Gość: MIŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 13:06 anowie jakie wolicie takie czy takie moim zdaniem lekko podgolone na wargach są ok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thormentor Re: Jakie wolicie ogolone czy owłosione 31.07.03, 13:11 Zdecydowanie ogolone. Nie cierpie wlosow w ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
beember Re: Jakie wolicie ogolone czy owłosione 31.07.03, 13:12 gladziutko wygolone,wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOBIETA Re: Jakie wolicie ogolone czy owłosione IP: 195.117.38.* 01.08.03, 12:45 Ale tak ZUPEŁNIE totalnie wygolona????? Tak lubicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygan Re: Jakie wolicie ogolone czy owłosione IP: 217.153.88.* 31.07.03, 13:40 kto patelnię rano machnie temu broda ładnie pachnie Odpowiedz Link Zgłoś
beember Re: Jakie wolicie ogolone czy owłosione 31.07.03, 14:21 ja se rano smyrne picz moge polezc w kazda dzicz Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Jesteście ogoleni czy owłosieni ? 01.08.03, 09:47 Wymagacie od kobiet, a spójrzcie na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
beember Re: Jesteście ogoleni czy owłosieni ? 01.08.03, 12:26 sloggi napisał: > Wymagacie od kobiet, a spójrzcie na siebie i co? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Jesteście ogoleni czy owłosieni ? 01.08.03, 12:47 beember napisał: > sloggi napisał: > > > Wymagacie od kobiet, a spójrzcie na siebie > > > i co? Też golisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Jesteście ogoleni czy owłosieni ? 01.08.03, 16:56 tak, panowie - wezcie to sobie gleboko do serca - my panie rowniez nie lubimy wlosow w ustach, szczegolnie,ze jestesmy od nich odzwyczajone, bo my posiadamy ich bardzo malo. jak juz ktorys z panow nie wyobraza sobie golenia swoich klejnotow, to przynajmniej przystrzyc by mozna bylo. wyglada ladniej i dla nas przyjemniej. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innga Re: Jesteście ogoleni czy owłosieni ? IP: *.uz.zgora.pl 01.08.03, 17:57 mnie wczoraj facet ogolil na zero wiec chyba woli ogolone, nie moge sie przyzwyczic bo strasznie mnie gryzie ale za to widac jaka mam fajna myszke (znamie) w tym miejscu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jołasia Re: Jesteście ogoleni czy owłosieni ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.03, 01:50 a moj mnie poprosił ,zebym sobie zapuściła...:)i jak urosły to cieszył się jak dziecko i powiedział,ze juz moge zgolic.bo ja lubie nie miec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golarka. ogolone klejnotty IP: *.safon.wroclaw.pl 07.08.03, 08:58 Panowie z doświadczenia wiem, że ogolone "klejnoty" sprawiają wrażenie wielkich, dużo większych niż gdy są schowane w gąszczu waszego zarostu. Dlatego rada głównie dla Panów u których występuje syndrom "małego członka": ogolcie się ładnie będzie wielki, a i wasza kobitka chętniej go wam całego wycałuje. Doświadczona kobietka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BuszmenTam Re: ogolone klejnotty IP: *.safon.wroclaw.pl 07.08.03, 09:09 Droga Koleżanko Golarko Ja mam niezwylke małego członka ok 2 cm i czasami nie mogę go znaleźć w swoim buszu Co mam robić Moja maszynka a posiadam Najnowszy model Philipsa niestety nie daje rady przy tak obfitym buszu Pomóż proszę Golareczko może ty wiesz co mam zrobić Dodam iż jak byłem mały mama przez pomyłkę posmarowała mnie po klejnotach płynem na porost włosów zamiast oliwką Pomocy Owłosienie obfite mam już od lat młodzieńczych i pierwsze włosy łonowe na klejnotach i moim penisie pojawiły sie kiedy miałem 4 lata Takie nadmierne owłosienie powoduje to że mi penis nie rośnie i jest bardzo malutki CO ROBIĆ CO ROBIĆ HELP!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oralhella Re: Jakie wolicie ogolone czy owłosione 02.08.03, 12:39 A jak tam z Twoim krzakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
starypolonus Re: Jakie wolicie ogolone czy owłosione 07.08.03, 07:56 oralhella napisała: > A jak tam z Twoim krzakiem? Dziekuje prezydent ma sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Jakie wolicie ogolone czy owłosione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 17:52 ja się gole i to lubię czuję, że jestem czyściutka i to miłe jak mój facet smyra mnie po cipce jak nic nie kłuje podnieca to facetów nieraz zostawiam cienki pasmo włosków hehe wygląda fajnie ale trzeba się nieźle namęczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwina Re: Jakie wolicie ogolone czy owłosione IP: *.safon.wroclaw.pl 08.08.03, 12:52 A czym golisz i jak udaje ci sie zrobić ten pasek? i oczywiście jaką długość włosków masz na tym pasku? A może by tak zostawić kształt serduszka? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś