mamba8 29.07.07, 21:26 Film o samcach. Dosyć ciekawy i bardzo prawdziwy w moim mniemaniu. A jakie jest wasze zdanie? Jednak wychodzi na to, że najbardziej to kochacie te kobiety, które z wami nie chcą sypiać...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Testosteron...................... ........... 29.07.07, 21:38 moje zdanie jest takie jak twoje mniej wiecej czyli film nie nudny, sporo prawdy zawierajacy no i śmieszny choc per saldo humor deko ciężkawy i podany na łopacie no ale dobra, jak na polski to nie narzekam, bawiłem sie nieźle a sala to w ogóle odlatywała co i rusz z rozbawienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Testosteron...................... .......... 29.07.07, 21:46 jak na polski film to sukces (o dziwo) :D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Testosteron...................... ......... 29.07.07, 21:57 mamba8 napisała: > jak na polski film to sukces (o dziwo) :D ja sie spodziewałem ze to bedzie sukces:) obsada wporzo, temat nosny, baza czyli przedstawienie teatralne było sukcesem no i wypaliło choc podobno to co w teatrze sporo lepsze, subtelniejsze i ciekawiej zagrane Odpowiedz Link Zgłoś
ma_gala Re: Testosteron...................... ........... 29.07.07, 22:34 dobrze piszesz, mamba6, faceci najbardziej kochają te, które nie chcą z nimi sypiać i wredne zołzy! ;-P to jest film nie tylko o złych kobietach, ale i o złych meżczyznach! nagromadzenie "opowieści dziwnych treści" o związkach i "rozwiązkach" moze się wydawać typowym chwytem filmowym, ale... to samo życie! każdy ten film odbiera przez pryzmat własnych doświadczeń - dlatego dla każdego ten film jest trochę o czymś innym i o to tak naprawdę tu chodziło! :-) mamba8 napisała: > Film o samcach. Dosyć ciekawy i bardzo prawdziwy w moim mniemaniu. A jakie > jest wasze zdanie? > > Jednak wychodzi na to, że najbardziej to kochacie te kobiety, które z wami > nie chcą sypiać...... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Testosteron...................... .......... 29.07.07, 22:38 łatwiej by było gdybym nie lubiła seksu..no to teraz dopóty nie ma ślubu mieszkania to nie ma bzykanka :D Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: Testosteron...................... ......... 30.07.07, 00:45 ja bym to nazwal smiech przez lzy Odpowiedz Link Zgłoś