tengoku77 03.06.07, 19:24 Wrażliwość i otwarta osobowość....... Zbyt wielu Mężczyzn (i nie tylko ich) to wykorzystuje.. Zbyt wielu mnie rani swoim nieprzemyślanym (a może wyrachowanym) działaniem.. Nie chcę już być taka.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahadeva Re: Moje przekleństwo.. 03.06.07, 19:33 :) po tylu doswiadczenich chyba potrafisz juz odroznic podrywacza od kandydata na zwiazek :) Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: Moje przekleństwo.. 03.06.07, 20:30 To sie nie dawaj wykorzystywac, po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 Re: Moje przekleństwo.. 03.06.07, 22:56 chyba najważniejsze, że zdajesz sobie z tego sprawę, tyle, że jeśli to zacznie się znowu dziać, pewnie znowu dasz się nabrać, albo... co gorsza odrzucisz kogoś o dobrych intencjach.. hm.. poradzisz sobie. p.s. są gorsze przekleństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
daniel.27 Re: Moje przekleństwo.. 03.06.07, 23:59 tengoku77 napisała: > Wrażliwość i otwarta osobowość....... Niektórzy faceci szukaja wrazliwych kobiet. Nie kazdemu podobaja te się silne i przebojowe. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś