Gość: supair IP: 62.233.167.* 25.08.03, 19:59 Jestem gejem i szukam przyjaznej duszy. Aha, mam 26 lat. supair@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brocik Re: Gay IP: *.net-serwis.pl 25.08.03, 20:13 sory, kolego, ale to nie jest tablica z anonsami towrzyskim. Nie wiem czy to desperacja czy to prowokacja, ale idz no na jakies strony branzy. Pozdraawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supair Re: Gay IP: 62.233.167.* 25.08.03, 20:17 Ale ja nie chcę poznać nikogo z tzw. środowiska, ponieważ tam nie należę i nie chcę należeć. Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: Gay 26.08.03, 08:32 Autorem tego anonsu nie jest osoba występująca pod nickiem "supair". Prawdziwy Supair jest adminem jednego z forów. Osoby umieszczające takie ogłoszenia zostały wyrzucone z forum za treści niezgodne z ogólnie przyjętą obyczajowością. Chcą się zemścić na człowieku, który chce utrzymać swoje forum na jako takim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supair Re: Gay IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 12:32 Drogi Krzysiu, ależ to ja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żbik Re: Gay IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.03, 01:08 Gość portalu: supair napisał(a): > Jestem gejem i szukam przyjaznej duszy. Raczej przyjaznej dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: Gay IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 01:12 Gość portalu: Żbik napisał(a): > Gość portalu: supair napisał(a): > > > Jestem gejem i szukam przyjaznej duszy. > > > Raczej przyjaznej dupy. Misiu! A raczej - żbiczku! Coś ty taki niby niedoświadczony i udajesz, że hetero nie uprawiają analu? Panienkom jelita aż trzeszczą od tego, co im zapodają do środka ich partnerzy, a i panowie hetero lubią sobie (oj, zbytnicy, zbytnicy - raczej może 'odbytnicy') pofiglować ze swą kiszeczką... Zresztą twoje skojarzenie jest znaczące - głodnemu chleb na myśli (a może ty wcale nie jesteś taki maczosek-heteryczek, tylko zwykła ciocia ze środowiska? to by duzo wyjaśniało...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gay Re: Gay IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 10:40 Widzę,że mnie wyśmiano, a ja poprostu szukam bratniej duszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dluhomil Re: Gay IP: *.crowley.pl 26.08.03, 12:45 Zeby znaleźc bratnia dusze narpiew trzeba zjesc z nieznajomym beczke soli, a nie tylko napisac, ze jestt sie gejem. Szukaj bratniej duszy w swoim najblizszym kregu osob, ktore sa wokol Ciebie, a nie w necie, tu znajdziesz jedynie ptrzygode. Odpowiedz Link Zgłoś