Gość: nauk_owiec IP: *.northship.com.pl 14.07.09, 15:08 Kasa gwarantuje lepsze i dłuższe życie (i przy okazji młode żony) - banalna prawda... Ale ze wszystkiego mozna zrobić"naukowe odkrycie" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregsmile Re: Chcesz żyć, żyj z młodą kobietą 14.07.09, 15:40 terapeutą nie jestem, ale do młodszej żony chce się wchodzić do łóźka :) Odpowiedz Link Zgłoś
pensioner63 Re: Chcesz żyć, żyj z młodą kobietą 14.07.09, 15:44 Znów autor nie rozróżnia korelacji od przyczynowości. Badania naukowe wykazały, że starsi mężczyźni mają młodsze żony. Po prostu zdrowi mężczyźni, którzy żyją długo żenią się kolejny raz z coraz to młodszymi kobietami. Można zobaczyć również, że ci mężczyźni z młodymi żonami są zwykle bogaci. Nie wynika z tego, że młoda żona zapewnia bogactwo staremu mężczyźnie. Tylko są kobiety co szukają łatwego życia z bogatym starszym mężczyzną. Trochę zdrowego rozsądku przydałoby się ludziom interpretującym wyniki badań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Chcesz żyć, żyj z młodą kobietą IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.09, 15:53 Przecież ten w białym kapeluszu to Nelly Rokita ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Chcesz żyć, żyj z młodą kobietą IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.09, 16:01 Ale pierdoły. Młodsza żona gwarantuje szybki zawał. Ona ma duże potrzeby seksualne a on zażywa wiagrę albo inne wynalazki, bo mu już nie staje a nie chce mieć rogów. Zresztą bez wiagry serce starszego mężczyzny tez gorzej znosi każdy wysiłek. Wszystko to jest prostą droga do wczesniejszej śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suka Re: Chcesz żyć, żyj z młodą kobietą IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.09, 16:08 ja poluję na bogatego starszego faceta bo liczę że dostanę spadek po jego śmierci - oby jak najszybciej, a jak się będzie spóźniał, to mu pomoge umrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Chcesz żyć, żyj z młodą kobietą IP: *.olsztyn.mm.pl 14.07.09, 16:09 Andy, pozwolisz ze sie nie zgodze z Twoja teoria Młodsza żona wsiada w otwartego mercedesa którego dostała od swojego bogatego starszego męża i jedzie się pierdo..lić z facetami bardziej dopasowanymi wiekowo a po powrocie mężowi doopu nie daje pod pozorem bolącej glowy - jedyną korzyścią z takiego małżeństwa dla starucha jest fakt, że może się młodą doopą pochwalić - bo znajomi też już swoje wymienili na nowsze:) jednym slowem - korzyści obopólne, co do wniosków z badań to przychylam się do przedmówców - biedaki się nie żenią z 2 razy młodszymi doopami przecież:) a pieniążek potrafi życie przedłużyć - są oczywiście wyjątki ale my przecież mówimy tu o statystyce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Chcesz żyć, żyj z młodą kobietą IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.09, 16:14 Jak ma takie hobby że lubi sobie popatrzec i sie pokazać z własną, dobrze opłacana dziwką, która daje d. na mieście, to w sumie jego sprawa, ale chyba mało jest takich łosi. No to polujcie, sprzedajne panienki, polujcie, może złapiecie starego osła i uda się wam go doić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mel Re: Chcesz żyć, żyj z młodą kobietą IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.09, 16:22 Statystyki to można sobie o kant wiadomo czego roztrzasnąć. Ja też mogę sobie wymyslić dowolne statystyki, napisac o tym artykuł i wmawiac ludziom co dla mnie jest wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młodsza o 20 lat Re: Chcesz żyć, żyj z młodą kobietą IP: *.au.poznan.pl 14.07.09, 17:31 żeby mieć młodszą żonę, trzeba być "młodym fizycznie i psychicznie". A taki dłużej żyje. Na starego zgreda zadna się nie rzuci (chyba że na kasę). Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Re: Chcesz żyć, żyj z młodą kobietą 14.07.09, 17:38 Muszę rozczarować zazdrosnych biednych co powyżej pisza, że gdy bogaty stary ożeni się z młodą to ona będzie go zdradzać. Statystyki mówią, że żony biednych częściej zdradzają swoich mężów, bo lekceważą ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacuś Re: Chcesz żyć, żyj z młodą kobietą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 17:53 Ponadto nie od dziś wiadomo, że pieniądze dają władzę, a władza i pieniądze - to dwa najlepsze afrodyzjaki :))) Kobiety na to lecą, bo taka ich natura, nawet jeżeli nie będą chciały się do tego przyznać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacuś Re: Chcesz żyć, żyj z młodą kobietą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 17:54 A jeszcze kasa daje poczucie bezpieczeństwa, a to jest cholernie ważne dla kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata-Dyrektor Re: Chcesz żyć, żyj z młodą kobietą IP: *.aster.pl 14.07.09, 18:11 Nie odstępuj Jareczku, ośmiel duszę moję, Ja nie PiS-u, lecz ciebie utracić się boję, Jeżeli trzeba umrzeć, umrę niezachwiała, Lecz pozwól, bym na twoich rękach umierała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AI Re: Chcesz żyć, żyj z młodą kobietą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 18:22 pensioner63 ma rację. Naukowcy przebadali rozmiary spodni noszone przez Duńczykówi i doszli do wniosku, że od noszenia szerokich spodni się tyje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dd Re: Chcesz żyć, żyj z młodą kobietą IP: *.dsl.teksavvy.com 14.07.09, 22:37 PHi, nic nowego, tu ciekawsza opinia: boldandbeautiful.blox.pl/2009/06/Mlodsze-kobiety-sa-dobre-dla-twego-zdrowia.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Chcesz żyć, żyj z młodą kobietą IP: *.moebius.pl 14.07.09, 22:58 czyżby to Rod Steward? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Chcesz żyć, żyj z młodą kobietą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 08:20 Publikowanie wyników przemyśleń kretynek i kretynów (mamy równouprawnienie) świadczy także o publikującym. To tak jak z rozwiązaniem zagadki: czemu kobiety żyją dłużej od mężczyzn? Odpowiedź: bo nie mają żon. Choć to kawał, a nie wynik prac naukowych, jest w nim więcej prawdy, niż w tych badaniach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Chcesz żyć, żyj z młodą kobietą IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.09, 08:51 Do młodszej zony chce sie wchodzic do łożka....hehe...ze starym wackiem! fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Chcesz żyć, żyj z młodą kobietą 15.07.09, 09:28 Moim zdaniem jest to "dobor naturalny" związany głównie z grubością portfela, chociaż Fredro kiedyś pisał: Nie martw się dziewczyno że ma głowa siwa Bo pod starym dębem tęgi korzeń bywa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Chcesz żyć, żyj z młodą kobietą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 11:37 Znam kilka par z różnicą wieku 25-30 lat, ale w żadnej nie można mówić nawet o zbliżonym statusie majątkowo-społecznym. Innymi słowy, jeżeli zamożny 50-latek wiąże się z 25-letnią dziewczyną, to nie jest to córka jego równie zamożnego kolegi, ale dziewczę z prowincji, które rozpaczliwie chce się zahaczyć w stolicy po studiach, a rodzice jej mieszkania nie kupią, bo ich nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: Chcesz żyć, żyj z młodą kobietą IP: 78.133.245.* 15.07.09, 13:55 15 lat młodsza? Raczej moj prokurator sie na to nie zgodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Chcesz żyć, żyj z młodą kobietą IP: *.146.101.76.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.11.09, 09:26 Niestety przy starszej kobiecie od siebie odchodzi ochota na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chcesz żyć, żyj z młodą kobietą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 18:40 a robili badania dla kobiet.... założę się , że seksiści zapomnieli , mnie wystarczy 20 lat różnicy; mam partnerów o 20 - 23 lata młodszych ode mnie , ale oni nic o tym nie wiedzą , myślą że mam 15 lat mniej , hahaha , tak im się podobam , że z tych 20 lat różnicy robi się najwyżej 5 , seks z młodszymi wpływa baaaaaardzo dodatnio na moje zdrowie i wygląd , pozdrawiam hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś