diabel-tasmasnki 08.06.08, 17:13 wypiłem juz 4 piwa i nic, absolutnie nic. Raz na ruski rok człowiek postanowi sie napić i okazuje sie że alkohol jest zepsuty i nie działa. Zmienili skład alkoholu czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ullik Re: Mam problem z alkoholem ... 08.06.08, 18:19 może Ty piwo bezalkoholowe pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Masz problem ze wzrokiem :) 08.06.08, 18:45 ullik napisała: > może Ty piwo bezalkoholowe pijesz? > tez uwazam, ze gosc a problem ze wzrokiem i to dla kierowcow kupil :) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Mam problem z alkoholem ... 09.06.08, 19:36 po braku jakiegokolwiek skutku działania sam podejrzewałem że moze to bezalkoholowe. Sprawdziłem 5.7% miało. Jeszcze niedawno miałem problem bo mi alkohol szkodził - co sie napiłem to zawroty głowy. Nawet z tym u lekarza byłem ale nic na to nie poradził konował jeden. A teraz taka odmiana że nawet pić mi nie warto bo i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Mam problem z alkoholem ... 09.06.08, 19:39 no liczyłem na fazę. A tu dupa jak kończyłem jedno i zaczynałem czuć szmerek pod czaszką to zanim zdołałem zmieścić w sobie kolejne to szmerek ustępował. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Mam problem z alkoholem ... 08.06.08, 20:18 > Zmienili skład alkoholu czy jak? Zmieniaja definicje alkoholu. Drzewniej gorzala byla w okolicach 40 - 45%, teraz bodajze okolo 37. Wicie. Rozumicie. Globalizacja. Przepisy. UE. Rownanie wszystkiego. W dol. Odpowiedz Link Zgłoś
ullik Re: Mam problem z alkoholem ... 09.06.08, 11:00 nadal jest mocna...np łącka 75% Odpowiedz Link Zgłoś
green_land Re: Mam problem z alkoholem ... 09.06.08, 14:44 > wypiłem juz 4 piwa i nic, absolutnie nic Bo trza pić jedno po drugim, a nie 4 w ciągu tygodnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Mam problem z alkoholem ... 09.06.08, 19:41 jak mam wlać w siebie 4 piwa za jednym zamachem? piłem jednego dnia w max 3-4 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
info-tw Re: Mam problem z alkoholem ... 09.06.08, 22:28 Nie narzekaj, ja trzecie i też nic (a "lekka" ze mnie istotka). Odpowiedz Link Zgłoś