Dodaj do ulubionych

Jakie są najlepsze agencje towarzyskie w Warszawie ?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 22:20
Uważam, że ktoś powinnien zrobić ranking agencji towarzyskich w Warszawie.
Dzisiaj byłem w agencji na rogu Al. Jerozolimskich i Kruczej i dziwka obsłużyła
mnie bardzo nieprofesjonalnie. Myślę,że na tym forum można wymieniać się
doświadczeniami w tej dziedzinie, aby uniknąć rozczrowań.

PS. Uważam, że ukraińskie i białoruskie dziwki biją na głowę polskie - polskie
to z reguły najgorszy element, a z rosjankami można czasem porozmawiać
sensownie, poza tym bardziej się starają.
facet.
Obserwuj wątek
    • szpiro Re: Jakie są najlepsze agencje towarzyskie w Warszawie ? 22.07.01, 03:09
      Gość portalu: facet napisał(a):

> Uważam, że ktoś powinnien zrobić ranking agencji towarzyskich w Warszawie.
      > Dzisiaj byłem w agencji na rogu Al. Jerozolimskich i Kruczej i dziwka obsłużyła
      >
      > mnie bardzo nieprofesjonalnie. Myślę,że na tym forum można wymieniać się
      > doświadczeniami w tej dziedzinie, aby uniknąć rozczrowań.
      >
      > PS. Uważam, że ukraińskie i białoruskie dziwki biją na głowę polskie - polskie
      > to z reguły najgorszy element, a z rosjankami można czasem porozmawiać
      > sensownie, poza tym bardziej się starają.
      > facet.
      ile zaplaciles..............

• Gość: facet Re: Jakie są najlepsze agencje towarzyskie w Warszawie ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 11:02
        Standardowo wg cennika warszawskiego - 80 zł za 0.5 godz.
        facet
        • Gość: w Re: Jakie są najlepsze agencje towarzyskie w Warszawie ? IP: 194.202.164.* 23.07.01, 09:58
          Widzialem gdzies na internecie opis agencji towarzyskich (a nawet ranking)
          przez kilku gosci... nie pamietam adressu ale podejrzewam ze jak sie wpisze na
          yahoo "agencje w wwie" to mozna znalezc

poz

ww
        • Gość: Remek Re: Jakie są najlepsze agencje towarzyskie w Warszawie ? IP: 195.94.207.* 23.07.01, 10:31
          Co w ciągu 1/2h doświadczyłes we wspomnianej agencji?
        • Gość: MICHAL Re: Jakie są najlepsze agencje towarzyskie w Warszawie ? IP: *.swipnet.se 23.07.01, 19:26

> Standardowo wg cennika warszawskiego - 80 zł za 0.5 godz.
          > facet

sadzilem , ze minimum godzina, ale mozna i tak,
          pol godziny z jedna potem pol godziny z druga.........
          napisz czy byly super....
    • Gość: Smutna Mężczyźni - co was pociąga w płatnym seksie? IP: *.fn.pl 23.07.01, 13:31
      Dlaczego, mimo kochającej was żony biegacie do agencji towarzyskich?
      • Gość: kolo Re: Mężczyźni - co was pociąga w płatnym seksie? IP: *.unregistered.formus.pl 23.07.01, 15:01
        bo to wychodzi taniej niz inwestycja w zone i dzieci
        • Gość: Remek Re: KOLO Ty masz łeb!!! IP: 195.94.207.* 23.07.01, 17:30
      • Gość: MICHAL Re: Mężczyźni - co was pociąga w płatnym seksie? IP: *.swipnet.se 23.07.01, 19:28
        Gość portalu: Smutna napisał(a):

> Dlaczego, mimo kochającej was żony biegacie do agencji towarzyskich?

Zrozum , ze taka jest natura mezczyzny .... i nie badz juz smutna.

• Gość: Smutna Re: Mężczyźni - co was pociąga w płatnym seksie?-do Michala IP: *.fn.pl 24.07.01, 08:26
          Piszę tu z punktu widzenia żony, kochającej swojego męża.

Co to znaczy - taka jest natura mężczyzny? Przecież mężczyzna, to nie pies,
          którego instynkt pcha do suki. Pies jest gotów do czynu, gdy tylko jakiś
          zgrabny ogonek pojawi się w pobliżu.
          Godność człowieka przejawia się m.in. w zdolności do panowania nad sobą.
          Płacenie za seks to roztrwanianie takiej godności. Po jakimś czasie, nie ma co
          już ofiarować żonie (oczywiście nie pieniądze miałam na myśli).

Czy dlatego mężczyźni biegają do agencji - bo wydaje im się, że nie potrafią
          zaspokoić żony, a prostytutka chce od nich tylko pieniądze? Czy też dlatego, że
          nie czują się w domu spełnieni? A może jest jakiś inny powód?
          Czy ktos mnie oświeci?
          • Gość: mat25 Re: Mężczyźni - co was pociąga w płatnym seksie?-do Michala IP: *.interserwer.pl 24.07.01, 08:38

> Piszę tu z punktu widzenia żony, kochającej swojego męża.
            >
            > Co to znaczy - taka jest natura mężczyzny? Przecież mężczyzna, to nie pies,
            > którego instynkt pcha do suki. Pies jest gotów do czynu, gdy tylko jakiś
            > zgrabny ogonek pojawi się w pobliżu.
            > Godność człowieka przejawia się m.in. w zdolności do panowania nad sobą.
            > Płacenie za seks to roztrwanianie takiej godności. Po jakimś czasie, nie ma co
            > już ofiarować żonie (oczywiście nie pieniądze miałam na myśli).
            >
            > Czy dlatego mężczyźni biegają do agencji - bo wydaje im się, że nie potrafią
            > zaspokoić żony, a prostytutka chce od nich tylko pieniądze? Czy też dlatego, że
            >
            > nie czują się w domu spełnieni? A może jest jakiś inny powód?
            > Czy ktos mnie oświeci?

Mysle ze to nie chodzi o problemy z zaspokojeniem zony. Mezczyzna ma po prostu w
            sobie cos takiego, co moznaby bylo nazwac "instynktem lowcy". To dokladnie to
            samo, co maja wszystkie samce w naturze. Oczywiscie to Twoje porownanie do psa
            nie jest moze najszczesliwsze, ale rzeczywiscie jest to cos wspolnego wszystkim
            meskim osobnikom w swiecie zwierzat. Tego czegos kobiety nie maja wiec trudno im
            zrozumiec facetow w tej kwestii a facetom trudno to wytlumaczyc. Jedni potrafia
            ten instynkt stlumic (byc moze jest on u nich slabszy) a inni nie...
            • Gość: Smutna Re: Mężczyźni - co was pociąga w płatnym seksie?-do Mat25 IP: *.fn.pl 24.07.01, 09:06
              Uprzejmie donoszę, że kobiety tak samo potrzebują seksu jak i mężczyźni. Tak
              więc natura obdarzyła nas podobnie. Jednak myśl, że dotykał by mnie ktoś,
              któremu za to zapłaciłam (czy płaci się góry????) napawa mnie obrzydzeniem.

Dlaczego więc na to się decydujecie? Jak mam chronić nasze małżeństwo?
              • Gość: mat25 Re: Mężczyźni - co was pociąga w płatnym seksie?-do Mat25 IP: *.interserwer.pl 24.07.01, 10:06

> Uprzejmie donoszę, że kobiety tak samo potrzebują seksu jak i mężczyźni. Tak
                > więc natura obdarzyła nas podobnie. Jednak myśl, że dotykał by mnie ktoś,
                > któremu za to zapłaciłam (czy płaci się góry????) napawa mnie obrzydzeniem.
                >
                > Dlaczego więc na to się decydujecie? Jak mam chronić nasze małżeństwo?

Ja moze nie pisalem o seksie za pieniadze tylko ogolnie o zdradzie. Wiem, ze
                kobiety potrzebuja seksu. Ale kobiety potrzebuja seksu ze swoim mezczyzna. A
                bardzo wielu mezczyzn potrzebuje seksu z "upolowana" kobieta. Nam sprawia
                przyjemnosc juz samo polowanie i pozniej odbieranie za to nagrody. To tak jak kot
                biegnie za klebkiem, choc przeciez wie, ze to nie mysz. On to robi dla
                satysfakcji i dlatego, ze w taki instynkt lowczy wyposazyla go natura a nie
                daltego, ze jest glupi.
            • Gość: ikk Re: Mężczyźni - co was pociąga w płatnym seksie?-do Michala IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 02:31
              No faktycznie! Chodzenie do agencji towarzyskiej to niesamowite polowanie, a
              panowie mogą być dumni, że są takimi skutecznymi łowcami. Nie ośmieszajcie się.
              Zgadzam się,że mężczyżni są z natury poligamiczni, ale płacenie za seks jest
              moim zdaniem upokarzające.Było to zrozumiałe kilka wieków wcześniej, ale
              obyczajowość zmieniła się . Czy boicie się ośmieszenia w oczach kobiety-
              partnerki(choćby na jedną noc)? Wolicie prostytutkę, która jest zadowolona, bo
              płacicie za usługę?
            • Gość: Miet Re: O Łowcy-Który-Nic-Nie-Może-Złapać - za dnia. IP: *.gdansk.comarch.pl 03.08.01, 12:38
              Cóż nasz łowco, cóż z ciebie za facet jeżeli możesz złapać tylko na ulicy (o,
              przepraszam - w agencji) i tylko za pieniądze.
              Właśnie, cóż to musi być za "fajny" i "klawy" facet, z którym warto tylko za
              pieniądze. Co niektórzy mają aż tyle do powiedzenia za dnia, że za darmo też
              nie warto z nimi "pogadać". Nic tylko zaddrościć takim "Facetom". A w agencji
              nawet głupi i spocony może być obsłużony - i to profesjonalnie. Nawet
              i "pogadać" z nim można i to także o "życiu" i "filozofii".
              W nocy za wiele nie widać, a profesjonalizm pani swiadczącej usługi sprawia że
              może ona przymknąć oko na takie małe niuanse.
              Niestety w życiu się to nie sprawdza - głupotę i tępotę niektórych panów widać -
              na szczęście - i w nocy i w dzień. I dlatego nie pozostaje im nic tylko szukać
              w nocy - po omacku - z cennikiem w ręku. Warszawskim.
              I w ten tylko sposób ten i ów może od czasu do czasu podbudować swe nadwątlone
              ego, które w dzień siedzi w nudnym biurze, w banku, w białym kołnierzyku
              pachnącym sportową wodą toaletową, z fast-foodem w ręku podczas lunchu, z tanią
              Whiskey przy barze, z tanią "dziwką" przy boku.
              • Gość: Klient Re: O Łowcy-Który-Nic-Nie-Może-Złapać - za dnia do Miet IP: 194.106.125.* 02.09.01, 23:31
                Gość portalu: Miet napisał(a):

Nawet i "pogadać" z nim można i to także o "życiu" i "filozofii".

Facet, nie masz pojecia jak inteligentne dziwki mozna poznac. Nie probowales to
                nie pisz. Nie podoba Ci sie to nie korzystaj i nie wytykaj innym.
            • Gość: Ewa Re: Mężczyźni - co was pociąga w płatnym seksie?-do Michala IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 12:27

> Mysle ze to nie chodzi o problemy z zaspokojeniem zony. Mezczyzna ma po prostu
              > w
              > sobie cos takiego, co moznaby bylo nazwac "instynktem lowcy"
              wiesz co rozumię ten instynkt łowcy ...
              ale jeżeli za łowy uważasz udanie się do agencji i zapłacenie za " usługę".. to
              się bardzo mylisz i się sam oszukujesz : )))
              to jest tak jakbyś kupił sobie najbardziej kosztowny sprzęt na ryby ... poszedł
              i siedział nad jeziorem ...a potem udał się do sklepu i kupił sobie " największą"
              rybę !!!
              wiesz co to są łowy ?
              jakbyś uwodził te wszystkie panienki,.. bardzo się starał o to żeby z nimi iść do
              łóżka .. i nie za pieniądze ..ale do JEJ I TWOJEJ PRZYJEMNOSCI ...
              no tak .. a ale to chyba wymaga troche wysiłku..
              lepiej powiedz ze jesteś leniwy, nie chce CI się starać.. albo może jesteś
              zakompleksiony i wolisz wygode ..
              ALE NA BOGA ..NIE NAZWYAJ TEGO ŁOWAMI !!!

pozdrawiam

E
          • Gość: Krzyś Re: Mężczyźni - co was pociąga w płatnym seksie?-do Michala IP: *.citicorp.com 24.07.01, 11:20
            Smutna - dlaczego zakładasz, że wszyscy mają żony ? W Europie około 20% facetów
            w wieku 20-40 lat to niezamężni...
            • Gość: ubu Re: Mężczyźni - co was pociąga w płatnym seksie?-do Michala IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.01, 20:10
              Gość portalu: Krzyś napisał(a):

> Smutna - dlaczego zakładasz, że wszyscy mają żony ? W Europie około 20% facetów
              >
              > w wieku 20-40 lat to niezamężni...

chyba nieżonaci, ale może się mylę, czasy się zmieniają :-)

• Gość: Sarenka Re: Mężczyźni - co was pociąga w płatnym seksie?-do Michala IP: 212.244.94.* 26.07.01, 16:59
                Czy w agencji jest ksiażka skarg i wniosków.
                Czy w przypadku reklamacji zwracane są koszty "przyjemności".
                W restauracji w przypadku gdy klientowi nie smakuje potrawa,to po skonsumowaniu
                jakieś części /20-30%??/ zwracają pieniądze.A jak to wygląda w agencji jeśli
                klientowi nie odpowiada smak, zapach,ile procent konsumpcji?????
                Chciałabym przytoczyć Smutnej "swojego" mężczyznę życia:z kobietami to tak jest
                jak z apetycznym ciasteczkiem, kiedy je widzisz, to czcesz je zjeść a nie tylko
                patrzeć. On to tłumaczy tak, że ja jestem "ptasim mleczkiem" a inne dziewczyny
                to ciasteczka.Każdy tłumaczy się tak jak jemu jest wygodnie.Tylko zdobywać
                kobiety romantycznymi kolacjami albo kąpielami /szampan,truskawki,świeczki,
                Enigma/,to według mnie upełnie coś innego i bardziej ekscytującego niż patrząca
                na zegarek "papienka", którą już dzisiaj zaliczyło przed tobą np. 5 innych.
                Wszystkim napalonym płci męskiej życzę miłej konsumpcji.Pozdrawiam.
                • Gość: facet Re: Mężczyźni - co was pociąga w płatnym seksie?-do Michala IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 23:37
                  Sarenko,

Tak się składa,że jestem mężczyzną niezamężnym. Mężczyzna w mojej sytuacji
                  zastanawia się, co mu się bardziej opłaca:
                  1. Chodzenie do agencji - koszty 30 razy w miesiącu x 100 zł = 3000 zł
                  2. Stała dziewczyna - ciuchy, kosmetyki, rozrywki - również 3000 zł
                  Finansowo obydwie opcje są więc równoważne. Co za to facet dostaje ?
                  W pierwszym wariancie bardzo urozmaicone życie seksualne i żadnych, ale to
                  żadnych zobowiązań.
                  W drugim - konieczność dochowania wierności, tolerowania różnych wybryków,
                  kłótnie itp. Oprócz tego trochę elementów pozytywnych, takich jak miłość,
                  czułość, czasem wierność również z drugiej strony.
                  Przećwiczyłem obydwie opcje i w tej chwili zadowala mnie pierwsza.
                  facet
                  • Gość: ikk Re: Mężczyźni - co was pociąga w płatnym seksie?-do faceta IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 23:56
                    W agencji zapewne nie trzeba konwersować Panie Cyniku. Na całe szczęście dla
                    Ciebie, bo z paru zdań napisanych wynika niedouczenie. Każdy mężczyzna
                    ( przynajmniej w naszym kraju )jest "niezamężny". Zamężna lub niezamężna może
                    być kobieta. Życzę miłych wrażeń w czasie pobytów w burdelach .
                  • Gość: Sarenka Re: Mężczyźni - co was pociąga w płatnym seksie?-do Michala IP: 212.244.94.* 27.07.01, 22:09

> Sarenko,
                    >
                    > Tak się składa,że jestem mężczyzną niezamężnym. Mężczyzna w mojej sytuacji
                    > zastanawia się, co mu się bardziej opłaca:
                    > 1. Chodzenie do agencji - koszty 30 razy w miesiącu x 100 zł = 3000 zł
                    > 2. Stała dziewczyna - ciuchy, kosmetyki, rozrywki - również 3000 zł
                    > Finansowo obydwie opcje są więc równoważne. Co za to facet dostaje ?
                    > W pierwszym wariancie bardzo urozmaicone życie seksualne i żadnych, ale to
                    > żadnych zobowiązań.
                    > W drugim - konieczność dochowania wierności, tolerowania różnych wybryków,
                    > kłótnie itp. Oprócz tego trochę elementów pozytywnych, takich jak miłość,
                    > czułość, czasem wierność również z drugiej strony.
                    > Przećwiczyłem obydwie opcje i w tej chwili zadowala mnie pierwsza.
                    > facet
                    Szkoda mi Ciebie,bo "miłość" na czas to nic miłego.
                    Widocznie nie znalazłeś tej jednej jedynej,może spotykanie przez Ciebie
                    dziewczyny nie zasłużyły na Twoją miłość, były egoistkami.Widocznie zależało im
                    tylko na dobrach materialnych, jak piszesz ciuchy,kosmetyki.
                    Może to brzmi banalnie, ale ja wierzę, że ludzie połączeni są czasem
                    niewidzialnymi nićmi, a podążąjąc przez życie oplatają się nimi coraz bardziej
                    dystans skracając. Niektórym życia jednak nie starcza by nici owe doprowadziły
                    ich do osoby wybranej, inne z kolei kończą się w próżni i nie ma na ich końcach
                    niczego.Czasem jednak nić porozumienia pozwala dwóm sercom bić w jednym rytmie,
                    dwóm osobom wzajemnie się uzupełniać. To nie jest cytat z Harlekina. Nie wiem
                    jakiej muzyki słuchasz ale polecam posłuchaj chociażjeden raz Bajm " Kraina
                    miłości", "Dwa serca dwa smutki"/te utwory są w Napsterze/.Może jeszcze raz warto
                    spróbować szukać swojej krainy miłości.Zyczę Ci szczęścia.Pozdrawiam.

• Gość: qwazzz Re: Mężczyźni - co was pociąga w płatnym seksie?-do Michala IP: *.tesco-europe.com 25.08.01, 05:53

> Sarenko,
                    >
                    > Tak się składa,że jestem mężczyzną niezamężnym. Mężczyzna w mojej sytuacji
                    > zastanawia się, co mu się bardziej opłaca:
                    > 1. Chodzenie do agencji - koszty 30 razy w miesiącu x 100 zł = 3000 zł
                    > 2. Stała dziewczyna - ciuchy, kosmetyki, rozrywki - również 3000 zł
                    > Finansowo obydwie opcje są więc równoważne. Co za to facet dostaje ?
                    > W pierwszym wariancie bardzo urozmaicone życie seksualne i żadnych, ale to
                    > żadnych zobowiązań.
                    plus kiła i inne syfy gratis! To dopiero interes!
      • Gość: napalony Re: Mężczyźni - co was pociąga w płatnym seksie? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 23:51

> Dlaczego, mimo kochającej was żony biegacie do agencji towarzyskich?

Mnie ciagnie obcosc. Mozliwosc wybrania kobiety, ktorej z 5 minut mozna sciagnac
        majtki. Niestety prostytutki nie sa najczesciej profesjonalistkami. Poza tym
        najczesciej sa glupie :( a mam juz pare lat i w przerwie czasem chce o czyms
        pogadac

• Gość: Filka Re: Jakie są najlepsze agencje towarzyskie w Warszawie ? IP: *.proxy.aol.com 27.07.01, 05:02
      Ojej! Tak mnie ten temat zaciekawil, czekalam na rzeczowe rozwiniecie a tu
      wlaczyly sie lzawe i bardzo moralne panie, ktore postanowily naprawic obyczaje.
      I skonczyl sie temat.Panowie zaczeli sie tlumaczyc i krepowac.
      Macie ciezkie zycie,Panowie. Jak nie biora was w obroty kochajacy inaczej, to
      rozzalone panie...
      Prosze, nie zrazajcie sie i kontynuujcie.

I jeszcze apel do Pan: dajcie sie facetom wygadac! Nie traktujcie ich zawsze
      jak niegrzecznych chlopczykow.
      • Gość: Sarenka Re: Jakie są najlepsze agencje towarzyskie w Warszawie ? IP: 212.244.94.* 27.07.01, 22:15
        Gość portalu: Filka napisał(a):

> Ojej! Tak mnie ten temat zaciekawil, czekalam na rzeczowe rozwiniecie a tu
        > wlaczyly sie lzawe i bardzo moralne panie, ktore postanowily naprawic obyczaje.
        > I skonczyl sie temat.Panowie zaczeli sie tlumaczyc i krepowac.
        > Macie ciezkie zycie,Panowie. Jak nie biora was w obroty kochajacy inaczej, to
        > rozzalone panie...
        > Prosze, nie zrazajcie sie i kontynuujcie.
        >
        > I jeszcze apel do Pan: dajcie sie facetom wygadac! Nie traktujcie ich zawsze
        > jak niegrzecznych chlopczykow.
        Nie prosiłam Panów, żeby się tłumaczyli.Sama jako kobieta jestem ciekawa co
        kieruje mężczyznami,że korzystją z usług agencji. Wcale ich nie potępiam.
        należy im tylko współczuć, że na tym ohydnym świecie jest coraz mnie kobiet,
        które potrafią iść do "pikła" dla mężczyzny swojego życia.Pozdrawiam.

• Gość: Janek Do Sarenki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 00:31
          Witam Sarenkę wśród łowców.
          Sam nie korzystam z domów uciech, ale powiem tak: mężczyzn w agencjach
          towarzyskich pociąga łatwość i szybkość, bez gadania o bólu głowy z drugiej
          strony.
          Chodzą także po to, bo ich żony wzdragają się przed pewnymi praktykami, które
          Panów mniej lub bardziej podniecają.
          Do panów: skojarzenie chodzenia do prostytutki z "łowieniem" nie było zbyt
          szczęśliwe.
          Nie potępiam żadnego z przedmówców, zachęcam do rozwijania wątku. Ze swej
          strony jednak mam wątpliwość czy chciałbym skorzystać nawet mimo długiego
          postu. Jest to zbyt sztuczne i odarte z uczuć.
          Pozdrawiam
          • Gość: go-go Re: IP: *.man.lodz.pl 02.08.01, 00:36
            Ależ nie moralizujmy za bardzo. każdy ma czasem ochotę tak bez miłości, gadu-
            gadu i innych.
            A swoją drogą ciekawa jestem, czy istnieje taka w pełni profesjonalna agencja
            dla Pań...
            Pzdr
          • Gość: Sarenka Re: Do Janka IP: *.fnet.pl 03.08.01, 20:33
            Janku,sztuczność otacza nas na codzień,nie tylko w agencji i brak uczuć.
            Sztuczne paznokcie, rzęsy, 3 kg pudru, dopinane treski( kitki),spalone ciała
            w solarium."Miłość" z wyrafinowania lub dla dóbr materialnych.Nie kusiło Cię,
            żeby chociaż raz zasmakować tej łatwości i szybkości? Pozdrawiam.
      • Gość: pablo Re: Jakie są najlepsze agencje towarzyskie w Warszawie ? IP: *.softlab.com.pl 03.08.01, 18:29
        Gość portalu: Filka napisał(a):

> Ojej! Tak mnie ten temat zaciekawil, czekalam na rzeczowe rozwiniecie a tu
        > wlaczyly sie lzawe i bardzo moralne panie, ktore postanowily naprawic obyczaje.
        > I skonczyl sie temat.Panowie zaczeli sie tlumaczyc i krepowac.
        > Macie ciezkie zycie,Panowie. Jak nie biora was w obroty kochajacy inaczej, to
        > rozzalone panie...
        > Prosze, nie zrazajcie sie i kontynuujcie.
        >
        > I jeszcze apel do Pan: dajcie sie facetom wygadac! Nie traktujcie ich zawsze
        > jak niegrzecznych chlopczykow.

uff - jednak na cale szczescie zdarzaja sie na swiecie bezpretensjonalne kobiety
    • Gość: rocco Re: Jakie są najlepsze agencje towarzyskie w Warszawie ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 18:44
      Wszelkim amatorom bzykania szczerze polecam przyjazd nad Bałtyk, a konkretnie
      na nasze zachodnie wybrzeże, ponieważ z racji lata i rzesz turystów pojawiło
      się tam bardzo dużo pań oferujących swoje towarzystwo;-) i zapewniam was, można
      sobie nieźle pobzykać fajne towary już za 50 PLN/h. Naprawdę!!!
      • Gość: Piotr Re: Do Roco..... IP: 195.94.207.* 03.08.01, 09:42
        Podaj kilka miejscowości... dla uciechy Panom.
    • Gość: Miet Re: Srakie IP: *.gdansk.comarch.pl 03.08.01, 10:43
      Nie ma co się chwalić tak tym swoim "wszędobylstwem". Gratuluję prostactwa -
      jest niebywałe, ale prawdziwe i nie ukrywane.
      • Gość: mycha Re: Mezczyzni IP: *.acn.waw.pl 03.08.01, 22:25
        Jak to dobrze ze jeszcze istnieja normalni faceci - tacy jak Miet np.

pozdrawiam
        • Gość: Janek Do Sarenki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 02:31
          Łatwość i szybkość zawsze kusi, bo to droga na skróty. Widzisz to rodzaj
          oszukiwania się i udowadniania sobie, że jest inaczej.

Co jest dobrego w używaniu na prawo i lewo? Seks dziś z Tą, jutro z Inną. Tylko
          niech mi nikt nie mówi, że taki łatwy seks to obopólna przyjemność. Przyjemność
          z jednej strony autentyczna, z drugiej reżyserowana na chłodno.
          O c z y w i ś c i e, że mnie kusiło by skorzystać. Codziennie wybieram kilka
          karteczek z telefonami i ofertami agencji zza wycieraczek. Na każdej z nich
          zdjęcie wspaniale ukształtowanej dziewczyny. Kiedyś nawet jedną taką karteczkę
          sobie zostawiłem. Po dwu dniach jednak wyrzuciłem. Bo ja tak nie chcę.
          Świat pragnień seksualnych nie jest mi obcy, bo jestem mężczyzną.

Dziewczynie na randce mówię, że Jej ciało jest zmysłowe i emanuje erotyzmem.
          Mówię, że chciałbym być z Nią bliżej, ale nie trzeba się spieszyć. To naturalne
          i żadna nie powinna się obrazić. Nie jestem hipokrytą i mówię co myślę.

"sztuczność otacza nas na codzień,nie tylko w agencji i brak uczuć.
          Sztuczne paznokcie, rzęsy, 3 kg pudru, dopinane treski( kitki),spalone ciała
          w solarium".
          To coś innego. To gra w urodę i poprawę natury.

""Miłość" z wyrafinowania lub dla dóbr materialnych."
          Jest taka "miłość", ale ja nie wyobrażam sobie siebie, jak czaruję kobietę
          dlatego, że ma coś czego ja nie mam. A takie są czasy, że to kobiety mogą być
          lepiej sytuowane, to oznaka zmiany czasów. Są tacy, którzy lecą na szmal, willę
          i nowe audi w garażu. Otaczają nas i wydają się na pozór normalni, mają
          wykształcenie, są oczytani. I mają kompleks niższości, bo chcą wyrwać się z
          czegoś do czegoś.

Pozdrawiam Sarenko.

A dla panów, nie potępiam nikogo, każdy ma prawo być w agncji lub w niej nie
          być. Życzę ekscytacji i rozkoszy.
          • Gość: ikk Re: Do Sarenki IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 13:46
            Jak czytam to co piszesz myślę: oto prawdziwy mężczyzna. A prawdziwi faceci( to
            uwaga do innych panów-zwolenników chodzenia do burdeli) na całym świecie
            szukają , uwodzą, a nawet "łowią"(określenie z tego forum)kobiety, a nie płacą
            za seks.
            • Gość: Janek Do Ikk IP: *.ipartners.pl 04.08.01, 13:54
              Dziękuję Ikk za pochlebną opinię. To miłe.

A do Panów: zawsze się ma jakieś słabości. Rozumiem Was i życzę nieziemskich
              wrażeń.

Pozdrowienia
            • Gość: Sarenka Re: Do ikk IP: *.fnet.pl 04.08.01, 22:04
              Jestem kobietą, nie jak piszesz myślisz:oto prawdziwy mężczyzna.
              Uważam, że w życiu najważniejsze jest być uczciwym wobec samego siebie.
              Jeżeli panowie chcą chodzić do agencji( nawet żonaci i ich sumienie dobrze
              się"czuje"), to niech chodzą.Powiedzmy sobie szczerze, jeżeli nie byłoby
              zapotrzebowania na takie usługi, to nie byłoby agencji.Takie oczywiste
              i proste.Pozdrawiam.
              • Gość: ikk Re: Do Sarenki IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 22:39
                Przepraszam za nieporozumienie. Oczywiście moja poprzednia wypowiedz była
                skierowana do Janka. Zapomniałam to napisać, ale on zrozumiał, o czym świadczy
                jego odpowiedż. Nie jestem przeciwniczką agencji towarzyskich( choć wolę używać
                słowa burdel- nie jestem zakłamana, a "agencja towarzyska" to przecież
                eufemizm). Włączyłam się do dyskusji po wypowiedzi jednego z panów na forum,
                który stwierdził, że chodzenie do burdeli jest związane z tym, że mężczyzna
                jest łowcą, zdobywcą kobiet, musi polować. To wyznanie wydało mi się tyle
                żałosne co śmieszne. Uważam, że faceci są z natury poligamistami, ale część z
                nich przynajmniej stara się naprawdę "złowić",zdobyć partnerkę, innym pozostaje
                płacenie kobietom za seks(ale niech nie nazywają tego zdobywaniem).Sarenko, to
                zestawienie wypraw do burdeli ze zdobywaniem kobiet rozśmieszyło mnie i
                zirytowało. I tyle.Pozdrawiam:)
                • Gość: Sarenka Re: Do ikk IP: *.fnet.pl 04.08.01, 23:14
                  Zgadzam się z Tobą, bo w agencji nie maja czasu na zdobywanie, bo "licznik"
                  bije. Długie "zdobywanie" wysoki rachunek. Pozdrawiam.
    • Gość: Sarenka Do Janka. IP: *.fnet.pl 04.08.01, 21:25
      Masz wątpliwości czy chciałbyś skorzystać z usług agencji mimo długiego
      postu.Jesteś zdrowym mężczyzną, jak sam piszesz świat pragnień seksualnych nie
      jest Ci obcy. Jeśli możesz to napisz co Cię powstrzymuje, że zbierasz tylko
      karteczki? Pozdrawiam.
      • Gość: Janek Do Sarenki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 02:08
        Niedokładnie (lub zbyt szybko) przeczytałaś moją wiadomość.
        Ja nie zbieram karteczek z "ofertami" agencji. Jedną z nich rzeczywiście
        zatrzymałem sobie na kilka dni. Nie napisano tam nic szczególnego, ot zwyczajna
        tego typu "reklamówka". Dlaczego ją wtedy zatrzymałem? Nie potrafię powiedzieć.
        Każdy ma w sobie chęć pójścia czasem na łatwiznę. Nikt nie jest kryształowy.

Co mnie powstrzymuje i powstrzymywało dotąd przed pójściem do agencji?
        Szacunek do samego siebie, dalej zupełnie staroswieckie przekonanie, że moja
        sperma jest dla mojej przyszłej dziewczyny, a nie na prawo i lewo. Poza tym
        przeszkadza mi: sztuczność, wulgarność, odarcie z otoczki uczuciowej, brak
        intymności, atmosfery, że przeżywam coś szczególnego, wreszcie pustota.
        Ponadto: nienaturalność takiego miejsca (w moim odczuciu).

Ale inni uważają inaczej i ja to szanuję.

Pozdrowienia dla naszej różnorodności
        • Gość: Sarenka Re: Do Janka. IP: *.fnet.pl 05.08.01, 12:11
          Możliwe,że niedokładnie przeczytałam. Podziwiam Cię za Twój sposób myślenia.
          Miłe jest również to, że nie wszyscy mężczyźni "myślą" tylko penisem.
          Rozpisujemy się na temat agencji jakby to był jedyny cel życiowy.W życiu są
          inne ważne wartości. Chyba szkoda czasu na poświęcanie dłużej temu tematowi.
          Mężczyźni korzystali, korzystają i będą korzystali z usług (do wyboru):
          kurtyzan, prostytutek,pań lekkich obyczajów, agencji towarzyskich, itd....
          Nikt tego nie zmieni.
          Może jeszcze kiedyś wymienimy poglądy, opinie, odczucia dotyczące innych
          ciekawszych, bardziej wartościowych tematów.
          P.s. Widzę, że nie możesz spać po nocach. Miło sie z Tobą "rozmawiało".
          Pozdrawiam.
          • Gość: Janek Do Sarenki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 15:49
            Zgadzam się z Tobą. W życiu są ważniejsze rzeczy niż agencje, seks itd.
            Mam nadzieje, że jeszcze się spotkamy. Na takim czy wartościowszym wątku.
            Bywaj...

Pozdrowienia
            • Gość: Filka Re: Do Smutnych Sarenek i oszczednego Janka IP: *.proxy.aol.com 05.08.01, 21:31
              Gość portalu: Janek napisał(a):

> Zgadzam się z Tobą. W życiu są ważniejsze rzeczy niż agencje, seks itd.
              > Mam nadzieje, że jeszcze się spotkamy. Na takim czy wartościowszym wątku.
              > Bywaj...
              >
              > Pozdrowienia

Oto jak mozna modelowo zapilowac temat!
              Gratulacje dla Smutnych Sarenek i Janka, ktory nie korzysta z agencji bo chce
              zachowac swa drogocenna sperme dla przyszlej dziewczyny!!!

Pytanie, czemu prowadza swoje niezwykle subtelne rozmowy pod takim niestosownym
              haslem?
              Przepraszam,ale zezloscilam sie.
              • Gość: Rene Do Filki IP: *.proxy.aol.com 05.08.01, 21:49
                Filka, abstrahujac od tego watku, jak to mozliwe, ze mamy te same adresy ?
                Pzdr. Rene
                • Gość: Filka Re: Do Filki IP: *.proxy.aol.com 06.08.01, 05:06
                  Gość portalu: Rene napisał(a):

> Filka, abstrahujac od tego watku, jak to mozliwe, ze mamy te same adresy ?
                  > Pzdr. Rene
                  Prawdopodobnie jestesmy po tej samej stronie Atlantyku, a poza tym obie /oboje/
                  korzystamy z tego samego providera (AOL).Poniewaz jest to najwiekszy provider na
                  swiecie,wiec oprocz nas robi to jeszcze jakies kilkanascie milionow innych
                  uzytkownikow.Oto i cala tajemnica "wspolnego adresu".
              • Gość: Sarenka Re: Do Filki IP: *.fnet.pl 05.08.01, 21:49
                Wcale nie uważam,że to jest złe czy dobre hasło.Jestem zepsutym aniołkiem, mogę
                "rozmawić" z kazdym i na każde tematy.Po pierwsze temat brzmi: Jakie są
                najlepsze agencje towarzyskie w Warszawie?Po drugie ile mogę pisać z Jankiem
                dlaczego nie korzysta z usług agencji, już mi odpowiedział.Wolałabym rozpisywać
                się na bardziej interesujące tematy.Dlaczego uważasz,że jestem smutna?
                Pozdrawiam.
                • Gość: Janek Do Filki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 01:06
                  Oho, widzę, że wyszedłem na staroświeckiego i do tego świętoszkowatego. Gdybym
                  Ci opowiedział moje pragnienia seksualne, to jeszcze byś się zarumieniła.

"Gratulacje dla Smutnych Sarenek i Janka, ktory nie korzysta z agencji bo chce
                  zachowac swa drogocenna sperme dla przyszlej dziewczyny!!!"
                  Za te trzy wykrzykniki powiem Ci tak: moja sperma - moja sprawa i niewiele Ci
                  do Tego. Czyżbyś Ty nie miała oporów i korzystała z życia? Jeśli tak, to pewnie
                  nie uchodzisz za "niedotykalską".

Inna sprawa, w każdej wiadomości pisałem na końcu iż szanuję inne wybory. Ale
                  złośliwy też być potrafię.

"Pytanie, czemu prowadza swoje niezwykle subtelne rozmowy pod takim
                  niestosownym haslem?"
                  Bo każdy ma prawo wypowiedzi. A ja jako facet lubię z natury to co
                  nieprzyzwoite.

"Przepraszam,ale zezloscilam sie"
                  Na pewno nie rozłościsz się jak Twój facet pójdzie do domu uciech lub skorzysta
                  z szybkiego seksu na jakiejś trasie wylotowej z Twego miasta. I nie mów mi, że
                  jesteś tak wyzwolona, że Ci to nie będzie przeszkadzało.

A do Panów, którzy nagle się ulotnili: chętnie poznam Wasz ranking. Męska
                  ciekawość. Ale nie piszcie, że coś jest tanie, piszcie o jakości usług. To też
                  coś znaczy!

Pozdrowienia dla oburzonych i obrażalskich
                  • Gość: Sarenka Re: Do Janka. IP: *.fnet.pl 06.08.01, 01:18
                    Już się pożegnałam,ale zawsze można jeszcze raz się przywitać.Oberwało nam się,
                    nie dość,że jesteśmy smutni,to jeszcze staroświeccy.Widzę,że lubisz pisać
                    w nocy.Ciekawe czy jeszcze jakiś Pan opisze swoje wrażenia z pobytu w agencji?
                    Zupełnie odbiegliśmy od tematu.Kiedy już się położysz,to życzę "kolorowych"
                    snów.Dobranoc.
                  • Gość: Filka Re: Do Janka IP: *.proxy.aol.com 06.08.01, 08:39
                    Gość portalu: Janek napisał(a):

> Oho, widzę, że wyszedłem na staroświeckiego i do tego świętoszkowatego. Gdybym
                    > Ci opowiedział moje pragnienia seksualne, to jeszcze byś się zarumieniła.
                    > Rzecz w tym, ze Twoje pragnienia nie maja tu nic do rzeczy.Moja
                    domniemana przez Ciebie reakcja--tym bardziej.
                    > "Gratulacje dla Smutnych Sarenek i Janka, ktory nie korzysta z agencji bo chce
                    > zachowac swa drogocenna sperme dla przyszlej dziewczyny!!!"
                    > Za te trzy wykrzykniki powiem Ci tak: moja sperma - moja sprawa i niewiele Ci
                    > do Tego. Czyżbyś Ty nie miała oporów i korzystała z życia? Jeśli tak, to pewnie
                    >
                    > nie uchodzisz za "niedotykalską".
                    > Oczywiscie, drogi Janku, ciesze sie, ze jestesmy tego samego zdania
                    o twojej wydzielinie.To Twoja i tylko Twoja sprawa.
                    Sprawa tego,czy mam opory,czy nie i za kogo uchodze, nie jest
                    tematem tego watku i nikogo nie interesuje,oprocz Ciebie.Ty wobec
                    tego bedziesz pierwszym,ktory sie o tym dowie,kiedy problem bedzie
                    omawiany publicznie na tym forum, chwilowo sie jednak na to nie
                    zanosi.
                    > Inna sprawa, w każdej wiadomości pisałem na końcu iż szanuję inne wybory. Ale
                    > złośliwy też być potrafię.
                    >
                    > "Pytanie, czemu prowadza swoje niezwykle subtelne rozmowy pod takim
                    > niestosownym haslem?"
                    > Bo każdy ma prawo wypowiedzi. A ja jako facet lubię z natury to co
                    > nieprzyzwoite.
                    >
                    > "Przepraszam,ale zezloscilam sie"
                    > Na pewno nie rozłościsz się jak Twój facet pójdzie do domu uciech lub skorzysta
                    >
                    > z szybkiego seksu na jakiejś trasie wylotowej z Twego miasta. I nie mów mi, że
                    > jesteś tak wyzwolona, że Ci to nie będzie przeszkadzało.
                    > Jeszcze raz zachecam do starannego przeczytania tematu watku.Nie ma
                    w nim mowy o dylematach moralnych.Pozwol,zeby kazdy rozstrzygal
                    je na wlasna reke i we wlasciwym miejscu.Nie bede z Toba mowic na
                    temat moich ewentualnych rozterek, czy tez wyzwolenia, bo mnie to
                    po prostu nudzi.
                    > A do Panów, którzy nagle się ulotnili: chętnie poznam Wasz ranking. Męska
                    > ciekawość. Ale nie piszcie, że coś jest tanie, piszcie o jakości usług. To też
                    > coś znaczy!
                    >
                    > Pozdrowienia dla oburzonych i obrażalskich

Masz silna potrzebe bulwersowania , brakuje Ci jednak doswiadczenia.
                    To nic zlego, ale daj sobie szanse dowiedzenia sie czegos od innych.
                    Tyle.
                    Pozdrawiam rowniez, choc ani obrazona, ani tym bardziej-oburzona, co
                    najwyzej
                    • Gość: Janek Do Filki i Sarenki IP: *.ipartners.pl 06.08.01, 11:26
                      Wobec tego, że też nie lubię, aby kobieta była zirytowana czy też
                      zniecierpliwiona, zamieniam się w słuch, abyś nic nie uroniła z wątku.
                      Ale przed tym jedno pytanie: rozumiem, że interesuje Cię temat, dlaczego
                      mężczyźni chodzą do agencji, ale wybacz ciekawość, dlaczego interesuje Cię
                      ranking?

Do Sarenki: czas na odwrót!
                      • Gość: Filka Re :Tylko do Janka IP: *.proxy.aol.com 08.08.01, 04:04
                        Ranking-nie, kulisy-tak!!!
    • Gość: anni Re: Jakie są najlepsze agencje towarzyskie w Warszawie ? IP: 195.117.174.* 06.08.01, 11:41
      faceci korzystający z płatnego seksu są beznadziejni, czyżby nie mogli znaleźć
      kobiety/
      • Gość: Soonia Re: Jakie są najlepsze agencje towarzyskie w Warszawie ? IP: *.regionet.pl 06.08.01, 15:24
        Dlaczego beznadziejni?! to ich sposób znajdywania
        sobie kobiety. Zresztą jak facet spostrzega siebie
        jako "łowce", to już lepiej aby poszedł łowić do
        burdelu, zamiast zdobywać jakieś naiwne panienki a
        potem łamać im serca.
        Ale do tematu wątku ma sie to nijak więc już zmykam.
      • Gość: facet Re: Jakie są najlepsze agencje towarzyskie w Warszawie ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 23:08
        Widzisz Anni, nie wiem czy jestem beznadziejny, faktem jest że w normalny dzień
        siedzę zazwyczaj po 12 godzin w biurze i nie mam już czasu, żeby poderwać jakąś
        normalną kobietę...
    • Gość: Ka Re: Jakie są najlepsze agencje towarzyskie w Warszawie ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 21:23
      Jest problem - miałem zagranicznego gościa, który miał takie potzeby i
      najlepiej poinformowani (taksówkarze) nie bardzo mogli mi poradzić gdzie sie
      udac po 3 w nocy. Wróćmy zatem do zasadniczgo pytania.
      Pozdrowienia
      • Gość: OK Agencje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 11:56
        Generalnie rynek jest slaby. Jest jedno miejsce na Jerozolimskich, ale nie
        pamietam adresu
        Dziewczyny bardzo mile. Ddaja o atmosfere. I potrafia....
        Jak bede w poblizu wezme adres

PS A dla wszystkich tych co watpia w polowanie w agencji. Jak chce sie miec
        prawdziwa przyjemnosc to trzeba sie postarac. TZN. zapolowac
    • Gość: JB Moj typ to Rozowa Pantera na Orlej IP: 194.106.125.* 03.09.01, 00:13
      A dlaczego korzystam? Bo czasem nie chce mi sie umawiac do kina, isc do
      restauracji na kolacje, wykorzystywac stalego repertuaru chwytow, ktory
      naprawde rewelacyjnie dziala (subtelne komplementy, kwiaty z dedykacja
      dotarczone do biura, jakies mile drobne gesty- niekoniecznie kosztowne
      prezenty). Nie jestem facetem, ktory ma klopoty z poderwaniem kobiety,
      doskonale wiem, ze moge bez problemu umowic sie z co 2 kobieta w moim wieku
      (wolna czy tez nie- nie ma znaczenia) i wiem ze je oczaruje i predzej czy
      pozniej bede z nia mogl pojsc do lozka. Ale czasem najzwyczajniej w swiecie nie
      mam ochoty na "tokowania", chce szybkiego seksu, pozniej szybkiej jazdy
      samochodem a nastepnie drinka przy kominku i dobrej muzyki. Zero zobowiazan,
      konieczosci umawiania sie aby sobie cos wyjasnic, skoro od poczatku wiedzialem,
      ze z tego i tak nic nie bedzie, bo brakuje tego co wyznacza pokrewienstwo dusz.
      Wole pojsc do burdelu niz byc zimnym draniem. (Wcale nie jest to tez
      spowodowane rozpacza po stracie partnerki- zakochuje sie regularnie co roku :)
      • Gość: wrew Re: Moj typ to Rozowa Pantera na Orlej IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 04.09.01, 07:01
        Co Ci się podoba w tej agencji?
    • Gość: wrew Re: Jakie są najlepsze agencje towarzyskie w Warszawie ? IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 03.09.01, 23:22
      Facet! Postawiłeś precyzyjne pytanie, a mimo to strasznie mało konkretów w
      postach wypowiadających się tu Panów. I w ogóle nie rozumiem skąd wzięły się
      wypowiedzi jakichś kobiet! Na taki temat raczej nie mają one nic do
      powiedzenia. Jak chcą, to niech czytają, ale ich ewentualne wypowiedzi
      proponuję zignorować. Jeżeli tego nie zrobimy, to znów ta rozmowa zejdzie na
      manowce...

Chciałbym dowiedzieć się czegoś na temat zasadniczy. Myślę, że dla celów
      poznawczych dobrze byłoby, gdyby bywalcy ocenianych agencji towarzyskich
      zechcieli jasno sprecyzować przynajmniej 2 rzeczy:
      1. kryteria oceny agencji (mam nadzieję, że cena za godzinę nie jet jedynym
      kryterium),
      2. kryteria oceny stopnia profesjonalizmu prostytutki (czym różni się
      prostytutka profesjonalna od nieprofesjonalnej).

Zachęcam Panów do rzeczowych wypowiedzi.
    • Gość: wrew Re: Jakie są najlepsze agencje towarzyskie w Warszawie ? IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 04.09.01, 06:58

> Dzisiaj byłem w agencji na rogu Al. Jerozolimskich i Kruczej i dziwka obsłużyła
      > mnie bardzo nieprofesjonalnie.
      > (...)
      > PS. Uważam, że ukraińskie i białoruskie dziwki biją na głowę polskie - polskie
      > to z reguły najgorszy element, a z rosjankami można czasem porozmawiać
      > sensownie, poza tym bardziej się starają.

Czy mógłbyś to trochę rozwinąć? Na czym polegała nieprofesjonalność obsłużenia
      Cię przez dziwkę? Jakiej obsługi oczekiwałeś od niej? O czym lubisz porozmawiać z
      prostytutkami? O co prostytutki rosyjskie starają się bardziej niż polskie?

Przepraszam za to sondowanie, ale chciałbym, aby rozmowa na zaproponowany przez
      Ciebie ciekawy temat nabrała bardziej konkretnego charakteru.

Pozdrowienia!
      • Gość: facet Re: Jakie są najlepsze agencje towarzyskie w Warszawie ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 21:40
        O tym, że obsługa była nieprofesjonalna świadczy wiele drobnych, choć
        znaczących szczegółów:
        1. Założyła mi kondom na członka, który jeszcze mi nie stanął, tylko dlatego,
        że nie chciała go popieścić rękami.
        2. Uprawialiśmy seks w jednej pozycji, po czym po paru minutach doszła do
        wniosku, że w tej pozycji bolą ją nogi i musimy zmienić pozycję na inną.
        3. Na sam koniec nie chciała ponownie zrobić mi dobrze ustami.
        Jednym słowem, brak jakiegokolwiek zrozumienia dla potrzeb klienta. W związku
        tym chodzę teraz do innych agencji.

• Gość: FAC2 Re: Jakie są najlepsze agencje towarzyskie w Warszawie ? IP: *.kulczyktradex.com.pl 10.09.01, 09:25
      SAM NIE WIEM
      • Gość: tysek Re: Jakie są najlepsze agencje towarzyskie w Warszawie ? IP: 10.47.4.* / 212.75.103.* 23.09.01, 00:56
        ciekawe pytanie , ciekawe czy sarenka jest dziewicą - mogę pomóc
        nieprofesjonalnie jeśli potrafi ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka