modrooka 28.10.08, 23:23 Drodzy forumowicze, jak myślicie ilu mężczyzn na 10ciu potrafi po dłuższej rozmowie z atrakcyjną laską wyjść percepcyjnie po za jej kształtny biust i zgrabną pupę i dostrzec w niej jakieś pozytywne cechy wewnętrzne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
c_n Re: Postrzeganie 28.10.08, 23:40 przecież większość mężczyzn dopóki nie zgłębi natury psychicznej kobiety i nie oceni wnikliwie jej intelektu, postrzega ją jako jedynie sekwencję 20 rodzajów aminokwasów. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Postrzeganie 29.10.08, 08:35 Taa ale mi chodzi u ilu dochodzi do oceny intelektu a nie zatrzymuje się na tym co widzi Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Postrzeganie 28.10.08, 23:53 Jeden. Jestem nim. Chociaz tez miewam okresy zaciemnienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
funstein Re: Postrzeganie 29.10.08, 11:53 oceniam kazda kobiete pod wzgledem intelektu i jakas 1 na 20 wykazuje cechy jego posiadania. Potem zajmuje sie ocena sekwencji aminokwasow. W ostatecznej ocenie okazuje sie, ze zona ma i intelekt i aminokwasy ;) wiec wpadam w dobry humor i delektuje sie logicznymi dziurami w mysleniu danej pacjentki. paskudny jestem, wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś