Dodaj do ulubionych

Prezent na rocznicę ślubu?

IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.03, 08:10
Dzisiaj obchodzimy rocznice ślubu, moja żona zawsze dostawała ode mnie
prezent z tej okazji, ja od niej nigdy. W zeszłym roku kupiłem Jej drogi
szwajcarski zegarek, na ręce miała go może ze trzy razy. Jak
sądzicie "pamiętać" o rocznicy tym razem? Bo mnie się za bardzo nie chce.
Obserwuj wątek
    • sekret.ka Re: Prezent na rocznicę ślubu? 15.10.03, 11:59
      O! Chciałam zadać pytanie w zbliżonym temacie z tym, że nie chodzi o rocznicę
      ślubu, a poznania się (4-tą zresztą).
      Co Mmu kupić!? Nie chodzi mi o coś szczeglnie wykwintnego (jak zegarek, złota
      papierośnica itp...) ale o drobiazg który sprawiłby facetowi przyjemność (u
      progu urządzania naszego wspólnego domu i przeprowadzki przy okazji :-)))

Co do Twojej Ślubnej to rozczarowała mnie - nawet jeśli jej ten zegarek (jaki
      by nie był) nawet niekoniecznie się podoba to na jej miejscu ja nosiłabym go -
      więcej przyjemności sprawiłoby mi patrzenie na to, ze jest mężowi miło
      (doceniłam jego starania) niz to, że nie mam na ręku przedmiotu, który jakoś
      tam mi w czymś nie pasuje.
      Rada dla Ciebie (może dla niej bolesna) - spróbuj w tym roku nic nie kupić,a
      złóż jej tylko uprzejme życzenia, no może wypijcie szampana/wino.
      Spróbuj raz jej nie rozpieszczać.
      Pamiętaj - często, aby się przekonać o wartości czegoś - trzeba to coś stracić
      choć na chwilę.
      Pozdrawiam i czekam jednocześnie na propozycje :-)
      • evvusia Re: Prezent na rocznicę ślubu? 15.10.03, 12:20
        A ja tam nic nie swietuje. :P Zadnej rocznicy poznania i zadnej rocznicy bycia
        razem, itd... :-) Zwykle zawracanie sobie glowy.
      • Gość: Marcin Re: Prezent na rocznicę ślubu? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.03, 14:14
        Prezent hm. do domu to nie mam pojęcia, ale dla Niego to może ładny pasek do
        spodni lub woda toaletowa. Jeszcze możesz pomyśleć o czymś z kręgu Jego
        zainteresowań.
        Jesli chodzi o mój problem - to już za późno - kupiłem.
        Kupiłem szlafrok, mam nadzieję że się spodoba i że będzie w nim chodzić.
        Sekret.ka dzięki wielkie.
        PZDR Marcin.
        • Gość: Sekretka Re: Prezent na rocznicę ślubu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 15:14
          Kurcze Marcin! Tym paskiem to mnie oświeciłeś! Fakt, ze tego akurat potrzebuje
          teraz, tylko obawiam sie ze bez niego nie kupię. Ale w końcu i to można
          rozwiązać :-) Dzięki. Zaćmienie chyba jakieś miałam... Heh...

A propos szlafroka - jesli pasuje kolorystycznie do kafelków w łazience to
          nawet jeśli malżonka nie będzie nosila go co wieczór to przynajmniej będzie się
          komponował z wnętrzem ;-)
          • Gość: Marcin Re: Prezent na rocznicę ślubu? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 08:24
            Do kafelków nie pasuje, ale żonie się podoba:-)) Jest nadzieja. A prawdę mówiąc
            to żona zapomniała o naszej rocznicy, ale nie mam Jej tego za złe.
            Co do paska to zmierz długość jakiegoś starego i ewentualnie dokonaj korekty na
            + - i bedzie OK.
            PZDR Marcin
    • Gość: ll Re: Prezent na rocznicę ślubu? IP: *.g-net.pl 15.10.03, 20:50
      kup jej kwiaty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka