Gość: marcin gtti IP: *.tktel.tvk.wroc.pl 04.03.09, 20:18 Niech wraca jak najszybciej, aby coraz więcej osób mogło dostrzec zalety tej marki Ja zapraszam na forum www.charade.pl której sam jestem zadowolonym użytkownikiem. Pozdrawiam i szerokości :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GTti Re: Powrót Daihatsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 21:04 W końcu ktos podjął szluszna decyzje w sprawie powrotu tej swietnej marki na rynek polski :) Narescie bedzie mozna zlozyc GTti na oryginalnych czesciach ... pozdro dla TURBO maniakow... i ja rowniez zapraszam na forum www.charade.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drookash Re: Powrót Daihatsu IP: 212.122.214.* 04.03.09, 21:36 Zacząłem od Charade, chwilowo zdradziłem markę, ale wszystko wskazuje na to, ze powrócę na kółka japońskiego producenta. Jakby nie patrzeć - normalnie eksploatowany samochód marki Daihatsu jest zwyczajnie bezobsługowy - nie ma żadnych awarii !!! Pozdrawiam i zapraszam na www.charade.pl Odpowiedz Link Zgłoś