wilga_kasia 22.12.03, 08:32 Czy któraś z Was wie, w którym gdańskim kosciele jest fajna msza dla małych dzieci? Jagódka ma trzy latka. Będę wdzięczna za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
philosophus Re: msza dla dzieci w Gdańsku 26.12.03, 11:27 > Czy któraś z Was wie, w którym gdańskim kosciele jest fajna msza dla małych > dzieci? Jagódka ma trzy latka. Będę wdzięczna za informacje ul. Menonitów 2A 80-805 Gdańsk Niedziela 9:00 i 11:30 Odpowiedz Link Zgłoś
kecaj40 Re: msza dla dzieci w Gdańsku 26.12.03, 22:52 Gdzie znajduje się ta ulica, która część Gdańska -dzielnica). Ja słyszałam , ze fajne msze dla dzieciaków odbywają sie o 12.00 w kościółku ( nie wiem dokładnie jak nazywa się ta ulica ) - prowadzi ona do Akademii Medycznej w Gdańsku Wrzeszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
philosophus Re: msza dla dzieci w Gdańsku 27.12.03, 12:40 Gdansk - biskupia Gorka niedaleko starego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
karollaa Re: msza dla dzieci w Gdańsku 30.12.03, 10:58 A ja polecam msze w kościele Św. Jana w Gdańsku. Jest to duszpasterstwo artystów. Nie jest to msza specjalnie dla dzieci, ale oprawa muzyczna jest super. POza tym przed msza dzieci sie zbieraja i przychodzi po nie pani malarka, zabiera cala wielka grupe na tyly oltarza i tam uczestnicza w mszy - rysujac! W tym kosciele nigdy nie widzialam marudzacych dzieciaczkow Msza jest o 12. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asia-ch Re: msza dla dzieci w Gdańsku 07.01.04, 17:17 A my chodzimy na msze św. dla przedszkolaków do kościoła im. Brata Alberta na Przymorzu. Odpowiedz Link Zgłoś
maptysia Re: msza dla dzieci w Gdańsku 12.01.04, 21:54 Ten kosciółek niedaleko Akademii Med, to kosciol Księży PAllotynów przy ul. M.C.Skłodowskiej, a ciekawe są też Msze Św. dla dzieci o 12.00 w kaplicy koscioła pw. Serca Pana Jezusa w Gdańsku Wrzeszczu (kolo kolejki) chyba to ul. Mireckiego. Odpowiedz Link Zgłoś