jolciusia 06.04.09, 23:47 Jestem z facetem od ponad roku i rzadko kiedy udaje się nam odbyć dłuższy stosunek. Bo staje mu tylko na chwilę i zaraz opada. czy lekarz w tym wypadku pomoże> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edi681 Re: Nie staje mu 07.04.09, 10:22 też jestem z takim facetem i powoli mam dość. Nie pamiętam kiedy ostatnio odbyliśmy pełny stosunek. Staje mu na jakiś czas, paręnaście ruchów i jest na wpół miękki. Muszę kończyć ustami. OK, nie mam oporów, ale chciałabym jednak, aby od czasu do czasu dokończył we mnie. Kurna, facet ma 34 lata, zdrowy, o co kaman? Acha, uprzedzam głupie uwagi, jestem szczupłej i drobnej budowy i nie ma opcji, że jestem tam za szeroka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: Nie staje mu 07.04.09, 10:55 edi681 napisała: > też jestem z takim facetem i powoli mam dość. Nie pamiętam kiedy > ostatnio odbyliśmy pełny stosunek. Staje mu na jakiś czas, > paręnaście ruchów i jest na wpół miękki. Muszę kończyć ustami. OK, > nie mam oporów, ale chciałabym jednak, aby od czasu do czasu > dokończył we mnie. Kurna, >facet ma 34 lata, zdrowy, o co kaman? to jest własnie główny problem! jest za stary! Lepiej Go wymień na młodszy model!!! > Acha, uprzedzam głupie uwagi, jestem szczupłej i drobnej budowy i > nie ma opcji, że jestem tam za szeroka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
li_lah Re: Nie staje mu 07.04.09, 16:20 musze konczyc ustami? tzn on sobie kończy radosnie, a ty lezysz skonczona, bo nie mialas orazmu? zmien sobie faceta Odpowiedz Link Zgłoś
edi681 Re: Nie staje mu 08.04.09, 09:32 na szczęście nie jest tak źle, dba o mnie językiem lub dłonią:-) ale ja chciałabym NORMALNY STOSUNEK! Odpowiedz Link Zgłoś
stary.kawaler Re: Nie staje mu 07.04.09, 10:37 Poczytajcie forum "Brak Seksu w Małżeństwie". Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Nie staje mu ??? 07.04.09, 11:27 jolciusia napisała: Bo staje mu tylko na chwilę i zaraz opada. jak nie staje soro piszesz, że staje. Wzmocnij bodźce, nie zniechęcaj go. Odpowiedz Link Zgłoś
jolciusia Re: Nie staje mu 07.04.09, 12:54 Dołujące jest to , ze cokolwiek bym nie robiła nie potrafię doprowadzić do jego erekcji Odpowiedz Link Zgłoś
cygo Re: Nie staje mu 07.04.09, 12:57 jolciusia napisała: > Dołujące jest to , ze cokolwiek bym nie robiła nie potrafię doprowadzić do jego > erekcji współczuję. konieczna wizyta u doktora. najlepiej wspólna. nie zwlekaj. to moze być sygnał problemów sercowych. Odpowiedz Link Zgłoś
jolciusia Re: Nie staje mu 07.04.09, 13:00 U doktora pierwszego kontaktu już był. Wyszedł mu troche podwyższony cholesterol. I na tym sie skończyło leczenie. Co jakiś czas zaczynam rozmowę o lekarzu to widzę ,że się dołuje ale nic z tym nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
cygo Re: Nie staje mu 07.04.09, 14:34 jolciusia napisała: > U doktora pierwszego kontaktu już był. Wyszedł mu troche podwyższony cholesterol. I na tym sie skończyło leczenie. Co jakiś czas zaczynam rozmowę o lekarzu to widzę ,że się dołuje ale nic z tym nie robi. Powinnien wziąć skierowanie do seksuologa, albo prywatnie do dobrego (!). Przynajmniej od razu dstanie receptę na tabletki. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Nie staje mu 07.04.09, 14:00 Mało prawdopodobne. Widocznie "kastrujesz" go zanim przyjdzie co do czego. Poszukaj kogoś ze sprawną maszynerią. Odpowiedz Link Zgłoś
kolo.r Re: Nie staje mu 07.04.09, 16:33 Podobnie mialem z detka w rowerze - jazda przez 2 minuty. Moze w wulkanizacji cos poradza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d lekarz nie jest potrzebny 08.04.09, 11:54 Potrzebne za to są marchewka i sznurowadło. Marchewkę przywiązujesz za pomocą sznurowadła i problem rozwiązany. Odpowiedz Link Zgłoś