Gość: Julek Nie czytaj tego, bron Boze, jesli jestes gejem, lesbijka, cyklista... IP: *.zes.hu-berlin.de 12.07.01, 16:01 no wlasnie, to juz 21.07. Najwieksza impreza techno w tej czesci swiata. Ciekaw jestem waszych opinii o tego typu ´paradach´. Sa fajne? a moze powinno sie je zakazac, bo zostaje tylko potluczone szklo, zdeptana trawa i wszedzie pelno spermy... wybiera sie ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel cyklista...??????????? IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.01, 16:10 cholender a ja jade na urlop..i wroce 22...przepadnie mi taka biba.. ty julek..a co maja do tego cyklisci?? camel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: Nie czytaj tego, bron Boze, jesli jestes gejem, lesbijka, cyklista IP: *.waw.cdp.pl 12.07.01, 23:53 Gość portalu: Julek napisał(a): > no wlasnie, to juz 21.07. > Najwieksza impreza techno w tej czesci swiata. > Ciekaw jestem waszych opinii o tego typu ´paradach´. > Sa fajne? a moze powinno sie je zakazac, bo zostaje tylko potluczone szklo, > zdeptana trawa i wszedzie pelno spermy... > ....i gówna!!!!! > wybiera sie ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: Love Parade (by Julek) IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.01, 16:02 i co? masz nadzieje, ze wsrod tego miliona ludzi znajdzie sie jakas niemra, ktora cie w koncu rozprawiczy?? camel Odpowiedz Link Zgłoś