Dodaj do ulubionych

Zakola u chłopaków

20.11.03, 22:07
Czy młodzi mężczyźni z zakolami mają przesrane?
Obserwuj wątek
    • zuzanna23 Re: Zakola u chłopaków 20.11.03, 22:09
      tedemix napisał:

> Czy młodzi mężczyźni z zakolami mają przesrane?
      >>>>>
      zakola wokol jader czy na glowie?Lubie jadra zakolana.
    • aniutka77 Re: Zakola u chłopaków 20.11.03, 22:09
      z trudem opanowałam śmiech....w jakim sensie przesrane? jeśli do tego będą
      gburami, i nie będą szanować kobiet, to na pewno, przecież nam też kiedys może
      nie wyjsć farbowanie włosów.....
      • tedemix Re: Zakola u chłopaków 20.11.03, 22:10
        Z takim, że nie są atrakcyjni towarzysko
        • maretina Re: Zakola u chłopaków 20.11.03, 22:11
          tedemix napisał:

> Z takim, że nie są atrakcyjni towarzysko

bzdura totalna.
          • aniutka77 Re: Zakola u chłopaków 20.11.03, 22:14
            mało powiedziane, totalna...
    • maretina absolutnie nie/nt 20.11.03, 22:10

• tedemix Re: Zakola u chłopaków 20.11.03, 22:19
      Pytanie nie jest pozbawione sensu. Jest proste w swej formie i treści. No
      może...prostackie.
      Tak, mam 21 lat i kompleks zakoli. Walczę z tym, ale niestety jest to trudne.
      Mamw wrażenie, że przez nie mniej podobam się dziewczynom. Proszę ze mnie nie
      szydzić, ale każdy ma jakiś prblem. Mniej lub bardziej wyimaginowany.
      • Gość: dorka Re: Zakola u chłopaków IP: liceum2:* / 192.168.0.* 20.11.03, 23:16
        tedemix napisał:
        > Tak, mam 21 lat i kompleks zakoli. Walczę z tym, ale niestety jest to
        trudne.
        > Mamw wrażenie, że przez nie mniej podobam się dziewczynom. Proszę ze mnie
        nie
        > szydzić, ale każdy ma jakiś prblem. Mniej lub bardziej wyimaginowany.

Jesli bedziesz ciagle o tym myslal, to na pewno odbije sie to na twoim
        zachowaniu i potencjalna zainteresowana przerazi sie np twoim
        zakompleksieniem, nawet jesli dotychczas byla wielbicielka zakoli ;) mam 20
        lat i nie mam nic przeciwko, byleby (o zgrozo!!!) facet niemrawo nie probowal
        ich zakrywac, zaczesujac wlosy itd.. bo wtedy juz wiocha :) pozdr. :)))
      • tripper Re: Zakola u chłopaków 05.02.04, 23:48
        tez mam zakola ale nie mam z tym problemu, wystarczy sie odpowiednio strzyc
    • przemek_przemek_przemek Re: Zakola u chłopaków 21.11.03, 02:17
      Dawno nie pisałem i pewnie pisać nie powinnienem.

Ludzie rzadko korzystają z rozwiązań najprostszych.
      Jeśli łysienie jest dla Ciebie problemem
      - wybierz się na operację przeszczepu włosów.
      Zrób to teraz bo jak będziesz bardzo łysy
      i nagle po operacji zyskasz włosy
      "życzliwi" ludzie wokół Ciebie będą zdziwnieni.

/Boje się, że zacznę łysieć.
      Jednak na razie jest ok./

Operacje plastyczne i przeszczepy włosów
      zaczynają być w tym dziwnym kraju na coraz wyższym poziomie.

Pozdrawiam (dziś serdecznie),

Przemek

P.s. Głowa do góry.
      A przeszczepione włosy uczeszesz, jak będziesz chciał.

;-)
      • Gość: magda Re: Zakola u chłopaków IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.02.04, 21:33
        Jesli faceci mają zakola to znaczy tylko tyle,że często znajdują się między
        udami kobiet i wytarli w ten sposób zakola;)
    • Gość: Alika Re: Zakola u chłopaków IP: *.elektrosat.pl / *.elektrosat.pl 22.01.04, 19:27
      Uwazam ze zakola u chlopakow sa sexi. Wiele moich kolezanek uwaza podobnie.
    • 18lipiec OJ MAJĄ BARDZO PRZESRANE!ZAKOLA ŁEEE 22.01.04, 19:43
      • Gość: misiek tez mam zakola !!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.01.04, 21:29
        i to mnie rowniez denerowuje ,bo chcialbym je zakryc, no ale co zrobic ??
        przeciesz sie nie powiesze z tego powodu prawda??:)) wiec nie przejmuj sie nie
        jestes sam ,witaj w klubie :)) pozdro...
        • Gość: john zakola a sex appeal IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.01.04, 22:51
          to tak jakby napisala tu jakas kobieta "czy cellulitis dodaje uroku czy go
          ujmuje?". kobiety sa wzrokowcami, nie do tego stopnia jak my, ale jednak
          pierwsze wrazenie u obu plci jest rownie wazne.
          jakie wyjscie? przemek juz sie w tej sprawie wypowiedzial. popieram go w
          calosci. zaloze sie, ze potem stwierdzicie, ze to byly najlepiej zainwestowane
          pieniadze w waszym zyciu.
        • Gość: KUBA jestem wybrykiem natury ??? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.01.04, 22:54
          Me ma do 30stki juz blizej niz dalej i mam dziwna akcje/problem - 10 lat
          zapuszczalem wlosy az mi zaczely wchodzic do majtek :) (powaga) i 2 lata temu
          sie ostrzyglem na pale (chwilowy kaprys i ochota na zmiane - kobiety wiedza o
          co chodzi napewno ;)) i mam nadal wlosy bardzo geste i silne, dobre gatunkowo
          ale o dziwo MAM 1o ZAKOLE !!!!!!! - tzn. nie mam standardowo jak faceci po obu
          stronach tylko z 1ej strony mam rzadsze wlosy normalnie (widac duzo mniejsze
          zageszczenie i jakby linia wlosow sie w tym miejscu cofnela). Mam moze
          oczoplasy czy to mozliwe ?.
    • junkyard_bitch to zalezy czy te zakola 22.01.04, 22:51
      sa przerdzewiale czy nie. Jak przerdzewiale to rzeczywiscie masz przesrane jak
      i te zakola.
      • anikl Re: to zalezy czy te zakola 22.01.04, 23:31
        Łysieniem na czubku głowy to byś się mógł martwić, ale zakolami?? Dla mnie to
        bez znaczenia, nawet myślę, że zakola (nieduże) dodają męskiego wyglądu.
        Za parę lat większość twoich kolegów będzie je miała.
        • junkyard_bitch co to sa te zakola, 23.01.04, 03:17
          qurwa?
    • Gość: m Re: Zakola u chłopaków IP: *.klaudyny.waw.pl / 217.153.179.* 23.01.04, 20:54
      facet, zycze ci zebys nie mial wiekszych problemow. a na serio - wiekszosc
      kobiet lubi teoretycznie facetow z bujnym owlosieniem na glowie tak jak
      teretycznie mezczyzni wola blondynki. i ja to sie przeklada na rzeczywistosc?
      a to z celulitisem to tez jakas obsesja.
      • junkyard_bitch Re: Zakola u chłopaków 23.01.04, 21:33
        wszyscy wiedza co to sa te zakola tylko ja nie wiem, qurva.
        • recherche eee tam... 03.02.04, 02:33
          ech...a ja zwariowałam ostatnio na punkcie takiego jednego z zakolami... nie z
          ich powodu, rzecz jasna... tylko m.in. z powodu tych ślepiów czarnych :D
          A zakola... niech sobie będą... ;) Kto patrzy na zakola nie patrzy w serducho.
          A szkoda sobie zawracać głowę takimi, któe nie patrzą w głąb tylko po
          wierzchu :)

Pozdrawiam
    • Gość: hyndel Re: Zakola u chłopaków IP: *.dyn.optonline.net 04.02.04, 20:35
      Nie ma nic smieszniejszego niz zniewiescialy "facet" placzacy nad wypadajacymi
      wlosami.I te porady o najprostszych rozwiazaniach udzielane przez
      innych "facetow".W nastepnym poscie napiszesz ze masz krzywe kolana i brzydko
      w mini spodniczce wygladasz???Ty nazywasz siebie mezczyzna???A najprostsze
      rozwiazanie-kup maszynke do strzyzenia i po problemie.
      • sociopata i mokra szmate do przetarcia raz na kilka dni. 06.02.04, 04:00
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka