asqe 16.06.09, 13:50 przystojny,zabawny, inteligentny sie wydaje :) kolejny piotrus pan czy o co chodzi? moze sie pobawie i sie sprobuje dowiedziec, chociaz troche sie teraz boje. dmuchac na zimne? no i te 17 lat roznicy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asqe Re: 45-letni kawaler 16.06.09, 14:05 mozna i tak na to spojrzec:) dziwi mnie, ze w ogole wolny i ze od ponad poltora roku z nikim sie nie spotyka. a teraz wydaje sie, ze ma ochote sie z kims pospotykac:) a mnie sie on naprawde podoba, wiec moze lepiej sie od niego trzymac z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: 45-letni kawaler 16.06.09, 14:10 sprobuj, nie boj sie, znam swietnego starego 49 letniego kawalera, czasem jak patrze na niego to nie jeden mlody czy zonaty nie dorasta mu do piet. Odpowiedz Link Zgłoś
puszysta_gimnazjalistka Re: 45-letni kawaler 16.06.09, 14:13 Lepiej żałować, że się zrobiło, niż żałować, że się nie zrobiło :) Oczywiście wiąże się z tym pewne ryzyko, ale nierozwiązywalnego ślubu z nim przecież nie bierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: 45-letni kawaler 16.06.09, 14:20 ale widzisz tu znowu cos tak "kliknelo", a mnie sie tak rzadko to zdarza i teraz sie boje, ze bedzie tak jak z d. i ze ujmujac to w duzym skrocie skonczy sie moim pogruchotanym sercem znowu. wiem, ze to glupie od poczatku sie tak nastawiac. no i w sumie jest sporo straszy ode mnie(tylko rok mlodszy od mojej mamy:)) aha, i jest polakiem :) ale urodzil sie i wychowal tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
puszysta_gimnazjalistka Re: 45-letni kawaler 16.06.09, 14:24 Fakt, z pesymistycznym nastawieniem prawdopodobieństwo sukcesu dramatycznie spada. Ale już skoro coś Ci kliknęło to może jednak jest to jakiś znak. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: 45-letni kawaler 16.06.09, 14:56 Przyjrzyj się, czy gdzieś nie czai się kochana mamunia, której syn nie może przecież zostawić. Znam taki przypadek. Uroczy, miły, kawaler obciążony mamunią. Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: 45-letni kawaler 16.06.09, 15:31 moze cos byc na rzeczy tutaj:) w kazdym razie poznalam juz jego mame, nawet wczesniej niz jego. bo to jest brat meza mojej bardzo dobrej przyjaciolki, co tylko dodatkowo wszystko komplikuje. ehhh, zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
piorex12 Re: 45-letni kawaler 19.06.09, 16:22 asqe napisała: > > przystojny,zabawny, inteligentny sie wydaje :) > kolejny piotrus pan czy o co chodzi? > moze sie pobawie i sie sprobuje dowiedziec, chociaz troche sie teraz > boje. dmuchac na zimne? no i te 17 lat roznicy :) > Ja sie temu facetowi nie dziwię! Może nie miał powodzenia u atrakcyjnych i inteligentnych kobiet a z byle czym nie chce się wiązac! I podobnie jak ja woli byc sam! > Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: 45-letni kawaler 19.06.09, 16:57 ok, ale dlaczego mialby nie miec powodzenia u atrakcyjnych i inteligentnych kobiet? ja np jestem inteligentna i atrakcyjna i mnie sie on bardzo podoba, jak na razie. no ale fakt, ze ja mam bardzo zryte pod sufitem:) Odpowiedz Link Zgłoś
shao.khan Re: 45-letni kawaler 23.06.09, 11:40 asqe napisała: > > przystojny,zabawny, inteligentny sie wydaje :) > kolejny piotrus pan czy o co chodzi? > moze sie pobawie i sie sprobuje dowiedziec, chociaz troche sie teraz > boje. dmuchac na zimne? no i te 17 lat roznicy :) Jesteś od niego starsza 17 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
l.69.ll Re: 45-letni kawaler 23.06.09, 12:46 Uwazaj zeby on sie toba nie zabawił bo wtedy bedziesz plakać i skarżyć sie po kolezankach jaki to okrutny on jest Taki facet ma swoj rozum i byle czego na droge zyciowa nie wybierze ,jedynie po to zeby suie zabawić na jedna moze dwie noce Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: 45-letni kawaler 23.06.09, 13:40 poniewaz to jest pierwszy mezczyzna, ktory mi sie spodobal, i to bardzo, od dluzszego czasu i w dodatku jest ode mnie sporo starszy, troche sie boje. i przez "pobawienie sie" mialam na mysli po prostu lepsze poznanie zanim sie ewentualnie zaangazuje, bo druga opcja to zerwanie kontaktu. maialm juz do czynienia z klasycznym piotrusiem panem, tez po czterdziestce, z ktorym przez rok bylo cudownie a przez kolejny nie mogl sie zdecydowac, czego wlasciwie chce i nie chcialabym tego doswiadczenia powtorzyc. Odpowiedz Link Zgłoś