Dodaj do ulubionych

Prędzej ci serce pęknie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 13:47
dobra lektura
Obserwuj wątek
    • Gość: XL Re: Prędzej ci serce pęknie IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.09, 15:30
      bardzo ciekawy artykuł, a z tymi rozmiarami to genialne porównanie do popcornu i to hasło 'prędzej ci serce pęknie' dodają smaczku :)

Więcej takich lektur poproszę.
    • tazega Re: Prędzej ci serce pęknie 07.07.09, 16:06
      "Prędzej Ci serce pęknie' to hasło reklamujące prezerwatywy w Polsce w latach 20-tych.
    • zewszad_i_znikad Re: Prędzej ci serce pęknie 07.07.09, 16:19
      Współczuję facetom... Wielkość interesu naprawdę sama w sobie jest cechą całkowicie neutralną i tylko niemądrzy ludzie robią wokół tego wielki szum...
    • Gość: @@@ Re: Prędzej ci serce pęknie IP: 77.236.0.* 07.07.09, 16:48
      fotoreporteŻy??? studenci, jedźcie na wakacje a nie piszcie artykułów!
    • Gość: abaddon Re: Prędzej ci serce pęknie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 17:01
      te, ałtor, sprawdz zanim cos napiszesz. Na to co znaczy imie Mobutu Sese Seko pomyslow bylo wiele [www.plexoft.com/SBF/N04.html#Sese tu sa wszystkie] ale takiego tlumaczenia
    • Gość: abaddon Re: Prędzej ci serce pęknie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 17:04
      nie znalazłem NIGDZIE. Czyli ze to zmysliles. Jak chcesz zmyslac to moze harlequiny zacznij pisac? Albo artykuly do "Faktu"? Swoja droga z takimi kąpetętnymi autorami jak Ty nic dziwnego ze "Logo" prezentuje podobny poziom merytoryczny. Ale przeciez nie o to chodzi, prawda? W koncu trzeba czyms zastapic etykiety od proszkow do prania czytane na kiblu, hm?
    • Gość: nana Re: Prędzej ci serce pęknie IP: *.aster.pl 07.07.09, 18:59
      wielkość interesu cechą neutralną???
      nie zgadzam się, nie zgadzam się i raz jeszcze nie zgadzam się! :)
      wielkość się czuje i duże rozmiary dają najzwyczajniej w świecie mocniejsze wrażenia. i wyglądają bardziej... ekscytująco ;))
    • Gość: GordonFreeman Re: Prędzej ci serce pęknie IP: *.e-wro.net.pl 07.07.09, 19:36
      No to co z tymi małymi kondomami? Mam tylko 12 cm, więc konkretnie pytam.
    • Gość: Born Hard Re: Prędzej ci serce pęknie IP: *.jensendental.com 07.07.09, 20:06
      predzej CI SERCE STANIE...................
    • Gość: Gość Re: Prędzej ci serce pęknie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 20:31
      "Fotoreporteży". No ku**a jego mać.
    • Gość: emektb Re: Prędzej ci serce pęknie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.09, 21:19
      a ja lubię takim mądralom jak abbaddon (tak nota bene powinno być abaddon) udowadniać, że sami nie rozumieją tego co czytają i piszą publicznie ośmieszające ich głupoty. inna sprawa, że autor tekstu faktycznie jakieś dziwne tłumaczenie wynalazł. ja znam oprócz cytowanego przez abbacoś - kogót, który nie przepuści żadnej kurze na podwórku.
      a tu panie abbaddon przeczytaj pan sobie jeszcze raz tekst z pana linka, tylko tym razem wolniej. na końcu jest takie zdanie z tłumaczeniem łudząco podobnym do mojego (mniej już do tłumaczenia autora):
      It would probably help to know what the source language was, so it might help to know that Mobutu was a member of the Ngbandi tribe. I see the word Ngbendu as part of his name. Perhaps some variable interpolation took place in the translation process. That might begin to explain the alternate translation that was often given: `the rooster in the farmyard who covers all the hens' (`le coq de la basse-cour qui couvre toutes les poules').
    • Gość: Tata-Dyrektor Re: Prędzej ci serce pęknie IP: *.aster.pl 07.07.09, 21:48
      Wali jak Zygmuntowski dzwon
      i bije jako młotem,
      a trąby huczą po sypialni,
      hej, durexowym lotem.
    • kinga435 Re: Prędzej ci serce pęknie 07.07.09, 22:14
      heh, ciekawy tekst ;)
      chomikuj.pl/mnom/rozwoj+osobisty/Prawdziwy_mezczyzna.pdf
    • Gość: barry kent Re: Prędzej ci serce pęknie IP: 94.254.167.* 07.07.09, 22:50
      Durexy czy Unimile?

Jak dla mnie Durexy są po prostu za ciasne.
      Unimile w sam raz
    • Gość: ziom Re: Prędzej ci serce pęknie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 23:48
      lifestyles teraz dosc trudno je kupic w polsce ale polecam troche zachodu - warto
    • Gość: B Re: Prędzej ci serce pęknie IP: *.ericpol.pl 08.07.09, 08:16
      Wy debile: swiadomosc o tym, ze mozna cos odkazic narodzila sie dopiero w XIX w., a nie w XVI...Jak juz jakis "redachtorzyna" bierze sie za pisanie, to niech przynajmniej wie o czym pisze...o samym stylu juz nie wspomne...
    • Gość: lukas Re: Prędzej ci serce pęknie IP: 149.156.12.* 08.07.09, 08:45
      "Mężczyźna ma do swojego penisów stosunek".... kto to q.. pisał?
    • everettdasherbreed Re: Prędzej ci serce pęknie 08.07.09, 09:04
      Szczyt egoizmu?
      Założyć prezerwatywę z wypustkami masującymi, ale wypustkami do siebie.
    • komtusz Re: Prędzej ci serce pęknie 08.07.09, 09:08
      ""Logo" powinno jednak trzymać pewien poziom"

Ależ "Logo" trzyma świetny poziom merytoryczny. Czasami tylko przeglądam dla śmiechu niektóre artykuły - jak niedawno opisywaliście "śmiercionośne modele broni", gdzie kbw SWD oznaczony jako "SVD Dragunov"(?) otrzymał zdjęcie airsoftowej, niezbyt wiernej repliki, przypominającej raczej Radom-Huntera.
      Kiedy indziej pewien autor, przy okazji opisywania poszczególnych strojów męskich na specjalne okazje, pomylił frak angielski z surdutem, ale kto tam się czepia :)
    • Gość: cccp Re: Prędzej ci serce pęknie IP: 217.147.104.* 08.07.09, 09:08
      Amerykanin nie wie co to durex? Przecież w każdym supermarkecie leżą na półkach, to jak mogą nie znać tej marki? Sam kupowałem...
    • Gość: lozaszydercow Re: Prędzej ci serce pęknie IP: *.ghnet.pl 08.07.09, 10:46
      ja testowalem kiedys unimil max love i byly totalnie za ciasne. a durexy z kolei wydają się optymalne. aha no i chodzi mi o obwód a nie długość oczywiscie.
    • Gość: fró Re: Prędzej ci serce pęknie IP: *.chello.pl 08.07.09, 12:08
      "zakładanych na penis" ? a to jest "pani penis", że biernik ma tożsamy z mianownikiem?
    • Gość: gumka Re: Prędzej ci serce pęknie IP: 80.51.140.* 08.07.09, 12:28
      a ja pamiętam "Ultra" cena 3,15zł/3szt
    • Gość: ? Re: Prędzej ci serce pęknie IP: *.autocom.pl 08.07.09, 13:44
      kupujecie tanie prezerwatywy, takie za 3-5zl za 3 sztuki? pytam, bo nie wiem dlaczego, ale nie moge sie przelamac i zawsze durexy kupuje, a ostatnio podrozaly , no i zaczalem sie zastanawiac czy nie przeplacam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka