katka.pl 31.03.08, 11:32 Czy macie w tym jakiś swój interes,albo to już macie w genach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki_s_obie Re: Dlaczego kobiey manipuluja ? 31.03.08, 11:40 Czy macie w tym jakiś swój interes,albo to już macie w genach ? Odpowiedz Link Zgłoś
katka.pl Re: Dlaczego kobiey manipuluja ? 31.03.08, 11:43 Kobiety nie manipulują, tylko wybierają dobro konieczne. Czego Wy Panowie nie rozumiecie i nie chcecie zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
katka.pl Re: Troll. n/t 31.03.08, 12:04 Sam jesteś trollem. Że coś napisałam,co Tobie nie pasuje, to od razu zasłużyłam na obrażanie mnie ? Bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
taki_s_obie Re: Dlaczego kobiey manipuluja ? 31.03.08, 12:19 Mezczyzni nie oszukuja, tylko wybierają LOGICZNE dobro konieczne. Czego Wy Panie nie rozumiecie i nie BEDZIE W STANIE zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Dlaczego kobiey manipuluja ? 31.03.08, 12:21 taki_s_obie napisał: > > Mezczyzni nie oszukuja, tylko wybierają LOGICZNE dobro konieczne. Czego Wy Pani > e nie rozumiecie i nie BEDZIE W STANIE zrozumieć. Bardzo przekonujące wytłumaczenie;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
taki_s_obie Re: Dlaczego kobiey manipuluja ? 31.03.08, 12:33 menk.a napisała: > Bardzo przekonujące wytłumaczenie;)))) dokladnie na poziomie inicjatorki watku. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: Dlaczego kobiey manipuluja ? 31.03.08, 12:56 Dobro dla kogo?:) Na skrajnym egoiźmie daleko się nie pojedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
taki_s_obie Re: Dlaczego kobiey manipuluja ? 31.03.08, 13:12 yagiennka napisała: > Dobro dla kogo?:) Na skrajnym egoiźmie daleko się nie pojedzie. ojjjjjjjj, skrajnie protestuje. to co ty nazywasz skrajnym egoizmem to ocena zachowania faceta, ktory czegos nie chce i mowi glosno "NIE". oczywiscie dla kobietki tak to nie moze byc i widzac, ze w otwartej bitwie nie wygra, zaczyna walke podjazdowa polityka malych kroczkow i ..... i po jakims czasie facet ma tak dosyc jej gadania, ze dla swietego spokoju zgadza sie. to dopiero jest egoizm i instrumentalne wykorzystywanie faceta. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Dlaczego kobiey manipuluja ? 31.03.08, 13:20 taki_s_obie napisał: > menk.a napisała: > > > Bardzo przekonujące wytłumaczenie;)))) > > > dokladnie na poziomie inicjatorki watku. :)) Z tym się zgodzę całkowicie;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Mężczyźni oszukują 31.03.08, 12:44 żeby wygrać. Kobiety - żeby nie przegrać... Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Mężczyźni oszukują 03.04.08, 17:23 Mozesz mi wyjasnic roznice pomiedzy "wygrac" a "nie przegrac", poza przypadkiem granicznym czyli remisem? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Mężczyźni oszukują 04.04.08, 15:29 poprioniony napisała: > Mozesz mi wyjasnic roznice pomiedzy "wygrac" a "nie przegrac", > poza przypadkiem granicznym czyli remisem? > Właśnie sobie odpowiedziałeś: Pamiętasz "zwycięski remis" A teraz spróbuj trochę metaforycznie o mężczyznach kobietach i relacjach pomiędzy nimi :D Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Dlaczego mężczyźni oszukują ? 31.03.08, 13:58 Lecz się. Skrajna podejrzliwość to choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: Dlaczego mężczyźni oszukują ? 31.03.08, 17:14 Uczciwie rzecz biorąc, to większość znanych mi przypadków męskich kłamstw wynika wprost z prób kobiety manipulacji mężczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Dlaczego mężczyźni oszukują ? 31.03.08, 17:39 Podobno Araby i Żydy mają kłamstwo w genach. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Dlaczego mężczyźni oszukują ? 31.03.08, 18:37 mamy w tym interes. Nie traktuj naszych oszustw jako coś osobistego Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 dlaczego kobiety to idiotki? 01.04.08, 05:13 no może nie wszystkie...? macie w tym swój interes czy to już macie w genach? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: dlaczego kobiety to idiotki? 01.04.08, 16:01 jako samica rzecze Ci: wejdz na forum kobieta;] szybko pojmiesz,ze wiekszosc mojej plci mysli identycznie i podejmuje w tej samej chwili te same decyzje i procesy myslowe mysle, ze czesc kobiet to poprostu androidy stworzone po to aby zawladnac swiatem tyle ze z oszczednosci powtykano im najgorsze technicznie mozgi wyprodukowane w Chinach Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: dlaczego kobiety to idiotki? 01.04.08, 16:33 Wiedziałem że Pinky i Mózg w końcu dadzą radę. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: dlaczego kobiety to idiotki? 01.04.08, 16:39 co wiec robic aby zachowac obecno porządek swiata? nalezy niszczyc androidy natychmiast po zidentyfikowaniu;] Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: dlaczego kobiety to idiotki? 01.04.08, 16:44 Obecny porządek jest do pupy. Ja chcę taki porządek w którym baba będzie na mnie robić i jeszcze będzie z tego dumna jaka to ona nowoczesna. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: dlaczego kobiety to idiotki? 01.04.08, 16:46 w takim razie tymbardziej musisz tluc;] bo one maja za zadanie zdominowac Cie zebys siedzial cicho i uslugiwal;] Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: dlaczego kobiety to idiotki? 02.04.08, 00:21 taka baa nie widziałaby w Tobie nic z faceta, a ty w niej nic z kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: dlaczego kobiety to idiotki? 02.04.08, 09:41 Co ty tam wiesz - byłbym wypoczęty, niezestresowany, a taki wypoczęty i niezestresowany facet to może więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
blackhetera Re: Dlaczego mężczyźni oszukują ? 01.04.08, 15:57 Może prawda jest dla nich zbyt bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś
monisiax Re: Dlaczego mężczyźni oszukują ? 01.04.08, 16:49 Myślę, że mężczyźni oszukują na własne życzenie kobiet, taka niestety jest smutna prawda. Choć oczywiście nie we wszystkich przypadkach. Ale w drobnych sprawach (oczywiście dla kobiety to mogą być duże sprawy) oszukują przez nas. Weźmy taki przykład, mężczyzna jedzie w delegacje, tam wieczorem idzie z kumplami "na wódkę". Kiedy żona odpowiada, co robił wieczorem on z ufnością mówi jej prawdę. Co robi ona? Zaczyna się robić podejrzliwa, zadaje wiele pytań, prowadzi śledztwo, kto był, co dokłanie robili, itp. Co sobie myśli facet? Nic złego nie zrobiłem, gdybym jej skłamał, teraz miałbym spokój... Jestem kobietą,ale uświadomiłam sobie, że czasem my same sprawiam, że oni kłamią. Odpowiedz Link Zgłoś
taki_s_obie Re: Dlaczego mężczyźni oszukują ? 01.04.08, 17:01 nie spodziewalem sie uslyszec kiedys cos takiego od kobiety. CHYLE GLEBOKO GLOWE. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Dlaczego mężczyźni oszukują ? 02.04.08, 00:23 jak się ma jaja to się nie oszukuje :P tylko bezjajowcy oszukują. Odpowiedz Link Zgłoś
champs.elyse Re: Dlaczego mężczyźni oszukują ? 02.04.08, 21:26 to jest uwarunkowane genetycznie tylko robią to pod przykrywką pseudoaltriuzmu Odpowiedz Link Zgłoś
tombanach Re: Dlaczego kobiety oszukują ? 03.04.08, 00:39 ja juz tyle razy zostalem oszukany przez dziewczyny ze zliczyc tego nie da rady, w tej chwili to juz nie wierze w ani jedno slowo, czekam na moment kiedy mnie oklamie, wlasnie na dniach poznalem fajna dziewczyne, ktora bardzo sie obrazila jak jej powiedzialem ze nie dokonca jej wierze w co mi mowi, "kto jak kto ale ona nie jest klamczucha", slyszalem to juz wiele razy i wiem co bedzie dalej, a jakze 2 dni temu wyszlo ze urodzila sie w zupelnie innym dniu, miesiacu i roku niz wczesniej mi wielokrotnie mowila, mozna sie pomylic o jedna cyfre, ale nie w calej dacie, no i czekam dalej na kolejne klamstwa; Odpowiedz Link Zgłoś
champs.elyse Re: Dlaczego kobiety oszukują ? 03.04.08, 00:43 o rany żeby w dacie urodzenia kłamać jej toż to pierdoła straszna :) Odpowiedz Link Zgłoś
tombanach Re: Dlaczego kobiety oszukują ? 03.04.08, 04:23 jezeli dziewczyna mi przed dlugi czas mowi ze urodzila sie 10 stycznia 1980 roku i ze nigdy nie klamie w niczym, ba posadzanie o mowinie nieprawdy to obraza wielka, jak moge ja posadzac o to ze ona nieprawde mowi, niegdy z zyciu sie nie splamila klamstwem, a tu w dokumentach widnieje data urodzenia 5 marzec 1979 to juz mi sie cos przypomina, mialem taka dziewczyne co tez sie 5 marca urodzila tyle ze roku innego i tez miala niemalze takie same zachowanie, jak ta obecna, bardzo podobny sposob odzywania sie, nawet juz i na pozegnanie bylo "dobranoc moj przyszly mezu", takze swiadom tego co dziewczyny mowia spokojnie czekam co jeszcze sie nie bedzie zgadzac w jej opowiesciach, troche czasu jeszcze bedzie trzeba poczekac i dam znac tutaj na forum; tylko nie bardzo rozumiem po co to klamac kiedy sie urodzilo, nie lepiej powiedzec zgodnie z prawda? jak sie przekonalem to od malych klamstw zaczynaja sie coraz wieksze Odpowiedz Link Zgłoś
champs.elyse Re: Dlaczego kobiety oszukują ? 03.04.08, 14:21 powiem jasno, wg mnie to powinieneś sie zastanowić jeśli kobieta kłamie w takiej błahej sprawie i jeszcze Ci wciska ze zawsze mówi prawde - to chyba jest nałogową kłamczucha, nie wiem na co ty czekasz Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Dlaczego kobiety oszukują ? 03.04.08, 14:51 E tam czepiasz się. Jak nic ją skleroza w łeb pizgła w jej wieku to nic nadzwyczajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
taki_s_obie Re: Dlaczego kobiety oszukują ? 03.04.08, 16:47 panowie, wy widziecie to w kompletnie falszywych ksztaltach. kobiety NIGDY nie klamia, one mowia tylko to, co w danym momencie uwazaja za wygodna dla nich prawde. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tombanach Re: Dlaczego kobiety oszukują ? 04.04.08, 04:41 to prawda to nie zawsze bywa wygodna? mi dziewczyna mowila ze jest Koziorozcem bo przecierz urodzona 10 stycznia to Koziorozec, to jeszcze moze byc, tyle ze te kretactwo to 3 dni temu wyszlo, i narobilo klopotow bo do jednej waznej sprawy podalem jej dane z ta data urodzenia, ona potem pojawic sie musiala z dokumentem tozsamosci ze zdjeciem, no i data urodzenia sie nie zgadza, problem i wolanie do mnie po ratunek, musialem wsiadac w samochod i jechac kilkanascie km zeby sprawe wyjasnic a tu na miejscu okazuje sie ze w dowodzie inna data figuruje; narobilo to mase problemow zanim sprawe odkrecilem ale wyjasnienia nie otrzymalem dlaczego oklamala mnie z ta data, ja sie nie angazuje w zwiazek jak ona sobie mysli, bo spodziewam sie co to moze byc dalej; Odpowiedz Link Zgłoś
champs.elyse Re: Dlaczego kobiety oszukują ? 04.04.08, 14:30 w myśl przysłowia kto z km przestaje takim sie staje :) Odpowiedz Link Zgłoś