orlica100 Re: eeeh 28.08.07, 23:08 nie moge sobie znalezc faceta:( czy to dlatego ze nie mam figury modelki? myslalam ze tak naprawde to wielkiego znaczenia nie robi, byleby tylko kobieta byla ladna i zadbana... a tu jakos nic:( wszyscy mi zawsze mowia ze jestem fajna, na poziomie - no to moze jestem, ale nikt nie chce wchodzic w kontakt blizszy niz przyjacielsko-kumplowski. ostatni facet byl totalnym egoista, nie moglam byc z kims takim. ja jestem otwarta na ludzi, wrazliwa i sklonna do poswiecen, a jak ktos tak perfidnie to wykorzystuje, to chyba cos jest nie tak... ale nikt inny mnie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
metalicca Re: eeeh 28.08.07, 23:18 Modelki zasuwają jak niewolnice od świtu do nocy na sesjach albo na castingach i nie mają facetów. Najwyżej w przerwie z doskoku. :) Grzech. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: eeeh 28.08.07, 23:52 > czy to dlatego ze nie mam figury modelki? To za malo, zeby facet Cie nie chcial. Musisz sie jeszcze kiepsko ruchac. Najwyrazniej jestes i spasiona i porazka w wyrze. Odpowiedz Link Zgłoś
sarna666 Re: eeeh 29.08.07, 00:09 A niby jakl tu być dobrą z facetem egoistą? 3 minuty i po ptokach. S. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: eeeh 29.08.07, 08:22 Ale grubsze podobno bardziej sie starają.Co do chudych w wyrze są podzielone opinie.Wiekszosc moich znajomych okresla je jako mimozy. Chyba waga tu nie ma nic do rzeczy.Nie martw sie orlica, mialas pecha i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 nielogiczne 29.08.07, 10:11 Jak powodem może być to, że jest "porażką w łóżku", jeśli nie ma etapu łóżko? Jak nie ma etapu łóżko, to jest to rónoznaczne z "porażka w łóżku"? :P Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 waga nie ma nic do rzeczy 29.08.07, 10:13 ważne jak się czujesz z tą wagą - piszesz, że ok, więc to coś innego. Powiem tylko, że nie jesteś sama... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa999956 Re: eeeh 29.08.07, 06:32 Nie martw się,Twój sokół nadleci,szybciej niż myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: eeeh 29.08.07, 10:16 ewa999956 napisała: > Nie martw się,Twój sokół nadleci,szybciej niż myślisz. Taaaa. Ktoś jeszcze wierzy w takie pocieszenia?;) Odpowiedz Link Zgłoś