Gość: Michal IP: *.gdynia.mm.pl 26.11.03, 15:13 Jak to sie robi jak do tego się zabrać??Kto mi to opisze..boje sie ze zrobie jakiś błąd.Pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koko Re: Chce zrobić dobra palcówke i minetke tylko ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 17:02 Jedno co ci mogę powiedzieć to to, że palcówka na samym początku gry wstępnej jest do bani. Ja osobiście tego nie preferuję. Rozpala mnie natomiast jak najdłuższe odwlekanie dotknięcia mojego centrum rozkoszy, czyli lizanie gryzienie drapanie ssanie wszelkiego rodzaju masaże omijające moją foczkę. Dopiero wtedy kiedy już nie mogę wytrzymać nakazuję mojemu partnerowi zająć się moja cipka. Najlepiej gdy ssie i liże moją łechtaczkę odsłaniając ją całkowicie z "napletka" delikatnie ciągnie moje wargi i pieści wejście do pochwy, ale tylko wejście.Uwielbiam jak palcem drugiej ręki masuje moje kakaowe oczko, delikatnie, poślinionym palcem...... Aha zarost strasznie drapie i nie jest zbyt przyjemny także zrób coś ze swoim owłosieniem i jej zreszta też jeżeli takowe posiada. I pamiętaj delikatnie... przekomarzaj się dotąd az będzie Ci sama błagała, żebyś ją zerżnął... Miłej zabawy.;) Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl Re: Chce zrobić dobra palcówke i minetke tylko ja 26.11.03, 18:41 A ja uwielbiam palcowki. Wlasciwie nic innego mi nie jest w sexie potrzebne. Nie pchaj od razu palucha do srodka. Moze najpierw go zwilz (obliz) I bron Boze, nie rob bledu amatorow, co pchaja tam 2, albo 3 paluchy. Jeden wystarczy w zupelnosci. To jest zupelnie innego rodzaju stymulacja niz penis. Nie chodzi o ilosc(grubosc) tylko jakosc majdrowania. Dobrze jak juz wlozysz, lekko uderzac zagietym w strone brzucha. Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini ja wole oral 26.11.03, 20:55 palcowka tez jest ok ale lepszy jest oral. tak jak kolezanka powiedziala zacznij od czegos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Re: Chce zrobić dobra palcówke i minetke tylko ja IP: *.augustow.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 18:36 Doris jest mistrzynią robienia minet. Mogę Cię z nią umówić Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl Re: Chce zrobić dobra palcówke i minetke tylko ja 27.11.03, 18:45 Kurcze, jestem w ciezkim szoku, ze ten watek jeszcze nie wyciety! PALCOWA RULEZZZZZZZ!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś