absurd 20.05.09, 23:49 Jaki zapach działa na Was podniecająco? To pytanie skierowane jest oczywiście do kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilicziczi Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 20.05.09, 23:57 Kenzo Jungle Chanel Egoiste Platinum Odpowiedz Link Zgłoś
iamhier Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 05.12.09, 11:14 BRUTAL TO TAKI PAN CO WYROWNUJE RACHUNKI (ręcznie gdy slowem nie dociera)GDY KTOS W SWYCH MANIPULACJACH SIE POSUWA ZA DALEKO!! I NA PRZYKLAD MNIE ZDENERWUJE GDY OGLADAM TEN ZALOSNY PORTAL Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 21.05.09, 01:10 Uwielbiam Aqua di Gio Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 21.05.09, 12:23 Axe może? na reklamach wszystkie baby za tym zapachem lecą Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 04.12.09, 20:45 na reklamach. Płacą im za to:) Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-genert Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 05.12.09, 11:11 ISSEY MIYAKE - od lat- niezmiennie :) Odpowiedz Link Zgłoś
maja.gd Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 21.05.09, 12:48 > Jaki zapach działa na Was podniecająco? zapach męskiej skóry - czyste feromony :)) A jeśli chodzi o perfumy, to ile kobiet, tyle preferencji. Ale nawet najbardziej seksowne perfumy nie wywołają podniecenia, jeśli facet nas nie pociąga. Z kolei ten pociągający mógłby chodzić nawet soute ;P Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 21.05.09, 12:53 a miałby pociągać nosem czy nogą? Odpowiedz Link Zgłoś
tin.ker.bell Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 21.05.09, 13:06 pociagami najlepiej, im wiecej pociagow tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 21.05.09, 13:09 za warkocze pociągasz? Odpowiedz Link Zgłoś
tin.ker.bell Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 21.05.09, 13:14 pociagam non stop dobrze, ze nie nosem za warkocze tez a co? Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 21.05.09, 13:17 a nic, dobrze że nie nosem za warkocze bo tak to tylko słonie i tapiry chyba tylko potrafią Odpowiedz Link Zgłoś
tin.ker.bell Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 21.05.09, 13:18 haha no z tapira cos mam dlugi nos wlasnie ale niestety tej sztuczki jeszcze nie opanowalam Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 21.05.09, 13:26 a masz warkosza? może tu lezy problem ze nie masz czego nosem pociągać? Odpowiedz Link Zgłoś
tin.ker.bell Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 21.05.09, 13:53 mam uciete sztuk dwie wisza nad lozkiem Odpowiedz Link Zgłoś
ona3010 Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy JOOP 21.05.09, 15:06 Zawsze i od wielu lat JOOP sa ponadczasowe:) Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy JOOP 21.05.09, 17:45 mezczyzna powinien pachniec potem, konskim lajnem ewentualnie smarem albo benzyna, cygara Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy JOOP 04.12.09, 20:47 Sknera, na perfumy sobie żałuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
tarantinka Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 23.05.09, 21:51 na wieki wieków i od wieków XS Odpowiedz Link Zgłoś
poszerzenie-pola-walki Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 23.05.09, 22:05 1 opium ysl 2 intense diora 3 fleur du male JPG Odpowiedz Link Zgłoś
julka1800 Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 24.05.09, 19:11 Jest taki jeden, tylko nie wiem jak sie nazywa, ale rozpoznaje go od kilku lat bezbłednie na roznych osobnikach:) Odpowiedz Link Zgłoś
dish Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 27.05.09, 16:21 I tak wszystko zależy od faceta - perfum jest tylko języczkiem u wagi. Ale rozmawiałem o tym z moimi eks dziewczynami i dla nich seksowne (na mnie :) ) były następujące zapachy: Zegna Intenso Gucci Pour Homme II Aqua di Gio Euphoria Calvin Klein No i nieśmiertelne Fahrenheit i Boss, ale one już się chyba wszystkim znudziły :) Odpowiedz Link Zgłoś
haan87 Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 26.06.09, 16:39 zgadzam sie co do Bossa - chyba zadna sie nie oprze:) Ja natomiast procz Bossa zdobylam ostatnio nowego ulubienca: e-zapachy.pl/diesel-fuel-life-unlimited-woda-perfumowana-p-2275.html?osCsid=fb491288e4a52744c4474949f440e11c Uwielbiam ten zapach, wszystko, co ma Diesel w nazwie powala!!!!:), no moze procz Golfa 4 diesel ;P Odpowiedz Link Zgłoś
looxie Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 26.06.09, 22:33 Truth - Calvin Klein Odpowiedz Link Zgłoś
crazyrabbit Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 27.06.09, 02:05 Davidoff Cool Water... Rozbraja mnie... Może dlatego, że mam baaaardzo miłe wspomnienia, związane z tym zapachem (a raczej z panem, który go używał). Stary, podniecający...zapach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frue Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 27.06.09, 17:28 Dla mnie najlepszym zapachem były perfumy Hugo Boss. Każdy perfum. Uważam, że mają przecudny wachlarz zapachów. Jednak...ostatnio w poszukiwaniu moim ulubionych perfum, znalazłam przecenę na e-zapachy.pl na Calvin Klein Euphoria Men. Pomyślałam, że kupię Mojemu, bo lubię bardzo wszystkie damskie CK. No...I okazało się, że obecnie ten zapach pobił według mnie Hugo :) Odpowiedz Link Zgłoś
kluchucha Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 29.06.09, 00:28 mnie się podoba dkny męski be delicious... mrrrr :) obczaiłam właśnie na polecanych wcześniej e-zapachach, że jest obniżka ceny, chyba się skuszę i kupię mojej mężczyźnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malicki8 Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 22.07.09, 13:35 Moim zdaniem jest to Diesel taki w brazowym ubranku.Nawet teraz chce go wygrac w aukcji na za 10 groszy. To jest mój ulubiony zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
blonnik Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 03.12.09, 11:44 Najlepsze męskie perfumy to Diesel Only The Brave sefona.pl/Diesel_Only_The_Brave_50ml_EDT-144.html Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 03.12.09, 11:55 > Jaki zapach działa na Was podniecająco? To pytanie skierowane jest oczywiście > do kobiet. żaden tak na kobiety nie działa jak zapach farby drukarskiej, ze świeżo wydrukowanych banknotów Odpowiedz Link Zgłoś
dami7 Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 05.12.09, 02:41 > żaden tak na kobiety nie działa jak zapach farby drukarskiej, ze świeżo > wydrukowanych banknotów Zaraz, zaraz! A co z delikatną wonią plastiku, bijącą od karty kredytowej? Jeśli jeszcze ta woń połączy się z leciutkim blaskiem złota, bijącym od tejże karty - drży nie jedno kobiece serce... Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 05.12.09, 12:44 > Zaraz, zaraz! A co z delikatną wonią plastiku, bijącą od karty kredytowej? Jeśl > i jeszcze ta woń połączy się z leciutkim blaskiem złota, bijącym od tejże karty > - drży nie jedno kobiece serce... to te postępowe i nowoczesne, ja pisałem o tradycjonalistkach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 bulgari, te niebieskie 03.12.09, 18:18 no odpadam po prostu kiedyś na ulicy facet tym pachniał, minął mnie, a ja bez zastanowienia odwróciłam się i poszłam za nim ... dopiero po chwili się ocknęłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kleks.keks.eks.seks Re: bulgari, te niebieskie 04.12.09, 00:13 Givenchy "Very irresistible" (damskiego nie znoszę) Miałam z nim taką samą sytuację, co yoko0202. Odpowiedz Link Zgłoś
vivian.darkbloom perfumy musza pasowac do Ciebie 04.12.09, 10:48 ani facet, ani kobieta nie bedzi sie czuc sexy w perfumach "nie w swoim stylu". Wybierz zapach, ktory lubisz, bo to nie perfumy czynia faceta seksownym, lecz facet perfumy :) Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Najbardziej to 04.12.09, 13:28 najbardziej seksowne zawsze ma ten, w kórym jest zakochana. Bez względu na ich nazwe. Odpowiedz Link Zgłoś
theorema Re: Najbardziej to 04.12.09, 13:50 No jednak nie...ktoś mi się teraz baaardzo podoba, ale czego on używa...matko, badziewie jakieś. Nie zwraca na to uwagi po prostu, ale ja i owszem...Truth Cleina oczywiście, Aqua di Gio i Eternity tez, chociaż już strasznie oklepane. No i Dark Blue H.Bossa...jeden mój facet uzywał 5 lat, z następnym poszłam, żeby sobie wybrał sam, a to będzie prezent ode mnie...no i bezbłędnie wybrał własnie te! uparł się. Dawno juz nie jesteśmy razem, a on nadal im wierny...co ciekawe, obaj panowie byli w jakimś sensie podobni do siebie, fizycznie, osobowościowo... dla mnie nie ma to jak wodne, owocowe perfumy na potężnym brunecie, albo korzenno - leśne na delikatnym blondynie. paradoksy pociągają:) Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 04.12.09, 13:50 Na moim Mężczyźnie - Fahrenheit Diora. Jest po prostu nie do pobicia. Na nikim innym tak pięknie nie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mol_chemiczny Takie, jakie pasują do skóry i imagu - byle... 04.12.09, 14:03 Takie, jakie pasują do skóry i imagu - byle nie były zbyt popularne, bo jeśli na przykład na imprezie kilku facetów będzie pachniało podobnie (choć oczywiście nie tak samo), efekt będzie odwrotny do zamierzonego. I błagam, nie polecajcie tu mniej popularnych zapachów, bo przestaną być tak rzadkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
milka1st Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 04.12.09, 14:08 Paco Rabanne Ultrafiolet, zamykam oczy i odpływam... Odpowiedz Link Zgłoś
alza73 Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 04.12.09, 14:23 Cuba - i jak dla mnie odlot Old Spice - powoduje odruchy wymiotne Odpowiedz Link Zgłoś
clepsydra Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 04.12.09, 14:25 zapach nasienia Odpowiedz Link Zgłoś
odzim22 Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 05.12.09, 13:14 > Old Spice - powoduje odruchy wymiotne Zgadza się. Bezapelacyjnie nr1 na czarnej liście prezentów gwiazdkowych Odpowiedz Link Zgłoś
mohikanka Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 04.12.09, 14:25 Bezapelacyjnie pierwsze miejsce dla Chanel Egoiste Platinum Odpowiedz Link Zgłoś
dorist Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 04.12.09, 14:33 W kolejności, chociaż wszystkie są niezmiernie sexy: 1. GUCCI pour Homme 2. OPIUM YSL 3. Black XS Paco Rabane 4. ROMA Laura Biagiotti Odpowiedz Link Zgłoś
sapalka1 Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 04.12.09, 14:34 Calvin Klein Euphoria Odpowiedz Link Zgłoś
jedrasso Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 04.12.09, 14:43 Versace - Eau Fraiche; takie błękitne. Jestem facetem i (może takie mam akurat szczęście) przeważająca większość kobiet, która ma okazję mnie "powąchać;)" mówi, że są świetne i pociągające :) Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.mala Re: Najbardziej seksowne męskie perfumy 04.12.09, 14:53 Azzaro Chrome hmmmm :) Odpowiedz Link Zgłoś