carlabruni 26.01.08, 17:08 smsy:)?pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziadek_54 Re: uwaga -sonda. czemu faceci nie lubia odpisywa 26.01.08, 17:49 Po raz 1256 uswiadamiam sobie ,ze nie jestem facetem :( Zawsze odpisuje na sms-y. :) Odpowiedz Link Zgłoś
vega2000 Re: uwaga -sonda. czemu faceci nie lubia odpisywa 26.01.08, 20:10 to jak ja chyba nie jestem kobietą bo nie umiem robić zakupów przez 5 godzin ale przez 1 no -góra 2-wie i to zmęczona wracam a tu znajomy mi powiedział że siedzi z dzieciakami bo żona zakupy robi jak poszła do chyba z Wa-wy do Krakowa pojechała bo od 9 rano do 15-ej nie było Zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
facettt istotnie , nie lubia :) 26.01.08, 19:40 gdyz to bezsensowna pseudo-komunikacja. wole inter-aktywne metody rozmowy , jak np. telefon, lub internet. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: istotnie , nie lubia :) 26.01.08, 20:54 facettt napisał: > gdyz to bezsensowna pseudo-komunikacja. > > wole inter-aktywne metody rozmowy , > jak np. telefon, lub internet. :))) wlasnie moj woli zadzwonic niz pisac i musze przyznac, ze dzwoni prawie codzien. Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczka69 Re: istotnie , nie lubia :) 26.01.08, 20:56 bo trzeba umiec napisac dobrego smsa, zeby nawet taki zazwyczaj "nieodpisujacy" chwycil za kom. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: istotnie , nie lubia :) 26.01.08, 21:02 blondyneczka69 napisała: > bo trzeba umiec napisac dobrego smsa, zeby nawet taki zazwyczaj "nieodpisujacy" > chwycil za kom. ;) pisze dobrego smsa a on chwyta za kom i dzwoni:). Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczka69 Re: istotnie , nie lubia :) 26.01.08, 23:04 aaa no to najwidoczniej z wygody, bo im się nie chce klepac, bo szybciej, bo latwiej, bo...cośtam. myslalam ze chodzi o takiego co to piszesz do niego i 100 lat mozna czekac zeby sie odezwal :) ale na takich to sa sposoby :P Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: uwaga -sonda. czemu faceci nie lubia odpisywa 26.01.08, 22:52 A co maja odpisywac na 'kup kilogram ziemniakow'? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczka69 Re: uwaga -sonda. czemu faceci nie lubia odpisywa 26.01.08, 23:08 na takiego smsa kochajacy mezczyzna powinien odpisac: "a pol kilo marchewki tez kupic?" :) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: uwaga -sonda. czemu faceci nie lubia odpisywa 27.01.08, 00:43 Widocznie juz takiego mam pecha, bo nigdy nie znalam i nadal nie znam mezczyzny, ktorego byloby stac na taka odpowiedz :-D Odpowiedz Link Zgłoś
vega2000 sms to dowód 27.01.08, 10:43 nie lubią pisać bo sms to dowód a rozm nikt nie nagrywa można więcej... np. w konspiracji z kochanką działać Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: uwaga -sonda. czemu faceci nie lubia odpisywa 27.01.08, 16:30 Moja zona nigdy nie robila zakupow "bytowych" do domu, to od 31 lat jest moja domena. Ale gdybym otrzymal tego typu sms-a odpisalbynm 'ok'. Zawsze tak potwierdzam ,ze otrzymalem prosbe, czy jak kto woli "polecenie". Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: uwaga -sonda. czemu faceci nie lubia odpisywa 27.01.08, 20:59 Ja zazwyczaj i tak do takich spraw uzywam komunikatora internetowego, a jak nie moge tam pana zlapac, to wtedy dzwonie. Niezaleznie zreszta od etapu znajomosci, jesli sie chce odpowiedzi na jakies pytania czy watpliwosci, do faceta sie dzwoni, a nie pisze sms-y, bo to to roztrzepane potrafi byc. My sobie wyobrazamy, ze on tam gdzies juz druga ciurla, a on tymczasem, biedak, siedzi, bo ja wiem, w garazu, caly umorusany i szczesliwy, bo nie dosc, ze sobie poseksil, to jeszcze ma wolne popoludnie na bawienie sie smarem silnikowym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: uwaga -sonda. czemu faceci nie lubia odpisywa 27.01.08, 11:59 dam Ci mój telefon, napiszesz dwa smsy i zrozumiesz. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
demoniqa Re: uwaga -sonda. czemu faceci nie lubia odpisywa 27.01.08, 13:28 jeśli w treści byłaby ujęta Twoja propozycja seksualna,odpisze szybciej niż do Ciebie dotrze raport doręczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczka69 Re: uwaga -sonda. czemu faceci nie lubia odpisywa 27.01.08, 17:10 zgadzam się!!!sms z odpowiedzią przychodzi z prędkością światła i faktycznie zdarzylo mi się, że wyprzedził raport doręczenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Ci dorosli nie lubia :) 28.01.08, 10:51 Gdyz to rodzaj dziecinady - udajacy powazna komunikacje. Odpowiedz Link Zgłoś
sebekbiker Re: uwaga -sonda. czemu faceci nie lubia odpisywa 29.01.08, 09:12 Bo często treść SMSa napisana przez kobietę osłabia totalnie faceta. A totalnie rozbrajają już mnie SMSy typu "Napisz mi coś miłego" Odpowiedz Link Zgłoś
gohs Re: uwaga -sonda. czemu faceci nie lubia odpisywa 29.01.08, 14:25 Co jest w tym rozbrajającego dla faceta?? Napiszcie bo jestem ciekawa jak facet mysli Odpowiedz Link Zgłoś