lupus76 09.08.07, 11:25 bierze się tyle sfrustrowanych kobiet??? Niech mi ktośwyjaśni, proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulotne_piekno Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 11:34 na mnie nie patrz, ja nie spraszałam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ryko Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 11:45 Kobietom z reguły brak pewności siebie, potrzebują dowartosciowania i raczej niedoceniają siebie. Mężczyźni za to na odwrót - czują się herosami, u których stóp świat się ściele... No cóż każdy ma jakiś feler ;))) Tylko nam z naszym jest dużo lżej i przyjemniej :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 11:50 Z tego co ja obserwuję, to mężczyźni GRAJĄ herosów przed światem zewnętrznym, by nie dać po sobie poznać jak strasznie się boją codziennej odpowiedzialności za siebie i za swoją rodzinę, jak bardzo brakuje im pewności siebie ... w duchu obawiają się kiedy prawda o tym, że bardzo się boją wyjdzie na jaw i zostaną zdemaskowani ... Odpowiedz Link Zgłoś
tofakt Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 11:57 Skad na form mezczyzna tylu zniewiescialych facetow ,zapytalabym ..?? Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 12:06 za dużo bawią damek ;) prawdziwy mężczyzna nie musi co i raz zabawiać się z kolejnymi pannami, bo ma swoją kobietę, z którą buduje poważną i dojrzałą relację ... reszta to niedojrzałe chłopaczki w krótkich majtkach ...a czy zniewieścieli ? faktycznie wśród takich krótkomajtkowców zauważam więcej tych zniewieściałych ... Odpowiedz Link Zgłoś
ironicgremlin Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 12:32 kookardka napisała: > za dużo bawią damek ;) prawdziwy mężczyzna nie musi co i raz > zabawiać się z kolejnymi pannami, bo ma swoją kobietę, z którą > buduje poważną i dojrzałą relację ... reszta to niedojrzałe Mam swoją kobietę z którą buduje poważną i dojrzałą relację,11 letnią córkę i jestem szczęśliwy.Czy to znaczy,że nie mogę sobie pożartować na forum i,że jestem zniewieściały?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 12:35 > Mam swoją kobietę z którą buduje poważną i dojrzałą relację,11 > letnią córkę i jestem szczęśliwy.Czy to znaczy,że nie mogę sobie > pożartować na forum i,że jestem zniewieściały?:) zgłupłeś ? a gdzie ja coś takiego napisałam ? :)))) żartowanie na forum to nie jest uganianie się za panienkami ... całe forum to zabawa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ironicgremlin Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 12:40 > zgłupłeś ? a gdzie ja coś takiego napisałam ? :)))) żartowanie > na forum to nie jest uganianie się za panienkami ... > całe forum to zabawa :) Dlatego często bawieę damy:) Zaraz tu wpadnie mój cichy wielbiciel/ka o niku gdzietobylo jego płeć trudno określić to dopiero jest egzemplarz.:):)pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
nairias Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 15:59 To oczywiście Twoja wizja "prawdziwego mężczyzny". Chciałbym tylko zapytać, co jest nieprawdziwego w mężczyźnie nie mającym "swojej kobiety" i zabawiającym się z kolejnymi pannami. Uprzedzam odpowiedź o odpowiedzialności pytaniem: dlaczego Ty nie działasz aktywnie w kierunku zmiany polskiej rzeczywistości. To też objaw niedojrzałości i braku chęci wzięcia odpowiedzialności za swój kraj i współobywateli :) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 16:10 prawdziwy = mocno stojący nogami na ziemi, dający wsparcie i oparcie,lojalny, uczciwy i dojrzały emocjonalnie. A nie jakiś zasmarkany gnojek, który skacze z kwiatka na kwiatek i lubi pobawić się uczuciami kobiet ... odpowiedzialność mogę brać za siebie i swoje zachowanie wobec siebie i innych ludzi, za nic innego. a zmieniać rzeczywistość mogę jedynie poprzez swoje zachowanie, swoje decyzje i swoje wybory - nie mam wpływu na to co zrobią inni ... co mnie obchodzą inni ? to ich życie i ich wybory, dopóki nie włażą mi w życie z buciorami to mnie nie obchodzą ... Odpowiedz Link Zgłoś
nairias Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 18:07 Kochanie, przecież obie cześci Twej odpowiedzi wzajemnie sobie przeczą. Albo cenisz sobie ludzi odpowiedzialnych i uczciwych, dających wsparcie i oparcie, albo uważasz, że "co mnie obchodzą inni ? to ich życie i ich wybory, dopóki nie włażą mi w życie z buciorami to mnie nie obchodzą ...". Chyba, że to taka mała hipokryzja, tzn. jeśli ktoś nie odpowiada pierwszej części, to jest be, natomiast gdy Ty byś miała wziąć odpowiedzialność za innych, to już całkiem inna sprawa. Skakanie z kwiatka na kwiatek nie oznacza bawienia się uczuciami kobiet. Chyba, że taki skoczek obiecuje związek lub małżeństwo i przedstawia sprawy poważnie. A skoczek zwykle nie rozmawia na te tematy, nie robi nadziei na wspólne bawienie wnuków i stawia sprawę jasno - jesteśmy ze sobą dla zabawy. Taka jest genetycznie zapisana mentalność mężczyzn i w tym gatunku tak wygląda dorosłość, jeśli nie jest zniewolona społecznym konwenansem lub kwestią ekonomiczną. Powiedzmy więc po prostu, że mężczyzna jest dorosły już od kołyski, bo za młodu jak i w kwiecie wiku lubi nagie piersi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Skąd na Forum Mężczyzna 10.08.07, 10:49 Nie lubię jak ktoś rozmawia ze mną w taki napstliwy sposób, więce jak chcesz dalej rozmawiać to zmień ton.Z tonu Twoich wypowiedzi wnioskuję sobie, że nalezysz do tych facetów, którzy na siłę lubią udowadniać kobiecie, że jest głupiutką gąską. A ja takich ludzi nie lubię i szkoda mi czasu na dyskusje z nimi. Jak nie będziesz ze mną rozmawiał w inny sposób, to nie będziesz ze mną rozmawiał wcale.... Mało mnie obchodzi czego domyśliłeś się w mojej wypowiedzi ... wydaje mi się, że wyraziłam się jasno. Może nie zrozumiałeś kontekstu wypowiedzi - część "co mnie obchodzą inni" dotyczyła zarzutu małego zaangażowania w sprawy społeczne ... Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Skąd na Forum Mężczyzna 10.08.07, 11:06 > Skakanie z kwiatka na kwiatek nie oznacza bawienia się uczuciami kobiet. Nie oznacza a ja nigdzie nic takiego nie napisałam ... W mojej wypowiedzi jest jasno napisane "skaczą z kwiatka na kwiatek I ( podkreślam "i") bawią się uczuciami kobiet" ... Dla mnie jak już sam zauważyłeś prawdziwy mężczyzna to dojrzały facet, inni mnie nie obchodzą - pytałeś co w nich jest nieprawdziwego ... zasmarkane gnojki są dla mnie nieprawdziwymi mężczyznami, tylko właśnie smarkaczami, którzy nie dorośli do tego by wziąć odpowiedzialność za drugiego człowieka ... sam już chyba pogubiłeś się w kontekście całej wypowiedzi, bo za bardzo skupiłeś się na chęci skopania przeciwnika ... Odpowiedz Link Zgłoś
nairias Re: Skąd na Forum Mężczyzna 10.08.07, 11:42 To nie jest chęć skopania przeciwnika, a jedynie ćwiczenia erystyczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Skąd na Forum Mężczyzna 10.08.07, 15:07 Rozumiem, że jedno z pierwszych w całej gamie wielu ćwiczeń, które zamierzasz przeprowadzić po to by nauczyć się umiejętnie prowadzić spory ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Skąd na Forum Mężczyzna 10.08.07, 08:52 kookardka napisała: > prawdziwy = mocno stojący nogami na ziemi, dający wsparcie > i oparcie,lojalny, uczciwy i dojrzały emocjonalnie. > A nie jakiś zasmarkany gnojek, który skacze z kwiatka na kwiatek > i lubi pobawić się uczuciami kobiet ... No i to jest właśnie wypowiedź sfrustrowanej kobiety, której wyobrażenia drastycznie mijają się z rzeczywistością... > Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Skąd na Forum Mężczyzna 10.08.07, 10:51 Nie czuję się sfrustrowana, a moje odczucie co do mojego samopoczucia jest dla mnie najważniejsze. Ale bardzo chętnie zapoznam się z jakimś merytorycznym argumentem, którym poprzesz swoją powyższą tezę ... Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Skąd na Forum Mężczyzna 10.08.07, 11:12 ale wiesz, dałeś mi do myślenia ... zapytam faceta, z którym się spotykam, czy zachowuję się jak sfrustrowanana kobieta ... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 12:17 tofakt napisała: > Skad na form mezczyzna tylu zniewiescialych facetow ,zapytalabym ..?? Juz zapytałaś. Takie powielanie postów, to chyba właśnie efekt frustracji, o której tu mowa... Odpowiedz Link Zgłoś
sss_29 moje pytanie byłoby inne: 09.08.07, 12:06 Skąd na FM tyle miłych Kobiet i prawdziwych Gentelmanów:):)?? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 11:57 Bo wyobrażenia pań nt panów nie przystają do stanu rzeczywistego;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ryko Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 12:21 menk.a napisała: > Bo wyobrażenia pań nt panów nie przystają do stanu rzeczywistego;))) Dokładnie. Najbardziej śmieszy mnie określenie "normalny mężczyzna" w ustach kobiety. Zbudowane jest ono chyba w oparciu o szkolne lektury doby romantyzmu, ew. powieści typu Harlequin i nie ma nic wspólnego z parwdziwym mężczyzną i zyciem. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 12:27 No i ma się pretensje: nie jesteś taki, jak sobie ciebie wyobrażałam. Oczekiwania w zderzeniu z rzeczywistością rozpadają się w drobny mak. I potem jt płacz i zgrzytanie zębów. Miej tu człowieku pretensje do garbatego, że ma proste dzieci;) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 12:33 Z tego co ja wiem i obserwuję, to faceci są bardzo ciepli i romantyczni w środku, oni tylko czasem boją się, że będą śmieszni gdy pokażą to na zewnątrz... bardzo by chcieli, ale nie zawsze potrafią pokonać swój lęk i nie zawsze umieją przekonać samych siebie, że potrafią tacy być - to ich blokuje i nie pozwala być sobą. Zgrywają herosów i twardzieli, by nikt nie zdemaskował ich wrażliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 12:41 Być może sadzą, iż świat od nich oczekuje, by byli twardzilami, co nigdy nie płaczą. Ale to znów własne wyobrazenie co innego, a real co innego. I mamy kolejny rozjazd;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 12:07 Nie czuje sie sfrustrowana. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 12:18 dzikoozka napisała: > Nie czuje sie sfrustrowana. A czy ja piszę, że wszystkie, co tu są to frustratki??? Dobrze, że nie odczuwasz frustracji :) Odpowiedz Link Zgłoś
gdzietobylo Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 12:12 bo w polsce jest taka sytuacja jak w zsrr po wojnie: chlopów jest mniej niż bab i nie ma komu tych bab obrabiać. babska są sfrustrowane z powodu braku facetów chętnych do zajęcia się nimi i biorą co popadnie. z byle kim są niezadowolone, frustracja rośnie i sie nakręca. odmieny przyklad to rozwodki i dzieciate oraz samote w okolicach 30- te mają straszną chcice są megasfrustrowane z powodu braku chlopa i szalejacyh chormonow, nikt ich na dluzej nie chce bo chlopy wolą mlodsze i mniej sfrustrowane. tak se to kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 12:18 samote w okolicach 30- > te mają straszną chcice są megasfrustrowane z powodu braku chlopa i > szalejacyh chormonow, nikt ich na dluzej nie chce bo chlopy wolą > mlodsze i mniej sfrustrowane. > tak se to kręci. no to by wyjaśniało moje nawyki ocierania się i czepiania każdej główki, która mi się napatoczy pod pętelki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 12:20 też jestem w tych "okolicach" ale coś z tą chcicą mam nie tak... hiihih ;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 12:22 :))) pewnie jesteś jakaś nienormalna, bo odstajesz od modelowego wyobrażenia o samotnych 30-tkach ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 12:31 aaa.. to trzeba być samotnym ?!?! eee to odpadam... szkoda... ;((((( a tak bardzo chciałam byc sfrustrowana.. buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 12:37 wiesz, to i tak pikuś ... żeby być megasfrustrowaną to dopiero trzeba spełniać wymagania ... przeważnie przechodzić trzeba przez skomplikowane testy i jakieś rozmowy kwalifikacyjne w jakimś dziwnym miejscu ... nie pamiętam tylko "gdzie to było" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 12:43 ;DDDDDDDDDDDD nieeee.. no błagam Cię nie dołuj mnie!! szukaj tego "gdzie to było" musze wiedzieć, chcemmm być mega... (coś tam) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 12:55 no kochana, jak chcesz być MEGA coś tam to wizualizuj sobie, że taka jesteś to taka będziesz ... tylko najpierw naucz się całego słowa, żeby nie wyszło jakies "coś tam" bo nie dość że nie wiemy "gdzie to było" to jeszcze za chwilę nie będziemy wiedziały "co to" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 12:57 Wy to macie problemy....ja przynajmniej jestem po rozwodzie, mam dziecko, 30-stke na karku...phi, wszystkie warunki do bycia sfrustrowana spełniam Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 13:00 ale słuchaj ... no to Ty zrób sobie testy, może okaże się, ze kwalifikujesz się do MEGA ... ranyy ... już widzę jak perełkę skręca z zazdrości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 13:08 no bez jaj! ledwo przyszła nam tu piękna i już ma z bata "mega" dostać.. focha se strzelę.... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 13:35 perlla napisała: > no bez jaj! ledwo przyszła nam tu piękna i już ma z bata "mega" > dostać.. focha se strzelę.... Bez jaj, to by nie było FM, tylko FK :P Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 13:41 o nieeee my jesteśmy sfrustrowane i musimy mieć mężczyzn - odwołuję to "bez jaj"!! ;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 13:09 pfiiii.. testy zdałąś? jak nie to wynocha na koniec ogonka ...;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 13:10 perlla napisała: > pfiiii.. testy zdałąś? jak nie to wynocha na koniec > ogonka ...;DDDDDDDD do ulotnej to było jak by co... Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 13:12 ja nie muszę zdawać...frustracje mam w dowodzie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 13:14 tak masz na drugie?? e fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 13:44 to mam w znakach szczególnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
wininia Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 12:57 Jakby prawda. Faceci w sile wieku powyjeżdzali na zarobek. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Skąd na Forum Mężczyzna 10.08.07, 11:07 > i biorą co popadnie. > z byle kim są niezadowolone, frustracja rośnie i sie nakręca. To prawda, występuje bardzo duży deficyt przyzwoitych facetów, a desperatki, któtre uwierzyły, że z byle kogo można zrobić człowieka nadającego się na życie szybko przekonują się, że nie miały racji. I robi się korkociąg. A badziewia przybywa. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 12:34 To wina serialu Magda M. Teraz każda myśli że trendy jest być wykształconą i sfrustrowaną singielką. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 18:10 ja jestem sfrustrowana normami spolecznymi :) powoli udaje mi sie je przelamywac i dzialac zgodnie z natura :) ale dojrzewam powoli :) Odpowiedz Link Zgłoś
robaczek-parszywek Re: Skąd na Forum Mężczyzna 09.08.07, 19:00 lupus76 napisał: > bierze się tyle sfrustrowanych kobiet??? > Niech mi ktośwyjaśni, proszę bo kazda chce być kochana a nie każda wyglada jak doda, lub Luba Shumeyko Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Zanikają im piersi i rosną wąsy... 09.08.07, 19:27 Tak to jest, jak zachciało się pokazać mężczyznom, że kobiety są lepszymi facetami niż oni... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Zanikają im piersi i rosną wąsy... 10.08.07, 08:50 seth.destructor napisał: > Tak to jest, jak zachciało się pokazać mężczyznom, że kobiety są > lepszymi facetami niż oni... :DDDDDDDDD Good point! To by wiele wyjaśniało :D Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Nie zauwazyłam 10.08.07, 00:49 natomiast widze mase sfrustrowanych facetów myslących że to wszyscy inni sa sfrustrowani tylko nie oni :) Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: Skąd na Forum Mężczyzna 10.08.07, 08:47 Ja na ten przykład wzięłam sie z połączenia gamety męskiej z żeńska. A może bocian zostawił mnie w kapuście. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret [...] 19.08.07, 21:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
thelma3333 Re: Skąd na Forum Mężczyzna 19.08.07, 21:20 hm, pomyślimy nad odpowiedzią, jak Ty powiesz, skąd na forum kobieta jest tylu sfrustrowanych facetów??? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Skąd na Forum Mężczyzna 20.08.07, 08:35 thelma3333 napisała: > hm, pomyślimy nad odpowiedzią, jak Ty powiesz, skąd na forum kobieta jest tylu > sfrustrowanych facetów??? Nie wiem - mój psychoanalityk nie jest w stanie dać mi odpowiedzi :) A tak całkiem serio - to tu też kilku by się znalazło. A na FK. jest mniej brzydkich osobników, niż tu tych pięknych :D Odpowiedz Link Zgłoś
polska_potega_swiatowa Re: Skąd na Forum Mężczyzna 20.08.07, 09:02 lupus76 napisał: > bierze się tyle sfrustrowanych kobiet??? > Niech mi ktośwyjaśni, proszę Brawo Lupsus, walczysz z kobietami ich wlasna bronia :) Posadzic kobiete o bycie sfrustrowana to prawie tak jakby oskarzyc Izraelczyka o czystki rasowe na Arabach z Palestyny. Zarowno kobiety jak i Zydzi widza sie jedynie jako prawi/ prawe nawet gdy morduja innych, no ale coz swiat nie jest sprawiedliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Skąd na Forum Mężczyzna 20.08.07, 12:44 polska_potega_swiatowa napisał: > lupus76 napisał: > > > bierze się tyle sfrustrowanych kobiet??? > > Niech mi ktośwyjaśni, proszę > > > Brawo Lupsus, walczysz z kobietami ich wlasna bronia :) Nie walczę. Staram się zrozumieć. Posadzic > kobiete o bycie sfrustrowana to prawie tak jakby oskarzyc > Izraelczyka o czystki rasowe na Arabach z Palestyny. Zarowno kobiety > jak i Zydzi widza sie jedynie jako prawi/ prawe nawet gdy morduja > innych, no ale coz swiat nie jest sprawiedliwy. > To normalne , ze w swoich oczach każdy jest biały. Więzienia też są pełne niewinnych. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Skąd na Forum Mężczyzna 20.08.07, 13:23 polska_potega_swiatowa napisał: > lupus76 napisał: > > > bierze się tyle sfrustrowanych kobiet??? > > Niech mi ktośwyjaśni, proszę > > > Brawo Lupsus, walczysz z kobietami ich wlasna bronia :) Posadzic > kobiete o bycie sfrustrowana to prawie tak jakby oskarzyc > Izraelczyka o czystki rasowe na Arabach z Palestyny. Zarowno kobiety > jak i Zydzi widza sie jedynie jako prawi/ prawe nawet gdy morduja > innych, no ale coz swiat nie jest sprawiedliwy. > Taaaak, Piotruś posiada papierek lakmusowy, który wystarczy zbliżyć do delikwentki i z zaskakującą precyzją każdą oponentkę klasyfikuje jako frustratkę. Co za nieprawdopodobne narzędzie;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: Skąd na Forum Mężczyzna 20.08.07, 22:51 lupus76 napisał: > bierze się tyle sfrustrowanych kobiet??? > Niech mi ktośwyjaśni, proszę Z braku seksu, niezaspokojone pragnienia rodzą frustrację u niektórych (zarówno kobiet jak i mężczyzn). Odpowiedz Link Zgłoś