grz.egorz 09.01.09, 08:51 Co może oznaczać krwawienie kobiety podczas stosunku? (Po miesiączce). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samanoca Re: - ?- 09.01.09, 10:17 albo jakiś stan grzybiczy... albo za ostro było:P Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: - ?- 09.01.09, 10:28 czasem po okresie po stosunku moze byc lekkie krwawienie, moza za gleboka penetracja?? a moze jest w okresie przekwitania???:) Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: - ?- 09.01.09, 11:56 - że miesiączka nie do końca się skończyła (wypłukanie resztek krwi), - zaburzenia hormonalne (plamienie występuje nie tylko podczas stosunku, ale wtedy "wychodzi na jaw"), dośc prawdopodobne zwłaszcza w przypadku niedawnego rozpoczęcia, zmiany lub pomyłki w stosowaniu antykoncepcyjnych środków hormonalnych, możliwe także w związku z chorobą Odpowiedz Link Zgłoś
grz.egorz Re: - ?- 09.01.09, 13:19 Dzięki bardzo, uspokoiliście mnie trochę, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: - ?- 10.01.09, 17:37 sibeliuss napisał: > Hmm, ile to dni po końcu miesięczki? Deklarujesz się jako gej i chcesz być ekspertem od miesiączki. Mnie wymyślane przez Ciebie głupoty nie bawią. Życzę miłego wieczoru z tymi , których robisz na szaro. Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: - ?- 09.01.09, 13:39 nadżerka, grzybica i pomyłka w stosowaniu tabletek - to cię uspokoiło??? to czego się bałeś - że to vagina dentata i ci coś nadgryzła?? Odpowiedz Link Zgłoś
grz.egorz [...] 09.01.09, 16:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: - ?- 09.01.09, 16:52 Mimo wszystko powinna o tym napomknąć ginekologowi podczas wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: - ?- 09.01.09, 18:32 nadżerka- pierwszy krok do raka macicy. ja też bym sie nie przejmowała. Odpowiedz Link Zgłoś
grz.egorz Re: - ?- 10.01.09, 12:29 Fachowiec z ciebie widzę, pewno po medycynie. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: - ?- 10.01.09, 12:49 > Fachowiec z ciebie widzę, pewno po medycynie. Tyle że purchawa ma rację. Po to ta cała cytologia i przegląd sprzętu. Bo nadżerka może być bardzo niebezpieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
grz.egorz Re: - ?- 10.01.09, 18:15 Szczerze mówiąc ulżyło mi bo grzybica, nadzżerka są b. popularne i uleczalne, a inne rzeczy nie. Nie bagatelizuję jednak nawet drobiazgu, co mało rozgarnięte niektóre forumowiczki mi sugerują. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: - ?- 09.01.09, 16:55 durneip napisała: > że to vagina dentata i ci coś nadgryzła?? Klozetowy poziom humoru. Mamusi też tak odpowiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: - ?- 09.01.09, 17:01 nie, absolutnie, sibeliuss. kajam się. moja wypowiedź to było dno. drugie dno. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: - ?- 09.01.09, 17:02 Nie drugie tylko takie gdzie od dołu nikt nie zapuka. Odpowiedz Link Zgłoś
grz.egorz Re: - ?- 10.01.09, 12:27 Jesteś nieprzyjemna, nie Ciebie pytam, jak nie masz ochoty mi pomóc, czy wesprzeć w problemie to nie odzywaj się, czepiasz się osoby czekającej na konstruktywne odpowiedzi. Mój szacunek co ciebie dziewczyno - zerowy. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: - ?- 10.01.09, 15:32 chodziło chyba o to, że dość lekko przyjąłeś to co może być przyczyną krwawienia ;/ znaczy uspokoiły Cię wyjaśnienia, które raczej powinny Cię zaniepokoić. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: - ?- 10.01.09, 21:50 ohhhhh ale tego nikt nie będzie diagnozował na forum, to zbyt poważna sprawa choć nie wykluczona, poronienie tez jest możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
lucysol Re: - ?- 10.01.09, 15:38 To może być też zapalenie szyjki macicy, trzeba iść do lekarza !!! Odpowiedz Link Zgłoś