etna222 11.04.07, 12:10 Czym sie golicie Panowie? Chcę kupić w prezencie dobrą golarkę i dlatego proszę o konkrety marka, cena itd. Możecie mi pomóc??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metalicca Re: golenie ;-) 11.04.07, 12:19 Praktycznie tylko Braun. Od 200 do 300 zł. I polecam golarki z trzema nożykami tarczowymi, bardzo dokładnie wygalają. Pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: golenie ;-) 11.04.07, 12:20 Jednorazowki gillette sa bardzo ok. Cena 2-3zl. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: golenie ;-) 11.04.07, 12:26 Mogą byc też jednorazówki z Biedronki. Na prezent doskonałe.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: golenie ;-) 11.04.07, 12:44 nie ma forum golarkowego? zainteresowani może założą ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
dariop Jesli chodzi o jednorazowki to tylko gilette 11.04.07, 14:25 co najmniej z dwoma zyletkami a najlepiej z trzema, to czy z listkiem przeciwpodraznieniowym nie ma wiekszego znaczenia. Wilkonson to druga liga ale nie sa zle. Albo maszynke z wymienianymi nozykami ale tez Gilette lub Wilkinson co najmniej z dwoma ostrzami. Napewno sie nie powstydzisz ani Twoj obdarowany. Jesli chodzi o maszynki elektryczne to nie wiem. A moze elegancka brzytwe jesli mialby to byc prezent ekskluzywny. Odpowiedz Link Zgłoś