wininia 06.07.07, 18:10 Całuję WAS wszystkich cmok,cmok, a kto nie lubi jakże przykro nam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziadek53 Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:12 ja nie przepadam, ale i tak dobrze , ze nie zrobili dnia calowania tesciowej. Odpowiedz Link Zgłoś
wininia Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:14 Ale to każdy każdego może pocałować. Np.w korku wysiąść z samochodu i pocałować drugiego kierowcę:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:23 Żebym wiedzial to bym cały dzien siedział w domu. na szczescie ja tak wygladam , ze nikt nie rwal sie , do całowania ,mnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wininia Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:26 Jeszcze do ółłnocy będziesz pocałowany:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:41 lubie zapasz skoszonej trawy. Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 20:19 zapach skoszonej trawy jest słodki, jest boski Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 19:07 dziadek53 napisał: > Żebym wiedzial to bym cały dzien siedział w domu. > na szczescie ja tak wygladam , ze nikt nie rwal sie , do całowania ,mnie :)) A co znowu się nie ogoliłeś??? Może żadna się nie rwała bo tak nobliwie wyglądasz i śmiałości brakło? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:17 nam nie przykro, ale WAS kolezanko, to chyba nikt nie lubi....;) wininia napisała: > Całuję WAS wszystkich cmok,cmok, > a kto nie lubi jakże przykro nam Odpowiedz Link Zgłoś
wininia Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:20 Znaczy Ty mnie nie lubisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:24 Ja Cie lubie , chociaz zadałem Ci pytanie i nie odpowiedziałas mi. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:28 no w koncu przeszlas na "Ty", jakas normalna forme .... a nie wiecie, rozumiecie.... was kolezanko lubic mozna , albo i nie ,zalezy.... wininia napisała: > Znaczy Ty mnie nie lubisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:25 zaraz przylezie poprioniony i powie, żebyśmy pocałowali go w zad. co niniejszym czynię :D Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:35 No wlasnie mialem to zrobic! Ale zmiana planow, mozesz mi dac buziaka w ptaka. Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:40 daj piątaka, a dam w ptaka buziaka. (to zorganizowana akcja- uprzedzam pytanie) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 19:04 Zgodnie z ostatnim Aneksem do Układu Zbiorowego - dychę możesz żądać. Tak więc nie szczyp się. Po kieszeni Dziada. Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:44 słuchaj, my tam na sąsiednim wątku czekamy by odwzajemnić Twoją miłość ;))) i bardzo chcemy byś był bardziej otwarty ;))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=65453828&a=65458396 Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 19:02 I kochane dzieci, z lasu wyskoczył straszny wilk. Na wezwanie Kakaraluszka. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:39 To nie jest oczywiscie cynizm!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:40 nie :) to siermiężny dowcip mój :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 19:00 Świętuj Dzień! Daj cmoka Szkrabkowi.:))))))) A Tobie też cmoki smoki, jak to mawia Litereczka. Odpowiedz Link Zgłoś
wesmar Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:28 Kiedys Pani od Biologi mowila, ze nie wolno sie calowac bo przechodzi olbrzymia ilosc zarazek. A tu z sieci instrukcja: W ujęciu seksuologicznym pocałunek jest formą miłości doustnej. Biorą w nim udział zazwyczaj dwie osoby, czyli całun i całka. W przybliżeniu odpowiada to tradycyjnemu podziałowi na mężczyznę i kobietę. Pocałunek składa się z trzech faz: a) fazy przed pocałunkowej b) pocałunku właściwego c) fazy postpocałunkowej. W fazie przedpocałunkowej całun umieszcza całkę w pozycji siedzącej bądź leżącej. Następnie zbliża twarz do jej twarzy i przechyla głowę o 45°. Całowanie wprostne uniemożliwiają nosy. Lewą ręką ujmujemy partnerkę, nachwytem za kark, zaś prawą umieszczamy na najbliższej kończynie dolnej. Kolejną czynnością powinno być nabranie powietrza w płuca. Uwaga! Pocałunek na wydechu może skończyć się tragicznie! Teraz całun przywiera ustami do otworu gębowego całki i przystępuje do pocałunku właściwego. Ogólnie rzecz biorąc pocałunek polega na wepchnięciu języka do otworu gębowego partnerki i intensywnej penetracji tego otworu. Na zawartość składają się: a) zęby wraz z ubytkami i kamieniem nazębnym b) gruczoły smakowe i ślinowe c) migdałki (chyba ze usunięte) d) gardziel Ze względów higienicznych (zarazki, wirusy), dobrze jest przed pocałunkiem zdezynfekować jamę ustna całki np. lizolem, jodyna, itp. Pobrane powietrze stopniowo wypuszczać nosem. Nie wolno wypuścić go nagle do wnętrza partnerki, bo jej oczy wyjdą na wierzch, albo się zassie. Całując całun przemieszcza dłoń po kończynie całki, bacznie obserwując kierunek przemieszczenia. Znam przypadek gdy mezczyzna zamknąwszy oczy, przez kwadrans pieścił rurę wielokolankowa od c.o., pieszczoty sfinalizował w doniczce z aleodem, przekonany, iż ma do czynienia z sednem intymności partnerki. Taki trep! Po wsunięciu języka do jamy ustnej całki, całun wykonuje nim ruchy okrężne aż do wyczerpania się zapasu powietrza w płucach. Ruchy nie powinny być jednak zbyt szybkie bo kobiecie się ślina zlasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:34 mozesz podac link... ? wesmar napisał: > A tu z sieci instrukcja: > W ujęciu seksuologicznym pocałunek jest formą miłości doustnej(...) Odpowiedz Link Zgłoś
wesmar Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:49 www.radiomas.fora.pl/pocalunek-t68.html Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 19:30 dzieki... ;) wesmar napisał: > www.radiomas.fora.pl/pocalunek-t68.html Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 ehh i czar prysł... 06.07.07, 18:37 bleh brrr - dobrze, że przeczytałam tylko początek i koniec, może jeszcze kiedyś zdobędę się na pocałunek ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:39 boszszssz... ja zamiast dezynfekcji zrobiłam dezynsekcję i deratyzację !!! i co teraz ? tylko nie mówcie mi na dobranoc "karaluchy pod poduchy" ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Raaatunkuuuuu 06.07.07, 19:13 wesmar napisał: > A tu z sieci instrukcja: > W ujęciu seksuologicznym pocałunek jest formą miłości doustnej.... Teraz to ja wymagam sztucznego oddychania, bo się ze śmiechu zadławiłam jabłkiem i tchu brak, a nie całowania, na które już sił mi braknie przez Ciebie.:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:41 i Ty dopiero teraz mi to mówisz jak ja w drodze do domu mogłam wycałować bezkarnie wszystkich tych przystojniaków, których spotykam jadąc metrem do pracy i z pracy ???? !!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:51 a myslałaś, że w co ja chcę mała zbereźnico ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:45 Dzien Mnostwa Pocalunkow jest jutro, bo Fidel zjezdza z dalekiego swiata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:50 To pewnie az na Odyńca bedzie słychac mlasniecia. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wininia Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:53 To kto kogo w ręke pocałuje? Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 19:02 Obydwoje bedziem sie po rekach i wszelakich innych czesciach ciala calowac, ale to juz nie na lotnisku. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 18:56 Winińka. Pocałunków sto! A przy okazji uścisków tysiąc. Buźka.;))))))))))))))) Po staropolsku jeszcze - z dubeltówki Mordeczko jedna. Tylko nie kichaj, jak Cię posmyram wąsiskami. Myślę, że na Małym rozpoznam Małą nie małą. Odpowiedz Link Zgłoś
wininia Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 19:02 Akurat wąsiki mi nie dziwne:) Szyję mam długą:) Mała miała niemiły incydent z angielskim klientem. Wiesz to jest taka niewinna osóbka. Nie pojechaliście jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 20:49 Winińka. W niedzielę rano. Bo Mała naszego Małego jutro też wakacyjnie zasuwa pod parasolami. A w niedzielę ma wolne. A spotkac sie musimy razem wszyscy.;))))))) A Małej powiedz. W pewnych sytuacjach ma być ostra jak brzytwa. Żadnych próśb i łagodzenia sytuacji, bio to tylko pogarsza sprawę. Tylko totalnie ostro. Ps. Te durne debile sa bardzo chojrane dopóki nie zobaczą strażnika miejskiego albo policji. Bardzo się boją. I natychmiast grzecznieją, jak spotkają się z ostra postawa. Ale to Winińka trzeba naprawdę ostro. Odpowiedz Link Zgłoś
wininia Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 21:05 Grzechu masz niesamwiy wpływ na moje samopczucie. Dzięki Całusy. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 22:59 Dobranoc Winińka.:))))))))) Tylko spoka. Tak to z dzieciakami mamy. Czyli jak mawiał Czapajew? Urwanie karabina. Buziaki Wininia. Wichura się uspokoila. Może będzie lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
osiolek113 Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 19:03 To łuki firmy "Poca" sp. z o.o. mają swój własny dzień? Nawet nie wiedziałem, a przecież używam ich łuków w zawodach strzeleckich już od 11 lat i bardzo sobie chwalę. A są z okazji tego dnia organizowane jakieś obchody? To ja się chętnie piszę na imprezę, szczególnie jeśli będzie przy tym jakieś strzelanie. Robin H. ps. "osiołek113" Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 20:30 Oczywiście jednego cmoka przyjmuję, następnym odwzajemniam* ']{wininia} Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 21:06 Dwa w starterze... rozdzieliłem sprawiedliwie, myślę :D {wininia} Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 20:59 A niby gdzie jest napisane że jest dzień pocałunków? Ja się nie mogę doczytać Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 21:04 Po cóż Ci 'modrooka ' dochodzić prawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 21:06 Bo mam w tym swój powód :D No więc jest czy nie? Dobrze by było żeby jednak był ale chyba nie stety to bujda na resorach Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 21:16 To buziaka posyłam - tak na wszelki wypadek, jak bujdy nie będzie... {modrooka} Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 21:22 To ja w takim razie też - w ramach rewanżu :) Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 21:25 Nie protestuję - a z przyjemnością przyjmuję '] Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowe_oczy Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 21:29 :)ależ sie rozczuliłam na poscie,,obok'':)) chętnie sie do kogoś przytulę:))i buziaka też chcęę!!!! takiego braciszkowo-siostrzanego:)..;p Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 23:01 Cmoki smoki.;)))))) No i buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowe_oczy Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 06.07.07, 23:14 :)))wiedziałam,że na Ciebie zawsze mogę liczyć Jendruś:)))buziole!:) Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 07.07.07, 04:50 dobrze, że Grzechu wkroczyłeś... nie obrobię, niektóre już nos na kwintę...ach, te kobiety.../ :P Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowe_oczy Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 07.07.07, 10:41 :)nie narzekaj...:)jaki byłby bez nich świat?!...a tak ,to jakieś urozmaicenie chociaż..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 07.07.07, 14:30 Stanowczo za mało powiedziane '] Odpowiedz Link Zgłoś
wininia Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 07.07.07, 15:33 Gdzie Twój wątek o kobietach? Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Dziś jest Dzień Pocałuku:) 07.07.07, 15:37 Na 'Kobietę' przenieśli - powtórzyć wypada? :D:P {wininia} Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Całuję wszystkich :) 06.07.07, 23:29 Od siebie i od Shreka ;))) I jeszcze macie buziaka z Madrytu, czujecie jaki gorący? :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Całuję wszystkich :) 06.07.07, 23:41 Mam tam ukochaną psiapsiółę. U nas leje cały dzionek, a ona marudzi, że 40 stopni dziś było. Ale zamienić się nie chciała! Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowe_oczy Re: Całuję wszystkich :) 06.07.07, 23:45 :)))długo mieszkałam na południu Włoch...oj potrafi być ciepło uwierz mi...wytapia się z Ciebie wszystko,ile wypijesz tyle wypocisz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Całuję wszystkich :) 06.07.07, 23:52 Południe Włoch, powiadasz... A mówił Ci już kto, że Cię nie lubię, bo ja zazdrośnica jestem? :D A sama nie mam odwagi rzucić tego wszystkiego w paździory i wyruszyć do Hiszpy, albo do Włoch. Wieczna turystka ze mnie, nigdy nie poczuję, jak to jest mieszkać gdzie indziej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowe_oczy Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 00:00 :))nie nikt mi nie mówił jaka jesteś,bo widzisz..ja nie słucham innych:))a,że mnie nie lubisz..hm..trudno:))nie wszystkich się lubi:)))mnie to nie przeszkadza...chyba ,że Tobie:))jak się człowiek konkretnie nie zdecyduje i nie zaryzykuje nigdy się nie dowie jak to TAM jest:))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 00:05 No własnie, a ja się nie zdecyduję pewnie. I w sumie lubię to wieczne rozważanie, analizowanie, wahanie się, to taki rozwojowy stan :D Poza tym daje mi możliwość słuchania ludzi, którzy żyją gdzie indziej. Uważaj, bo zacznę Cię wkrótce namawiać do snucia opowieści :) Teraz jeszcze się czaję i jestem nienamolna zbytnio, bo Cię poznaję dopiero. I od razu lubię, kłamałam wcześniej, ech, przekora ze mnie, to wiadomość z pierwszej ręki :D Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowe_oczy Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 00:13 :)czułam,że badasz mnie...dlatego bardzo spokojnie podeszłam do Twojej wypowiedzi:))))poznałam obyczaje i zwyczaje wzdłuż i wszerz:)znam ich kulturę...spróbuj kiedyś...chociaż na parę miesięcy..może Ci się to spodoba,bo ja nie jestem trampem,tu mi sie mieszka i żyje dobrze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 00:21 Mieszkałaś gdzieś w Neapolu, okolicach? Co pokochałaś tam najbardziej? Co Ci się nie podobało? Koniec tego dobrego, ja łasa jestem na takie opowieści :D Proś o "wynagrodzenie", może i mi sie uda jakąś opowieśc sklecić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowe_oczy Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 00:32 :)mieszkałam w Putignano,Martina Franca,Alberobello:)hm..co pokochałam tam najbardziej...męzczyznę:)))ale było to daaawno:))i tak widzisz do dziś zwiazana jestem z tym krajem:)nie podoba mi sie,że w brzydki sposób traktują cudzoziemców..ich ,,ja ''zawsze musi byc na wierzchu...czy mieszkasz tam 5 czy 20 lat zawsze bedziesz straniera-cudzoziemka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 00:42 Też onegdaj "za sercem" podjęłam decyzję o spakowaniu walizek, rzuceniu ukochanej pracy i przeprowadzce... o 180 km dalej. I też, nadal, w tym nowym miejscu najberdziej kocham Jego :D Burzysz mi mój romantyczo-turystyczny mit o otwartości, serdeczności, przyjmowaniu innych "do rodziny" przec Włochów z Południa. To musi być ciekawe, te wszystkie wielkie rodziny, a jednocześnie odmawianie "obcym" wejścia do nich, skoro każdy tam chyba potęgę rodziny zna... Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowe_oczy Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 01:14 o tak potega rodziny to dla nich swietość:)długo by opowiadać o tym:) klimat,kuchnia też dawała o sobie znać:)ale człowiek do wszystkiego sie przyzwyczai,nawet do codziennego spozywania makaronu i sugo:)egzotycznych owoców..nespoli,,fioronów'',fig z kaktusa,granatów...:)ich verdury(warzyw)la bietolli,cikorii...:))moze jeszcze kiedys porozmawiamy i dokonczymy rozmowę...dziś dziękuję...dobrej nocki życzę...pa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 14:13 No i nie pożegnałam się wczoraj, bo jakoś tak... padłam i zrobiłam angielskie wyjście :D Za to dziś się pierwsza witam! Sugo sprawdziłam i wiem, wiem, wiem! Nespoli, hmmm, zdjęcie znalazłam. Jak to może smakować? :D Fiorony to te figi z kaktusa? Bo tak "figowo" wyglądają? Ale co to ta bietolla? Dobrze, że nie jestem głodna, bo rzuciłabym się teraz po tych wszystkich pięknych nazwach do kuchni i ogołociła lodówkę! Odpowiedz Link Zgłoś
ladaco32 Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 14:37 Pod warunkiem, ze lodówka byłaby pelna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 14:55 Powiedzmy, że coś tam w niej, oprócz światła jest. Ale to takie polskie smakołyki, a Orzechowe Oczy narobiła mi smaka na jakieś fikuśne, frymuśne owoce! Odpowiedz Link Zgłoś
ladaco32 Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 14:59 Jesli mam ochote na kikusne czy frymusne- lece do sklepu i bore zestaw: słoik+torebka. Nooo... mniam.... paluchy, niekoniecznie swoje, lizać... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 15:03 Jaki słoik i jaka torebka? :D Odpowiedz Link Zgłoś
ladaco32 Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 15:05 No na przykład: słoik- sos egzotyczny- z kawałkami owoców. torebka- egzotyczna zupa owocowa. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 15:20 Oł, a czy nie mogłaś napisać mi tego wcześniej, jak M. "leciał" do sklepu? :D Odpowiedz Link Zgłoś
ladaco32 Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 15:23 Nie mogłam- to moja tajemnica "pani domu i wykwintnej kucharki" ;-) Za takie przepisy to ja opłate pobieram, co se myslałas? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 15:27 Zapłacę, zapłacę! Zaraz Ci coś wysyłam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ladaco32 Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 15:33 Zaraz...!!!!!! Nie ma tak!!! Cos za coś... dawaj jakis fant ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 15:36 Zaraz obie dostaniecie, a co do wcześniejszego pytania: ani kasę, ani amciu, ale piciu :D A raczej potencjał na piciu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ladaco32 Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 15:46 A da sie go zjesc? Cos zgłodniałam... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 15:46 Fartuszek pełen gruszek :D Już posłałam, smacznego, Dziewczątka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wininia Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 15:25 No tak wycałowali się i muszą uzupełniac kalorie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ladaco32 Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 15:32 Ciekawe czy uszami w trakcie tez jak króliczki machaja, jak myslisz? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wininia Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 15:37 To zależy jakiej wielkści te uszy sa ale powinny sterczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
ladaco32 Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 15:39 Sterczec co innego powinno, uszy niech se wisza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowe_oczy Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 14:58 :))bietolle to zielone liście,podobne do naszych buraczanych:)gotuje się je,potem olej formaggio(ser)i zjada:))bez wina nie mam odwagi tego zjesć:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 15:02 Mmmmm... pychota to musi być! Coś jak szpinak cały, w liściach, niepocięty? Albo insza rukola? I ten ser! Faktycznie, na sam opis, tylko z winem! Chyba zmienię plany wakacyjne na przyszły rok i w końcu odwiedzę Włochy! Dasz kiedyś, jak się lepiej poznamy i sobie zasłużę, namiary na jakieś nieopanowane przez turystów ciche miasteczko? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowe_oczy Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 15:17 :)))polecam Alberobello(zobacz na googlach)miasteczko Trulli,okrągłych zabytkowych domków:)))po 20tym września jest tam święto Cosmo e Damiano:)) zabawa trwa cały tydzień:))tylko jedzenie i całonocne imprezy,miasteczko tonie w żółto-niebesko-białych iluminacjach:)))cudnie!!!!:)))na zakończenie pokaz sztucznych ogni...bajeczne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 15:25 O Matulu! Jesteś kochana! Czy łatwo tam coś wynająć we wrześniu właśnie? Czy daleko jest do morza? Na google maps wygląda, że troszkę jest, a ja muszę mieć wodę :D Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowe_oczy Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 16:26 :)są prywatne kwatery,hoteliki:))a do morza jest 20 km:))no i święto wina:))) kłopoty z utrzymaniem równowagi gwarantowane:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 16:50 Ja dopiero po winie łapię równowagę ;) Właśnie otrzymałam na skutek skamlania reńskie półwytrawne. Chyba zjem je zamiast obiadu. Muszę coś nad wodą znaleźć. Chociaż, z drugiej strony, im dalej wody, tym większa gwarancja, że pozwiedzam, powałęsam się, miast prażyć się bezmyślnie na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowe_oczy Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 17:01 :)))atrakcji dostatek:)))ale i portfel grubaśny potrzebny:))chyba ze jaki sponsor....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 17:38 Sponsora nie mamy, ale mamy samozaparcie, żeby zbierać na takie cele pieniądze. Remonty-sronty ;) i inne potrzeby muszą poczekać, wszystkiego sobie odmawiać nie będę, ale na podróże potrafię oszczędzać wzorcowo! Po każdych wakacjach zaczynam odkładać na następne i to się sprawdza :))) Bo na to warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowe_oczy Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 18:25 masz jakąś świnkę-skarbonkę? moja musiałaby być non stop pod prądem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 18:32 Nie, na początku każdego miecha kupujemy ile nam się wydaje, że możemy Euro, tzn. szacujemy, bez jakiej sumy uda nam się przeżyć do następnej wypłaty. Na złotówki nie opłaca się ich z powrotem zamieniać, więc leżakują, a my jakoś sobie musimy radzić bez nich :) Na koniec miesiąca by się nie dało, bo wydajemy tyle, ile jest :D No i każda dodatkowa kasa od razu jest zamieniana na obcą walutę, a poza tym to chyba jakąś lokatę czy coś w końcu trza założyć. Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowe_oczy Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 20:04 :)powinnaś być ministrem finansów:))świetny sposób....:)i to samozaparcie:)ale jak na siłę nie zrobisz,to wszystko sie rozejdzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 20:34 Dokładnie! To jest jedyna sprawa, na którą umiemy i chcemy oszczędzać. Na wszystko inne nie warto :) A w przyszłym roku to ja bym chciała i urlop mieć i majówkę lub czerwcówkę wyjazdową. Będzie trzeba ostro pasa zacisnąć, ale jakoś mnie to nie przeraża. Za to, jak kumpela, która potrafi przeputać połowę kasy w dwa dni mi będzie marudzić, że jej nie stać na takie wyprawy i że my to bogaci jesteśmy, to ją chyba wystrzelę na wycieczkę w kosmos ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Całuję wszystkich :) 07.07.07, 22:03 Rudziku. Przepraszam, że jeszcze nie napisane.:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś