ines-999 25.09.08, 20:29 Czy facet naprawdę od życia oczekuje tylko zabawy ??? O czym tak naprawdę marzą faceci??? powiedzcie mi proszę, bo nie mam zielonego pojęcia :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motocyr6klista Re: oczekiwania 25.09.08, 20:51 jasne, że tak, po to jest życie. Facet jest 100 % egoista, daj jakiś argument ,że nie albo przykład to go obalę. Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka-b Re: oczekiwania 25.09.08, 20:54 motocyr6klista napisał: > jasne, że tak, po to jest życie. > Facet jest 100 % egoista, daj jakiś argument ,że nie albo przykład to go obalę. Kobieta też:-). Daj przykład, że nie, a go obalę. Odpowiedz Link Zgłoś
motocyr6klista Re: oczekiwania 25.09.08, 20:57 no w sumie. Nie znam na tyle kobiet i nie wiem po co co robia, ale aceci wszystko dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ines-999 Re: oczekiwania 25.09.08, 20:56 właśnie nie znam takiego przykładu hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
ines-999 Re: oczekiwania 25.09.08, 20:58 tzn nie znam przykladu faceta nie egoisty kobiet nieegoistycznych jest wiele, tylko one potrafią się poświęcać dla dzieci, facetów Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka-b Re: oczekiwania 25.09.08, 21:20 ines-999 napisała: > tzn nie znam przykladu faceta nie egoisty > kobiet nieegoistycznych jest wiele, tylko one potrafią się poświęcać dla dzieci, facetów. Ha, ha, optymistka:-) Wybacz, ale WSZYSCY są egoistami, kobiety też. Podaj jakikolwiek przykład a Cię rozczaruję:-( Odpowiedz Link Zgłoś
ines-999 Re: oczekiwania 26.09.08, 19:13 A mój przykład :) Ja za dobra dla ludzi jestem i tracę na tym tylko..... Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka-b Re: oczekiwania 26.09.08, 19:29 ines-999 napisała: > A mój przykład :) Ja za dobra dla ludzi jestem i tracę na tym > tylko..... Ale podaj konkretną sytuację, konkretny przykład. I nie mieszaj też pojęć. To, że Ty tracisz, nie znaczy, że nie postepujesz w pewien sposób egoistycznie. Ale o konkrety proszę:-), będzie łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ines-999 Re: oczekiwania 26.09.08, 19:54 Ok. Moje dotychczasowe życie - praca, dziecko, praca, dziecko oraz praca na zachcianki męża. Zero przyjemności , wyrzekanie się wszystkiego, bo jego potrzeby ważniejsze. Zapomnienie o własnych marzeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka-b Re: oczekiwania 26.09.08, 20:12 ines-999 napisała: > Ok. Moje dotychczasowe życie - praca, dziecko, praca, dziecko oraz > praca na zachcianki męża. Zero przyjemności , wyrzekanie się > wszystkiego, bo jego potrzeby ważniejsze. Zapomnienie o własnych > marzeniach. #Tak uczciwie i z ręką na sercu. Dlaczego to robiłaś? Dlaczego tak postępowałaś? Bo chciałaś mieć dobry dom, wychowane dziecko, udane małżeństwo, stabilizację itd. Chyba się nie mylę, prawda? Robiłaś to wszystko dla siebie, z egoistycznych pobudek. Dla własnego szczęścia. Dla rodziny też, ale kierowała Tobą chęć dania innym radości i spełnienia ich pragnień. Czułaś, że tak musisz postępować i tak robiłaś. Tego potrzebowałaś, tego pragnęłaś. Pokochałaś faceta, został Twoim mężem, i pragnęłaś, by wszytko było jak sobie zamarzyłaś. A że drogę obrałaś nie taka jak trzeba, że nie wyszło, że zapomniałaś o sobie to już inna bajka;-(. Każdy postępuje egoistycznie, realizuje swoje potrzeby. Pomaganie innym też jest potrzebą. Ale kierujemy się własnym egoizmem. Pomagam komuś, bo jak tego nie zrobię, to będę czuła się źle, coś mnie będzie od środka zżerać. Na niektórych naszych egoistycznych zachowaniach korzystają inni, a na niektórych tracą. Życie. Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: oczekiwania 27.09.08, 14:07 motocyr6klista napisał: > jasne, że tak, po to jest życie. > Facet jest 100 % egoista, daj jakiś argument ,że nie albo przykład to go obalę. > Rotfl, jak można przykład obalić? Odpowiedz Link Zgłoś
maniek_koniuszko Re: oczekiwania 25.09.08, 23:38 -jędrnych piersi i kształtnego tyłeczka -goracego seksu w nocy i nalesników z nutellą na śniadanie -swietego spokoju do wieczora -weekendu na motocyklu z daleka od domu - w skrócie kobiety, która nie będzie marzyła o tym zeby zostac samicą rozpłodową i nie zatruje mi życia Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: oczekiwania 25.09.08, 23:40 > O czym tak naprawdę marzą faceci??? by wydupczyć je wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka-b Re: oczekiwania 26.09.08, 07:33 diabel-tasmasnki napisał: > > O czym tak naprawdę marzą faceci??? by wydupczyć je wszystkie Chcieć, nie zawsze znaczy móc:-P I móc nie w sensie bo wszystkie chętne ;-). Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje- Facet który dużo gada, mało kobiecie daje;- )...jednej, a ten by chciał wszystkim..hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: oczekiwania 26.09.08, 10:05 Bo jak to mówią: Facet zawsze chce a nie zawsze może a kobieta zawsze może a nie zawsze chce. Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka-b Re: oczekiwania 26.09.08, 10:45 fredoo napisał: > Bo jak to mówią: Facet zawsze chce a nie zawsze może a kobieta > zawsze może a nie zawsze chce. Nic dodać, nic ująć;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: oczekiwania 26.09.08, 11:38 Oj można można. Choćby:Że w tym największy jest abaras aby dwoje chciało naraz.I to jest klucz do pełni szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka-b Re: oczekiwania 26.09.08, 11:46 fredoo napisał: > Oj można można. Choćby:Że w tym największy jest abaras aby dwoje > chciało naraz.I to jest klucz do pełni szczęścia. #Oczywiście, w tym sensie, co teraz piszesz, to jak najbardziej;-) Jemu trochę ująć chęci i dodać ochoty jej. Tylko faktycznie, cały w tym ambaras, aby dwoje chciało na raz. Co z tego, że oboje maja chęć trzy razy w tygodniu, kiedy każde innego dnia;-). Ja tam jestem za tym, by 7razy w tygodniu, wtedy nie ma żadnych problemów i dylematów;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: oczekiwania 26.09.08, 11:50 Gdybym nie pamietał jak napisałaś o "świadomości szybującej do nieba" to bym pomyślał, że to podpucha. Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka-b Re: oczekiwania 26.09.08, 13:07 fredoo napisał: > Gdybym nie pamietał jak napisałaś o "świadomości szybującej do > nieba" to bym pomyślał, że to podpucha. #hahaha...dla ścisłości, o braku swiadomości:-) A swoją drogą, o czym pomyślałeś, że może być podpuchą? Szybowanie do nieba, czy 7 razy w tygodniu? Ja wiem, co w życiu jest dobre, więc dlaczego kiedy mogę, mam sobie tego odmawiać? Jeśli ktos raz poleciał, chce stale latać:-). Kto nigdy tego nie doświadczył, stale ma bóle głowy, dużo pracy w parcy, szydełkowanie i inne prace ręczne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: oczekiwania 26.09.08, 13:47 O tej świadomości to ja dobrze pamiętam. A kobiety też sie chyba chwalą może nie ilością ale jakością. I w tym mogłaby być podpucha. Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka-b Re: oczekiwania 26.09.08, 15:49 fredoo napisał: > O tej świadomości to ja dobrze pamiętam. A kobiety też sie chyba > chwalą może nie ilością ale jakością. I w tym mogłaby być podpucha. Obie strony się chwalą, jakością lub ilością, zależy co kto preferuje i czym może lub nie może się pochwalić;-).Do tego w różnym wieku, różne rzeczy się docenia. Do wielu doznań trzeba zwyczajnie dorosnąć, dojrzeć... Ale ja nie podpuszczam...no, czasami prowokuje, ale w końcu jestem kobietą;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: oczekiwania 26.09.08, 17:53 Wiem,kobieta wabi,kokietuje lub intryguje. Zarzuca sieci i łowi kogo chce a durnym facetom sie wydaje ,że to oni są zdobywcy.Jak popatrzę na swoje życie to kobiety mnie sobie brały a potem porzucały. No przynajmniej niektóre. A dziś powiedziało w radiu, że w Polsce jest 5 milionów doroslych singli i będzie więcej.To kto jest winien???Hę..... Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka-b Re: oczekiwania 26.09.08, 19:41 fredoo napisał: >Wiem, kobieta wabi, kokietuje lub intryguje. Zarzuca sieci i łowi kogo chce a durnym facetom sie wydaje ,że to oni są zdobywcy. #Mogę mówić tylko za siebie;-). Wabię, kuszę, intryguję…, ale nie zarzucam sieci na durnych facetów, co to, to nie;-). Jeśli już to tylko na kogoś przynajmniej z przejawami inteligencji;-). A reszta zależy już od obu stron, nie tylko ode mnie. Teraz już ogólnie. Podobnie jak z kobietą, jeśli facet jest tylko do wzięcia, wystarczy chcieć, to co to za przyjemność;-). Łatwe kobiety i łatwi faceci są dobrzy na raz;-)…ale nie na stałe. Dlatego takie osoby się bierze i porzuca. W prawdziwym związku jest stałe zdobywanie się wzajemnie, kuszenie, intrygowanie, nutka niepewności która podsyca emocje i utrzymuje fluidy w zawiązku;-). Na tym polega wzajemna zabawa i po te dreszczyki emocji jest się razem;-)). A co za przyjemność jeśli tylko wystarczy wyciągnąć rękę, i już się złapał, i już nic mnie nie mobilizuje do starania się. Zaklepany, mój i….i nuda;-)) >Jak popatrzę na swoje życie to kobiety mnie sobie brały a potem porzucały. No przynajmniej niektóre. # A Ty taki uległy, taki zniewolony, skrępowany przez kobiety i bez prawa głosu;-)))). Smutne, że tyle faceci maja do powiedzenia a w tej materii milczą i dają się brać i rzucać;-)). >A dziś powiedziało w radiu, że w Polsce jest 5 milionów dorosłych singli i będzie więcej.To kto jest winien???Hę..... # Myślisz, że ja?;-))))). Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: oczekiwania 27.09.08, 22:42 Tak ogólnie to masz rację. Pewnie że tak. Ale widzisz facet to stworzenie próżne bez granic i jak mu jakaś laska zacznie mówić: ale ty jesteś inteligentny przy tobie czyje sie bezpieczna i inne tego typu farmazony to gość jest ugotowany. A ja jestem próży do kwadratu, ot i to wszystko.I niektóre przebiegłe istoty potrafią wyczuć słaby punkt (pięta Achillesa)i c o można poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka-b Re: oczekiwania 28.09.08, 17:28 fredoo napisał: > Ale widzisz facet to stworzenie próżne bez granic i jak mu jakaś > laska zacznie mówić: ale ty jesteś inteligentny przy tobie czyje sie bezpieczna i inne tego typu farmazony to gość jest ugotowany. > A ja jestem próży do kwadratu, ot i to wszystko.I niektóre > przebiegłe istoty potrafią wyczuć słaby punkt (pięta Achillesa)i c o można poradzić. #A kobiety nie są próżne???...Kobiety też mają swoje słabe punkty i jak je poznasz, to z miejsca są ugotowane:-). Cały pikuś polega na tym, że faceci są z reguły leniwi, i nie chce im się odnaleźć tego czegoś, że kobita z miejsca mięknie, albo nie potrafią właściwie odczytywać sygnałów;-). Widać, na drodze komunikacji coś szwankuje i stąd tyle singli się narobiło. Każdy lubi trochę komplementów, potwierdzenia swojej atrakcyjności. Ale jak się zna siebie dobrze, to takie słowa miło łaskoczą, ale nie przewracają od razu w głowie:-). I do tego zawsze mi się wydawało, że to kobiety bardziej wierzą w słowa a faceci w czyny. A tu patrz, całkiem odwrotnie. Parę miłych słówek nie popartych czynami- czyli jaki Ty jesteś inteligentny, to przynajmniej z kilka razy radziła się Ciebie w trudnych dla niej sprawach- a pan jest w sidłach swojej własnej próżności;-))). Facet powinien dawać poczucie bezpieczeństwa( pod różnym wzgledem), ale nie robić się później misiowaty przytulanek bez własnego zdania. Pozdrawiam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: oczekiwania 29.09.08, 10:59 A na dowód tego że facetem można sterować jak dzieckiem jak sie znajdzie do niego klucz jest historia Sobieskiego i Marysieńki. On przywódca co zmieniał losy świata był bezsilny w rękach zwykłej zdziry co puszczałe sie na prawo i lewo chłopa za nic miała a po jego śmierci pojechała do Włoch bo tam tez miała kochanków. A ja jak bym miał rozum jak byłem młody to ho,ho...........ho. zapraszam na mój adres w gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: oczekiwania 26.09.08, 10:15 Myślę że większość facetów marzy o podobnych rzeczach. Taka już nasza natura bo tak nas natura zaprogramowała. A móc obecnie sprowadza się przede wszystkim do "wszystkich chętnych", resztę w ostateczności załatwia farmakologia, choć trzeba przyznać że to nie to samo. "Przede mną dziesięć lat niepewnych, Gdy każdy zmierzch mężczyznę miażdży, Od wewnątrz pośpiech szarpie gniewny, A z nieba mu znikają gwiazdy. Który to przetrwa ten - dożyje Zaszczytu, że sędziwie zgnije." Tak więc czuje się usprawiedliwiony w kwestii gadania. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka-b Re: oczekiwania 26.09.08, 10:48 diabel-tasmasnki napisał: > Tak więc czuje się usprawiedliwiony w kwestii gadania. :) A tu nie ma czego usprawiedliwiać ;-). Samo życie, ot i nic więcej. I swoja drogą, dobrze, że panowie marzą, zawsze to jakiś bodziec do działania i starania się czasami;-). W drugą strone oczywiscie też jak najbardziej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: oczekiwania 26.09.08, 07:10 ja np marzę o dniu w którym wszystkie dzieci neostrady zostaną odłączone od netu :) nie wspominając o odłączeniu pracowni szkolnych :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: oczekiwania 26.09.08, 09:48 lambert77 napisał: > ja np marzę o dniu w którym wszystkie dzieci neostrady zostaną > odłączone od netu :) nie wspominając o odłączeniu pracowni > szkolnych :D Amen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grz.egorz Re: oczekiwania 26.09.08, 08:35 Ja jestem jeszcze młody i myślę/marzę TYLKO o seksie! Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka-b Re: oczekiwania 26.09.08, 10:50 grz.egorz napisał: > Ja jestem jeszcze młody i myślę/marzę TYLKO o seksie! To aż tak młody jesteś, że TYLKO myślisz/marzysz? Nie kosztowałeś jeszcze tego owocu?;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: oczekiwania 26.09.08, 09:49 Nie tylko zabawy, ale ciekawego życia. Ni mniej ciekawego niz mają inni, przynajmniej. Jezeli w danym momencie jest nastawiony na zabawę, to zabawy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: oczekiwania 26.09.08, 17:18 Moje marzenie: Mieć tyle kasy zeby było mnie na stać na przeprowadzkę do Moskwy, kupienie Ferrari i prowadzenie dostatniego życia z niewyemancypowaną Rosjanką, w kraju nieskażonym zachodnią degradacją społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 no proszę 26.09.08, 21:26 aż się zszokowałam. mamy coś wspólnego. uwielbiam Moskwę :) Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 na poważnie 26.09.08, 21:27 co Cie obchodzi o czym oni marzą. olej ich. weź się lepiej za samorealizację i robienie kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: oczekiwania 27.09.08, 14:04 Każdy facet odpowie ci na to pytanie inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
zakonna Re: oczekiwania 28.09.08, 11:02 A ja próbuję zrozumieć dlaczego tak uogólniasz? O czy marzą faceci? każdy pewnie o czymś innym. Czy oczekują tylko zabawy? Część zapewne tak, część nie a jeszcze inna część raz tak a raz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: oczekiwania 28.09.08, 20:36 > Czy facet naprawdę od życia oczekuje tylko zabawy ??? A czegóż by innego ? Celem życia nie jest chyba ciężka orka od rana do nocy w ponurym nastroju. O czym marzą faceci to nie wiem, natomiast mężczyźni to o różnych sprawach. Ja chciałbym być nieśmiertelny. Odpowiedz Link Zgłoś