Gość: mag IP: *.uwoj.krakow.pl 06.11.03, 09:13 A może by tak dla porządku napisać, że Kulig i Baran jechali Barum focusem w zeszłym roku? I że Jolly Club juz nie ma????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyb(i)orcza Re: Mroczek na wysokich obrotach IP: *.lodz.mm.pl 06.11.03, 16:09 Nie wiesz jak to wyglada w GW? Ich rajdy poprostu nie interesuja... To jest zeszloroczny artykul,hleh. A na koniec taka mala anegdotke przytocze-Kiedy ktos z organizatorow MERC w Slomczynie przszedl do regionalnej GW i poprosil o jakis artykul,uslyszal cos takiego: Jasne,jak ktos zginie w trakcie, to nawet pierwsza strone dostaniecie. PS. A moim zdaniem Michnik sie sprostytulowal,ze sie ze swoim nie tak dawnymi oprawcami zadaje...Wiec jak ma wygladac rzetelnosc calej gazety :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dekim Re: Mroczek na wysokich obrotach IP: *.radlin.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 12:49 Cóż, jedyne odczucie które powstało przy czytaniu tego artykułu to...niesamowita zazdrość:)Gratuluje.Sam bardzo chetnie poklikałbym gazem tej bestii;)Jeżeli redaktor Mroczek potrzebowałby pilota do dalszych rajdowych przygód, to jestem do dyspozycji. dekim@gazeta.pl:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dro Re: Mroczek na wysokich obrotach IP: *.tvsat364.lodz.pl 14.11.03, 18:31 jaj ja mu zazdroszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMA@bron.pl ;-( Ja też chce ;-( dlaczego ... IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 19:18 ... akurat mnie nie wybrali do tego MEGA Testu ;-( ja tez jeszcze nie mam syna ,domu :-D ,dzrewa tez nie posadziłem tez mi sie nalezy jazda chodzby Saabem . Odpowiedz Link Zgłoś