Dodaj do ulubionych

partner&partner

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 14:43
Tyle razy przeglądam zapiski jakie ukazują się na forum i zarówno tu jak i w
innych miejscach nie mogłem zauważyć jednego, a mianowicie... braku
zainteresowania tematami gejowskimi. Zarówno heterycy jak i homo prowadzą
zacięte dyskusje. Jednak zwracam się tu do gejów...
Od jakiegoś czasu mieszkam w W-wie i muszę przyznać że nie spotkałem tu jeszcze
takiego „osobnika” o orientacji homo z którym można byłoby porozmawiać. Jedno
co można było robić to .... walić konia....
Gdzie jesteście panowie, których nie tylko łóżko interesuje???
Czy tylko na forum?
Obserwuj wątek
    • Gość: piotrek Re: partner&partner IP: *.netia.pl 30.11.01, 15:53
      masz 100% racji
      • Gość: m Re: partner&partner IP: *.ms.huji.ac.il 13.12.01, 09:31
        ?
      • Gość: Lidka Re: partner&partner IP: 195.94.222.* 18.01.02, 13:41
        Przeciez mozesz sie przejsc do Paradis'u. Tam na pewno znajdziesz kogos
        milego...
    • Gość: tolo Re: partner&partner IP: *.netia.pl 30.11.01, 16:04
      ja w sierpniu na czacie poznałem fajnego faceta, przez długi czas wysyłaliśmy
      do siebie sms, ale wszystko skrzaniłem, gdy zadzwoniłem do niego i nagrałem się
      na pocztę (miałem duużo problemów i niestety dzwoniłem pod wpływem %) i nasza
      znajomość prysła, i cholernie mi tego brakuje.
      • Gość: pieter Re: partner&partner IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 17:40
        Może właśnie dlatego, niektórzy wolą na spotkaniu "tylko walić"..., a rozmawiać chcą na
        czacie. Nie narażą się wtedy na nagrania procentowych facetów na sekretarce.

pozdrawiam, pieter
      • Gość: Yon Re: partner&partner IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.12.01, 19:24
        tolo, napisz maila jeśli można cię o to prosić vesper1971@poczta.onet.pl
        • Gość: paw. Re: partner&partner IP: *.motoexpress.pl 14.12.01, 15:15
          cieszę się, że nie jestem odosobniony w tych spostrzeżeniach i nieosamotniony w
          sytuacji. Myślałem, to chyba ze mną jest coś nie tak..... No przecież szukam
          kogoś sensownego i.... nic.... A może się mylę? Miło mi bedzie, może tą drogą
          poznać kogoś???
    • Gość: pieter Re: partner&partner IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 18:03
      >Od jakiegoś czasu mieszkam w W-wie i muszę przyznać że nie spotkałem tu jeszcze
      >takiego ?osobnika? o orientacji homo z którym można byłoby porozmawiać.

Nie wiem gdzie spotkałeś swojego "osobnika" od "walenia" ale masz szczęście.
      Mogłeś napotkać "gwiazdę", która przyszła błyszczeć, a nie zajmować się takimi głupotami
      jak rozmowa lub "walenie".

Wydaje mi się, że porozmawiać można tylko z krypto-gejami. Oni prowadzą normalne życie
      z rodzinami, pracą i normalnymi życiowymi problemami. O tym normalnym życiu można
      porozmawiać. Uprawiają seks z kobietami , lecz to seks z facetem daje im większą
      przyjemność i rozkosz.

Wydaje mi się, że bardziej szukasz kolegi z którym można pogadać i od czasu do czasu
      uprawiać seks, niż geja tylko do seksu.

Życzę szczęścia, może takiego znajdziesz.

pieter
      • Gość: dodi Re: partner&partner IP: *.protektor-direct.pl 04.12.01, 19:20
        Zgadzam się z tobą Pieter. Porozmawiać można z krypto-gejami. Niestety, strach
        przed możliwością ujawnienia swoich skłonności skłania ich do zaprzestania
        zawierania nowych znajomości - takich "do pogadania". A szkoda!
        Muszę dalej szukać może znajdę... ;-)
        • Gość: pieter Re: partner&partner IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 23:56

> Zgadzam się z tobą Pieter. Porozmawiać można z krypto-gejami. Niestety, strach
          > przed możliwością ujawnienia swoich skłonności skłania ich do zaprzestania
          > zawierania nowych znajomości - takich "do pogadania". A szkoda!

Może nie strach, bo przecież spotkałeś się z nim w "wiadomym" celu.
          A propos, tu też fajnie się gada.

pzdr, pieter
    • Gość: myping Re: partner&partner IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.12.01, 19:42
      Tak bywa w życiu, że kogo� naprawdę mšdrego i zarazem fajnego do pogadania
      trzeba ze �wiecš szukać.
      Życzę powodzenia - acz trochę żałuję że nie jestem z Warszawy, może mógłby� ze
      mnš pogadać - uważam, może trochę nieskromnie - że do pogadania jestem w sam
      raz :)...
      • Gość: dodi Re: partner&partner IP: *.protektor-direct.pl 04.12.01, 19:22
        Myping! Skąd jesteś? Może skoro nie mogę nikogo zapoznać w W-wie, zacznę gdzieś
        indziej?
        • Gość: myping Re: partner&partner IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 04.12.01, 19:44
          popatrz na IP - od azu sie domyslisz skad jestem - a jak chcesz to prosze
          bardzo:
          mypingus@wp.pl
    • wenzel Re: dodi 13.12.01, 10:35
      Jestem ze swoim przyjacielem już ponda 12 lat. Mieszkamy w Warszawie od 4 lat.
      Często nawiązujemy kontakty towarzyskie ( nie łóżkowe) z innymi gejami i parami
      bejowskimi.
      Uważamy, że oprócz seksu są jeszcze inne przyjemności, o których wielu zapomina.
      Czyż nie jest przyjemnie spotkać się z kimś w pubie i porozmawiać przy piwie?
      Jeżeli masz ochotę i potrzebę, to jestem często na chacie: www.gejowo.pl pod
      nickiem
      WENZEL.WAWA. Możemy się umówić na chat lub inna formę kontaktu. Mój kontakt:
      wenzel@poczta.gazeta.pl

• tornado2000 Re: dodi 14.12.01, 22:22
        no to moze sie kiedys spotkamy? jesli mowicie dobrze po angielsku lub niemeicku,
        bo moja druga polowa nie zna polskiego:))

tornado
        • Gość: pieter Re: dodi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 23:55
          Umiem po angielski, ale wolę po rancusku ;)))

pzdr
    • Gość: Fabian Re: partner&partner IP: 10.1.130.* 21.12.01, 23:07
      Gość portalu: dodi napisał(a):

> Tyle razy przeglądam zapiski jakie ukazują się na forum i zarówno tu jak i w
      > innych miejscach nie mogłem zauważyć jednego, a mianowicie... braku
      > zainteresowania tematami gejowskimi. Zarówno heterycy jak i homo prowadzą
      > zacięte dyskusje. Jednak zwracam się tu do gejów...
      > Od jakiegoś czasu mieszkam w W-wie i muszę przyznać że nie spotkałem tu jeszcze

dodi - nie dotyczy to tylko W-wy. w innych miastach sytuacja jest
      podobna....niestety. I gdyby rzeczywiście mozna było "zwriować" na tle tych
      wszystkich chętnych do łóżka???? A na nich nawet nie chce się patrzeć.
      Kolega kiedyś okreslił to krótko - Miał byc super, a gębę otworzy i czar prysł...
      > takiego „osobnika” o orientacji homo z którym można byłoby porozmaw
      > iać. Jedno
      > co można było robić to .... walić konia....
      > Gdzie jesteście panowie, których nie tylko łóżko interesuje???
      > Czy tylko na forum?

• Gość: rafi Re: partner&partner IP: *.pam.szczecin.pl 03.01.02, 12:31
        Czasami fajnie mozna sobie porozmawiac na czacie gejowa,ja kiedys przestukałem
        całą noc z jednym kolesiem aż do 6.30 rano,szkoda ze tylko wirtualnie.
        • Gość: rafi Re: partner&partner IP: *.pam.szczecin.pl 03.01.02, 14:10
          Dodi jak chcesz mozemy kiedyś pogadac na czacie gazety,musimy sie jakos dogadac
          tylko kiedy.
          • Gość: dodi Re: partner&partner IP: *.protektor-direct.pl 03.01.02, 18:31
            Kiedy? Rzuć jakiś termin a postaram się dopasować... Chętnie z tobą porozmawiam!
            • Gość: rafi Re: partner&partner IP: *.pam.szczecin.pl 04.01.02, 12:24
              w sobotę o 18.oo bede na necie,mam dosc ograniczone mozliwości korzystania z
              netu wiec jesli mozesz to bądz w sobotę o 18.00 na czacie gazety.pozdrawiam
              Rafi.
              • Gość: dodi Re: partner&partner IP: *.protektor-direct.pl 04.01.02, 19:53
                Niestety w sobote nie da rady! Raczej łatwiej mi w tygodniu, ale i w soboty
                czasem mogę, no a jak widzisz w tą nie. Szkoda. Może jakiś inny termin???
                • Gość: rafi Re: partner&partner IP: 213.25.47.* 05.01.02, 18:48
                  Szkoda ze nie mogles w sobote pogadac bo ja mam wtedy akurat wolne,trudno.Może
                  pogadamy w poniedziałek też o 18.00.
                  • Gość: dodi Re: partner&partner IP: *.protektor-direct.pl 07.01.02, 17:15
                    Poniedzialek czyli 7 styczen, czyli dzis ;-) postaram sie wpasc ok godz. 18-stej
      • Gość: piotrek Re: partner&partner IP: *.ras.wp-sa.pl 04.01.02, 20:18
        Hej, pierwszy raz jestem na forum gazety, i z przykrością stwierdzam, że poziom
        jest podobny do innych mu podobnych. Zgadzam się z Wami, coś jest nie tak - ale
        czy dotyczy to tylko rozwydrzonych gejów? Proszę wczytać się w tematy
        niegejowskie - taki sam chłamowaty poziom. Często trudno nazwać to rozmową. To
        jest już taki chyba obraz polskiego internauty. Szkoda. Miło, że są tacy,
        którzy mają podobne wnioski. Pzdr. Piotrek
    • Gość: Romeo Re: partner&partner IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 13:45
      Gość portalu: dodi napisał(a):

> Tyle razy przeglądam zapiski jakie ukazują się na forum i zarówno tu jak i w
      > innych miejscach nie mogłem zauważyć jednego, a mianowicie... braku
      > zainteresowania tematami gejowskimi. Zarówno heterycy jak i homo prowadzą
      > zacięte dyskusje. Jednak zwracam się tu do gejów...
      > Od jakiegoś czasu mieszkam w W-wie i muszę przyznać że nie spotkałem tu jeszcze
      >
      > takiego „osobnika” o orientacji homo z którym można byłoby porozmaw
      > iać. Jedno
      > co można było robić to .... walić konia....
      > Gdzie jesteście panowie, których nie tylko łóżko interesuje???
      > Czy tylko na forum?

Wiesz, miałem ten sam problem. Tak mnie to wkurzało, że rzuciłem w cholere i
      czaty i irce. Ale... Poznałem swojego męża, powoli wróciłem do sieci i wyobraź
      sobie, że znalazłem kilku fajnych kolegów, może nawet jednego przyjaciela.
      Takich, którym sperma nie zasłania całego świata. Sęk w tym, że wszyscy są spoza
      warszawy, więc umówić się jest bardzo trudno i tylko okazjonalnie. A w Warszawie -
      posucha na normalnych ludzi :(
      • Gość: ramzes:? do Romeo IP: *.dip.t-dialin.net 13.01.02, 23:08
        meza:)?
        czyzbyscie byli po jakims slubie? w Polsce? Czy tez wyszliscie za siebie pro
        forma np w Holandii??

ramzes:
        • Gość: Romeo Re: do Romeo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 10:30
          Naprawde potrzebny Ci jest do tego papier ?
          • Gość: ramzes:# Re: do Romeo IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.02, 19:31
            nie, tchoc aki mam:)

pytalem tylko z czystej ciekawosci:)..juz taki wscibski jestem:))

ramzes:

• jared Re: partner&partner 13.01.02, 23:15
      Cześć Dodi,

są faceci, którzy nie myślą tylko o łóżku - vide "Czy jest możliwy dłuższy
      związek...?",Forum - 13.01.02. Podałem maila, napisz. Może uda się nam spotkać
      i porozmawiać. Jared.
      • Gość: dodi Re: partner&partner IP: *.protektor-direct.pl 14.01.02, 15:37
        Widzę, że pojawiają się osoby, które twierdzą, że jest inaczej... Cieszy mnie
        to, a jeszcze bardziej będzie cieszyło, kiedy w realu przekonam się o tym.
        • Gość: Oliwka Re: partner&partner IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 20:53
          Panowie, serdecznie polecam klub taneczny PARADISE w Warszawie, w którym 90%
          to geje, zupełnie wyluzowani, bez najmniejszego skrepowania tańczący,
          obejmujący sie,... całujący. Atmosfera naprawdę przyjazna, pełna kultura. Sa
          tam również homodziewczyny :)))
    • arat Re: partner&partner 14.01.02, 18:42
      morze kilkniesz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka