kascha-online Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 04.12.09, 16:31 Lacoste Red Odpowiedz Link Zgłoś
orange_tail Kenzo Pour Homme 04.12.09, 18:50 wszystkie misie w domu mam w tym zapachu :) Odpowiedz Link Zgłoś
lavendersummer Re: Chrome Azzaro 04.12.09, 22:11 Potwierdzam! Chrome ponad wszystkie inne zapachy :) Odpowiedz Link Zgłoś
bertulina Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 04.12.09, 18:53 Zdecydowanie Chanel Egoiste Platinum. Ale polecam także Basalę Shiseido (szkoda, że zaprzestano produkcji) i Terre d'Hermes. Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya ile osób tyle gustów 04.12.09, 19:07 u mnie: 1. Creed Silver 2. Dunhill Red 3. Ermenegildo Zegna White Odpowiedz Link Zgłoś
alex.dwa Re: ile osób tyle gustów 04.12.09, 20:35 1. Armani Code 2. Davodoff Cool Water 3. Diesel Fuel for Life Homme Odpowiedz Link Zgłoś
mr2k Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 05.12.09, 08:53 Do diaska - Ludzie! Jaki 'perfum'?!? Są wyłącznie 'perfumy'!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wsekowski Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 05.12.09, 10:59 Mnie jako faceta nie specjalnie interesuje jakie męskie perfumy są 'modne' wśród kobiet itp. Po prostu używam takich zapachów które mi odpowiadają, czyli: 1. Chanel Egoiste (klasyczny, nie platinum), 2. Chanel Allure (też klasyczny, nie sport), 3. Armani Emporio Night (niestety już chyba nie produkowany), i z tego co zauważyłem najbardziej pociągającą moc miał ten ostatni, chociaż nie nadawał się na co dzień, wybitnie wieczorowy. Odpowiedz Link Zgłoś
iamhier Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 05.12.09, 11:02 PERFUMY PROKURATORSKIE NA KUTAFONOW Z WYBORCZEJ!!!! TO DO CZERWINSKIEGO!! ZA DUZO ALUZJI ZA DUZO UZYWANIA MOJEGO IMIENIA DO ARTYKULOW NIE ZWIAZANYCH ZE MNA MOIM ZYCIEM ZA DUZO MOLESTOWANIA MOJEJ OSOBY I KOBIET O MOIM IMIENIU WIESZ JAK TO SIE MOZE SKONCZYC Odpowiedz Link Zgłoś
joannag81 Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 05.12.09, 11:16 tylko Azzaro Chrome-męskie, seksowne, hm... Odpowiedz Link Zgłoś
east5 Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 05.12.09, 11:49 Przemysławka ,ewentualnie klasyszna Woda Brzozowa. Brutala stosuję kiedy idę na randkę. Odpowiedz Link Zgłoś
cormi Re: 3 dniowe feromony n/t 17.01.18, 07:18 Używał ktoś może pheromone essence? Zastanawiam się czy sobie ich nie kupić ponieważ chciałbym podbić w działaniu swoje perfumy ( paco rabbane million dollar). Z paco rabanne nie zrezygnuję bo się już do zapachu przyzwyczaiłem się ale biorę pod uwagę właśnie perfumy feromony bo jeszcze nie testowałem a chciałbym zobaczyć czy to działa czy nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hen.rix Re: 3 dniowe feromony n/t 17.01.18, 13:42 Działa chociaż polecam nie przesadzać z ilością. Nie powinno się używać więcej niż jedna czy dwie krople poniewaz mogą spowodować zupełnie inną reakcję ( agresję zamiast przyciągania). Jednak są to jedne z lepszych feromonów. A trochę juz tego przetestowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
mikorudel Re: 3 dniowe feromony n/t 18.01.18, 06:59 Panowie a nie ma tańszej wersji czy jakiejś próbki aby sobie te pheromone essence przetestować? Bo widzę, że normalnie są drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
hen.rix Re: 3 dniowe feromony n/t 19.01.18, 07:06 Niestety nie ma. Jest to skoncentrowana esencja. Dostaniesz niewielka buteleczkę ale wystarczy Ci ona na długi czas. Jedna czy dwie krople i tyle. Jest to pewna inwestycja ale moim zdaniem warto. Decyzja należy do Ciebie ale jeśli chcesz sobie kupić jakieś porządne feromony, których działanie chcesz rzeczywiście przetestować to właśnie te. Odpowiedz Link Zgłoś
caramel_waffle Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 17.01.18, 09:43 Większość perfum męskich przyprawia mnie o odruch wymiotny. Są zdecydowanie za mocne i duszące. Prawdziwy mężczyzna powinien pachnieć mydłem lub żelem o lekkim zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
vfib Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 09.02.18, 20:52 Problem polega na tym, że te same perfumy pachną nieco inaczej na różnych mężczyznach i trudno wybrać coś "uniwersalnego". Ja osobiście lubię Bleu de Chanel. Egoiste też jest OK. Ale to dotyczy konkretnego faceta. Generalnie raczej stawiałabym na dyskretne zapachy z wyższej półki, I jako zasadę podstawową-cokolwiek by to nie było: niewielkie ilości, nie tak żeby było czuć perfumy z odległości bliższej niż taka... całkiem bliska :-) Nie mówiąc już o duszeniu się wszystkich w promieniu kilku metrów. Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 17.02.18, 00:38 co w męskim zapachu kręci kobiety? Nie wiem. Pewnie moda. A może to, co ważniejsze, sam zapach skóry w połączeniu z zapachem wód. Od jakiegoś czasu dobrze czuję się w "Pi" i całkiem dobrze ten zapach na mnie jest odpierany. Odpowiedz Link Zgłoś