Dodaj do ulubionych

Jakie wolicie ogolone czy owłosione

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 13:06
anowie jakie wolicie takie czy takie moim zdaniem lekko podgolone na wargach
są ok
Obserwuj wątek
    • thormentor Re: Jakie wolicie ogolone czy owłosione 31.07.03, 13:11
      Zdecydowanie ogolone. Nie cierpie wlosow w ustach.
      • beember Re: Jakie wolicie ogolone czy owłosione 31.07.03, 13:12
        gladziutko wygolone,wszedzie
        • Gość: KOBIETA Re: Jakie wolicie ogolone czy owłosione IP: 195.117.38.* 01.08.03, 12:45
          Ale tak ZUPEŁNIE totalnie wygolona????? Tak lubicie???
    • Gość: cygan Re: Jakie wolicie ogolone czy owłosione IP: 217.153.88.* 31.07.03, 13:40
      kto patelnię rano machnie temu broda ładnie pachnie
      • beember Re: Jakie wolicie ogolone czy owłosione 31.07.03, 14:21
        ja se rano smyrne picz
        moge polezc w kazda dzicz
    • sloggi Jesteście ogoleni czy owłosieni ? 01.08.03, 09:47
      Wymagacie od kobiet, a spójrzcie na siebie.
      • beember Re: Jesteście ogoleni czy owłosieni ? 01.08.03, 12:26
        sloggi napisał:

> Wymagacie od kobiet, a spójrzcie na siebie

i co?
        • sloggi Re: Jesteście ogoleni czy owłosieni ? 01.08.03, 12:47
          beember napisał:

> sloggi napisał:
          >
          > > Wymagacie od kobiet, a spójrzcie na siebie
          >
          >
          > i co?

Też golisz?
          • mijaczek Re: Jesteście ogoleni czy owłosieni ? 01.08.03, 16:56
            tak, panowie - wezcie to sobie gleboko do serca - my panie rowniez nie lubimy
            wlosow w ustach, szczegolnie,ze jestesmy od nich odzwyczajone, bo my posiadamy
            ich bardzo malo. jak juz ktorys z panow nie wyobraza sobie golenia swoich
            klejnotow, to przynajmniej przystrzyc by mozna bylo. wyglada ladniej i dla nas
            przyjemniej.

pzdr
            • Gość: innga Re: Jesteście ogoleni czy owłosieni ? IP: *.uz.zgora.pl 01.08.03, 17:57
              mnie wczoraj facet ogolil na zero wiec chyba woli ogolone, nie moge sie
              przyzwyczic bo strasznie mnie gryzie ale za to widac jaka mam fajna myszke
              (znamie) w tym miejscu :)))
              • Gość: Jołasia Re: Jesteście ogoleni czy owłosieni ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.03, 01:50
                a moj mnie poprosił ,zebym sobie zapuściła...:)i jak urosły to cieszył się jak
                dziecko i powiedział,ze juz moge zgolic.bo ja lubie nie miec...
            • Gość: golarka. ogolone klejnotty IP: *.safon.wroclaw.pl 07.08.03, 08:58
              Panowie z doświadczenia wiem, że ogolone "klejnoty" sprawiają wrażenie
              wielkich, dużo większych niż gdy są schowane w gąszczu waszego zarostu. Dlatego
              rada głównie dla Panów u których występuje syndrom "małego członka": ogolcie
              się ładnie będzie wielki, a i wasza kobitka chętniej go wam całego wycałuje.
              Doświadczona kobietka.
              • Gość: BuszmenTam Re: ogolone klejnotty IP: *.safon.wroclaw.pl 07.08.03, 09:09
                Droga Koleżanko Golarko Ja mam niezwylke małego członka ok 2 cm i czasami nie
                mogę go znaleźć w swoim buszu Co mam robić Moja maszynka a posiadam Najnowszy
                model Philipsa niestety nie daje rady przy tak obfitym buszu Pomóż proszę
                Golareczko może ty wiesz co mam zrobić Dodam iż jak byłem mały mama przez
                pomyłkę posmarowała mnie po klejnotach płynem na porost włosów zamiast oliwką
                Pomocy Owłosienie obfite mam już od lat młodzieńczych i pierwsze włosy łonowe
                na klejnotach i moim penisie pojawiły sie kiedy miałem 4 lata Takie nadmierne
                owłosienie powoduje to że mi penis nie rośnie i jest bardzo malutki CO ROBIĆ CO
                ROBIĆ HELP!!!!!!!!
    • oralhella Re: Jakie wolicie ogolone czy owłosione 02.08.03, 12:39
      A jak tam z Twoim krzakiem?
      • starypolonus Re: Jakie wolicie ogolone czy owłosione 07.08.03, 07:56
        oralhella napisała:

> A jak tam z Twoim krzakiem?

Dziekuje prezydent ma sie dobrze.
        • Gość: Julka Re: Jakie wolicie ogolone czy owłosione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 17:52
          ja się gole i to lubię
          czuję, że jestem czyściutka i to miłe jak mój facet smyra mnie po cipce jak
          nic nie kłuje
          podnieca to facetów
          nieraz zostawiam cienki pasmo włosków hehe wygląda fajnie
          ale trzeba się nieźle namęczyć
          • Gość: edwina Re: Jakie wolicie ogolone czy owłosione IP: *.safon.wroclaw.pl 08.08.03, 12:52
            A czym golisz i jak udaje ci sie zrobić ten pasek? i oczywiście jaką długość
            włosków masz na tym pasku?
            A może by tak zostawić kształt serduszka?
            pozdrawiam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka