Gość: Jan IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.10, 16:30 www.ostrowiectv.pl/index.php?tv=video&id=366&kat_id=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Re: Źli sąsiedzi Prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.10, 17:01 u mnie jest to samo.. Wjechał pług w uliczkę, ale do mojego domu już nie dojechał, bo sąsiad, który należy do innej ulicy, zaparkował sobie akurat na mojej ulicy. Następnym razem, gdy jego samochód będzie znów stał jak wjedzie pług, pójde do niego z łopatą i każe mu samemu odśnieżyć pod moim domem. Odpowiedz Link Zgłoś
temponick Re: Źli sąsiedzi Prezydenta 07.01.10, 17:56 Wystarczy tylko wprowadzić zarządzenie, że blokowanie drogi w przypadku odśnieżania będzie karane mandatem. Proste jak drut a efekt będzie gwarantowany. Życzę panu Prezydentowi aby go nie opuszczał dobry humor a miasto było czyściejsze w Nowym Roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlo Re: Źli sąsiedzi Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 10:27 znajomy miał takiego jak piszesz sąsiada, poszedł raz do niego i powiedział że widział gdzieś takie fajne auto z nieżle zjechanym przez ptaki dachem i obsrane przez nie całe, a to dlatego, że ktoś na nie na dach i maskę wysypał mokrą jakąś karmę dla ptaków. Ptaszyska się głodomory z okolicy zleciały i każde chciało na max wydziobać co na aucie było. To i wydziobały - do gołej blachy :). - i że co on na to :) No nie przecież że by grozić, czy coś, sąsiedzi przecież, ale że tak życzliwie przecież dzieli się obserwacją, że auta szkoda... Koleś zrozumiał aluzję i auta już tam nie parkował. Może i Ty masz inteligentego jednak sąsiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sąsiad Re: Źli sąsiedzi Prezydenta IP: 194.181.136.* 08.01.10, 12:43 Witam Szanowny Panie Prezydencie trochę panu nie poszła ta wypowiedz bo sam Pan sobie strzelił w kolano. To najczęściej Pańskie samochody stoją przed bramą i to właśnie one tarasują przejazd nie tylko większym pojazdom jak pługi, ale nawet samochody osobowe mają problem się przecisnąć zwłaszcza teraz, gdy jest śnieg i droga jest zwężona. Więc zanim zacznie Pan oczerniać i obwiniać innych (sąsiadów) między innymi za to, że nie ma przejazdu niech Pan sobie przypomni, gdzie Pan parkuje swoje samochody? Ja przypomnę, że to u Pana nie ma zrobionej zatoczki, w której można by swobodnie parkować więc siłą rzeczy to Pańskie samochody stoją ciągle na drodze i tarasują lub utrudniają przejazd. Inni sąsiedzi jakoś potrafią tak ustawić auto by był przejazd, zwłaszcza teraz gdy jest dużo śniegu (odśnieżą nie tylko miejsce gdzie stoją ich auta ale i zadbają o przejazd) lub po prostu parkują na podjazdach za bramą. Dodatkowo zwrócę uwagę, że po roztopach przyjdzie wiosna radze wtedy spojrzeć w lusterko to zobaczy Pan jaki tuman kurzu zostaje za Panem, który utrudnia życie jakże złym sąsiadom. I proszę nie mieć pretensji- to tylko głos sąsiadów tylko tyle, że tak jak Pański na forum całego miasta. Na przyszłość zalecam rozmowę z sąsiadami a nie przed kamerą może dowie się Pan wtedy coś o swoich błędach!!! pozdrawiamy Sąsiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Źli sąsiedzi Prezydenta IP: 87.205.147.* 08.01.10, 18:05 O kurde czko się człowiek nie dowie. Mam pytanie, czy po wyborach będzie równie duży kurz? Odpowiedz Link Zgłoś
tdx Re: Źli sąsiedzi Prezydenta 22.01.10, 18:56 Az mnie kusi zeby pojsc pod lasek z lustrzanka i pyknac pare fotek idealnego parkowania wodza i dolinkowac pod forum UM ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiniu Re: Źli sąsiedzi Prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.10, 22:43 "Jak Państwo zauważyli mamy zimę: Geniusz !!!Sam pacanie stajesz na środku, bo zatoczki nie masz. Zajmij się lepiej córką i tym co się stało z pobitym na śmierć chłopakiem podczas Dni Ostrowca !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Źli sąsiedzi Prezydenta IP: 66.230.230.* 08.01.10, 23:37 Panie Jarku szkoda mi Pana. Jest Pan żenujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Źli sąsiedzi Prezydenta IP: 77.255.241.* 09.01.10, 09:43 Proponuje zrobic mała rewolucje na tej ulicy:)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Źli sąsiedzi Prezydenta IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 10.01.10, 00:14 Panie Prezydencie proponuję aby ich pan wysiedlił np.na Madagaskar, a sama chętnie do nich dołączę i pewnie większość mieszkańców naszego miasta również, a Pan pozbędzie się niepokornych. Zostawić tylko kilku ludzi ze swojej sitwy i będzie Pan miał spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baw mnie Re: Źli sąsiedzi Prezydenta IP: 194.181.136.* 10.01.10, 00:42 hahaahha pisze koles to amo w pięcu postach komunistyczna propaganda, czyli jak zdyskredytować wroga:P oj Boże, nie daj ,zeby tacy ludzie rzadzili Polską niedaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Źli sąsiedzi Prezydenta IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 10.01.10, 09:26 władza jest jak Media-Markt...."nie dla idiotów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Źli sąsiedzi Prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.10, 10:25 Mocno powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Źli sąsiedzi Prezydenta 10.01.10, 20:14 Pan Prezydent chciał być zabawny a wyszło jak zwykle żałośnie, poza tym w pewnych momentach swojej wypowiedzi za przeproszeniem "pieprzy głupoty" Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Źli sąsiedzi Prezydenta 10.01.10, 21:13 U niego to normalne. Miałby chłop jaja i raz w ciągu tej kadencji tak jak mu to już mówiłem, powiedzieć prawdę, przyznać się do błędu. Całkowicie zmienił był o nim zdanie i nawet bym się nie czepiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gloos Re: Źli sąsiedzi Prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.10, 15:30 Uwaga idą mrozy wiec może byc ciekawie u prezia.Odsnieża sąsiedzi ale co na mróz poradzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: Źli sąsiedzi Prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.10, 20:17 Na kompleksy nie ma rady. Pan prezydent sądzi, że jest najlepszy i nie znosi krytyki. A jest jaki jest - każdy widzi i popełnia mnóstwo błędów co widać. Męczy się człowiek na tym stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Źli sąsiedzi Prezydenta 22.01.10, 20:23 Nie sądziłem, że tak dużo ludzi Go nie lubi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicek Re: Źli sąsiedzi Prezydenta IP: 80.48.35.* 23.01.10, 06:54 Unhollyseth ! Jak ten Fu-Jarek ma być odpowiedzialnym prezydentem miasta,gdy - jak sam przekonujesz do bólu wszystkich na tym forum - facet dorasta do 6 roku życia, a potem tylko rośnie ? A propos - czy Fu-Jarek ma jeszcze dziadka ? Czy może spokojnie umarł już we śnie, przy totalnych wrzaskach pasażerów jeg auta od Ostrowca po Baćkowice i Kostomłoty, co udziło u Ciebie uzasadnioną zazdość ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokalny Re: Źli sąsiedzi Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.10, 08:30 proponuję zapoznać się z pojęciem "trollowanie" i może trochę to przemyśleć ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Źli sąsiedzi Prezydenta IP: 77.255.62.* 23.01.10, 08:44 Brawo Wicek!a już myślałem ze zamarzłeś i plemię naczelnych będzie się rozgrzewać postami do bicia rekordów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicek Re: Źli sąsiedzi Prezydenta IP: 80.48.35.* 23.01.10, 11:36 Lokalny ! To nie ja jestem specem od trollowania - ja ich zwalczam, wytykając bezsensowne powtarzanie historyjek o umierających dziadkach, pasażerach, tudzież dorastaniu. Moim skromnym zdaniem forum powinno być miejscem wymiany poglądów, a nie pieprzeniem wkoło Macieju jakichś pseudomądrości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Źli sąsiedzi Prezydenta IP: *.blokowe.pl 23.01.10, 11:40 Sygnaturka (w skrócie "sig") to w Usenecie rodzaj podpisu umieszczonego na końcu wiadomości i oddzielonego od jej treści za pomocą delimitera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Re: Źli sąsiedzi Prezydenta IP: 80.50.238.* 03.02.10, 16:19 ale wszystkie te sygnaturki, avatary i inne badziewia tylko niepotrzebny ruch w sieci robią. Zapiszcie się na Facebooka albo innego Badziewiebooka dla lamusów i tam się pouczajcie nawzajem. Forum jest dla konkretnych informacji lokalnych a nie do pouczania i mądrkowania. Jak macie tyle wolnego czasu, wy Lachieny, Unholy-cośtam i innej maści trolle to zróbcie coś naprawdę pożytecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Źli sąsiedzi Prezydenta 03.02.10, 17:34 A jakich to konkretnych informacji Ty udzielasz i przekazujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Lachien 03.02.10, 18:06 Widzisz jesteś trollem. Nigdy nic nie wymyśliłeś, nigdy nie wyszedłeś z żadną propozycją. jedne co to dogryzasz innym. Wstydź się....powiadam WSTYDŹ SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
tdx Re: Źli sąsiedzi Prezydenta 23.01.10, 11:50 Gość portalu: wicek napisał(a): > Lokalny ! To nie ja jestem specem od trollowania - ja ich zwalczam, > wytykając bezsensowne powtarzanie historyjek o umierających > dziadkach, pasażerach, tudzież dorastaniu. Moim skromnym zdaniem > forum powinno być miejscem wymiany poglądów, a nie pieprzeniem wkoło > Macieju jakichś pseudomądrości. Kolega chyba ma internety od niedawna :] pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokalny Re: Źli sąsiedzi Prezydenta IP: 87.205.145.* 23.01.10, 12:36 więc zrób sobie stopkę np: "Unholly ma głupią stopkę " czy coś w tym rodzaju, a do wątków na forum odnoś się merytorycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tdx Re: Źli sąsiedzi Prezydenta 27.01.10, 12:38 Gość portalu: lokalny napisał(a): > więc zrób sobie stopkę np: "Unholly ma głupią stopkę " czy coś w tym > rodzaju, a do wątków na forum odnoś się merytorycznie. netykieta.prv.pl/ - przeczytaj, a jak nie zrozumiesz zrob to jeszcze raz. Wystarczajaco merytorycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokalny Re: Źli sąsiedzi Prezydenta IP: 87.205.145.* 27.01.10, 21:17 sam sobie lepiej poczytaj ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Źli sąsiedzi Prezydenta IP: 81.219.49.* 26.01.10, 22:35 ponieważ jesteś kiepskim obserwatorem i masz swoje z góry słuszne poglądy na wiele spraw, nawet jeśli się mylisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Źli sąsiedzi Prezydenta 26.01.10, 22:45 A od jutra nauczę Ci co to ironia i sarkazm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicek Re: Źli sąsiedzi Prezydenta IP: 80.48.35.* 27.01.10, 21:14 Unhollyseth ! Jak ty możesz czegokolwiek nauczyć, skoro dorastałeś tylko do 6 roku życia ? I czego chcesz nauczyć - kosi, kosi łapci ? Odpowiedz Link Zgłoś