hansii 08.12.07, 18:49 coby mi tu bylo jasne. to mile rozmowy w Internecie... a potem... spotkanie przy kawie w Realu. (jesli to technicznie-odleglosciowo mozliwe) jesli ktos temu zaprzecza... to zwyczajnie Manipuluje i Klamie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
floo77 ? 08.12.07, 19:14 nie rozumiem. Ktoś twierdzi, że postępujesz inaczej? Ktoś twierdzi, że postąpiłeś inaczej? A może to zastrzeżenie - że tylko kawa, żeby baby sobie nie myślały nie wiadomo czego? One nie myslą sobie nie wiadomo czego, naprawdę :) Miło sie pewnie spotkać na kawie/herbacie z osobą, z którą się gawędziło czasem w sieci. Nawet miałabym taka możliwość, wszystko jakoś się ułożyło, ale odwlekam wyjazd do wawy, bo juz raz to przerabiałam. Samotność w domu to jedno, samotność w obcym mieście jest odczuwana tym mocniej. Szkoda, jedyny taki weekend, przedłużony o dwa dni. Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Doprawdy? 09.12.07, 04:35 Zasada: wszystko - albo nic nie jest dobra zasada. To dziecinada. Odpowiedz Link Zgłoś
arsicilliana Re: Standardy 08.12.07, 20:52 nie wiem czy standardy ale nie lubie, zreszta nie mam potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Standardy 09.12.07, 11:14 spotkanie przy kawie w Realu jest o tyle trudne, że tam raczej sprzedają kawę suchą. Na spotkania przy kawie proponuję może StarBucks ? Odpowiedz Link Zgłoś
twarz2 Re: Standardy 09.12.07, 12:24 Ale czasem można trafić na promocje i kawę podają, darmową. A poza tym, teraz to tylko w Realu, albo inszym markecie - ta świąteczna atmosfera jest bezcenna. Odpowiedz Link Zgłoś