ma_gala 07.07.07, 01:51 co zrobić gdy "on" "meczy"?? gdy nie daje zapomnieć, ale też ne określa się?? ja po prostu chcę z kimś być... a on tego nie chce... jak sie z tego wyzwolić i znaleść szczęście?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atanda Re: jak????? 07.07.07, 02:23 w czym problem??? chcesz byc szczesliwa???....wiec badz,jakims dupkiem sie nie przejmuj.... wazne jest czego ty chcesz....skoro on nic nie chce heh! Odpowiedz Link Zgłoś
majkajon Re: jak????? 09.07.07, 03:22 chcesz byc z kims? z kimkolwiek? to czemu sie uparlas akurat na niego? a moze nie chce sie okreslic, bo dla niego ty jestes wlasnie takim kimkolwiek, z braku laku Odpowiedz Link Zgłoś
ma_gala Re: jak????? 10.07.07, 00:54 nie uparłam sie na niego. to on coś zaczął. spodobało mi się to, myślałam, ze to to! a on włąśnie nie chciał się określić! oczywiscie, ze nie chcę być z kimkolwiek, tak samo jak nie zmuszam jego do bycia ze mną! nie - to nie, ale chcę to wiedzieć! a nie takie sygnały podtrzymujące poprzednie napiecie pomiędzy nami a gdy przychodzi co do czego to wielkie NIC!! Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: jak????? 10.07.07, 06:35 Jest prosta i skuteczna metoda, aczkolwiek na początku bolesna nieco - urwać kontakt. Z tego co piszesz facet Cię zwodzi... Jak nie pytasz on się dobrze bawi, a jak zaczynasz rozmawiać o Was to daje dyla - typowe dla facetów, którzy chcą trzymać sroczkę za ogon ( czasem kilka) i nie liczą się z uczuciami drugiej strony, podtrzymując napięcie i opowiadając na około półsłówkami ... jak dopytujesz to się ciskają i najczęściej tłumaczą to niemożliwością połapania się w swoich uczuciach,jakąs przykrą sytuacją z ex, chorobą albo tysiącem innych powodów, odkładają temat na potem naciskają na spokojny rozwój sytuacji, mamrotają, że czasu i potrzeba itd ... Po co masz się męczyć ? przez ostatnie miesiące ktoś mną usiłował tak kręcić i dałam mu kopa w tyłek ... Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: jak????? 10.07.07, 05:27 ja to robię tak: zaraz po piciu wale alkazeltzer i idę spać. rano na dzień dobry druga dawka, potem jajecznica na maśle i pomidory + bardzo słodka herbata z cytryną. Albo zimna cola z cytryną. Nawet jak bardzo chce, to już go nie ma i nie męczy. Mój brat z kolei uważa, że grunt, to wyleżeć się wtedy we własnym smrodku. dobre, jesli nie trzeba rano iść do bracy. A na kaca najlepsza cięzka praca. I klin :) Odpowiedz Link Zgłoś