elf_15 28.07.08, 19:03 Czy jesli mężczyzna ma wytrysk, to oznacza, że ma również orgazm? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nom73 Re: wytrysk a orgazm 28.07.08, 19:08 elf_15 napisała: > Czy jesli mężczyzna ma wytrysk, to oznacza, że ma również orgazm? To zależy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: wytrysk a orgazm 28.07.08, 19:31 Ujmijmy to w ten sposób: panom o wiele trudniej przychodzi udawać orgazm ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: wytrysk a orgazm 28.07.08, 19:50 eeela napisała: > Ujmijmy to w ten sposób: panom o wiele trudniej przychodzi udawać orgazm ;-) > tak sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
rumnieburak Re: wytrysk a orgazm 28.07.08, 20:13 eeela napisała: > Ujmijmy to w ten sposób: panom o wiele trudniej przychodzi udawać orgazm ;-) > biorąc pod uwagę liczbę wątków na temat potencji, to nie tylko orgazm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elf_15 Re: wytrysk a orgazm 28.07.08, 20:17 Czyli jeżeli mężczyzna ma wytrysk, ale nie krzyczy, to możliwe że nie miał wtedy orgazmu? Odpowiedz Link Zgłoś
rumnieburak Re: wytrysk a orgazm 28.07.08, 20:33 :/ czy 15 to Twój wiek liczony w latach ? Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: wytrysk a orgazm 28.07.08, 21:47 A tak mlodo wygladasz na forum. Ale wracajac do tematu: jak chcesz zeby krzyczal w trakcie, to wbij mu pazury w moszne. Odpowiedz Link Zgłoś
abracadabra-woman Re: wytrysk a orgazm 30.07.08, 16:50 Sorry, ale turlam się po podłodze ze śmiechu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
elf_15 Re: wytrysk a orgazm 30.07.08, 23:48 a to dlaczego? ja raczej nie widzę nic śmiesznego w tym, co napisałam, ale może wytłumaczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: wytrysk a orgazm 28.07.08, 19:50 elf_15 napisała: > Czy jesli mężczyzna ma wytrysk, to oznacza, że ma również orgazm? niekoniecznie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
puszysta_gimnazjalistka Re: wytrysk a orgazm 28.07.08, 20:33 Wytrysk bez orgazmu jest możliwy, to pewne, ale nie wyobrażam sobie oragazmu bez wytrysku. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: wytrysk a orgazm 28.07.08, 20:52 Podobno w seksie tantrycznym jest to możliwe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: wytrysk a orgazm 28.07.08, 20:59 To jest perfect możliwe. Za którymś kolejnym razem już nie ma czym pryskać... Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: wytrysk a orgazm 28.07.08, 21:04 Popatrz, ja zaobserwowałam, że w miarę upływu kolejnych przedsięwzięć materiału jest coraz mniej, ale do zerowej ilości materiału nigdy nie zdołałam dotrzeć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: wytrysk a orgazm 28.07.08, 22:56 najwidoczniej cienka jestes w te klocki;] Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: wytrysk a orgazm 30.07.08, 13:06 A może po prostu szybko się męczę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas3233 Re: wytrysk a orgazm 06.08.08, 17:41 eeela napisała: > Popatrz, ja zaobserwowałam, że w miarę upływu kolejnych przedsięwzięć materiału > jest coraz mniej, ale do zerowej ilości materiału nigdy nie zdołałam dotrzeć ;- No tak: bo material jest caly czas, nieublaganie - na biezaco produkowany. Choc: niektore zwierzeta /samce /, sa w stanie wyprodukowac tylko jedna sperme - w ciagu zwego zycia.. > ) > Odpowiedz Link Zgłoś
puszysta_gimnazjalistka Re: wytrysk a orgazm 29.07.08, 10:44 W takim razie wygląda na to że mam bardzo duże możliwości produkcyjne. Może to jest pomysł na biznes? Odpowiedz Link Zgłoś
greczynka_77 Re: wytrysk a orgazm 30.07.08, 12:21 cloclo, nie pryskac, tylko tryskac, o wytrysku mowia nie o wyprysku :) Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: wytrysk a orgazm 02.08.08, 20:55 To jest uwaga na poziomie polonistki z podstawówki. Pryska się czymś materialnym np. płynem, trucizną. Tryska się czymś niematerialnym np. energią, zdrowiem, pomysłami. Zanim zaczniesz się czepiać polecam lekturę słownika frazeologicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
greczynka_77 Re: wytrysk a orgazm 03.08.08, 04:27 widze ze ty bardzo serio, nie moglam wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: wytrysk a orgazm 13.12.08, 13:48 Bo to beznadziejna smutaska - i w życiu i w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: wytrysk a orgazm 06.08.08, 13:36 No to sobie zajrzyj do słownika przed wymądrzaniem się sjp.pwn.pl/lista.php?co=tryska%E6 trysnąć — tryskać 1. «o płynach: wylać się skądś nagle, silnym i wąskim strumieniem» 2. «wyrzucić coś z siebie gwałtownie» 3. «wystąpić, przejawić się» 4. «okazać coś w nadmiarze lub w sposób widoczny» Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: wytrysk a orgazm 28.07.08, 21:19 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Wytrysk bez orgazmu jest możliwy, to pewne, ale nie wyobrażam sobie oragazmu be > z > wytrysku. a jeżeli mężczyzna nie już czym? :P Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: wytrysk a orgazm 05.08.08, 06:59 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Wytrysk bez orgazmu jest możliwy, to pewne, ale nie wyobrażam sobie oragazmu be > z > wytrysku. E, to mało jeszcze wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: wytrysk a orgazm 30.07.08, 13:38 Nie. Przynajmniej tak powiadają uczeni w seksuologii. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: wytrysk a orgazm 31.07.08, 10:18 elf_15 napisała: > Czy jesli mężczyzna ma wytrysk, to oznacza, że ma również orgazm? -- Nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: wytrysk a orgazm 31.07.08, 11:29 OK, rozumiem, ale w takim razie jak nazwać to, co się wtedy w nim dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: 3/4 orgazmu 02.08.08, 22:07 gapuchna napisała: > Aha! A sądziłam, że z orgazmem jak z ciążą: jest albo nie ma.;) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: 3/4 orgazmu 04.08.08, 13:49 Wiesz, ja tam się w sumie nie odzywam. Bo co mi tak naprawdę do męskiego orgazmu? nic! Ja swój chcę czuć dobrze, a czy on ma z tym, czy bez tego, to mi tam wsio ryba....:) Orgazmy męskie nie są moimi orgazmami hi hi hi... Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: 3/4 orgazmu 04.08.08, 19:02 no co ty! ja taką odpowiedź sama otrzymałam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: 3/4 orgazmu 04.08.08, 19:47 może się w końcu dowiemy... Ja tu siedzę i czekam na odp, jakby co ;-) wiem wiem, Ty nie wiesz, ale może ktoś inszy wie Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: 3/4 orgazmu 04.08.08, 20:28 A w sumie to powiedz - zależy ci aż tak na męskim orgazmie? Chce mieć kolega 3/4 niech ma, chce mieć 1/2 - niech ma, nie chce mieć wcale - niech nie ma. Chce mieć całość - tym lepiej...:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: 3/4 orgazmu 05.08.08, 15:04 ja sie ostatnio pytam mojego testera o tyo zeby okreslil od 1 do 10...mowi,ze raz wiecej raz mniej..ale stara sie zawsze mowic,ze ok 7-8....a ja nie wierze,ze wszytskie razy ze mna sa 7-8 ...bo widze czasiami cos kolo 4;] Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: 3/4 orgazmu 05.08.08, 23:59 Tygrysiamisia - lepiej zmień obiekt obserwacji. Swój sprawdzaj i swoim się przejmuj. Lepiej na tym wyjdziesz...:)- mówię ci! Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: wytrysk a orgazm 31.07.08, 13:55 elf_15 napisała: > Czy jesli mężczyzna ma wytrysk, to oznacza, że ma również orgazm? = Na to wychodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: wytrysk a orgazm 06.08.08, 09:00 Nie wiem, co to jest kobiecy orgazm :), więc nie mam porównania. jeżeli chodzi o fizjologiczne skurcze mięśni, to owszem w trakcie są. Ale gdyby uznać, że powinny temu towarzyszyć przeżycia naury emocjonalnej, to różnie z tym bywa...:) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas3233 Re: wytrysk a orgazm 06.08.08, 17:43 Zazwyczaj tak; chyba, ze sa jakies dysfunkcje. Odpowiedz Link Zgłoś
aelithe Re: wytrysk a orgazm 06.08.08, 18:53 można mieć orgazm bez wytrysku i wytrysk bez orgazmu najlepiej miec oba na raz Odpowiedz Link Zgłoś
juzlepszy Re: wytrysk a orgazm 08.12.08, 19:59 racja na 200%!! to jak z wami Dziewczyny, no może nie do końca . Rzecz w tym, ze stany ,,okołoorgazmowe'' są bardzo różne. Uogólniając - nie miejcie oewności, że po wytrysku np. na Wasze piękne piersi mieliśmy orgazm. Wytrysk = orgazm to trochę jak ,,seks = miłość''. Kropka i alleluja!! Odpowiedz Link Zgłoś
kag73 Re: wytrysk a orgazm 09.12.08, 17:30 hmm a ja slyszalam, ze byc moze wytrysk nie zawsze oznacza orgazm, np. w przypadku tzw. "mokrych snow" wtedy nie wiadomo czy wytryskowi towarzyszyl orgazm, chyba nie. Natomiast w stanie "swiadomym" podobno wytryskowi zawsze towarzyszy orgazm. Czasami ma sie orgazm bez wytrysku. Odpowiedz Link Zgłoś
gs_win Na 95% tak , ale nie ma to znaczenia 13.12.08, 10:21 My mezczyżni nie przywiązujemy wagi do orgazmu - mamy go praktycznie zawsze , a więc nie mamy tak jak kobiety problemów , że "nie miałem orgazmu" . Nieraz jak się chce zadowolić partnerkę i się przedłuża stosunek , ona juz dochodzi a my nie możemy wytrzymać , to faktycznie - może się zdarzyć , że w ostatnich chwilach myślać o pracy i szefie ( ogólnie czymś nieprzyjemnym ) możemy miec w czasie wytrysku słabszy orgazm . Ale ogólnie nie ma to zanczenia . Ja najbardziej odlotowy orgazm mam , jak partnerka skończy szybciej , a potem ułozy się na mnie tak abym mógł całować jej "futrzaka" i pomaga mi ręką . Cos niesamowitego . Odpowiedz Link Zgłoś