Gość: a IP: *.domainunused.net 11.12.08, 17:38 o.O Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agata [...] IP: *.56.220-216.q9.net 11.12.08, 18:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corsarz Re: Telefon jak aparat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 18:23 boze, co za reklama:) A to stwierdzenie "te zdjęcia zrobiłem":) Ciekawe kiedy autor był na wakacjach i robił te fotki:) Oj, zenada:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eco Re: Telefon jak aparat IP: *.edipresse.pl 11.12.08, 18:32 W październiku na Majorce był. A aparat faktycznie robi doskonale foty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BocieQq Re: Telefon jak aparat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 19:20 lolz iPhone najlepszy??? iPhone rox????? widziales moze HTC Touch Pro albo HTC Diamond?? może nie wiesz, ale iphonik nie liczy sie w rankingu najlepszych telefonów, którymi są: SE X1, SE C905 nie wiem czy juz wszedl, Samsung Omnia, Nokia N97, LG KU990 (Vievty), HTC HD (sam go mam ) . Te telefoniki sa naprawde dobra, a co ma ten iphone?? no dobra ma ta Safari, która jest naprawde dobra, ekran multitouch, logo apple, AppStore (fajne rzeczy tam sa) iPod, i cos jeszcze??? (cos jeszcze ciekawego oczywiscie ) no moze ten UMTS i EDGE. A taki Diamond ma: MS 6.1 Pro, Opere ( ja mam SkyFire, która jest duzo lepsza ), GPS, Google maps, UMTS,EDGE,HSDPA,HSUPA, Wi-Fi, aparacik 3.2 mpix ( no moze zdjecie nie sa przecudowne, ale w miare dobre ), aplikacja sprawdzajaca pogode ( calkiem fajne animacje ), Stroboskop czy jakos tak, super ekran VGA (dotykowy oczywiscie ), 3DTouchFlo i pare innych rzeczy. Wiem co mówię, bo na telefonach się znam, iPhona też mam. I TO WAŻNE !!! NEI JESTEM ŻADNYM FANBOJEM KTÓREJKOWIEK Z FIRM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cafar Re: Telefon jak aparat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 19:56 Jarus, nei pierdziel. AN przykłąd fotka z panienkami waży 29 KB. To tyle co znaczek pocztowy. Doucz sie chłopie w grafice i nei rób z siebie pośmiewiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: varciasz Re: Telefon jak aparat IP: *.wro.vectranet.pl 11.12.08, 21:02 fajny telefonik, pracowałem przy nim :) Nie wszystkie SE są do polecenia. Ten jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxasdad Re: Telefon jak aparat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 21:49 cafar ,bo jest pomniejszona,idioto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Telefon jak aparat IP: *.Red-83-42-180.dynamicIP.rima-tde.net 11.12.08, 22:32 a co mnie obchodzi opinia o jakości zdjęć jakiegoś marnego reporterzyny? chce sam je zobaczyć w jakiejś przyzwoitej rozdzielczości. gazety nie stać na większe łącze czy co? bezczelna reklama i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Telefon jak aparat IP: *.Red-83-42-180.dynamicIP.rima-tde.net 11.12.08, 22:36 poza tym 8MPx przy tym malutkim obiektywie to śmiech na sali, praw optyki nie da się obejść, zdjęcia wyjdą na bank rozmyte. chyba że komuś wszystko jedno, ale nazywanie tego dobrą jakością to grupa przesada. 8MPx hahahahahaha nie mogę, tylko po co???? ale znajdą się głupi którzy to kupią, i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eco Re: Telefon jak aparat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 00:55 no to ocencie sami czy faktycznie takie to nieostre. przypominam - to fotka z komorki, wiec prosze nie porownywac z lustrzankami. zrobione przy jeden zarowce 60W. www.wrzuta.pl/obraz/yeCLpYp8DD/ Odpowiedz Link Zgłoś
dalton78 Re: Telefon jak aparat 12.12.08, 09:04 ładny młyn wiatrowy w tunezji na drugin zdjęciu... www.googl4.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: Telefon jak aparat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.08, 09:05 Przy tak małej matrycy (chodzi o rozmiar fizyczny, a nie ilość pixeli szumy muszą być potężne - i na to nie ma rady. Alternatywą jest wyostrzanie programowe, jednak to z kolei prowadzi do likwidacji szczegółów. I nie tylko o A4 sensownej jakości mowy nie ma, ale nawet o zwykłym 10x15. Praw fizyki nie przeskoczy. A że do tego dochodzą oddziaływania na elektrostatyczne miedzy ładunkami na elektrodzie. I dodatkowo wszelkie wady mikroskopijnego obiektywu - no cóż, jesli ktoś nie ma oczu lub zerowe wymagania - powie, że to coś w komórce to aparat foto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Telefon jak aparat IP: *.chello.pl 23.12.08, 12:36 Dlaczego tych fotek nie da się powiększyć na ekranie? Mam wierzyć na słowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Telefon jak aparat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 19:57 samsung i8510 innov8 robi o niebo lepsze zdj. ma znacznie lepszą optykę a nie puste mpx. do powiększania zdj. polecam, i serdecznie odradzam se to zabawka dla naiwnych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re: Telefon jak aparat IP: *.home.aster.pl 21.04.10, 21:02 eco, według mnie jakość tego zdjęcia jest nadal poniżej krytyki i poniżej poziomu używalności. odbitki może jakieś wyjdą, ale to góra 9x13 i to raczej baaardzo marne Odpowiedz Link Zgłoś