maria_natasza 15.04.07, 11:12 Chcialam spytac czy znacie jakies pary ktore poznaly sie na erasmusie i byli ze soba dalej po powrocie ze stypendium mimo dzielacej ich odleglosi? I jesli tak to jak dlugo to przetrwalo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eeela Re: socrates-erasmus 15.04.07, 11:18 Znam, dwie. Byli tu w zeszlym roku akademickim, i sa razem do tej pory. Pewnie jak pokoncza studia, to gdzies razem osiada. Odpowiedz Link Zgłoś
damsel Re: socrates-erasmus 15.04.07, 11:50 Tak, moja kuzynka poznala na erasumusie Hiszpana, zakochali sie w sobie ale po kilku miesiacach musiala wracać do kraju. Przez rok trwał ich zwiazek na odległośc, choc czasami sie widywali, a po roku moja kuzynka zalatwila sobie studia w Hiszpanii i wyjechala do niego. Obecnie od 2 lat mieszkaja razem. Prawda jest jednak taka, ze gdyby moja kuzynka nie wyjechala do niego, nie byliby juz razem. Mario_Nataszo! Jesli naprawde chcesz utrzymac ten zwiazek to znajdziesz sposob zeby byc razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: socrates-erasmus 15.04.07, 12:24 Alez jasne. Ci moi znajomi mieli przed soba perspektywe roku - poltora osobno, bo byli juz pod koniec studiow, wiec ten rok jakos zdzierzyli, teraz sie bronia i pewnie obiora sobie jakies miejsce w Europie, coby byc razem. Ale jesli rozstanie mialoby trwac dluzej, to obawiam sie, ze nici z tego. Trzeba pomagac losowi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: socrates-erasmus 15.04.07, 12:44 Socrates i Erasmum to chlopy, wiec pytanie w kwestii takich par to chyba na forum kochajacych inaczej... uups, znaczy sie kochajacych nowoczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś