lacido 28.03.09, 12:33 Jak myślicie, czy obcy mężczyzna proszący kobietę o nr telefonu może mieć inne zamiary niż "majtkowo-rozrywkowe"? W świetle tego co tu piszą Mężczyźni raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maxlikaz Re: pytanie 28.03.09, 12:36 moze on tylko chcial zagaic rozmowe zeby nastepnie nie bylo glupio poprosic o papierosa... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: pytanie 28.03.09, 12:41 :))) ciekawa koncepcja prosić o telefon żeby wyłudzić papieros ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 28.03.09, 12:49 Widzisz! Mloda jestes - to jeszcze tego nie wiesz, ale szybko sie wyrobisz tu u nas na forumie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: pytanie 28.03.09, 14:26 u Was? chyba jestem niereformowalna bo bywam na Waszym formie od 2 lat bodajże :) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 28.03.09, 15:18 Nooooo! :) To moze jeszcze nastepne dwa i beda z Ciebie ludzie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: pytanie 28.03.09, 19:01 szczerze mówiąc to mam wątpliwości co do pozytywnych zmian na slutek czytania/pisania na tym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 28.03.09, 22:57 Nie badz jako ten niewierny Tomasz i uwierz w sile oddzialywania TEGO (szczegolnie) forum! :) Milej lektury! Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 29.03.09, 00:11 blogoslawieni CI, ktorzy nie widzieli a uwierzyli... :) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 29.03.09, 00:18 a co? Probujesz mnie sprawdzic? Nieeeee... ja tylko chce od Ciebie wyciagnac papierosa... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: pytanie 29.03.09, 00:20 Nie ma szans na wyłudzenie papierosa :) nie truje siebie ani innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 29.03.09, 00:21 Ja zasadniczo tez nie pale, ale dla kolegi chcialem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 29.03.09, 00:30 Najpierw musze wiedziec DO CZEGO pretekst, bo w przeciwnym wypadku ani nie potwierdze, ani nie zaprzecze! :) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 29.03.09, 00:41 czyzym niedostatecznie jasno sie wyrazil? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 29.03.09, 00:47 czy taka tez masz odpowiedz dla owego nieznanego mezczyzny...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 29.03.09, 00:50 Chcesz abysmy my (forumowicze) Ci pomogli to musisz sie nieco przed nami otworzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 29.03.09, 00:56 Aby moc wyrazic przemyslana opinie musimy nieco lepiej poznac sytuacje i jej tlo... Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 29.03.09, 22:48 lacido napisała: > sytuacja hipotetyczna bez kontekstu i tła :) Hmmm... wytracilas mi juz z reki bron w postaci papierosa skoro on i ona sa niepalacy... Jednakowoz mam odczucie ze niekoniecznie doszukujesz sie erotycznych podtekstow... Po prostu moze facetowi milo sie rozmawialo, moze trafil na grunt porozumienia i wydawalo mu sie ze jesli bedzie mial ten numer to kontakt i ewentualne kolejne spotkania beda ulatwione. Moze cos z tego wyjdzie wiecej, moze nie... ale na tym etapie zbyt wczesnie aby to rozstrzygac. Szczegolnie gdy brak szerszego tla i kontekstu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: pytanie 29.03.09, 22:50 ja sie nie doszukuję takiego tła tylko łudzę zę go nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 29.03.09, 22:53 zatem NA TYM etapie mozesz uznac ze jest tak jak myslisz! A co do wymiany numerami telefonow to juz musisz zdac sie na wlasna (kobieca) intuicje... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 29.03.09, 00:22 lacido napisała: > jesteś kaznodzieją? ;) Nie takie juz nawracalem... :D Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 29.03.09, 00:31 ...alez moja droga. Skromnosc to moje drugie imie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 29.03.09, 00:38 a na jakiej podstawie wyciagnelas tak daleko idacy wniosek...? Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 29.03.09, 00:42 O k...wa, Zapomnialam... Ale ze mnie glupia nimfomanka... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: pytanie 29.03.09, 00:43 ejże nie reklamuj się w moim wątku ;) takie kobiety to poszukiwany "towar" na forum ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 29.03.09, 00:49 musisz sie z tym pogodzic ze jako (na potrzeby tego watku) kobieta mam lepszy PR... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 29.03.09, 00:57 ...od innych kobiet "towarow" z tego forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 29.03.09, 22:50 lacido napisała: > nie wiem czy one maja jakikolwiek PR ;) reputacje i owszem - maja fatalna, za to pijar znakomity! :D W dzisiejszych czasach trzeba sie lansowac zlociutka... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: pytanie 28.03.09, 13:47 nie wiem, nie prosze o numery :P ale domyslam sie ze mozna miec rozne powody, np. dobrze sie z kims podziwialo jakas wystawe i miloby bylo tak sobie to powtorzyc przy jakiejs kolejnej. albo ktos sie upija na wesolo i opowiada swietne kawaly ktorych na trzezwo by nie wymyslil i chcemy byc w poblizu aby posluchac i sie posmiac ;) takze bez przesady prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: pytanie 28.03.09, 13:54 zależy od sytuacji w której owa prośba nastąpiła:) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: pytanie 28.03.09, 14:28 no tak :) załóżmy, że po grupowej rozrywce :) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 28.03.09, 15:17 lacido napisała: > no tak :) > załóżmy, że po grupowej rozrywce :) Tjaaaaa... To ja bym jednak stawial na tego papierosa... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 28.03.09, 22:58 No to, ze tak klasykiem gatunku sie podepre: "Sprawdzic czy nie ksiadz...!" :) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 29.03.09, 00:17 No jak to jak...? Rusz glowa! Pozostawiam to Twojej kreatywnosci... Mozesz porozmyslac o tym przed snem. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: pytanie 29.03.09, 00:27 wątek nie dotyczy mojej kreatywności w celu sprawdzenia zawodu mężczyzny :) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 29.03.09, 00:32 ale poniekad dotyczy rozterek i potencjalnego zawodu (milosnego) kobiety... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 29.03.09, 00:40 Zatem czy moglabys laskawie "recznie" wytlumaczyc czego dotyczy caly Twoj watek??? Przypominam na Forum Mezczyzna pisze sie jasno, klarownie, bezposrednio i bez podtekstow. My nie doszukujemy sie drugiego dna w wypowiedzi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 29.03.09, 00:43 Za daleko mi wracac do niego... Przyblizysz swe intencje tak w skrocie..? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: pytanie 29.03.09, 00:44 Jak myślicie, czy obcy mężczyzna proszący kobietę o nr telefonu może mieć inne zamiary niż "majtkowo-rozrywkowe"? Odpowiedz Link Zgłoś
showmessage Re: pytanie 28.03.09, 23:54 Uczestniczysz w grupowych rozrywkach!!??!??? Jestem w szoku! Taka by się wydawało porządna dziewczyna. No to może on chciał rzeczywiście ten numer telefonu żeby poćwiczyć przed kolejną grupową rozrywką. :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: pytanie 28.03.09, 23:57 do grupowych rozrywek zaliczam: wypady do knajpy w celu spożywania alkoholu, gra w bilard, lotki, karty, gry zespołowe itp :) Odpowiedz Link Zgłoś
showmessage Re: pytanie 29.03.09, 00:02 aaaa takie... a już myślałem... ;) że prowadzisz bardziej rozrywkowe życie. :P No w każdym razie ja bym poprosił o numer telefonu, po to żeby wypić kawkę i pogadać. Wydajesz się być ciekawym rozmówcą. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: pytanie 29.03.09, 00:06 Niestety zeszłam z drogi grzechu ;) Dziękuję za miłe słowa :) Jesteś kolejnym mężczyzną, który utwierdza mnie w przekonaniu, że kobieta ma też inne walory dla których warto sie z nią spotykać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: pytanie 30.03.09, 09:44 Dziewczyno, nie wierz w te puste słowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: pytanie 30.03.09, 22:41 jeżeli autor tych słów zna Cię realnie to jestem skłonny uwierzyć że to prawda ale jeżeli to znajomość czysto internetowa to pustka w tych słów jest tak wielka że powinny odbić się echem :) Odpowiedz Link Zgłoś
showmessage Re: pytanie 30.03.09, 13:06 Nie ciesz się zawczasu bo może gdybym Cię zobaczył to powód spotkania byłby inny. hehehehehehehehehehehehehe Jestem tylko facetem. :P Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: pytanie 30.03.09, 09:42 Po rozrywce powiadasz:) w takim wypadku zdecydowanie myśli o dodatkowej rozrywce z Tobą, ale w bardziej kameralnych warunkach:) a potem może poprosi o papierosa:) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas3233 Re: pytanie 28.03.09, 23:54 lacido napisała: > Jak myślicie, czy obcy mężczyzna proszący kobietę o nr telefonu może mieć inne > zamiary niż "majtkowo-rozrywkowe"? W świetle tego co tu piszą Mężczyźni raczej > nie. Nie, nie ma on innych zamiarow, innych niz te, ktore slusznie wymienialas powyzej.... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: nie poprosił o stringi 29.03.09, 00:39 a jeszcze nie ma mojego nr telefonu. Co to oznacza? :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: nie poprosił o stringi 29.03.09, 03:34 a nie mogę w Twoim się dowiedzieć? Nie bądź wiśnia.:P Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: nie poprosił o stringi 29.03.09, 14:21 to musisz zmienić temat bo można łatwo przeoczyć nowy problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: pytanie 29.03.09, 01:19 lacido napisała: > Jak myślicie, czy obcy mężczyzna proszący kobietę o nr telefonu może mieć inne zamiary niż "majtkowo-rozrywkowe"? W świetle tego co tu piszą Mężczyźni raczej nie. majtkowy zamiar? co za curiosum? Całkiem obcy? Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: pytanie 29.03.09, 10:55 To może znaczyc ,że potrzebuje kogoś (w dalszej perspektywie), kto będzie mu prał majtki :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 29.03.09, 12:27 nawrotka1 napisała: > To może znaczyc ,że potrzebuje kogoś (w dalszej perspektywie), kto będzie mu > prał majtki :DDDD ...On za to w tym czasie zajmie sie szeroko pojeta ROZRYWKA! :D no i tak oto wspolnymi silami rozpracowalismy tajemnicze okreslenie klucz: "cel majtkowo-rozrywkowy"... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: pytanie 30.03.09, 07:51 > no i tak oto wspolnymi silami rozpracowalismy tajemnicze okreslenie > klucz: "cel majtkowo-rozrywkowy"... ;) A po rozpracowaniu okazuje się, że znaczy to mniej więcej "facet ma poważne zamiary" :) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlikaz Re: pytanie 30.03.09, 09:35 > A po rozpracowaniu okazuje się, że znaczy to mniej więcej "facet ma poważne > zamiary" :) Taaaaa... :) Zawsze mowilem, ze mozna polegac na forum i jego uzytkownikach! :D Pomozemy rozwiazac KAZDY problem nawet ten najbardziej wyimaginowany, abstrakcyjny i hipotetyczny! I to jeszcze w jakim stylu!!! :) Pozdrawiam Uncle Good Advise! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: pytanie 29.03.09, 15:33 nawrotka1 napisała: > To może znaczyc ,że potrzebuje kogoś (w dalszej perspektywie), kto będzie mu prał majtki :DDDD hehe. bliższą perspektywą też nie pogardziłbym - o wspaniałe uczucie wziąć prysznic, założyć czyste, ciepłe majtki i odetchnąć świeżym powietrzem na zewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: pytanie 29.03.09, 18:49 >o wspaniałe uczucie > wziąć prysznic, założyć czyste, ciepłe majtki i odetchnąć świeżym > powietrzem na zewnątrz. Nie dość że wyprane, to jeszcze mają być podgrzewane? :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: pytanie 29.03.09, 15:45 lacido napisała: > na jakim Ty świecie żyjesz? :) nie potrzebuję wspomagacza telefonicznego, gdy siegam do majtek ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: pytanie 30.03.09, 00:59 lacido napisała: > nie mówię o wlasnych :) czy nie lepiej mówić o tym, na czym znamy się?;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: pytanie 30.03.09, 13:13 gdyby to było moje nie znaczyłoby ze sie na tym znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: pytanie 29.03.09, 06:24 lacido napisała: > Jak myślicie, czy obcy mężczyzna proszący kobietę o nr telefonu może mieć inne > zamiary niż "majtkowo-rozrywkowe"? W świetle tego co tu piszą Mężczyźni raczej > nie. = raczej zalotno - podrywowe/;d;p Odpowiedz Link Zgłoś
axel.foley Re: pytanie 29.03.09, 21:14 acido napisała: > Jak myślicie, czy obcy mężczyzna proszący kobietę o nr telefonu może mieć inne > zamiary niż "majtkowo-rozrywkowe"? W świetle tego co tu piszą Mężczyźni raczej > nie. zawsze możesz odpowiedzieć "Nie daje nie biorę" oczywiście nr telefonu od nieznajomych mężczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: pytanie 29.03.09, 21:45 no tak, ale to nie jest temat: jak odmówić mężczyźnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
axel.foley Re: pytanie 29.03.09, 21:55 lacido napisała: > no tak, ale to nie jest temat: jak odmówić mężczyźnie :) powiedziec "nie dzięki za krótko się znamy":) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: pytanie 29.03.09, 21:57 ohhhhhhhhhhh dzięki zapamiętam te kwestie, póki co myślę nad intencjami proszącego o tel. :) Odpowiedz Link Zgłoś
axel.foley Re: pytanie 29.03.09, 22:02 lacido napisała: > ohhhhhhhhhhh > > dzięki zapamiętam te kwestie, póki co myślę nad intencjami proszącego o tel. :) bardzo proste...chce po prostu nawiazac z toba bliższa znajomość niekoniecznie o charakterze majtkowym Odpowiedz Link Zgłoś
axel.foley Re: pytanie 29.03.09, 22:19 lacido napisała: > aha czyli to jednak możliwe :) uwazam jednak ze to na razie zainteresowanie toba Odpowiedz Link Zgłoś