...Enigma.:)))
                                • thelma3 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:58
                                  szczęściem? nie, no przyznaj się, w totka trafiłaś, prawda? to ile zgarniasz? :)
                                  • avital84 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:01
                                    20 mln zł.
                                    i nie mam pojęcia co z tą fortuną zrobić.:D
                                    • thelma3 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:07
                                      :)
                                      oddaj mnie :)
                                      • wiarusik Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 23:24
                                        Avital ma w planie stracić dziewictwo niedługo;)
                                        Ot i cała Enigma:)
                                        Ale plany a wykonanie,mogą się różnić;)
                                        • avital84 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 13:20
                                          Wiarusik. A Ty co?! Wszystkowiedzący?:D
                        • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:43
                          avital84 napisała:

> jak bym opowiedziała Tobie moją spontaniczną historię to byś moją
                          spontanicznoś
                          > ć
                          > chyba skrytykowała.;)
                          > a też ma ona coś wspólnego z forum.:)
                          spontaniczny czlowiek sie nie zastanawia tylko dziala:) ty nie dzialasz wiec...
                          • avital84 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:45
                            Ja działam, ale w mniejszym gronie. A tyłek ruszam daleko hen hen.:)))
                            A do zaproszonego towarzystwa raczej się nie zaliczam, bo od jakiś dwóch
                            miesięcy raczej nie pisuję na FM a na FK.
                            • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:48
                              avital84 napisała:

> Ja działam, ale w mniejszym gronie. A tyłek ruszam daleko hen hen.:)))
                              > A do zaproszonego towarzystwa raczej się nie zaliczam, bo od jakiś dwóch
                              > miesięcy raczej nie pisuję na FM a na FK.

no przeciesz cie nie zmuszam...to tylko propozycja...
                              • avital84 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:51
                                nie czuję się zmieszana...
                                moja propozycja dla Ciebie jest taka byś podrzuciła ten wątek w górę kiedy
                                będzie tu więcej facetów
                                oni zawsze są chętni na spotkania z kobietami
                                a kiedy kobiety zauważą chęci mężczyzn to i one się przełamią;)

Powaga:P
                                • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:56
                                  avital84 napisała:

> nie czuję się zmieszana...
                                  > moja propozycja dla Ciebie jest taka byś podrzuciła ten wątek w górę kiedy
                                  > będzie tu więcej facetów
                                  > oni zawsze są chętni na spotkania z kobietami
                                  > a kiedy kobiety zauważą chęci mężczyzn to i one się przełamią;)
                                  >
                                  > Powaga:P
                                  ale kobieta ma swoj rozum ;)....i takie babskie spotkanie przy winku tez by
                                  bylo fajne...
                                  • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:58
                                    :)) Na takie, to ja nawet w realu nigdy nie chadzałam:)))
                                    • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:04

> :)) Na takie, to ja nawet w realu nigdy nie chadzałam:)))

no to twoja strata
                                      • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:07
                                        Z wyboru dla korzyści:) Byłam raz i poza plotami i pustym śmiechem, w dodatku
                                        podpitych Kobiet (a to dość... hm... żałosny obrazek), nie zarejestrowałam
                                        najmniejszego plusa na "zaś":)) Więc na pewno nie mieszczę tego w kategorii:
                                        Strata:))
                                        • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:12

> Z wyboru dla korzyści:) Byłam raz i poza plotami i pustym śmiechem, w dodatku
                                          > podpitych Kobiet (a to dość... hm... żałosny obrazek), nie zarejestrowałam
                                          > najmniejszego plusa na "zaś":)) Więc na pewno nie mieszczę tego w kategorii:
                                          > Strata:))

widac samotna jestes
                                          • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:20
                                            Wręcz przeciwnie:) Ale akurat moimi Przyjaciółmi są faceci:) generalnie nie
                                            przepadam za towarzystwem Kobiet - przyznaję bez bicia:) Może po części i
                                            dlatego, ze dziwnie być niepijącą brzydulą, która nie lubi plot o Facetach,
                                            pośród Towarzycha tych, które są z goła odmienne... ale taki mój wybór:) Z
                                            Facetami mam luz, bo mogę pogadać na ciekawe tematy, nie słucham wynużeń, a i
                                            niebezpieczeństwo, że któryś się zaduży w moim przypadku zerowe... więc Oni też
                                            czują się swobodnie:)
                                            • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:23

> Wręcz przeciwnie:) Ale akurat moimi Przyjaciółmi są faceci:) generalnie nie
                                              > przepadam za towarzystwem Kobiet - przyznaję bez bicia:) Może po części i
                                              > dlatego, ze dziwnie być niepijącą brzydulą, która nie lubi plot o Facetach,
                                              > pośród Towarzycha tych, które są z goła odmienne... ale taki mój wybór:) Z
                                              > Facetami mam luz, bo mogę pogadać na ciekawe tematy, nie słucham wynużeń, a i
                                              > niebezpieczeństwo, że któryś się zaduży w moim przypadku zerowe... więc Oni
                                              też
                                              >
                                              > czują się swobodnie:)

skoro nie lubisz plot o faceta po co jestes na forum mezczyzna????
                                              • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:28
                                                A nie zauważyłaś, że na co dzień głównie rozmawiam z Mężczyznami? I to z tymi,
                                                z którymi rozmowa wymaga myślenia, jak silic, grey_wolf, czy nemo1969. Lubię
                                                patrzeć na sprawy także oczami "drugiej strony" - jak patrzy Kobieta mniej
                                                więcej wiem przecież:))
                                            • thelma3 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:25
                                              hm, może zmienisz płeć skoro tak niewiele sądzisz o kobietach? :)
                                              • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:29
                                                A niby po co?:) Lepiej być Kobietą zafascynowaną facetami, niż Facetem
                                                wpatrzonym w Pobratymców;)))
                                                • thelma3 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:31
                                                  ło matko, zafascynowana facetami? a którymi, jeśli wolno spytać? :)
                                                  • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:38
                                                    Facetami, jako całością:) Ich patrzeniem na świat, postrzeganiem relacji,
                                                    zachowań, itp.:)
                                                  • thelma3 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:43
                                                    oh my God...
                                                    no cóż, można i tak
                                                  • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:52
                                                    A co w tym jest "omg"?:)) Przynajmniej naiwnych pytań na Forum nie zadaję z
                                                    cyklu "dlaczego On... jak mam rozumieć, że... Jak On mógł...??":))) Bo... po
                                                    większości wiem już dlaczego, jak rozumieć i jak "On mógł":))) To wiele
                                                    upraszcza:) Wroga najlepiej poznać z bliska;)
                                                  • thelma3 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:57
                                                    Fascynacja facetem? Laska, jakby Cię taki kopnął w cztery litery, bo mu się
                                                    znudziłaś, albo w ogóle byłaś za przeproszeniem zapchaj dziurą, to może i byśmy
                                                    nie czytali takich pytań, ale Ty byś je sobie sama powtarzała w duchu
                                                    jedyna różnica, że nie na głos
                                                    a fascynacja to by Ci przeszła! jak ręką odjął! :)
                                                  • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 02:01
                                                    A uważasz, że w życiu mnie zaden nie kopnął??? A co temu Reszta ich winna?:)))
                                                    Nie jestem Dzieciuchem i nie przenoszę zawodu jednym na Każdego następnego,
                                                    wybacz:) Dlatego, ze sama też nie chciałabym być tak potraktowana - ukarana
                                                    za "durną du.pę, która mnie cisnęła w kąt, więc nienawidzę wszystkich Kobiet,
                                                    jak psów". Jeśli tak traktowana być nie chcę, to najpierw zaczynam od siebie,
                                                    nie traktując tak Facetów - proste dosyć i uczciwe:)
                                                  • thelma3 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 02:07

> A uważasz, że w życiu mnie zaden nie kopnął???

No właśnie tylko temu mogę tą fascynację przypisać. Stąd nie potrafisz zrozumieć
                                                    innych kobiet. Przykre.
                                                  • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 02:09
                                                    Skąd założenie, że Ich nie rozumiem???
                                                  • thelma3 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 02:10
                                                    sorki, przeczytałam ze zmęczenia, że nie masz złych doświadczeń
                                                    chyba pora na mnie
                                                    ale tak na marginesie, to skoro tak, to nie wiem, czym się tu fascynować
                                                    i jeśli stosujesz już takie mądre zasady, że co jeden winny, że inny świnia, to
                                                    kobiet też do jednego worka nie wrzucaj, bo ludzie różni są
                                                  • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 02:17
                                                    Nie wrzucam, a po prostu, jak każdy, bazuję na własnych doświadczeniach. Jeśli
                                                    schemat powtórzył się kilkunastokrotnie, nto... po co próbować w
                                                    nieskończoność?? Niestety, ale uczciwie "kawę na ławę": z obserwacji moich
                                                    wynika, ze Przyjaźń kobieca dość często jest jedynie "czasowym paktem o
                                                    nieagresji" - zawartym w imię "stłamsić Tę, która piękniejsza, mądrzejsza,
                                                    budzi zachwyt znajomych facetów" lub "zebrać siły przeciw temu, co wykorzystał,
                                                    porzucił, a już nie daj Bóg najgorsze... śmiał nie chieć":) I np. kiedy Facet
                                                    ma jakieś info o Kobiecie Przyjaciela i Mu je wyłoży - to ten Drugi zacznie się
                                                    bacznie przyglądać lasce, bo pamięta, ze mówi Mu o tym PRZYJACIEL. Kiedy
                                                    Kobieta powie to swojej Przyjaciółce, to... "Na pewno jesteś zazdrosna, chcesz
                                                    Go dla siebie i w ogóle zakłamana zdzira z Ciebie i rujnujesz mije
                                                    szczęście":)) No to dzięęki, postoję... a własciwie posiedzę nadal w Przyjaźnie
                                                    z Facetami, dla których Przyjaźń jest na całe życie i jest naprawdę cenna:)
                                                  • thelma3 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 02:25
                                                    Dziewczyno, problem w tym, że Ty facetem nie jesteś. Zrozum to.
                                                    I prawdziwej przyjaźni między kobietami a mężczyznami nie było, nie ma i nie
                                                    będzie. Wyjdź ze schematów, bo prawdziwa przyjaźń, ale z kobietą przejdzie Ci
                                                    kiedyś koło nosa. I tego naprawdę będzie żal.
                                                  • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 02:32
                                                    No własnie Ty tkwisz w schemacie pt.: Przyjaźń K/M nie istnieje:)
                                                    Spytam Cię: Umiesz grać na harfie? A cz to, ze nie umiesz znaczy, że Nikt na
                                                    świecie nie umie?? Nie:) Tak, jak istnieją Kobiety, które przyjaźnią się z
                                                    Facetami i takie, które przyjaźnią się z Kobietami:) A jeśli to negujesz, to...
                                                    masz wąskie horyzonty, po pierwsze - bo nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że
                                                    Ludzie są różni, więc niekoniecznie to, co się Tobie nie sprawdza, nie
                                                    istnieje; po drugie - tym samym uniemożliwiasz dalszą konwersację na temat.
                                                    Powiedz... czy ja neguję, że Ty możesz się pięknie przyjaźnić z Kobietą? Nie:)
                                                    Więc dlaczego Ty negujesz, ze ja się mogę tożsamo przyjaźnieć z Mężczyzną?:)
                                                    Nie umiesz wyjść poza patrzenie przez "JA"?:) To kiepsko, bo ograniczasz się na
                                                    inność i poznanie nowego... cóż... Twój wybór.
                                                    Słodkich snów życzę, bo... zaraz padnę na klawisze:))))
                                                  • thelma3 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 02:43
                                                    nie negujesz?
                                                    to chyba nie rozumiesz znaczenia tego co sama piszesz

"z obserwacji moich
                                                    wynika, ze Przyjaźń kobieca dość często jest jedynie "czasowym paktem o
                                                    nieagresji" - zawartym w imię "stłamsić Tę, która piękniejsza, mądrzejsza,
                                                    budzi zachwyt znajomych facetów" lub "zebrać siły przeciw temu, co wykorzystał,
                                                    porzucił, a już nie daj Bóg najgorsze... śmiał nie chieć":) I np. kiedy Facet
                                                    ma jakieś info o Kobiecie Przyjaciela i Mu je wyłoży - to ten Drugi zacznie się
                                                    bacznie przyglądać lasce, bo pamięta, ze mówi Mu o tym PRZYJACIEL. Kiedy
                                                    Kobieta powie to swojej Przyjaciółce, to... "Na pewno jesteś zazdrosna, chcesz
                                                    Go dla siebie i w ogóle zakłamana zdzira z Ciebie i rujnujesz mije
                                                    szczęście":))

Zaś co do przyjaźni z mężczyznami - Ty możesz te znajomości postrzegać jako
                                                    przyjaźnie. Być może inaczej rozumiemy przyjaźń. Po prostu.
                                                  • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 02:48
                                                    A różnicę między "CZęSTO" , a "NIE ISTNIEJE W OGóLE" widzisz?? Gdybym uważała,
                                                    ze jej nie ma i negowała, to nie pisałabym wcześniej o tym, że już nie chce mi
                                                    się szukać = ergo: napisałałabym, ze NIE MA CZEGO szukać:)
                                                    Wybacz, ale nie masz pojęcia o moich Przyjaxniach, więc nie spłycaj ich do
                                                    Znajomości. Powiedziałam - to, ze Ty takiej Przyjaźnie nie znasz, nie znaczy,
                                                    że jej nie ma. A Ty nadal patrzysz przez "JA". Trudno się mówi.
                                                    Zmykam, bo już naprawdę siły nie mam:) Dzięki za dialog i do "zobaczenia":)
                                  • avital84 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:00
                                    Potem mogło by się dziwnie pisać na forum.
                                    Myślę, że to główny problem większości.
                                    Bo piszemy tu mnóstwo bzdur sądząc, ze jesteśmy anomimowi.
                                    Poza tym spójrz...Ty jesteś piękna.
                                    Ale są tu na pewno forumowicze, którzy robią z siebie amantów i wcale nie
                                    chcieliby zostać wydani, bo sprawia im przyjemność zgrywanie och i ach.
                                    Ciężka sprawa, ale może jak kilka osób się prześpi z tym pomysłem i on dojrzeje
                                    to możliwe, ze cos z tego wyjdzie.
                                    • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:02
                                      Ja tam od początku piszę, że ohydna jestem:)) Przynajmniej maile dziwnej treści
                                      przestały przychodzić;))
                                      • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:06

> Ja tam od początku piszę, że ohydna jestem:)) Przynajmniej maile dziwnej
                                        treści
                                        >
                                        > przestały przychodzić;))

ja jak rano wstaje tez wygladam jak zombie ;)
                                        • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:09
                                          Ja jestem paszkwilem przez całe 24h/na dobę:)
                                          • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:14

> Ja jestem paszkwilem przez całe 24h/na dobę:)

da sie to zmienic ..wystarczy troche wiary w siebie
                                            • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:22
                                              Nie zrozumiałaś mnie:) To, co choroba i leki ze mnie zrobiły jest nieodwracalne
                                              i w pełni przeze mnie akceptowane:) Nie mam kompleksów na tle czegoś, co już
                                              ode mnie nie zależy... to byłoby głupie:) Dlatego właśnie jasno i wyraźnie o
                                              tym mówię, jeśli Któryś zaczyna się delikatnie, powiedzmy, ślinić... po co ma
                                              się oszukiwać?:)
                                              • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:25

> Nie zrozumiałaś mnie:) To, co choroba i leki ze mnie zrobiły jest
                                                nieodwracalne
                                                >
                                                > i w pełni przeze mnie akceptowane:) Nie mam kompleksów na tle czegoś, co już
                                                > ode mnie nie zależy... to byłoby głupie:) Dlatego właśnie jasno i wyraźnie o
                                                > tym mówię, jeśli Któryś zaczyna się delikatnie, powiedzmy, ślinić... po co ma
                                                > się oszukiwać?:)

jaka choroba??
                                                • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:30
                                                  Taka czerwona, chodząca tyłem...
                                                  • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:37

> Taka czerwona, chodząca tyłem...

rozumiem ze juz jestes po chorobie?
                                                  • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:41
                                                    Teoretycznie tak... i "po" jednej nerce.
                                                  • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:50

> Teoretycznie tak... i "po" jednej nerce.

ale watrobe zatrzymaj bo moze mi sie przydac ;)) .....zart
                                                  • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:54
                                                    Drugą nerkę, też mam nadzieję zatrzymać jednak;)
                                                  • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 02:00

> Drugą nerkę, też mam nadzieję zatrzymać jednak;)

u mnie z nerkami jak na razie w porzadku...wiec mozesz zatrzymac :)
                      • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:45
                        Wiesz... spontanicznie, to ja kiedyś Kogoś zerżnęłam po paru zdaniach na
                        Forum:)))) I do dzisiaj proceder ten chętnie wspólnie praktykujemy:))) Ale to
                        inna bajka;))
                        • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:51

> Wiesz... spontanicznie, to ja kiedyś Kogoś zerżnęłam po paru zdaniach na
                          > Forum:)))) I do dzisiaj proceder ten chętnie wspólnie praktykujemy:))) Ale to
                          > inna bajka;))

moje motto to zyj spontanicznie bo zycie ucieka.....ratunkiem na uciekajacy
                          czas jest tylko spontanicznosc inaczej zatrzymac sie go nei da.....
                          • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:54
                            Wiesz... to, że odzew mały, wynikać może nie z tego, że Ktoś jest
                            niespontaniczny (bo to, co napisałam, raczej tezie o niespontaniczności
                            przeczy - nie uważasz?;)), ale, ze po prostu nie uważa tego za dobry pomysł i
                            nie podchodzi do Ludzi tutaj na tyle realnie. Nie musi przecież... w końcu to
                            net tylko, nie przesedzajamy:)
                            • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:03

> Wiesz... to, że odzew mały, wynikać może nie z tego, że Ktoś jest
                              > niespontaniczny (bo to, co napisałam, raczej tezie o niespontaniczności
                              > przeczy - nie uważasz?;)), ale, ze po prostu nie uważa tego za dobry pomysł i
                              > nie podchodzi do Ludzi tutaj na tyle realnie. Nie musi przecież... w końcu to
                              > net tylko, nie przesedzajamy:)

no tak ale sa tu osoby ktore dlugo sie znaja z netu ale w realu sie nie
                              widzialy...to jest tylko net ale ludzie ktorzy tu pisza sa realni dlatego nie
                              widze nic przeciwoko temu zeby sie spotkac na zywo...
                              • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:16
                                Nie wiem, może po świętach będziesz miała odzew "stałych Forumowiczów". Ja tu
                                jestem od niedawna i raczej gościnnie, więc... może mam zwyczajnie inne
                                podejście:)
                                • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:21

> Nie wiem, może po świętach będziesz miała odzew "stałych Forumowiczów". Ja tu
                                  > jestem od niedawna i raczej gościnnie, więc... może mam zwyczajnie inne
                                  > podejście:)

ty wlasnie jestes wirtualnym stworem malo szczera malo otwarta...
                                  • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:32
                                    Jestem całkowicie szczera, choć - słusznie prawisz z otwartością - wpuszczam tu
                                    jedynie do "przedpokoju mnie". Nie uprawiam ekshibicjonizmu sieciowego:)
                                    • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:40

> Jestem całkowicie szczera, choć - słusznie prawisz z otwartością - wpuszczam
                                      tu
                                      >
                                      > jedynie do "przedpokoju mnie". Nie uprawiam ekshibicjonizmu sieciowego:)

dokladnie ....zycie nauczylo mnie zeby od takich ludzi trzymac sie z daleka...
                                      • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:42
                                        A mnie życie własnie nauczyło, żeby się na tyle zdystansować. Dostałam TĘDY raz
                                        porządnie w cztery i błędów nie powtarzam.
                                        • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:53

> A mnie życie własnie nauczyło, żeby się na tyle zdystansować. Dostałam TĘDY
                                          raz
                                          >
                                          > porządnie w cztery i błędów nie powtarzam.
                                          cale zycie uczymy sie na bledach az do smierci...
                                          • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:58
                                            ... i umieramy głupi:) Ale... przynajmniej wobec śmierci Wszyscy jesteśmy równi.
                                            • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 02:06

> ... i umieramy głupi:) Ale... przynajmniej wobec śmierci Wszyscy jesteśmy
                                              równi
                                              > .
                                              dobroc i tak dla mnie wygrwa ponad madrosc....
                                              • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 02:11
                                                To było o mądrości życiowej - akurat ściśle powiązanej z dobrocią, a niewiele
                                                mającej wspólnego z wiedzą, powiedzmy, książkową...
              • thelma3 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:33
                o rany, aleś Ty poważna!
                przecież to żarty wszystko, no może doprawione odrobiną prawdy
                wyluzuj trochę
          • thelma3 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:27
            i co w mailu?
            a tak, to niezobowiązująco, i jak będzie miło, to będzie, a jak nie , to nie
            to nie to samo co wywalić od razu karty na stół
            • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:29
              ładnie to ujęłaś i delikatnie... karty na stół...
              co niektórzy to od razu nogi na ramiona wywalają ;)
            • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:30
              Poleciałyście z nadinterpretacją, jakbyście były... zazdrosne:) Przyszło Wam na
              myśl tylko takie umotywowanie propozycji, więc uważacie, że Ktoś też takie
              prezentuje:) BYZYDKO:))))))
            • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:33
              A co do, jak mailem: mi zaproponował Ktoś mailem lunch, jeśli zahaczę o Wawę i
              jakoś nie odebrałam tego, jako narzucanie się... zależy, jak się co w słowa
              ubierze i po jakim czasie:)
              • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:41
                no tak, w Wawie jadamy lunchy a potem dziwimy się,
                że cała Polska ns nienawidzi...
      • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:27
        avital84 napisała:

> Przyznaj się lepiej, ktorego forumowicza chcialabyś poznać bliżej.;)

szczerze! to zielonooka bez tyja....;)
        • avital84 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:28
          Ano chyba, że tak.;)
          Dlatego ona najbardziej protestuje.;)
          • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:29
            avital84 napisała:

> Ano chyba, że tak.;)
            > Dlatego ona najbardziej protestuje.;)

haha
        • thelma3 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:28
          to pisz maila :)
          (za radą zielonookiej bez tyja)
        • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 21:04
          Rozumiem , to ciekawa osoba, ale czy możesz sprecyzować dlaczego właśnie Ją
          chcesz spotkać? Czy jesteś może lekarzem?
          • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 21:08
            Niestety, mój niedorozwój umysłowy nie jest uleczalny. Podobnie, jak pedalstwo.
            A to był żart, gdyby Ci umknęło...
            • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 21:21
              Nadinterpretujesz moja wypowiedź.
              Daleki jestem od twierdzenia , że jesteś niedorozwinięta.
              Wrecz przeciwnie jesteś inteligentna , jesteś tylko zbyt agresywna ,brak Ci
              empatii.
              Ja też chciałbym spotkac Cie , jestem ciekaw czy twarzą w twarz też jesteś taka
              mocna jak na forum.
              • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 21:24
                Ty możesz tak uważać. A ja mam prawo mieć się za idiotkę - zgadza się? I
                chamówę, fakt. Dlatego nie pokarałabym Nikogo spotkaniem ze mną. Nie ma z kim,
                wierz mi.
                • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 21:31
                  Prowokujesz ludzi tą swoją agresją , pewnie masz w tym jakiś cel , oczywiście
                  masz też do tego prawo . Ale ja nie chce być elementem Twoich eksperymentow.
                  Dobranoc.
                  • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 21:35
                    Nie mam celu. Ale myśl, co chcesz. Cześć
                  • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 23:08
                    Wiesz? Zastanawiam się w ogóle, dlaczego czyjeś stwierdzenie o sobie faktów (bo
                    mam prawo mieć się za taką, za jaką mam) jest odbierane przez Ciebie, jako
                    agresja? Możesz mi odpowiedzieć?
                    • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 23:24
                      Mogę.
                      Oczywiście , że masz prawo "mieć się za taką za jakasie masz ", ale to nie
                      derminuje tego , że są to fakty.
                      Fakty są bytem obiektywnym , a Twoje opinie są subiektywne . Mam nadzieje , że
                      pozwolisz mi sie z nimi nie zgadzać.
                      W każdym widzisz wroga , jestes nakierowana na riposte a nie dyskusje , to są
                      dla mnie symptomy agresji .
                      Znam to z własnego doswiadczenia, ale tak jak powiedzialem , nie chcę wchodzić
                      z Toba w spor. Mam dość własnych problemmmow.
                      Mnie nie możesz wystraszyć , chetnie sie z toba spotkam na planowanym tu
                      zjeździe.
                      • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 23:31
                        Proszę - znajdź te agresywne riposty w moich dialogach z nemo, siliciem, czy
                        greyem... Mimo, ze czasami "spieramy się" na poważne tematy i mamy zupełnie
                        inne spojrzenie na Świat, zawsze ze sobą chętnie polemizujemy. A to, co
                        odebrałeś w stosunku do siebie, jako ripostę, było po prostu moim zdaniem. mam
                        się za zero i mam do tego podstawy i prawo. Więc pracyzyjnie, zasadniczymi
                        słowami, to wyrażam. Nic poza. Nie jest to atakiem i nie rozumiem, dlaczego tak
                        to odbierasz.
                        A, co do spotkań z Ludźmi z netu - nie ma już teraz takiej opcji. Zrobię dla
                        Kogoś jeden wyjątek, dlatego, ze nigdy nie spodziwałam się z Jego strony choćby
                        kontaktu na maila, a co dopiero propozycji spotkania. Ale i tak robię to
                        pod "własnym przymusem".
                        • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 23:41
                          Nie masz sie za zero i nie masz do tego podstaw ,ale masz prawo głosić takie
                          opinie. Ja się z nimi nie zgadzam ,chociaz rozumiem dlaczego je głosisz ,
                          pozostańmy przy swoich zdaniach.
                          Dobranoc.
                          Pisze o spotkaniu żeby było "w wątku" , wiesz , paskal.
                          Wiem , że nie przyjedziesz.
                          • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 23:46
                            Dobrze wiedzieć, że wiesz lepiej. Fajnie. Ok. Niech będzie, ze mam się za
                            superosobę, a poprzednie jest kłamstwem. Już mi i tak wszystko jedno po
                            ostatnich tekstach pewnej Osoby. Czekam tylko na "po świętach", zeby Kogoś
                            zaprosić gdzie indziej, a potem nie będziecie musieli mnie oglądać.
                            Oczywiście, odbierzesz to jako ripostę... trudno. Chcesz po prostu nie słyszeć,
                            co mówię, a myśleć po swojemu. Twój wybór, do którego masz prawo. Dobranoc.
                            • bryzeidaa przepraszam, ze sie wtracę , ale 08.04.07, 23:52
                              kazdy ma prawo nie chciec isc na takie spotkanie i nie musi sie z tego
                              tlumaczyc, a jesli z grzecnosci wyjawia swoje powody to nalezy je przyjac do
                              wiadomosci i nie kwestionowac ani tymabrdziej oceniac.
                              Dlatego odczepcioe sie od zieloookiej, ok?
                              • bryzeidaa i jeszcze jedno 08.04.07, 23:54
                                rzuciliscie sie na zielonooka stadnie jak stado wilkow.
                                wstyddddddd!!!!!
                                • smutas27 Re: i jeszcze jedno 09.04.07, 00:05
                                  Nie pij, prosze , tyle.
                                  Poczekaj do spotkania.
                                  Daleki jestem od " czepiania" sie bestyi.
                                • izaa12 Re: i jeszcze jedno 09.04.07, 00:13
                                  bryzeidaa napisała:

> rzuciliscie sie na zielonooka stadnie jak stado wilkow.
                                  > wstyddddddd!!!!!
                                  Czytalam i nigdy nie komentowalam Ale widze ,ze sobie tu smialo poczynasz Beztyja!
                                  ''bryzeidaa ' Ty to pewnie przybylaś jako ;;posilek'' z Onetu!Idzcioe tam sie
                                  klocic ,do woli, to potraficie najlepiej a nie tu przyszlas ty bestyjo i twoja
                                  kumpela i robiocie zamieszanie !

• bryzeidaa do izaa12 09.04.07, 00:18
                                    jak mozesz sprawdzic to nieczesto sie tu wypowaidam a jaedynie czytam .ddlatego
                                    przykro mi, ze atakujecie tak zielonooka, wstyd mi za was i tylko to.

nie wolnp nikogoosaczac ani powodowac by cierpial

nie jestem zadna kumpela zieloonokiej i zaluje ze nie znam jej osobiscie
                                    • izaa12 Re: do izaa12 09.04.07, 00:22
                                      bryzeidaa napisała:

> jak mozesz sprawdzic to nieczesto sie tu wypowaidam a jaedynie czytam .ddlatego
                                      >
                                      > przykro mi, ze atakujecie tak zielonooka, wstyd mi za was i tylko to.
                                      >
                                      >
                                      > nie wolnp nikogoosaczac ani powodowac by cierpial
                                      >
                                      > nie jestem zadna kumpela zieloonokiej i zaluje ze nie znam jej osobiscie

Tak to wyglada
                                      Tu nie ma klotni ,teraz sa jak ona sie pojawila
                                      Dlaczego atakuje wciaz innych ?
                                      Jest agresywna ,ludzie maja racje i jeszcze pisze glupoty ,ze atakuje tych co
                                      maja dobre zdanie o niej.
                                      • myyks Re: do izaa12 09.04.07, 00:25
                                        izaa12 napisała:

> Tak to wyglada
                                        > Tu nie ma klotni ,teraz sa jak ona sie pojawila
                                        > Dlaczego atakuje wciaz innych ?
                                        > Jest agresywna ,ludzie maja racje i jeszcze pisze glupoty ,ze atakuje tych co
                                        > maja dobre zdanie o niej.

kumoterstwa nie znoszę...

niech mnie atakuje jak ma rację....
                                        • kochanica2 Re: do izaa12 09.04.07, 00:28
                                          myyks napisał:

> kumoterstwa nie znoszę...
                                          >
                                          > niech mnie atakuje jak ma rację....

Przecież Ciebie się wszyscy boją ;)
                                          • myyks Re: do izaa12 09.04.07, 00:31
                                            kochanica2 napisała:

> myyks napisał:
                                            >
                                            > > kumoterstwa nie znoszę...
                                            > >
                                            > > niech mnie atakuje jak ma rację....
                                            >
                                            > Przecież Ciebie się wszyscy boją ;)
                                            >
                                            Żartujesz...:) Ale miłe pochlebstwo:))
                                        • izaa12 Re: do izaa12 09.04.07, 00:28
                                          myyks napisał:

> izaa12 napisała:
                                          >
                                          > > Tak to wyglada
                                          > > Tu nie ma klotni ,teraz sa jak ona sie pojawila
                                          > > Dlaczego atakuje wciaz innych ?
                                          > > Jest agresywna ,ludzie maja racje i jeszcze pisze glupoty ,ze atakuje tyc
                                          > h co
                                          > > maja dobre zdanie o niej.
                                          >
                                          > kumoterstwa nie znoszę...
                                          >
                                          > niech mnie atakuje jak ma rację....
                                          Zgadza sie .Ale po co zaraz ma atakowac? niech rozmawia moze lepiej na spokojnie ?
                                          >
                                          • myyks Re: do izaa12 09.04.07, 00:33
                                            izaa12 napisała:

> myyks napisał:
                                            >
                                            > > izaa12 napisała:
                                            > >
                                            > > > Tak to wyglada
                                            > > > Tu nie ma klotni ,teraz sa jak ona sie pojawila
                                            > > > Dlaczego atakuje wciaz innych ?
                                            > > > Jest agresywna ,ludzie maja racje i jeszcze pisze glupoty ,ze ataku
                                            > je tyc
                                            > > h co
                                            > > > maja dobre zdanie o niej.
                                            > >
                                            > > kumoterstwa nie znoszę...
                                            > >
                                            > > niech mnie atakuje jak ma rację....
                                            > Zgadza sie .Ale po co zaraz ma atakowac? niech rozmawia moze lepiej na spokojni
                                            > e ?
                                            > >

Często jej spokój przewyższa wszystko, co się dookoła niej dzieje...
                                            Popatrz troszkę z dystansu, może wtedy zobaczysz inne kolory...:)

Atak...dla jednych atak, dla innych żarcik...mnie nie dotykają takie ataki, a
                                            nawet bawią:))
                                            • izaa12 Re: do izaa12 09.04.07, 00:37

>
                                              > Atak...dla jednych atak, dla innych żarcik...mnie nie dotykają takie ataki, a
                                              > nawet bawią:))
                                              >

Milych pogawedeki wesolej zabawy :)
                                              Powodzenia
                                              • myyks Re: do izaa12 09.04.07, 00:39
                                                izaa12 napisała:

>
                                                > >
                                                > > Atak...dla jednych atak, dla innych żarcik...mnie nie dotykają takie atak
                                                > i, a
                                                > > nawet bawią:))
                                                > >
                                                >
                                                > Milych pogawedeki wesolej zabawy :)
                                                > Powodzenia

Więcej kolorów i dystansu
                                                Dla wszystkich będzie milej:))
                                        • bryzeidaa myyks 09.04.07, 00:35
                                          jakie kumoterstwo?czy to , ze lubie sobie poczytac zielonooka oznacza jakies
                                          kumoterstwo?ona jest bardzo inteligentna i sporo mozna sie od niej
                                          nauczyc.zauwac, jak ciekawe dyskusje prowadzi z greyem .
                                          • myyks Re: myyks 09.04.07, 00:38
                                            bryzeidaa napisała:

> jakie kumoterstwo?czy to , ze lubie sobie poczytac zielonooka oznacza jakies
                                            > kumoterstwo?ona jest bardzo inteligentna i sporo mozna sie od niej
                                            > nauczyc.zauwac, jak ciekawe dyskusje prowadzi z greyem .

To nie było do Ciebie:)
                                            Wyraziłem dezaprobatę dla tworzenia kółeczek wzajemnej adoracji...:)

Widziałem dyskusje... dla wielu powinny byc przykładem, ale ja ...:)))
                                            • bryzeidaa Re: myyks 09.04.07, 00:48
                                              ja juz sie tu zgubilam:) ten watek tak sei zapetlil ,ze juz chyba nikt nie wie,
                                              komu tak w zasadzie odpowiada :) wiec pasuje na dzis moj udzial w dyskusji :)
                                    • kookardka Re: do izaa12 09.04.07, 00:33
                                      takkkk, stary manewr - ten kto zaczął i nawywijał, a potem dostał
                                      za to po tyjku,bo zasłużył sobie na to swoim zachowaniem, robi z siebie
                                      biedną pokrzywdzoną ofiarę - nigdy nie było mi żal takich ludzi.... a czemu ?
                                      bo nienawidzę manipulacji i mam alergię na ludzi, którzy swoje kompleksy
                                      i frustracje usiłują wyleczyć poprzez poniżanie innych, poprawiając sobie
                                      samopoczucie ich kosztem. Takim ludziom trzeba pokazać, że ich metody można
                                      zastosować na nich samych, wtedy czują jak to smakuje. Zło powraca ;)
                                      • myyks Re: do izaa12 09.04.07, 00:34
                                        kookardka napisała:

> takkkk, stary manewr - ten kto zaczął i nawywijał, a potem dostał
                                        > za to po tyjku,bo zasłużył sobie na to swoim zachowaniem, robi z siebie
                                        > biedną pokrzywdzoną ofiarę - nigdy nie było mi żal takich ludzi.... a czemu ?
                                        > bo nienawidzę manipulacji i mam alergię na ludzi, którzy swoje kompleksy
                                        > i frustracje usiłują wyleczyć poprzez poniżanie innych, poprawiając sobie
                                        > samopoczucie ich kosztem. Takim ludziom trzeba pokazać, że ich metody można
                                        > zastosować na nich samych, wtedy czują jak to smakuje. Zło powraca ;)

To może przeproś na Forum... bo zło może wrócić:)))
                                        • kookardka Re: do izaa12 09.04.07, 00:40
                                          ja tylko oddaję kopniaki temu, kto mnie kopnął pierwszy - najczęściej
                                          podwójnie, żeby nie chciało mu się kopać ponownie ;)
                                          to nie ja zaczęłam - odbiłam zło ;)
                                          • myyks Re: do izaa12 09.04.07, 00:41
                                            kookardka napisała:

> ja tylko oddaję kopniaki temu, kto mnie kopnął pierwszy - najczęściej
                                            > podwójnie, żeby nie chciało mu się kopać ponownie ;)
                                            > to nie ja zaczęłam - odbiłam zło ;)

i jak odbiłaś w złym kierunku, to wszystko jest w porządku?
                                            • kookardka Re: do izaa12 09.04.07, 00:47
                                              odbiłam w jedynym właściwym kierunku - tam skąd przyszło...
                                              i nigdy nie wyżywam się na osobach postronnych, tylko na tych,
                                              którzy skierowali agresję w moją stronę.
                                              • myyks Re: do izaa12 09.04.07, 10:17
                                                kookardka napisała:

> odbiłam w jedynym właściwym kierunku - tam skąd przyszło...
                                                > i nigdy nie wyżywam się na osobach postronnych, tylko na tych,
                                                > którzy skierowali agresję w moją stronę.

no to chyba o różnych rzeczach mówimy....
                                                • kookardka Re: do izaa12 09.04.07, 10:24
                                                  a o czym Ty mówisz ?
                                                  • myyks Re: do izaa12 09.04.07, 10:40
                                                    kookardka napisała:

> a o czym Ty mówisz ?

o pomyłkach kookardki
                                                  • kookardka Re: do izaa12 09.04.07, 11:06
                                                    konkretnie jakie pomyłki masz na myśli, bo nie wiem o czym mówisz...
                                                    teraz rozmawiamy o sytuacji z bestyją, czy pomyłki, które masz na myśli
                                                    dotyczą tego tematu ?
                                                  • myyks Re: do izaa12 09.04.07, 11:27
                                                    kookardka napisała:

> konkretnie jakie pomyłki masz na myśli, bo nie wiem o czym mówisz...
                                                    > teraz rozmawiamy o sytuacji z bestyją, czy pomyłki, które masz na myśli
                                                    > dotyczą tego tematu ?

innego, ale tego też...A po cholerę rozmawiacie o bestyjce... masz traumę na tym
                                                    punkcie. Porozmawiaj o czymś innym...jest tyle tematów.
                                                  • kookardka Re: do izaa12 09.04.07, 11:33
                                                    skup się na tym temacie, jeśli chcesz i powiedz mi jaką pomyłkę
                                                    popełniłam w tej sytuacji,skoro mi ją zarzucasz - to przecież Ty
                                                    zacząłeś o pomyłkach mówić.
                                                    Jeśli nie chcesz o tym rozmawiać, to kończymy temat...
                                                    na inne tematy porozmawiamy gdzie indziej.
                                                  • myyks Re: do izaa12 09.04.07, 15:28
                                                    kookardka napisała:

> skup się na tym temacie, jeśli chcesz i powiedz mi jaką pomyłkę
                                                    > popełniłam w tej sytuacji,skoro mi ją zarzucasz - to przecież Ty
                                                    > zacząłeś o pomyłkach mówić.
                                                    > Jeśli nie chcesz o tym rozmawiać, to kończymy temat...
                                                    > na inne tematy porozmawiamy gdzie indziej.

Na temat to już dawno nie piszesz...
                                                    Pomyłka: krótka pamięć - chociażby ostatnie publiczne oszcerstwa pod moim adresem.
                                      • bryzeidaa kokardko 09.04.07, 00:40
                                        ja z nia nie dyskutowalam tutaj , chyba tylko raz mialam wymiane zdan, ale ja
                                        czytam , i czytam Wasze dyskysje i uwierz mi, ze to jest swietna lektura.Fakt,
                                        gdyby wszyascy chcieli ja czytac to nikt by z nia nie gadal i nie byloby czego
                                        czytac.Ale uwierz mi, ze jej dysksje sa bardzo ciekwe.Czy atakuje ludzi?Mysle,
                                        ze stara sie bronic swojego zdania a ze ludzie odbieraja to ajko agresje to
                                        zieloonoka powina bardziej sie starc dobierac slowa by ludzie je w twen spsob
                                        nie odbierali.Jedno jest pewne , ze jej odejscie z tego forum , zmieno to forum
                                        na bezbarwne.
                                        • kookardka Re: kokardko 09.04.07, 00:45
                                          tak, ja na pewno na tym stracę, bo zabawa była przednia ;)
                                          nie dlatego, że mam w zwyczaju bawić się ludźmi, mam w zwyczaju
                                          bawić się ludźmi, którym wydaje się, że porzez poniżanie innych
                                          i granie im na emocjach poprawią sobie samopoczucie ...
                                          jak widać, tylko im się tak wydaje, bo takiego przeciwnika,
                                          który stosuje takie metody można zniszczyć jego własną bronią :)
                                          • bryzeidaa Re: kokardko 09.04.07, 00:51
                                            ja nie trktuje rozmowy w kategorii wojny i nie uwazam osoby z ktoa dyskutuje za
                                            wroga , ale Ty masz prawo na swoj sposob prowadzic rozmowy i stosowac swoje
                                            metody walki, a mnie nic do tego.Jesli czujesz sie atakowana to rozumiem ze sie
                                            bronisz.Tylko, ze patrzac z boku nie zauwazylam by zeiloonooka atakowala.no ale
                                            to tylko moje wrazenie.
                                            • kookardka Re: kokardko 09.04.07, 01:01
                                              jeśli ktoś ma odmienne poglądy od moich to nie jest moim wrogiem.
                                              staje się wrogiem wtedy, gdy przedstawia te poglądy w taki sposób
                                              aby mi dokopać ( intencje się liczą, bo zielona nie jest w stanie
                                              mnie obrazić,mimo, ze bardzo się starała), czyli atakuje personalnie
                                              zamiast skupić się na treści wypowiedzi.

Umiem uszanować prawo innego człowieka do tego aby myślał inaczej
                                              niż ja,ale nie szanuję ludzi, którym wydaje się, że uleczą swoje
                                              kompleksy poprzez poniżanie innych.
                                  • myyks Re: i jeszcze jedno 09.04.07, 00:23
                                    izaa12 napisała:

> bryzeidaa napisała:
                                    >
                                    > > rzuciliscie sie na zielonooka stadnie jak stado wilkow.
                                    > > wstyddddddd!!!!!
                                    > Czytalam i nigdy nie komentowalam Ale widze ,ze sobie tu smialo poczynasz Bezty
                                    > ja!
                                    > ''bryzeidaa ' Ty to pewnie przybylaś jako ;;posilek'' z Onetu!Idzcioe tam sie
                                    > klocic ,do woli, to potraficie najlepiej a nie tu przyszlas ty bestyjo i twoja
                                    > kumpela i robiocie zamieszanie !
                                    >
                                    albo opcja 2: Ty jesteś z onu i chcesz pojątrzyć tutaj.
                                    A nie można tak zupełnie bez głupiej nienawiści być? trudne?

nie ważne skąd, ważne że wstyd....
                                    • izaa12 Re: i jeszcze jedno 09.04.07, 00:26
                                      myyks napisał:

> izaa12 napisała:
                                      >
                                      > > bryzeidaa napisała:
                                      > >
                                      > > > rzuciliscie sie na zielonooka stadnie jak stado wilkow.
                                      > > > wstyddddddd!!!!!
                                      > > Czytalam i nigdy nie komentowalam Ale widze ,ze sobie tu smialo poczynasz
                                      > Bezty
                                      > > ja!
                                      > > ''bryzeidaa ' Ty to pewnie przybylaś jako ;;posilek'' z Onetu!Idzcioe tam
                                      > sie
                                      > > klocic ,do woli, to potraficie najlepiej a nie tu przyszlas ty bestyjo i
                                      > twoja
                                      > > kumpela i robiocie zamieszanie !
                                      > >
                                      > albo opcja 2: Ty jesteś z onu i chcesz pojątrzyć tutaj.
                                      > A nie można tak zupełnie bez głupiej nienawiści być? trudne?
                                      >
                                      > nie ważne skąd, ważne że wstyd....
                                      Czy ty naprawde nie widzisz jak ona atakuje l\udzi czy niue chcesz widziec ? Ten
                                      Smutas nic takiego nie napisa l.Poczytaj sobie
                                      Nigdy nie pisalam na Onecie ( dla Twojej wiadomosci) ale tu czytalam jak ona sam
                                      pisala ,podawala strony zebysmu czytali .Robila zamieszanie ,niepotrzebnie .
                                      To wszystko

>
                                      • smutas27 Re: i jeszcze jedno 09.04.07, 00:29
                                        Ja nie czuję się zaatakowany , a juz na pewno nie potrzebuje obrony.
                                        [chociaz dziekuję Ci za dobre checi!!!]
                                      • myyks Re: i jeszcze jedno 09.04.07, 00:30
                                        izaa12 napisała:

Czy ty naprawde nie widzisz jak ona atakuje l\udzi czy niue chcesz widziec ? Te
                                        > n
                                        > Smutas nic takiego nie napisa l.Poczytaj sobie
                                        > Nigdy nie pisalam na Onecie ( dla Twojej wiadomosci) ale tu czytalam jak ona sa
                                        > m
                                        > pisala ,podawala strony zebysmu czytali .Robila zamieszanie ,niepotrzebnie .
                                        > To wszystko
                                        >
                                        > >

Ze mną też polemizowała...atak był tylko raz... i co:) żyję i nie pluję jadem na
                                        prawo i lewo. Musisz umieć rozróżnić: dyskusję do wojny, real od netu...

Każdy ma prawo iść...
                                      • bryzeidaa do izy 09.04.07, 00:33
                                        dlaczego zabraniacie jej pisac tutaj? jesli chce dzielic sie swoimi
                                        przemysleniami tutaj wlasnie ,to ma takie same prawo jak my wszyscy
                                        ..a ze robi zamieszanie? no coz , ja tam wole zamieszanie niz ukladny i nudny
                                        ład.
                                        ale to tylko moje zdanie i kazdy ma prawo lubic cos innego.
                                        • izaa12 Re: do izy 09.04.07, 00:35
                                          bryzeidaa napisała:

> dlaczego zabraniacie jej pisac tutaj? jesli chce dzielic sie swoimi
                                          > przemysleniami tutaj wlasnie ,to ma takie same prawo jak my wszyscy
                                          > ..a ze robi zamieszanie? no coz , ja tam wole zamieszanie niz ukladny i nudny
                                          > ład.
                                          > ale to tylko moje zdanie i kazdy ma prawo lubic cos innego.

Wlasnie ,kazdy niech robi co chce ale nie krzywdzac drugiego bo zlo wraca jak
                                          napisala Kokardka:) dobranoc
                                          • myyks Re: do izy 09.04.07, 00:36
                                            izaa12 napisała:

> bryzeidaa napisała:
                                            >
                                            > > dlaczego zabraniacie jej pisac tutaj? jesli chce dzielic sie swoimi
                                            > > przemysleniami tutaj wlasnie ,to ma takie same prawo jak my wszyscy
                                            > > ..a ze robi zamieszanie? no coz , ja tam wole zamieszanie niz ukladny i n
                                            > udny
                                            > > ład.
                                            > > ale to tylko moje zdanie i kazdy ma prawo lubic cos innego.
                                            >
                                            > Wlasnie ,kazdy niech robi co chce ale nie krzywdzac drugiego bo zlo wraca jak
                                            > napisala Kokardka:) dobranoc

Zabraniamy.... JA SERDECZNIE zapraszam:))
                                            • smutas27 Re: do izy 09.04.07, 00:39
                                              A ja nie jestem taki " serdeczny " ale też zapraszam.
                                        • kookardka Re: do izy 09.04.07, 00:36
                                          ??? a kto ją stąd wyrzuca ? sama idzie, robiąc przy tym teatralne
                                          gesty, po to, żeby wzbudzić litość.
                                          • kochanica2 Re: do izy 09.04.07, 00:40
                                            kookardka napisała:

> ??? a kto ją stąd wyrzuca ? sama idzie, robiąc przy tym teatralne
                                            > gesty, po to, żeby wzbudzić litość.

Ja do niej nic nie mam, ale zawsze mnie śmieszyło, że ona mówi 'żegnaj', a
                                            potem przez 3h o tym samym nawija :DDD
                                            • smutas27 Re: do izy 09.04.07, 00:44
                                              Bo ty to jesteś taka....
                                              Bardzo fajna.
                                • kookardka Re: i jeszcze jedno 09.04.07, 00:14
                                  mi też jest jej żal
                                  • bryzeidaa kookardko 09.04.07, 00:29
                                    jak widzisz nawet osoby, ktora prosza by przestac atakowac zielonooka sa
                                    podpadnieci , ale ja mam to gdzies i zdania nie zmienie, ze Ci, ktorzy atakuja
                                    zzzielonooka sa zwyczajnie nietolerancyjni. za to juz widze ich uwielbienie dla
                                    roznego rodzaju innosc np gejow
                                    • wiarusik Re: kookardko 09.04.07, 00:30
                                      Powiedziałbym,że nie mają niczego lepszego do roboty;)
                                      • bryzeidaa wiarusiku 09.04.07, 00:45
                                        ja juz sie pogubilamw tym drzewku i odpopwiedzi tak sie zapetlily, ze juz nie
                                        wiem komu mam odpowiadac :)))))))
                                        • wiarusik Re: wiarusiku 09.04.07, 00:47
                                          Czytaj pokolei,to będziesz wiedzieć;)
                                          Do pewnego momentu nawet ciekawie było;P
                                        • smutas27 Re: wiarusiku 09.04.07, 00:48
                                          To dokładnie tak jak i ja , bryzejdo .
                                          Idę spać, nie wiedziałem , że rozpętam taka dyskusje , w ktorej sam sie pogubie.
                                          Dobranoc.
                                          • bryzeidaa do wiarusika i smutaska 09.04.07, 00:56
                                            juz chyba tylko tak moge wam odpowiedziec- ja sie kompletnie juz tu
                                            zgubilam .Jutro poczytam sobie na spokojnie, choc sadzac po moim bladzeniu w
                                            udzielanoiu odpowiedzi inni rowniez odpowiadali nie temu komu chcieli.

Zycze dobrej nocki :)
                                            • smutas27 Re: do wiarusika i smutaska 09.04.07, 01:02
                                              Jasne.
                                              dobranoc.
                                    • kookardka Re: kookardko 09.04.07, 00:49
                                      masz prawo jej bronić i ja Ciebie nie atakuję.
                            • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 23:58
                              Nie napisałem , że masz sie za superosobę.
                              Jesteś wystarczająco inteligentna aby dokonac właściwej samooceny.
                              Jesteś rozżalona, [nie wiem czym ] i prowokujesz mnie do napisania czegos
                              przykrego aby utwierdzić się w przekonaniu , że wszyscy tu sa głupi i Cie nie
                              rozumieja. Owszem , nie rozumiem Cię ale nie jestem glupcem , któremu wmowisz
                              " że białe jest biale a czarne jest czarne" , jak mawia pan premier.
                              Dobranoc.
                              • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 00:02
                                Nie... Nie po to, byś Ty był głupcem. By mieć potwierdzenie, że nim jestem.
                                Staję się agresywna, gdy Ktoś chce mi udowodnić, że nie jestem zerem. Tylko w
                                takich, personalnie mnie dotyczących, dialogach. W innych nie znajdziesz mojej
                                agresji. Tera rozumiesz? Mam nadzieję. A, jeśli nawet nie rozumiesz, to
                                przynajmniej zaakceptuj. Od małego byłam zerem dla Rodziny, potem dla Kolegów
                                (z racji wyglądu). Nie znam innego traktowania, poznać nie chcę i nie potrafię
                                zachowywać się inaczej, niż dzikus, gdy Ktoś chce mnie inaczej postrzegać.
                                Pa.
                                • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 00:06
                                  nie dam się sprowokować :))))
                                  • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 00:09
                                    I chwała Bogu.
                                    • bryzeidaa zielonooka 09.04.07, 00:11
                                      nie odchodz, ja Cie bardzo lubie tzn bardzo lubie Cie czytac i chocby dlatego
                                      nie daj sie zaszczuc i nie odchodz stad, please, nie rob tego :((((((
                                      • smutas27 Re: zielonooka 09.04.07, 00:15
                                        Znam to Twoje " please " z innego forum , nigdy nie napisałem do Ciebie ani
                                        jednego slowa [ty do mnie też nie ] , ale Ciebie tez "czyta się" fajnie.
                                        • izaa12 Re: zielonooka 09.04.07, 00:17
                                          smutas27 napisał:

> Znam to Twoje " please " z innego forum , nigdy nie napisałem do Ciebie ani
                                          > jednego slowa [ty do mnie też nie ] , ale Ciebie tez "czyta się" fajnie.

Powinnaś JA zaatakowac ( sowja kumpele)).Przzeciez atakujesz tych co cie lubia a
                                          nie tych co potwierdzaja Twojke prowokacyjne zreszta slowa jakie o sobie piszesz
                                          ,ze niby glupia jestes etc.....!
                                        • bryzeidaa do smutasa 09.04.07, 00:24
                                          nie mozesz mnie znac z tego czy innych forum ,bo ja kilka razy dopiero
                                          odezwalam sie tu na forum, wiec bierzesz mnie za inna osobe
                                          • smutas27 Re: do smutasa 09.04.07, 00:27
                                            Ok.
                                            Twoj nik , Twoja sprawa.
                                      • kookardka Re: zielonooka 09.04.07, 00:15
                                        ooo podnóżek księciunia mamy ;)
                                        • smutas27 Re: zielonooka 09.04.07, 00:21
                                          Ale Ty jestes złosliwa , a feee , może lyknij jakis "kropli żoładkowych".
                                          • myyks Re: zielonooka 09.04.07, 00:27
                                            smutas27 napisał:

> Ale Ty jestes złosliwa , a feee , może lyknij jakis "kropli żoładkowych".

Jestem pod wrażeniem...poza paroma wyskokami, jesteś bardzo rozważnym człowiekiem:)
                                            • smutas27 Re: zielonooka 09.04.07, 00:35
                                              To byla zachęta żeby sie czegos napiła , tylko zart.
                                              Wiem od dawna ,że sie nie lubia i ,że żadne , moje ni Twoje , gadanie tego nie
                                              zmieni.
                                              • myyks Re: zielonooka 09.04.07, 00:43
                                                smutas27 napisał:

> To byla zachęta żeby sie czegos napiła , tylko zart.
                                                > Wiem od dawna ,że sie nie lubia i ,że żadne , moje ni Twoje , gadanie tego nie
                                                > zmieni.

To była szersza uwaga...nie tylko do tego postu:)
                                          • kookardka Re: zielonooka 09.04.07, 00:54
                                            złośliwa ? tak :) w stosunku do osób tego pokroju nie mam skrupułów .
                                            • smutas27 Re: zielonooka 09.04.07, 01:04
                                              To był zart.
                                              Może i glupi , przepraszam.
                                              • kookardka Re: zielonooka 09.04.07, 01:06
                                                żart nie żart, ja jestem złośliwa i w tym przypadku jest to moim zdaniem
                                                złośliwośc uzasadniona, nie masz za co przepraszać :)
                                                • smutas27 Re: zielonooka 09.04.07, 01:09
                                                  Jak zechcesz jutro zaczniemy od tego miejsca nowy etap dyskusji.
                                                  • kookardka Re: zielonooka 09.04.07, 01:15
                                                    obawiam się, że jak pascal zobaczy ten wątek,to nie będzie już tego miejsca ;)
                                                    ale dyskusję zawsze można zacząć w innym miejscu ;)
                          • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 23:50
                            aha.. jeszcze jedno... mylisz się mocno, co do empatii. Właśnie dlatego, ze
                            współodczuwam zbyt mocno i to się odbija zazwyczaj na moim zdrowiu - nie
                            pozwalam się Nikomu zbliżyć. Jeśli nie będę się tak bronić, wkrótce zniszczę
                            się sama.
                            To wszystko.
                            • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 00:02
                              Teraz pokazałas własciwa twarz.Wiem jakiemu "ciśnieniu " podlegasz.
                              Ja też umiem posługiwac sie prowokacja.
                              • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 00:05
                                :)))
                              • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 00:08
                                Też... ok. Niech będzie, że i prowokuję... niech będzie wszystko co chcecie...
                                teraz to już... ostatni wpis na tym Forum. Wszystkiego najlepszego Wszystkim.
                                b.o.
                                • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 00:11
                                  Mam nadzieje , że tym razem nie dotrzymasz słowa , bestyjo .
                                • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 00:19
                                  no strasznie się wzruszyłam...
                                  kolejna sztuczka " jestem biedna i taka nieszczęśliwa "
                        • izaa12 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 00:15

> Proszę - znajdź te agresywne riposty w moich dialogach z nemo, siliciem, czy
                          > greyem... Mimo, ze czasami "spieramy się" na poważne tematy i mamy zupełnie
                          > inne spojrzenie na Świat, zawsze ze sobą chętnie polemizujemy. A to, co
                          > odebrałeś w stosunku do siebie, jako ripostę, było po prostu moim zdaniem. mam
                          > się za zero i mam do tego podstawy i prawo. Więc pracyzyjnie, zasadniczymi
                          > słowami, to wyrażam. Nic poza. Nie jest to atakiem i nie rozumiem, dlaczego tak
                          >
                          > to odbierasz.
                          > A, co do spotkań z Ludźmi z netu - nie ma już teraz takiej opcji. Zrobię dla
                          > Kogoś jeden wyjątek, dlatego, ze nigdy nie spodziwałam się z Jego strony choćby
                          >
                          > kontaktu na maila, a co dopiero propozycji spotkania. Ale i tak robię to
                          > pod "własnym przymusem".

To chyba jakis desperat byc musi!
                • sprezyna_a Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 21:37
                  A ja tu widze wiele fajnych 'kwoczek' :) Achchchhchchcha.... Kogucik by
                  zaszalał sobie ,oj zaszalał!:)
                  A tak na poważnie to uważam ,ze to dobry pomysł .Widze tu ludzi do rozmowy i do
                  ..popitki:):)
                  • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 21:38
                    Powodzenia:)
          • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 21:37
            smutas27 napisał:

> Rozumiem , to ciekawa osoba, ale czy możesz sprecyzować dlaczego właśnie Ją
            > chcesz spotkać? Czy jesteś może lekarzem?

:)))) a potrzebujesz coś na opanowanie wymiotów ?? :))
            • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:13
              Nie , kokardko , nie potrzebuje .
              Nie mam nastroju na awantury , zobacz moj nick.
              Pozdrawiam.
              • wiesia821 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:20
                smutas27 napisał:

> Nie , kokardko , nie potrzebuje .
                > Nie mam nastroju na awantury , zobacz moj nick.
                > Pozdrawiam.
                Smutasku ,usmiechnij sie ,przeciez mamy radosny dzień wiosny ,taaki
                świateczny:) pozdr
                • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:30
                  Dziekuje , wiesiu za miłe slowa .
                  Jestem smutny bo jestem głupi.
                  Na taki smutek nie ma lekarstwa.
                  • wiesia821 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:33
                    smutas27 napisał:

> Dziekuje , wiesiu za miłe slowa .
                    > Jestem smutny bo jestem głupi.
                    > Na taki smutek nie ma lekarstwa.
                    Widzisz ,to mamy po drodze .Z tym ze ja jestem wesola ale podobno zle czytam nie
                    rozumiem tego co czytam itd ..mozna by wymieniac do rana :)
                    A co spowodowalo Twoj smutek?
                    Moze moge pomoc?
                    • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:41
                      Właśnie napisalem to kookardce.
                      Musze sam zmierzyć sie ze swoimi problemami , ale dziekuje za dobre chęci.
                      Jeśli dojdzie do tego spotkania , chetnie sie z toba napiję.
                      • wiesia821 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:42
                        smutas27 napisał:

> Właśnie napisalem to kookardce.
                        > Musze sam zmierzyć sie ze swoimi problemami , ale dziekuje za dobre chęci.
                        > Jeśli dojdzie do tego spotkania , chetnie sie z toba napiję.
                        Ja piję tylko śmietankę:)
                        Jeteś agresywny?
                        A w którym momencie bo ..nie wudze ?
                        • wiesia821 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:43
                          wiesia821 napisała:

> smutas27 napisał:
                          >
                          > > Właśnie napisalem to kookardce.
                          > > Musze sam zmierzyć sie ze swoimi problemami , ale dziekuje za dobre chęci
                          > .
                          > > Jeśli dojdzie do tego spotkania , chetnie sie z toba napiję.
                          > Ja piję tylko śmietankę:)
                          > Jeteś agresywny?
                          > A w którym momencie bo ..nie wudze ?
                          Bo nie widzę:)
                          Musze zmykać bo cos mi już na wzrok pada !:)
                        • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:45
                          Jestem ,a pisze pod tym nikiem w ramach reedukacji.
                          Smietanka? Ok , czemu nie.
              • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:29
                oj, no to musicie wybrać się do tego samego lekarza ;)
                Ty dostaniesz coś na poprawę humoru a ona na uspokojenie ;)

ps. awantura to za duże słowo, wierz mi :))
                i nie smutkuj się ;)
                • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:37
                  Nie , kookardko.
                  Powinniśmy iść do tego samego lekarza i razem brać te same lekarstwa , ja też
                  jestem zbyt agresywny .
                  Dodatkowo kieruje tę swoja agresje przeciwko bliskim mi ludziom .
                  Nie wiem dlaczego tak jest , ale wlaśnie to powoduje , że jestem smutny.
                  • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 23:03
                    na szczęście Ciebie to smuci a ona jest z tego dumna...
                    jesli mogę coś doradzić, to powiem tak :
                    najpierw określ co jest powodem złości i zastanów się czy możesz
                    coś zmienić, aby tego powodu nie było... to zbyt ogólne, wiem
                    ale nie znam sprawy :(
                    • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 23:12
                      To nie jest złość.
                      To nie jest agresja typu "bijatyka" .
                      Polega to na tym , że czepiam się jakiegoś ,nieistotnego , słówka bliskiej mi
                      osoby ,i "wale na odlew " zupełnie bez umiaru.
                      Sprawiam komuś przykrość , zadaję ból , a później cierpię.
                      Mam nadzieję , że przyjedziesz na to spotkanie.
                      [To tak dla paskala , żeby nie wyciął]
                      Dobranoc.
                      • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 00:01
                        to może jak już czepniesz się tego słówka, to poproś o sprecyzowanie
                        co ono konkretnie w tym przypadku znaczy - to okazja do spokojnej
                        rozmowy i wyjaśnienia czy naprawdę jest się o co wściekać...

a jak już emocje wezmą górę, to potem, jak opadną trzeba pogadać
                        na spokojnie i wyjaśnić do końca i otwarcie oba punkty widzenia
                        i dojść do porozumienia o co tak naprawdę chodzi...
                        z czasem okazuje się, że wymiana zdań jest spokojniejsza i takich
                        sytuacji jest coraz mniej - o ile obie strony chcą się dogadać i obu
                        zależy na zminimalizowaniu złych emocji :))

większośc ludzi ma kłopoty z kontrolą emocji podczas sprzeczki "oko w oko",
                        ale można nad tym zapanować :)) tylko trzeba ćwiczyć :))
                        • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 01:01
                          Jesteś madrą babką.
                          Przez te moje glupie ataki stałem sie mistrzem w przepraszaniu .
                          Problem jest w tym , że ja tych ludzi kocham i nawet jak mi wybacza to jest mi
                          smutno , ze sprawiłem im ból.
                          A w ostatnim tygodniu zrobiłem to dwa razy , i za każdym razem , w sposob
                          oczywisty , nie miałem racji.
                          Chyba jestem przemęczony, musze pójść albo na urlop albo do psychiatry ,
                          przemyśle to .
                          Dzieki za rady.
                          • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 01:12
                            eee tam zaraz do psychiatry :)))... popracuj nad kontrolą emocji,
                            przeanalizuj kiedy jest kryzysowy moment podczas "kłótni"
                            i staraj się go wyłapać podczas kłótni i na chwilę się zatrzymaj,
                            nabierz głęboko powietrza i powiedz sobie stop... nie musisz ripostować
                            od razu... do tematu możesz przecież wrócić po chwili, ale zyskasz na czasie,
                            żeby się opanować, drugiej stronie też dajesz czas na ochłonięcie...

a przepraszanie za błędy nie jest niczym złym, wręcz odwrotnie, świadczy
                            o dojrzałości i odpowiedzialności za swoje zachowanie :))

dzięki za mądrą babkę ;)

• botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:34
      botytoja napisała:

> proponuje spotkanie tu udzielajacych sie forumowicz w realu....moge wszystko
      > zorganizowac oczywiscie oprocz dojazdu.....co wy na to ??
      >
      wiedzialam ze nic z tego ;)dupy ruszyc nie mozecie bo do monitora jestescie
      przyklejeni.....widac malo spontanicznych ludzi tu jest ...
      • fourteen.words Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:54
        Po co ruszać dupę w kierunku nieznanych ludzi - skoro znanych jest mnóstwo ?
        • thelma3 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:56
          ulubione słówko fourteen.words: dupa
          ciekawe, czy napisze kiedyś zdanie, które nie będzie go zawierało :)
          • avital84 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:57
            Władza...on już wiem co mam na myśli.:P
          • fourteen.words Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:10
            Dupa. Błysłem ?
            • thelma3 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:28
              nie
              a zamierzałeś? :)
              • fourteen.words Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:30
                Tak - moim celem było błysnąć.
                • thelma3 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:34
                  A, skoro tak to ogól się na zero - masz większe szanse wtedy błysnąć i na
                  szczęście nie będzie to zależeć od tego co powiesz:)
        • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 00:56
          No właśnie:) W dodatku tutaj Każdy może grać dowolną postać - nie da się tego
          wykluczyć... a przekonywać się, ze tak jest, na własnej skórze... ja np. ochoty
          nie mam:)
          • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:10

> No właśnie:) W dodatku tutaj Każdy może grać dowolną postać - nie da się tego
            > wykluczyć... a przekonywać się, ze tak jest, na własnej skórze... ja np.
            ochoty
            >
            > nie mam:)

moze ty grasz>????
            • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:23
              I co mam Ci odpisać? Że nie? Po co? Pomyślisz, co zechcesz.
              • fourteen.words Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:25
                Że ty i avital84 to ta sama osoba ?
                • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:34
                  Rozwaliłeś mnie:)) Ale, skoro wg kookardki byłam dziś już kotką_w_szpileczkach,
                  to... nic mnie nie zdziwi:) Mogę być nawet pascalem:)
                  • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:42

> Rozwaliłeś mnie:)) Ale, skoro wg kookardki byłam dziś już
                    kotką_w_szpileczkach,
                    >
                    > to... nic mnie nie zdziwi:) Mogę być nawet pascalem:)

dla mnie jestes facetem ;)
                    • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:47
                      Już to słyszałam:) Przecież założyłaś kiedyś taki wątek:) I jestem do tego
                      przyzwyczajona, od kiedy przyjaźnię się z Facetami:) Często przyjmuję, dla
                      podbicia atrakcyjności dyskusji, Ich tok myślenia:)
                      • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:55

> Już to słyszałam:) Przecież założyłaś kiedyś taki wątek:) I jestem do tego
                        > przyzwyczajona, od kiedy przyjaźnię się z Facetami:) Często przyjmuję, dla
                        > podbicia atrakcyjności dyskusji, Ich tok myślenia:)

wiec jesli jestes kobieta to mam dla ciebie faceta ktory mysli tak samo jak
                        ty :)
                        • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 02:04
                          Trzeciego do kolekcji??:))) Dzięki, pozostanę przy Mężu i Kochanku:))) To i tak
                          jest wystarczająca gimnastyka;))
                          • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 02:08

> Trzeciego do kolekcji??:))) Dzięki, pozostanę przy Mężu i Kochanku:))) To i
                            tak
                            >
                            > jest wystarczająca gimnastyka;))

ale on by byl idealny dla ciebie uwierz mi ;)
                            • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 02:21
                              Ale ja Nikogo nie szukam:)) jest mi dobrze z tym, jak jest:) Uwierz mi:)
                              Poza tym... masz ochotę zemsty na jakimś dokonać??:))) Za co byś Go chciała mną
                              pokarać?:) Przyznaj się bez bicia!;)
                              • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 02:27

> Ale ja Nikogo nie szukam:)) jest mi dobrze z tym, jak jest:) Uwierz mi:)
                                > Poza tym... masz ochotę zemsty na jakimś dokonać??:))) Za co byś Go chciała
                                mną
                                >
                                > pokarać?:) Przyznaj się bez bicia!;)

:) nie ja msciwa to nie jestem..:)
        • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:08
          fourteen.words napisał:

> Po co ruszać dupę w kierunku nieznanych ludzi - skoro znanych jest mnóstwo ?

a czlowiek poznany na necie to kim niby jest???? wirtualny stwor??
          • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:11
            No... w ramach Forum... to rzeczywiście bardziej w tę stronę. Dlaczego -
            napisałam powyżej. Widzę, ze jesteś szczera, ale ja np. mam Znajomych, którzy
            umieją się zabawiać w tworzenie "pod Kogoś", igranie z uczuciami, udawanie,
            zabawę Ludźmi, nawet pisanie, jako płeć przeciwna... miej tego świadomość:/
            • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:18

> No... w ramach Forum... to rzeczywiście bardziej w tę stronę. Dlaczego -
              > napisałam powyżej. Widzę, ze jesteś szczera, ale ja np. mam Znajomych, którzy
              > umieją się zabawiać w tworzenie "pod Kogoś", igranie z uczuciami, udawanie,
              > zabawę Ludźmi, nawet pisanie, jako płeć przeciwna... miej tego świadomość:/

mam taka swiadomosc i na mnie to nie dziala...bo mnie oszukac sie nie da....
              • fourteen.words Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:19
                Oczywiście że się nie da...
                • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:27
                  fourteen.words napisał:

> Oczywiście że się nie da...

nie da ...czemu? bo mi wszystko zwisa...:) mozesz grac i udawac a ja dwa razy
                  wiecej poudaje...
              • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:25
                Nie wnikam, czy się da, czy nie. Nie w tę stronę poszłaś. Chodzi mi o to, jaki
                sens ma ten wątek na tle takich Jednostek. Myślisz, ze będą chętne się spotkać?
                Przecież byłoby to finiszem Ich zabaw.
                • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:31

> Nie wnikam, czy się da, czy nie. Nie w tę stronę poszłaś. Chodzi mi o to,
                  jaki
                  > sens ma ten wątek na tle takich Jednostek. Myślisz, ze będą chętne się
                  spotkać?
                  >
                  > Przecież byłoby to finiszem Ich zabaw.

no wiadomo ...ale mi chodzi o spotkanie osob ktorzy nie udawaja i sa
                  soba...takich udawaczy jest tu moze 1% i sie nie licza..
                  • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:36
                    Nooo... muszę przyznać, że bardzo optymistycznie zakładasz:)) Na tle ilości
                    Tych, o których wiem (bo nie kryją zabaw, pisząc ze mną na@), to... bajkowe
                    nawet:)))
                    • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:45

> Nooo... muszę przyznać, że bardzo optymistycznie zakładasz:)) Na tle ilości
                      > Tych, o których wiem (bo nie kryją zabaw, pisząc ze mną na@), to... bajkowe
                      > nawet:)))

smutne to jest...dziecinada...i po co udaja? badania naukowe? tylko nie mow ze
                      maja po 30 bo sie posikam w majtki...
                      • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:48
                        Nawet i po 40.:) Dla głupiej zabawy - proste. Mi też to nie imponuje, ale...
                        ich sprawa, skoro tak marny poziom rozrywki preferują.
                        • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:58

> Nawet i po 40.:) Dla głupiej zabawy - proste. Mi też to nie imponuje, ale...
                          > ich sprawa, skoro tak marny poziom rozrywki preferują.

nudza sie poprostu...albo dopiero co internet im zalaczyli...
                          • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 02:05
                            Że nudzą, to możliwe. Ale, ze dopiero net... nieee, to "stare wygi netowe":))))
                            • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 02:10

> Że nudzą, to możliwe. Ale, ze dopiero net... nieee, to "stare wygi
                              netowe":))))

no to sa beznadzijeni...bez charakteru...brrrr taki facet to nei facet:)
                              • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 02:22
                                Tu się zgadzam, z jednym "ale"... to nie tylko Faceci akurat:)
                                • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 02:29

> Tu się zgadzam, z jednym "ale"... to nie tylko Faceci akurat:)

no to w takim razie musza miec strasznie smutnie nudne zycie...bez milosci
                                  • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 02:36
                                    To też nie te klocki:) Po prostu na tyle mają w zyciu pełnię, ze tu "bawią się
                                    Ludzikami w wirtualnej gierce"... bezsens, wiem... dobra, czas oczka
                                    przymknąć:) Dobranoc i dzięki za rozmowę:) Aha... no i powodzenia z akcją:))))
                                    • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 02:39

> To też nie te klocki:) Po prostu na tyle mają w zyciu pełnię, ze tu "bawią
                                      się
                                      > Ludzikami w wirtualnej gierce"... bezsens, wiem... dobra, czas oczka
                                      > przymknąć:) Dobranoc i dzięki za rozmowę:) Aha... no i powodzenia z akcją:))))
                                      jaka akcja :)przeciesz ja tu nikogo nie znam..
                                      • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 02:42
                                        Akcja "spotkajmy się":) zmykam naprawdę:) pa:)
                                        • botytoja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 02:47

> Akcja "spotkajmy się":) zmykam naprawdę:) pa:)

no wiem ....ja tylko zaczelam temat...myslalm ze osoby ktore sie tu znaja beda
                                          chcialy sie spotkac....ja sie z nikim spotykac nei musze ;)chociaz fajnie bylo
                                          by wypic piwko przy ognisku..
                        • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 21:48
                          no i znowu wychodzi jakas sprzeczność...
                          raz piszesz, że Niektórzy Ludzie za bardzo wnikają w to co na forum napisane,
                          pamiętają co kto pisał i jak pisał,zbyt poważnie to traktują a teraz ubolewasz,
                          że nie traktują forum poważnie i robią sobie jaja...
                          jak chorągiewka ... z tego wniosek, że piszesz to co akurat wypada napisać
                          a nie to co naprawdę myślisz...
                          • wiesia821 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:00
                            Jeśli sie pisze to co naprawde sie myśli to nigdy sie człowiek nie pogubi a jak
                            nie to wychodzi to co widzimy:)
                            • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:10
                              A co? jesteś kolejną, która widzi, zebym gdzieś ubolewała?? Stwierdziłam fakt
                              jedynie.
                              • sprezyna_a Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:12

> A co? jesteś kolejną, która widzi, zebym gdzieś ubolewała?? Stwierdziłam fakt
                                > jedynie.
                                Nie denerwuj sie :) To nie było do ciebie tylko ogólnie .
                                • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:16
                                  To nie było do mnie, tylko o mnie. Można o mnie klepać, zgodnie z prawdą, ze
                                  jestem głupia i chamska, ale przynajmniej szczera.
                                • wiesia821 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:16
                                  sprezyna_a napisał:

> zielonooka_bez_tyja napisała:
                                  >
                                  > > A co? jesteś kolejną, która widzi, zebym gdzieś ubolewała?? Stwierdziłam
                                  > fakt
                                  > > jedynie.
                                  > Nie denerwuj sie :) To nie było do ciebie tylko ogólnie .
                                  Sprezynka :) a miales isc zachwycac sie swoja kochana żonką:) bez obrazy:)
                                  Tak napisałam to nie z myśla o Tobie zielonooka .Nie rozumiem dlaczego zaraz
                                  atakujesz ..???
                                  • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:18
                                    Napisałaś to pod kookardką, która napisała o mnie, więc komentowałaś coś o
                                    mnie, nie ogólnego. Proste chyba?
                                    • wiesia821 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:22

> Napisałaś to pod kookardką, która napisała o mnie, więc komentowałaś coś o
                                      > mnie, nie ogólnego. Proste chyba?
                                      Nie ,mylisz sie bo nie czytałam wszystkich komentarzy .
                                      Jesli Cie uraziłam to sorry ale mysle ,ze masz zły dzien
                                      Usmiechnij dziewczuyno:)
                                      • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:26
                                        Ten komentarz był jeden na ten temat. I, powtarzam, Ona odebrała to tak samo -
                                        jako sekundowanie w tłuczeniu bezzębnej, głupiej, chętnej błysnąć... itd.
                                        Nieważne. nie uraziłaś mnie. I to nie był atak, a pytanie. Nie lubię być
                                        bezpodstawnie "oskarżana", tyle.
                                      • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:26
                                        > Usmiechnij dziewczuyno:)

chcesz sprawdzić czy ma złoty ząb ? ;)
                                        • wiesia821 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:30
                                          kookardka napisała:

> > Usmiechnij dziewczuyno:)
                                          >
                                          >
                                          > chcesz sprawdzić czy ma złoty ząb ? ;)
                                          Nie obchodza minie Jej zęby tylko to co pisze do mnie .Czemu jest taka agresywna
                                          ,na dodatek bezpodstawnie ?.Tego nie rozumiem ale ja juz taka niekumata jestem :)
                                          Myslalam ,ze tu będzie spokojnie ...cicho o zmierzchu:)
                                          I znow ,zle myslałam
                                          Dobranoc
                                          • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:34
                                            Dobranoc :)) kolorowych penisków ;)
                                            • wiesia821 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:39
                                              kookardka napisała:

> Dobranoc :)) kolorowych penisków ;)
                                              O kurcze:)!! jakbym chciała tak chociaż ze dwóch( razem) :)
                                              Zazdroszczę takim kobietkom jak żona sprężynki:)
                                              Pa
                                              • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:41
                                                w ciężarówce na pace to niewygodnie może być ;)
                                        • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 08:07
                                          Dosypałaś , sympatyczny złośliwcu , "do pieca" z tym zębem.
                                          Uśmiałem się.
                                          • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 10:26
                                            widzisz, ja też bym się uśmiała i na Twoim miejscu i na jej miejscu ;)
                                            to kwestia poczucia własnej wartości i pewności siebie, takie żarty
                                            nie bolą tylko bawią :)))
                                            • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 11:15
                                              Ale Ona jest inna od nas .
                                              Jest , bezsprzecznie , inteligentna , chociaż "słychac braki" w wykształceniu ,
                                              Jest zraniona i nie potrafi odzyskac równowagi .
                                              Gdybym sie jej nie bał napisał bym , że jest zakompleksiona.
                                              Jestes czlowiekiem intekigentnym , czy nie możesz lekko zdystansowac sie .
                                              Wrzuc na luz, daj jej odpocząc.
                                              • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 11:26
                                                każdy ma kłopoty i problemy i to nie jest powód do tego, aby je odreagowywać
                                                na innych - ja nie zgadzam się na takie traktowanie, a jeśli Ty masz ochotę
                                                być dla niej chłopczykiem do bicia to proszę bardzo, ode mnie nie możesz
                                                tego wymagać... takiego zachowania jakie ona tutaj stosuje, nie można niczym
                                                wytłumaczyć ... ja nie pozwolę na to, aby ktokolwiek leczył własne kompleksy
                                                i rozwiązywał swoje problemy moim kosztem ... tyle
                                                • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 11:35
                                                  Masz prawo tak uważac.
                                                  Chętnie zostane chlopczykiem do bicia , dla każdego człowieka , jesli będę miał
                                                  chociaz cien nadziei , że to mu pomoze.
                                                  Jestesmy inni , ale to nie znaczy , że nie możemy sie szanować .
                                                  Ja nawet Cie lubie , chociaz w pewnych sprawach mam inne poglady.
                                                  • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 11:43
                                                    nie zawsze i nie z każdym się zgadzam i szanuję Twoje prawo
                                                    do odmiennych poglądów... tylko zobacz jak Ty rozmawiasz ze mną,
                                                    jak ja rozmawiam z Tobą - widzisz tutaj kłótnię ?
                                                    czujesz się zaatakowany ? ja przedswiam swój punkt widzenie,
                                                    ale nie atakuję Cię. rozmawiamy o tym jakie mamy podejście
                                                    do tej konkretnej sytuacji i tyle i każde z nas zostanie przy swojej
                                                    wersji i nie przestanę Cię przez to szanować czy traktować jak wroga.
                                  • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:19
                                    I, jakbyś nie zauważył, Ona odebrała to też, jako o mnie i pociągnęła
                                    komplementami w swoim, słodkim, stylu.
                                    • wiesia821 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:25

> I, jakbyś nie zauważył, Ona odebrała to też, jako o mnie i pociągnęła
                                      > komplementami w swoim, słodkim, stylu.
                                      Nie musi Ci sie podobac mój styl .:)
                                      Ja o Twoim stylu sie nie wypowiadam wiec daj juz spokoj .
                                      Dzien swiateczny mamy :)
                                      • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:27
                                        Przecież to było do Ciebie, o KOOKARDKI STYLU (patrz poniżej, jak Ci o mnie
                                        odpowiedziała). Co Ty czytasz??????
                                        • wiesia821 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:31

> Przecież to było do Ciebie, o KOOKARDKI STYLU (patrz poniżej, jak Ci o mnie
                                          > odpowiedziała). Co Ty czytasz??????
                                          Sorry ,potrzebny mi lekarz .
                                          Moze Smutasek cos pomoże ,doradzi:)
                                          Dobranoc
                                          • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:40
                                            ale lekarz okulista ?
                                            widziałam w kiosku Twój Styl, ale nie widziałam Kookardki Styl,
                                            a Ty widziałaś ?
                                            • wiesia821 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:52
                                              kookardka napisała:

> ale lekarz okulista ?
                                              > widziałam w kiosku Twój Styl, ale nie widziałam Kookardki Styl,
                                              > a Ty widziałaś ?
                                              Mnie to już chyba nawet ginekolog nie pomoże:):)
                                              Kokardki nie widziałam ale widziałam ...:) nie ,tym razem ugryzę się w język bo
                                              zaprzeczę ,że słodka jestem :):)
                                              pa bo nie wyjde stad !!:) Jeszcze Smutasek buedny czeka :)
                                        • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:33
                                          nie chce mi się szukać, ale gdzieś czytałam jakąś mądrą Twoją wypowiedź
                                          o tym, że Niektórzy ludzie traktują forum zbyt poważnie i oznacza to kompleksy
                                          i brak dystansu do samego siebie, frustrację i syndrom "niedopchnięcia"...
                                          a tyle razy powtarzam... stosuj swoje mądre rady najpierw do siebie ;)
                                          potem pouczaj innych ;)
                                          • wiesia821 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:36
                                            kookardka napisała:

> nie chce mi się szukać, ale gdzieś czytałam jakąś mądrą Twoją wypowiedź
                                            > o tym, że Niektórzy ludzie traktują forum zbyt poważnie i oznacza to kompleksy
                                            > i brak dystansu do samego siebie, frustrację i syndrom "niedopchnięcia"...
                                            > a tyle razy powtarzam... stosuj swoje mądre rady najpierw do siebie ;)
                                            > potem pouczaj innych ;)
                                            Czy ja jestem niedopchniata Kokardko:):)
                                            Wciąż mnie popychaja ,najczęsciej upychaja ,gdzie do kata ,wiec chyba z tym
                                            popchnieciem nie jestm az tak do tylu czy od tyłu :)
                                            Sama nie wiem - tak to jest jak czlowiek nie mowi prawdy a potem sie gubi!:):)
                                  • zielonooka_bez_tyja Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:20
                                    cor: nie zauważyłA* oczywiście
                              • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:20
                                Niektórym ludziom trzeba tłumaczyć na obrazkach ...
                                to tak jakbym raz stwierdzała fakt patrząc na taaką_jedną_forumowiczkę,
                                że ma nogi koślawe i na beczce prostowane a innym razem, że zgrabne
                                jak sarenka...
                                • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 08:22
                                  O , tu się z Toba kokardko nie zgadzam.
                                  Patrze na dziewczyne , brzydka , nogi krzywe i ze złotym zebem , ale wystarczy
                                  żebym ją polubił i juz jest piękna , nózki jak u sarenki , no i [ach] ten
                                  cudowny złoty ząbek!
                                  Punkt widzenia zależy [jednak] od punktu siedzenia.
                                  Zdarza mi sie napisać o kimś , że nie grzeszy mądrościa a póżniej czytam mądry
                                  post i pisze , że autor jest mądrym człowiekiem[bo poprzedniej wypowiedzi juz
                                  nie pamietam].
                                  A przeciez sa jeszcze klasyczne sytuacje gdy człowiek , po prostu , zmienia
                                  zdanie.Przeciez krowa nie jest, ma prawo.
                                  A co do reszty to masz racje.
                                  • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 10:30
                                    nie w tym rzecz... przeczytaj kontekst wypowiedzi kilka postów do góry...
                                    chodzło jedynie o zobrazowanie sprzeczności w jej wypowiedziach,...

nie dotyczyło to gustów upodobań i preferencji, bo ja nie wartościuję
                                    ludzi wg ich wyglądu tylko tego co sobą reprezentują ;)
                                    • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 10:35
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=60424075&a=60443487
                                      tu pisałam o sprzecznościach

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=60424075&a=60444416
                                      a ona tutaj napisała, że jedynie stwierdza fakty tyle, że te fakty,
                                      które ona stwierdza stoją w sprzeczności do siebie... tę samą sytuację
                                      w różnych wątkach ocenia w inny sposób - stąd mój post dotyczący krzywych
                                      i zgrabnych jednocześnie nóg :))
                                    • myyks Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 10:42
                                      kookardka napisała:

> nie w tym rzecz... przeczytaj kontekst wypowiedzi kilka postów do góry...
                                      > chodzło jedynie o zobrazowanie sprzeczności w jej wypowiedziach,...
                                      >
                                      > nie dotyczyło to gustów upodobań i preferencji, bo ja nie wartościuję
                                      > ludzi wg ich wyglądu tylko tego co sobą reprezentują ;)

widzę, że nienawiść do zielonookiej trzyma Cię przy życiu.
                                      może dość ślepej nienawiści...?
                                      • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 11:12
                                        nie przypisuj mi takich emocji, bo nie ma ku temu podstaw,
                                        zasłużyła sobie na to, aby zastosować wobec niej metody,
                                        którymi ona częstuje ludzi... nie pamiętasz, bo nie musisz pamiętać,
                                        że zaczęło się od ataków na mnie .. a ja nietypowo dla kobiety
                                        zamiast siedzieć w kącie i płakać, tak jak ona to robi teraz i szukać
                                        sprzymierzeńców poprzez wzbudzanie litości, dramatyczne odejścia itd
                                        staję do walki - bo swoje sprawy załatwiam SAMA bezpośrednio z agresorem
                                        nie wyklorzystując do walki innych... ja nie potrzebuję psów gończych,
                                        ale mam wrażenie, że dałeś się jej zamnipulować , bo teraz zachowujesz
                                        się jak pies gończy ...
                                        • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 11:21
                                          Niepotrzebnie używasz takich ostrych słow.
                                          Ja tylko sie zastanawiam , i proszę Cie o pomoc w myśleniu.
                                          To , że ktoś Cię zaatakowal nie jest wystarczajacym powodem zeby oddać mu cios.
                                          Musisz jeszcze miec cel , który chcesz tym ciosem osiągnąc , a ten cel jest ,
                                          dla mnie, niejasny.
                                          Pomóz mi zrozumieć zamiast próbować mnie obrazić.
                                          • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 11:27
                                            to do myyksa było, czy Ty jesteś myyks ?
                                            • myyks Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 11:29
                                              kookardka napisała:

> to do myyksa było, czy Ty jesteś myyks ?

A to ma znaczenie, kto pisze...
                                              Smutasie cel jest ejeden: krwi trzeba ..
                                              • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 11:38
                                                trafiła kosa na kamień...
                                                nie roumiem dlaczego osoba, która rozpoczęła wojnę i nie wytrzymała
                                                tempa, które sama narzuciła, jest teraz postrzegana jako ofiara...
                                                po co to było porywać się z motyką na słońce ?
                                                nie dam się wrobić w rolę agresora,ja się tylko bronię i jeśli tego
                                                nie rozumiecie, to dalsza dyskusja nie ma sensu, bo ja widzę słuszność
                                                swojego postpowania i uważam, że jest to jedyna skuteczna metoda na takich
                                                ludzi .
                                                • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 11:50
                                                  Pewnie to znów nie do mnie ale....
                                                  Myśle , ze " manie " racji nie jest wystarczajacym powodem do podjecia proby
                                                  wdeptania drugiego w ziemie.
                                                  Mnie [pod innym nickiem] też sie od niej oberwalo wiele razy , ale nie widze w
                                                  niej wroga .
                                                  Ona jest inna !
                                                  Wsluchaj sie w te dwa słowa ; JEST JNNA!
                                                  • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 12:04
                                                    a niech sobie będzie inna, dpóki mnie nie obraża.
                                                    czym innym jest posiadanie odmiennych poglądów i bycie innym,
                                                    a czymś zupełnie odmiennym okazywanie braku szacunku swojemu rozmówcy.
                                                    Wymagasz ode mnie, abym szanowała kogoś kto mnie nie szanuje .
                                                    a tego nie możesz ode mnie wymagać. naprawdę nie widzę sensu aby
                                                    o tym dalej rozmawiać :)
                                                  • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 12:11
                                                    Ok ,juz sie zamykam.
                                                    Jaśniej ,na forum, nie moge napisac , ale nadal mnie nie rozumiesz.
                                                    Jak kiedys będziesz chciała opowiem Ci prawdziwa historie [kursująca jako
                                                    anegdota] na ten temat.
                                                  • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 12:24
                                                    zupełnie niesłusznie uważasz, ze chcę zamknąć Ci twarz :)))

przedstawiam swój punkt widzenia, Ty przedstawiasz swój,
                                                    ani Ty nie przyjmiesz mojego , ani ja Twojego
                                                    w tym temacie się nie dogadamy, bo mamy inne podejście :))
                                                    i myślę, że to dobry moment, aby dyskusję zakończyć.

a historyjkę opowiedz :)
                                                  • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 12:38
                                                    Przemawiał Platon w senacie Republiki , jak zwykle mówil dlugo , mądrze , punkt
                                                    po punkcie ,zbijając idiotyzmy demokracji.
                                                    W pewnym momencie podbiegł do nieg o jeden z wybrańców narodu , któremu zbraklo
                                                    argumentów i kopnął go w 4 litery. Platon spokojnie odwrocił sie , otrzepal
                                                    togę i , bez słowa komentarza , dokonczył tyradę.
                                                    Gdy wyszedł , na agore , podbiegł do niego Arystoteles , będący naowczas jego
                                                    uczniem i zacząl go "pocieszać" : " zaraz złożymy , mistrzu, sprawę w
                                                    sądzie , wygramy , zniszczymy go"!Na to Platon ze spokojem : " a czy jesli tu
                                                    na agorze kopnie mnie osioł , tez kazesz mi tracic czas w sądach?".
                                                    Oczywiście jest to tylko " anegdotka" nie mająca zadnego przełożenia na
                                                    tutejsza dyskusję.

• kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 13:03
                                                    :))) a ja w pewnym sensie widzę przełożenie, ale nie na dyskusję z Tobą.

ciekawa jestem czy regularnie kopany przez osła i otrzepujący togę
                                                    Platon, uwiązałby go w końcu na sznurku, czy chodziłby w NIEWYGODNYCH
                                                    stalowych galotach ;)

ja wychodzę z założenia, że należy znaleźć przycznę problemu
                                                    ( kopiący osioł) i coś na to poradzić ( uwiązać na sznurku) ,
                                                    w innym przypadku skazana jestem na stalowe gacie a niby dlaczego
                                                    ja mam mieć z tego powodu problem i odczuwać dyskomfort ?
                                                    czy ja sobie ten problem spowodowałam ?
                                                    spowodował go ktos inny i niech on się z nim męczy a nie ja
                                                    ( tak jak ten osioł uwiązany na sznurku).

• smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 13:08
                                                    Tak , "w tym temacie" nie porozumiemy sie , ale zawsze możemy pogadac o czymś
                                                    [kimś] innym.
                                                  • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 13:15
                                                    :))) mokrego dyngusa ;)
                                                  • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 13:17
                                                    ale jeszcze coś... to kwestia podejścia, ja nie zamiatam problemów
                                                    pod dywan, tylko się z nimi mierzę... zamiatanie pod dywan na dłuższą
                                                    metę spowoduje, że dywan okaże się za mały i zaczną spod niego wyłazić,
                                                    a jak wszystkie na raz wymiotę po jakimś czasie to zrobi się straszny bałagan ;)
                                                  • myyks Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 15:30
                                                    kookardka napisała:

> ale jeszcze coś... to kwestia podejścia, ja nie zamiatam problemów
                                                    > pod dywan, tylko się z nimi mierzę... zamiatanie pod dywan na dłuższą
                                                    > metę spowoduje, że dywan okaże się za mały i zaczną spod niego wyłazić,
                                                    > a jak wszystkie na raz wymiotę po jakimś czasie to zrobi się straszny bałagan ;
                                                    > )

Ty je kreujesz i podsucasz...
                                                    Nie ma bestyii a nadal jątrzysz i marudzisz...
                                              • sprezyna_a Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 12:08

>
                                                > A to ma znaczenie, kto pisze...
                                                > Smutasie cel jest ejeden: krwi trzeba ..

Czyzbys uważał ,że ''zniecierpliwiony tłum na krew już dłużej czekać nie chce
                                                ''???:):)
                                                haha
                                                odpręzcie się co ,nie co ..może :)

• smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 12:13
                                                  Ja mam pod ręka "krople" odprężające i , co i raz , łykam.[od rana]
                                                • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 12:20
                                                  zupełnie niesłusznie ważasz, że są jakieś emocje...
                                                  z mojej strony nie ma,skupiam się na temacie rozmowy :))
                                    • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 11:05
                                      Alez ja wlasnie otym kookardko .
                                      Poglądy zmieniaja sie w zależności od czasu , miejsca , nastroju itp.
                                      Pozostaw jej ,proszę , pewien margines na " inność ".
                                      To pomoże Tobie , i to w stopniu dużo wiekszym niz jej .
                                      Ona jest "zaimpregnowana", wiem ile "przeszła" , nie jestes jedyna osoba ktora
                                      dała jej " popalić " .Czy nie możesz odpuścic?
                                      Jeśli nie odeszła z tego forum , zaraz rozerwie mnie na strzępy , ale
                                      nie "ratuj" mnie.
                                      • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 11:18
                                        inność innych mi nie przeszkadza dopóki mnie ktoś nie obraża
                                        bo wydaje mu się, że może to robić bezkarnie...
                                        nie odpuszczę dopóki ona się nie uspokoi i nie zrozumie, że agresję,
                                        którą ona zaczęła stosować wobec mnie pierwsza można przekierować
                                        bezpośrednio na nią...

ja nie potrzebuję pomocy,wsparcia itd nie wiem o czym piszesz ...

natomiast w tej sytuacji ani nie zamierzam Cię bronić, ani atakować,
                                        bo każdy odpowiada sam za siebie... no chyba, że zaatakujesz mnie
                                        pierwszy, wtedy sobie "zatańczymy" :)))

• smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 11:24
                                          Nie nadaje sie do " tanca" , jestem , pod tym wzgledem , kaleką.
                                          • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 11:28
                                            no to nie proś mnie do tańca ;)
                                            • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 11:42
                                              Za nic na swiecie!
                                              Az taki owazny nie jestem.
                                              A swoja droga Paskal byl bardzo łaskaw, wywałił rano tylko 7 postów.
                                              • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 11:44
                                                no i słusznie :))) a pascal pewnie biega z kubełkiem,
                                                jak wróci to da nam popalić :)
                                                • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 11:52
                                                  Kota nie ma myszy harcuja.
                                                  Jak wróci to niech sobie kasuje , co sobie pogadaliśmy to nasze.
                            • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 22:14
                              pozerstwo wychodzi i chęć zabłyśnięcia...szkoda, że ten błysk
                              to jak złoty ząb na przedzie w paszczy starej śmierdzącej rosjanki ;)
          • fourteen.words Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 08.04.07, 01:11
            NO raczej tak.
    • dwie_szopy_jackson Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 00:18
      Fajnie bedzie wygladac zlot gdzies w jakiejs blizej nie okreslonej knajpie,
      gdzie przy stolikach siedza same kobiety a nad nimi transparent "Zlot forum
      Mezczyzna"

:) Widok bezcenny :)
      • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 01:16
        :""""))))
    • wiarusik Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 01:03
      botytoja napisała:

> proponuje spotkanie tu udzielajacych sie forumowicz w realu....moge wszystko
      > zorganizowac oczywiscie oprocz dojazdu.....co wy na to ??

No nie wiem,czy zdecydowałbym się na miting w szerokim gronie osób;)
      Już nie chodzi tu o nieśmiałość,ale o swobodę wypowiedzi i ochronę przed
      gapiami;)
      Jednak nie wykluczam spotkań z osobą/osobami dedykowanymi;)
    • modrooka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 11:42
      Ja bym na taki zjazd wcale nie chciała pójść.
      Po to jesteśmy dla większości anonimowi, żeby nimi pozostać
      Internet internetem a real realem
      • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 11:57
        Bardzo bym chciał umieć tak podzielić swój świat!
        Dla mnie nie ma żadnej roznicy , każdego traktuje tak samo i tu i tam.
        • modrooka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 12:06
          Nie wiem co jest lepsze.
          Ja jednak priorytetowo traktuje ludi w realu. W internecie jednak ludzie są
          bardziej bytami abstrakcyjnymi.
          Dla mnie nie literki a cała osoba jest ważna. Co robi, jak mówi (nie tylko co
          mówi), jaką się mimiką posługuje itp.
          • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 12:21
            Rozumiem , to są werbalne i poza werbalne środki przekazu. Może ze mna jest
            inaczej dlatego , że mam słaby wzrok , i skupiam sie tylko na tym co słysze .
            Wrażenia wizualne maja dla mnie marginalne znaczenia.
            • modrooka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 12:27
              ale jak możesz słysześ ludzi, z którymi piszesz w necie? Ja bym powiedziała że
              ci w necie to są właśnie ci których tylko widzisz jako ciąg literek. Jak
              rozmawiasz face to ace z człowiekiem w realu to nie tylko go widzisz ale
              czujesz jego zapach, słyszysz ton jego głosu. Nie jest już tak łatwo oszukać.
              Wtedy ten człowiek staje się bardziej prawdziwy.
              • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 12:37
                ha...jest jeszcze jedna wazna sprawa... pisząc coś, mamy czas by się nad tym
                zastanowić i pozbawić tekst pewnych emocji, ktrych nie da się ukryć w kontakce
                bezpośrednim. To bardzo dobre pole dla popisu dla osób, które chcą kogoś
                oczarować, zmanipulować, poprzez stosowanie niedopowiedzeń, niedomówień,
                poprzez granie na emocjach i taki dobór słów, aby druga strona wyobrażała
                sobie to co chce sobie wyobrazić a nie to co rzeczywiście zostało napisane.
                W kontakcie bezpośrednim można szybciej i łatwiej wyłapać pewne rozbieżności,
                dopytać i ustlić jak jest naprawdę. Dlatego ja o sprawach poważnych wolę
                rozmawiać bezpośrednio i nie lubię o tym pisać.
              • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 12:46
                Zakładam , że wszyscy mówia prawde i są tymi za których sie przedstawiaja.
                Moja praca polega na byciu nieufnym , podejrzliwym , tu jestem łatwowierny i
                wyrozumiały.
                Odreagowuję.
                • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 13:04
                  detektyw Monk ? :))
                  • smutas27 Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 13:09
                    Przeceniasz mnie , raczej skromny "ochroniarz".
                    • kookardka Re: Proponuje spotkanie na zywca!!! 09.04.07, 13:23
                      :))) ciężka praca, ale bardzo pożyteczna :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka