purchawkapuknieta 17.03.09, 19:45 dalibyściesięszturchnąćMadonnie? (spacjamniesiadła) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poprioniony Ej, Purchawa. 17.03.09, 19:53 Zmien znow nicka, no wiesz, ze niby nowa dupa na forum, a ja bede sie przed Toba napinal, podrywal Cie i zdobywal od zera, co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Ej, Purchawa. 17.03.09, 20:32 anacholerę!juzdrugiegokompletu garnków minie wciśniesz. to co, dałbyś się szturchnąć,czynie? Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Ej, Purchawa. 17.03.09, 22:03 Pewnie, ze sie dam, latwy jestem, ale musimy zmienic nicki, zeby nie zszargac sobie opinii, nie? W sumie co na starosc dzieciom powiesz jak wygrzebia Twoje posty w wyszukiwarce? Ze grzalas sie z przypadkowym jeleniem z forum? Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Ej, Purchawa. 17.03.09, 22:07 obosze, nawet głupia krowa wiedziałaby że purchawce chodziło o madonnę. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Ej, Purchawa. 17.03.09, 22:10 Nawet glupia krowa wie, ze Madonna pisze na forum jako purchawa. ps. Waniliowa glupia krowa! Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Ej, Purchawa. 17.03.09, 22:14 poprioniony napisała: > Nawet glupia krowa wie, ze Madonna pisze na forum jako purchawa. > no właśnie nie wiem, co jednoznacznie dowodzi, że swój forumowy żywot zbudowałeś na fałszu: > ps. Waniliowa glupia krowa! Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Ej, Purchawa. 17.03.09, 22:20 Masz mnie, czy To oznacza, ze musze Cie zerznac od tylca i na koniec zlac Ci sie w usta? Ehhh... No dobra... Niech i tak bedzie, jakos to przeboleje. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Ej, Purchawa. 17.03.09, 22:23 nie, to oznacza że mój kolega Cię zerżnie on tylca i zleje Ci się w usta. cieszysz się? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Ej, Purchawa. 17.03.09, 22:29 No skoro jestes taka wyszczekana suczka, to przeczyszcze Ci wentylacje tak, ze przypomnisz sobie inwokacje, ktorej nigdy sie nie nauczylas. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Ej, Purchawa. 17.03.09, 22:33 fajnie że się zgadzasz :) kolega się na pewno odezwie! nigdy nie każe czekać wyposzczonym knurom;) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Ej, Purchawa. 17.03.09, 22:36 > fajnie że się zgadzasz :) kolega się na pewno odezwie! nigdy nie każe czekać > wyposzczonym knurom;) > Coś czuję, że poprio już przebiera nóżkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
fantastic-lula Re: Ej, Purchawa. 17.03.09, 22:39 Coś czuję, że poprio już przebiera nóżkami :) mozecie go do mnie podeslac, zrobie mu z d**y jesien sredniowiecza :) Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: Ej, Purchawa. 17.03.09, 22:41 obawiam sie ,za za chwile odrodzenie ,wam nie pomoze:-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Ej, Purchawa. 17.03.09, 22:41 po kolei, weź numerek! koledze już obiecałam narwanego knurka, nie mogę chłopaczyny rozczarować, bo jego 25-centymetrowa pała będzie go bolała. Odpowiedz Link Zgłoś
fantastic-lula Re: Ej, Purchawa. 17.03.09, 22:45 po kolei, weź numerek! spokojnie, ja jestem cierpliwa, co sie odwlecze to nie uciecze :) Odpowiedz Link Zgłoś
fantastic-lula Re: chłopaki 17.03.09, 19:59 dalibyściesięszturchnąćMadonnie? tak, ale tylko tej z jednym cycem Odpowiedz Link Zgłoś
4groove Re: chłopaki 17.03.09, 22:27 ale tylko po pijaku , ona ma przecież 130 lat Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: chłopaki 17.03.09, 22:31 > ale tylko po pijaku , ona ma przecież 130 lat Ale za to musi używać niezłej formaliny :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: chłopaki 17.03.09, 22:41 słabo mi się zrobiło, jak sobie pomyślałam o różnicy wieku Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: chłopaki 17.03.09, 22:44 jejku to moja jeszcze się nie narodziła - masakra Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: chłopaki 17.03.09, 22:49 nie zaczaiłaś, jeśli moja "miłość" ma być młodsza ode mnie o tyle lat co ten kolo Madonny to ma właśnie ze 2 lata <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: chłopaki 17.03.09, 22:53 nie badz taka analityczna...wychowasz jak swoje,przystosujesz,pokochasz...po 50-ce,jak znalazł;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: chłopaki 17.03.09, 22:54 :))) znaczy może to któryś z klegów mojego syna - matko jakie to chore ;////// Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: chłopaki 17.03.09, 23:07 > > u mnie różnica to maks 10lat Ale w dół, czy w górę? Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: chłopaki 17.03.09, 23:02 no to poza wychowaniem dziecka,masz kolejny cel w zyciu:-D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: chłopaki 17.03.09, 23:04 mam dziwne wrażenie ze jedno z drugim trochę koliduje no ale cóż. lubię wyzwania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
4groove Re: chłopaki 17.03.09, 22:42 pasie go pewnie niezłymi dragami , albo on jest jakiś "Korki" Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: chłopaki 17.03.09, 22:50 > pasie go pewnie niezłymi dragami To też, ale za pewne chodzi o to, że chłopczyna ma lekcje seksu (pamiętajmy, że madonna z niejednego pieca jadła i na tych klockach się zapewne zna jak rzadko która). Lekcje nie dość że darmowe, to jeszcze co nieco mu skapnie ze splendoru i przepychu Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: chłopaki 17.03.09, 23:00 nic romantyzmu,to prawie jak w "Spoznieni kochankowie"...tyle tylko,ze ona była niewidoma;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: chłopaki 17.03.09, 23:02 Nie chodziło mi oczywiście o to, żebyś zaczął ją sobie wyobrażać w akcie z tym młodym chłopakiem. Nawet tego nie próbuj, bo to mogła by być trauma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: chłopaki 17.03.09, 23:06 za późno, jak znam życie to na rzeczownik oznaczający istotę kobiecą od razu wizualizuje się obraz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
4groove Re: chłopaki 17.03.09, 23:09 ale nie madonny ,no łaski to jak wziąć do masturbacji album z pracami Gauguin'a Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: chłopaki 17.03.09, 23:12 4groove napisał: > ale nie madonny ,no łaski to odruch nie walcz z tym > to jak wziąć do masturbacji album z pracami Gauguin'a a to jest do wykonania ;) masz coś do jego prac? Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: chłopaki 17.03.09, 23:22 > to jak wziąć do masturbacji album z pracami Gauguin'a Ale że co? Nie nadaje się? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
4groove Re: chłopaki 17.03.09, 23:24 to chyba tylko pod te widoczki , bo na pewno nie pod kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
lacido na marginesie 17.03.09, 23:29 jeśli nazwiska angielskie bądź francuskie są zakończone na samogłoskę to w odmianie przez przypadki używa się formy podstawowej oraz polskiej końcówki oddzielając je apostrofem Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: chłopaki 18.03.09, 03:11 > ale tylko po pijaku , ona ma przecież 130 lat może i ma 130, ale chłopak dzięki papraniu się w formalinie złapał przyjemną robotę - jest gwiazdą wiosennej kampanii louis vuitton, a charytatywnie tego nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: chłopaki 18.03.09, 12:48 no proszę! impoten z niedoruchawkąkutaśko dobili mi wątek! dobra, tu jest fota zaczerpnieta z pudelka. www.pudelek.pl/artykul/16109/madonna_to_stara_pomarszczona_torba/ moja mama będzie miał w tym roku 59. i gdybymmiała wybierać. no9ż, kur.e.wa. jakby nie było wyboru.fuj. no w morde fuju! Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: chłopaki 18.03.09, 13:02 > no proszę! impoten z niedoruchawkąkutaśko dobili mi wątek! Buahahaa, zanim kliknalem na tego posta wiedzialem, ze beda pretensje o rozjebany watek, co tylko dowodzi, ze purchawa jest prostym pieniaczem, ktorego jedynym sensem zycia jest zeby sie tylko nazrec, nachlac i komus przypie...c. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: chłopaki 19.03.09, 17:33 purchawkapuknieta napisała: > dalibyściesięszturchnąćMadonnie? > no weź ku... przestań, nekrofila ze mnie nie rób, bardziej to już tylko chyba brzydzę się Jacksona Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta dżekson jestnieszkodliwy 19.03.09, 21:39 masz tę: www.themakeupgirl.net/wp-content/uploads/2008/12/donatella.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: dżekson jestnieszkodliwy 19.03.09, 22:24 purchawkapuknieta napisała: > masz tę: > www.themakeupgirl.net/wp-content/uploads/2008/12/donatella.jpg a fe, ku... nie przy jedzeniu, bleee Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: dżekson jestnieszkodliwy 19.03.09, 22:32 jakis ,mało tolerancyjny Jestes:-D Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: dżekson jestnieszkodliwy 19.03.09, 22:37 na kobiece wdzieki...co za ,znieczulica!!;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: dżekson jestnieszkodliwy 19.03.09, 22:40 pod względem estetycznym, wiesz łatwo go obrzydzić ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: dżekson jestnieszkodliwy 19.03.09, 22:47 doszukuje sie "piekna",biust zrobiony,wyglada niezle;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: dżekson jestnieszkodliwy 19.03.09, 22:57 może gdyby na zdjęciu był sam biust, niestety do niego doczepiona jest reszta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: dżekson jestnieszkodliwy 19.03.09, 23:01 znowu brutalna Jestes;-DDD ona latami pracowała ,na swoj image...mniej troche litosci;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: dżekson jestnieszkodliwy 19.03.09, 23:05 i to jest dowód na to, że można pracować za dużo ;) przeginanie nie jest wskazane Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: dżekson jestnieszkodliwy 19.03.09, 23:09 "nadgorliwosc ,jest gorsza od faszyzmu"...tak mawiał ,pewien facet:-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: dżekson jestnieszkodliwy 19.03.09, 23:13 otóż to lepiej sie obijać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: dżekson jestnieszkodliwy 19.03.09, 23:02 lacido napisała: > może gdyby na zdjęciu był sam biust, Lacido, widziałaś Ty w życiu porządne cycki ? Wątpię ps. gratuluję wysmakowanego gustu obu Paniom :-) Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: dżekson jestnieszkodliwy 19.03.09, 23:06 tytus,nie czepiaj sie,w koncu "stoja" ,a nie "wisza":-D Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: dżekson jestnieszkodliwy 19.03.09, 23:12 amira43 napisała: > tytus,nie czepiaj sie,w koncu "stoja" ,a nie "wisza":-D primo: wpływ grawitacji na te wymiona pozostaje nieznany albowiem gdyż znajdują się inside biustonosza czy jak tam się to cudo nazywa secundo: są kompletnie niezdatne do wykonania porządnego hiszpana Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: dżekson jestnieszkodliwy 19.03.09, 23:22 a Ty zberezniku;-DDD outside czy inside,w tym przypadku nie ma znaczenia...sa nienaruszalne:-DDDDD to taki fenomen,silikonu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: dżekson jestnieszkodliwy 19.03.09, 23:28 amira43 napisała: > a Ty zberezniku;-DDD > outside czy inside,w tym przypadku nie ma znaczenia...sa nienaruszalne:-DDDDD > to taki fenomen,silikonu;-) tego dziadowskiego i tandetnego. Porządne silikony stwarzają pozory reakcji naturalnych. Choć to w sumie rzecz drugorzędna, dobry cycek to reagujący cycek i przeszywający ofiarę "prądem" od sutka po środek mózgu i dziurę w dupie, w końcu jak się go mamla w ustach czy miętosi w łapach to walory wizualne są mniej ważne, bo i tak niedostępne Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: dżekson jestnieszkodliwy 19.03.09, 23:56 w koncu...masz racje;-DD medialny obraz kobiety "doskonałej",prowadzi do dewiacji,skutkiem czego jest to co widzimy na obrazku powyzej;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: dżekson jestnieszkodliwy 19.03.09, 23:06 ale co mi tu gratulujesz skoro nie wiesz jaki mam gust? PS słowo "może" zawiera w sobie przypuszczenie nie uważasz? to nie była moja opinia :) Odpowiedz Link Zgłoś