rethymnon1 24.01.09, 22:36 Ku...wa, to najbardziej babskie forum jakie widzialem! Zaden normalny facet tu drugi raz nie zajrzy (na pewno nie ja). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
showmessage Re: To jest forum mezczyzna? 24.01.09, 22:42 eee stary to że się było na Krecie jeszcze nie upoważnia do tego żeby uciekać od kobiet. ;) Sądziłbym raczej że prawdziwy facet powinien raczej szukać ich towarzystwa niż unikać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: To jest forum mezczyzna? 24.01.09, 22:58 > eee stary to że się było na Krecie jeszcze nie upoważnia > do tego żeby uciekać od kobiet. ;) Nie zrozumialem. Pijesz do Lesbos, czy do tego, ze na Krecie zyja krety? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.powiatowy Re: To jest forum mezczyzna? 25.01.09, 04:36 Kobiety są fajne;) Niech będą;) Bez nich świat byłby nudny;) Odpowiedz Link Zgłoś
markac28 Re: To jest forum mezczyzna? 26.01.09, 10:42 Wpadłam na forum przypadkiem i zdziwiło mnie trochę że tyle tu kobiet i ich spraw, więc jak to jest? Czy to forum dla mężczyzn czy o nich; na forach tzw. babskich facetów jak na lekatrstwo.....ech Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: To jest forum mezczyzna? 26.01.09, 12:41 markac28 napisała: > Wpadłam na forum przypadkiem i zdziwiło mnie trochę że tyle tu > kobiet i ich spraw, więc jak to jest? dokładnie tak samo jak z Tobą, wpadły przypadkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: To jest forum mezczyzna? 26.01.09, 13:59 Definicję normalności podaj :D Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: To jest forum mezczyzna? 26.01.09, 14:01 A żebyś widział ile jest facetów na kobiecie....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Nie , to jest forum mescisna :) 26.01.09, 14:57 rethymnon1 napisała: > Ku...wa, to najbardziej babskie forum jakie widzialem! Zgoda, ale te baby tutaj (w przeciwienstwie do obecnych tu mescisn) sa w wiekszosci z jajami :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Nie , to jest forum mescisna :) 26.01.09, 15:10 wiedziałam, ze coś ze mną jest inaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grz.egorz Re: To jest forum mezczyzna? 26.01.09, 21:31 WIĘCEJ SZATANA NA FORUM!:-P. Odpowiedz Link Zgłoś
dluk222 Re: To jest forum mezczyzna? 26.01.09, 23:53 Dla pocieszenie proponuję przeczytać: www.prawdziwymezczyzna.to.pl Odpowiedz Link Zgłoś