Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

help!!!:)wesele........

30.03.06, 19:48
    Mam wielką prośbę o radę,otóż wybieram sie na wesele. Ubieram brązowy gorset
    i jasne piaskowe spodnie, jasne szpilki i dodatki pod kolor, i hmm..w co się
    ma ubrać facet,z którym idę..Podpowiedzcie kolor gasrniutru, ew. frak???
    Z góry dzięki serdeczne z opowiedź,
    Pozdrawiam,
    Obserwuj wątek
      • kora3 Re: help!!!:)wesele........ 30.03.06, 20:39
        Frak ???? Sorry, moze się myle, ale fraka to na takie impry sie nie nosi
        ...Kolor garnituru Twojego partnera zasadniczo nie zależy od Twojego stroju,
        byle sie nie gryzł, ale kolorowe garnitury to raczej koszmarek i chyba nikt
        takich nie nosi..późna wiosną, latem panowie zcęsto wybierają garnitury zupełnie
        jasne, ale podczas tzw. pogody w kratke to mocno ryzykowne, może wygladać
        nieciekawie, kiedy się szybko ubrudzi. Czyli pozostaje jak dla mnie: grafitowy,
        stalowoszary, we. ciemnobezowy (jeśli jasniejszy). Kolorystyka odzieży faceta na
        wesele w kwestiach gangu jest dośc ograniczona i dlatego lepiej pograc
        dodatkami...koszula, krawat.
        • tuti Re: help!!!:)wesele........ 24.04.06, 08:59
          ja bym go ubrala w brazowy , jesli juz koniecznie musicie do siebie pasowac
          nie no nie jasny :/ chyba ze wesele w goracej tunezji

i bezowa koszule
          ale nuda ;) ale bedzie 'matching'
      • lestka Re: help!!!:)wesele........ 30.03.06, 22:22
        niech idzie na golasa na pewno do wszystkiego bedzie pasowal;)
        • beata17 Re: help!!!:)wesele........ 30.03.06, 22:51
          ty w spodniach,a on frak???????????????????????????????????????
          • alpinab12 Re: help!!!:)wesele........ 31.03.06, 17:52
            Hmm, z tymi spodniami to jeszcze nie wiadomo..........:) dzięki za podpowiedż:)
            • matmam Re: help!!!:)wesele........ 31.03.06, 19:09
              Jeżeli on frak w takim razie ty tylko i wyłącznie elegancką suknie ponieważ
              strój przedstawiony przez c
              • matmam Re: help!!!:)wesele........ 31.03.06, 19:16
                ......ciebie nie będzie pasował.Natomiast jeżeli zastanawiacie się nad wyborem
                garniuturu podstosowanego pod twój strój to proponuje odcień ciemnej czekolady
                (tylko nie jasny!!)A może dopasujecie oddzielnie spodnie a oddzielnie marynarke?
                • pioszka Re: help!!!:)wesele........ 23.04.06, 17:57
                  no właśnie, i tu ja mam pytanie, czy u mężczyzny marynarka + spodnie w innym
                  kolorze na wesele to nie błąd, tym bardziej, że bez kamizelki? Pomóżcie, bo ja
                  już zgłupiałam, mój facet się uparł, że tak chce i już.
      • piwnooka_81 Re: help!!!:)wesele........ 23.04.06, 20:04
        Zamiast spodni mozesz dokupic do gorsetu jakas fajna, zwiewna kiecke. Jesli
        chodzi o Twojego partnera to moze to byc ciemny lub troszke jasniejszy
        garnitur, niektore maja pionowe cienkie paseczki(niewiem jak to inaczej nazwac)
        wlasnie takie podobaja mi sie najbardziej. Frak raczej odpada

Pozdrawiam i życze milej zabawy :).
      • ja-czyli-nie-ty Re: help!!!:)wesele........ 24.04.06, 00:14
        a może mi ktos powiedziec czy mozna iśc na wesele w czarnej sukience?
        bo mam śliczna czarną, typowo balową. Mogłabym w niej iśc gdyby nie to, że
        podobno to nietakt iśc na czarno na wesele ;///
        byłam w KDT i tam to jest dopiero tandeta jeśli chodzi o sukienki na wesele ;///
        raczej sobie siebie nie wyobrażam w czyms takim

aukcja.onet.pl/show_item.php?item=99458236
        no z tych tez raczej nie bardzo wybiore... kolorki masakra ;///

www.basia-collection.pl/oferta.html
        a niestety takie przeważają w KDT... w innych sklepach albo nie ma jescze
        letniej kolekcji, albo sie nie dopchaam bo był dzień Glamour ;/
        ostatnia deska ratunku to Royal collection w GM...
        • foamclene Re: help!!!:)wesele........ 24.04.06, 10:28
          gdzies czytalam, ze ubranie sie na czarno z okazji slubu nie "juz" jest
          nietaktem :)
      • myniek1 Re: help!!!:)wesele........ 24.04.06, 08:57
        We fraku raczej może wystąpić Pan Młody, ew. Świadek, ale zwykły gość weselny?
        Raczej nie, chyba, że to wyjatkowo elegancie wesele. Raczej garnitur: kawowy,
        jasny, jakiś ładny brąz.
        • nioma Re: help!!!:)wesele........ 24.04.06, 11:21
          w pazdzierniku bylam na weselu brata: mialam czarna sukienke za kolana,
          moj partner mial ciemne spodnie i marynarke w kratke (nie od kompletu)
          wiekszosc osob byla ubrana na luzie, elegancko ale bez przesady = bylo
          naprawde ok.
          jedna dziewczyna zalozyla stroj balowy (gorset + spodnica z tafty) i wygladala
          jakby pomylila bajki,
          warto - tak sadze - zorientowac sie jak beda sie ubierac pozostali goscie, z
          tego co wiem (wlasne doswiadczenie i opowiadania znajomych) w malych
          miejscowosciach preferuje sie suknie balowe a w duzych miastach wrecz przeciwnie
          pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka