fleuret 14.07.05, 21:26 Za chwilę będzie już naprawdę za chwilę... Zbiegniemy chyżo z wydm i może znajdziemy parę poziomek w różowych dekoltach świtu! A.O. -------------------------- za jakies 7 godz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty Re: dla betty 14.07.05, 21:31 Noc. Noc szeleści podstępnie, ból drży i nie wiadomo już, czy warto... Przydałby się remont jaźni, bo w jaźni, jak w łaźni: opary, omamy, koszmary senne i zwykłe, flanela, nogi, podłogi, łzy, przedpotopy - z dużej chmury mały jeż A.O. Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: dla betty 14.07.05, 21:47 Betty, mam nadzieję, że nie sugerujesz, iż mojej wyobraźni (jaźni) zdałoby się do łaźni... Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: dla betty 14.07.05, 21:55 Gdziez. Chcialam sie odwdzieczyc rownie ladnym wierszem pani O. Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Betty, ja Ciebie dobrzi radze, Ti sie pilnuj 14.07.05, 21:55 betty napisała: > Noc. > > Noc szeleści podstępnie, > ból drży > i nie wiadomo już, czy warto... > Przydałby się remont jaźni, > bo w jaźni, jak w łaźni: > opary, omamy, koszmary senne i zwykłe, > flanela, nogi, podłogi, łzy, przedpotopy - > z dużej chmury mały jeż > Bo Ti na moj smak, zaczynasz sie w tem upale rozpuszczac. Igly (te z jeza) wejda Ci w Twoje sliczne nozki Omamy Cie zniewola, Koszmary dobija, lzy zaleja, a chmury dokoncza dziela. I to bedzie absolutny koniec wszystkiego. znikniesz - jak komunizm. bez sladu. Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: Betty, ja Ciebie dobrzi radze, Ti sie pilnuj 14.07.05, 21:57 hansii napisał: > I to bedzie absolutny koniec wszystkiego. > znikniesz - jak komunizm. > bez sladu. Nigdy mnie tu nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
hansii nie ma przepros! 14.07.05, 22:00 betty napisała: > Nigdy mnie tu nie bylo.< nawet, gdy Cie tu nie bylo i tak nie znikniesz bez sladu. Zostana domysly. Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: nie ma przepros! 14.07.05, 22:08 to fajnie jak będzie teczka, wszystkiego się dowiemy z gazet. Odpowiedz Link Zgłoś
baba2005 Re: nie ma przepros! 14.07.05, 22:11 Tymie-blues ???? ps. Zaslyszane ;))) apropos teczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: nie ma przepros! 14.07.05, 22:21 > Tymie-blues ???? eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee na wszelki wypadek: nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii naiwniak... 14.07.05, 22:11 ona sama bedzie opisywala stan swojej teczki. co ja wilk ukradl, a red capturek szczesliwie odnalazl w lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: naiwniak... 14.07.05, 22:19 wiedziałem że to ten cholerny red kapturek pokumał się wołkiem, po wyborach się ich upublikuje. > ona sama bedzie opisywala stan swojej teczki. He he he, jeszcze jest kierat, ten jak mu tam Kieres... Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: a Scylla........ 14.07.05, 22:21 cichaczem wszystko rejestruje:) nie było teczek, to i Scylla "siedział" cicho:) Odpowiedz Link Zgłoś
scylla Re: a Scylla........ 14.07.05, 22:25 jak w narodzie, nie ma teczek, nie ma polityki:) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii to dzialanie anty-spoleczne. 14.07.05, 21:31 bieganie po wydmach jest zakazane i szkodzi ekologii gdzie Twoja spoleczna Swiadomosc, kolezanko? Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: to dzialanie anty-spoleczne. 14.07.05, 21:39 yyyy no nie wiem, kolego Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Fleuret 14.07.05, 21:35 przed pracą zbierasz poziomki, czy ..... śnić o nich szczęśliwe małżeństwo oraz dobry interes:) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: Fleuret 14.07.05, 21:41 'i to i to , ale błagam, bez chleba' Kubuś Puchatek Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk jak wszyscy poezje wala... 14.07.05, 21:36 wyryckal lisek kotka na sianku przy plotku i spytal: jak oceniasz ten moj wyczyn, kotku? coz, rzekl kotek przez tydzien nie bede mogl siedziec lecz gdyby nie ty, wyryckal by mnie niedzwiedz AW Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Krish, bo........... 14.07.05, 21:39 "Zdradzę wam tajemnicę: nie czytamy poezji dlatego, że jest ładna. Czytamy ją, bo należymy do gatunku ludzkiego a człowiek ma uczucia. Medycyna, prawo, finanse czy technika to wspaniałe dziedziny, ale żyjemy dla poezji, piękna, miłości." John Keating Odpowiedz Link Zgłoś