Dodaj do ulubionych

ankieta:PMę

05.11.08, 18:06
mężczyźni jakie kobiety wolicie o pełnych kształtach, ale nie grube- średnie
ale mające biust pupe troszke brzuszka o kobiecych kształtach czy bardzo
szczupłe ale za to z płaskimi brzuchami, bardzo szczupłej pupie drobnym
biustem;D które sa bardziej apetyczne??:D znam opinię tylko jednego- mojego
faceta to woli te pierwsze czyli mnie tzn średnią :)nie wiem czy mówi prawde
czy tylko tak zeby mi było miło ale chciałam poznac opinię innych panów:)
Obserwuj wątek
    • tygrysio_misio Re: ankieta:PMę 05.11.08, 18:28
      mowi Ciu tak, bo inaczej nie dalabys tylka... a naprawde pewnie jestem jak baleron
      • tygrysio_misio Re: ankieta:PMę 05.11.08, 18:41
        jestes mialo byc.. tfu tfu.. straszny flejtuch jezykowy ze mnie jest;]

idz dziecko kompleksy leczyc gdzie indziej...
    • c21h26o2 Re: ankieta:PMę 05.11.08, 18:44
      Ja jako należacy do rasy "panów" podziel się z forum swą opinią.My wolimy o
      pełnych kształtach i okrągłych brzuszkach i z olejem w głowie a nie trocinami i
      papką z mtv(czyt. viva bravo itp itd ).
      Więc spadaj gdzie indziej kompleksy leczyć..Twój chłopak powie Ci co chcesz
      usłyszeć i dobrze robi bo po co miałby Ci mówić prawdę i pogłebiać te kompleksy
      które doprowadziły Cię aż tu.A tak wogle to najlepiej pokaż dupe na naszej
      klasie to sie dowiesz ;]
    • motylek-87 Re: ankieta:PMę 05.11.08, 20:20
      sorry tygrysio_misio ale nie wygladam jak baleron!! waze 59-60kg przy 170cm
      biust mam 75D i fajna pupę nie jednego wzrok przykuwam ale fakt tu strzeliłas
      mam kompleksy jak widze laske mojego wzrostu z waga 49kg i jak
      moj facet sie za taką oglada!a nie ze ja jak baleron wygladam:/to dobvrze ze
      wolicie jednak troszkę ciałka=)
      • tygrysio_misio Re: ankieta:PMę 05.11.08, 20:36
        cudna prowokacja... ach jaka jestes cudowna... i mamy sie teraz zachwycac i
        mowic Ci,zes najpiekniesza;]

super...
        • motylek-87 Re: ankieta:PMę 05.11.08, 20:51
          yyy??? ty tygrysio_misio jakis nienormalny jestes napisałam ile waze i moje
          wymiary bo mnie baleronem nazwałes/aś a chciałam poprostu zapytac pewną grupe
          męzczyzn jakie wola kobiety i utwierdzic sie w przekonaniu ze panie chudziutkie
          nie sa zbyt atrakcyjne badz sa mega atrakcyjne i jednak powinnam zrzucić kilka
          kilogramów...i nie dorabiaj filozofii wiec moze niech się panowie wypowiedza
          jakie te kobiety srednie z kobiecymi kształtami czy chude jak modelki?:)
          • tygrysio_misio Re: ankieta:PMę 05.11.08, 21:04
            tak tak.. chcialas sie upewnic o tym co jest mile dla Ciebie... i tak
            spreparowalas fakty,zeby potwierdzalo to..

ale my nie damy sie nabrac... jestes zwyklym kaszalotem i juz;]
            • motylek-87 Re: ankieta:PMę 05.11.08, 23:46
              nie, chciałam tylko wiedzieć kogo wolą panowie:D(no moze przez mój narcyzm
              trochę obstawiałam kogo wybiora) ale juz niewazne bo widze ze tu jakies swiry
              siedzą:D a co do kaszaloctwa hmmmm szkoda ze mnie nie widziałaś ,szkoda ze
              Twojego faceta nie moge poznac byś sie przekonala ile ktos taki potrafi:)) aaa
              i z tym ze facet jest ze mną i tak mi mowi dla tyłka jak napisałaś, nie nie jest
              ze mna dla tyłka bo ja z nim po ślubie co moze to niektórych zszokowac i jest ze
              mna bo mnie podobno kocha, a teraz papa wypij sobie herbatkę na napiecie
              przedmiesiączkowe:P bos sie uczepiła;D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka