Gość: kierowca IP: 78.155.124.* 06.03.10, 13:46 Coraz częściej widać suszarkę na starej dziewiątce (Sienkiewicza). Po mieście lubi też pojeździć nasza Vectra. A powiat postawi fotoradar na Jana Pawla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kemotost Re: Suszą 06.03.10, 14:30 I dobrze, ze suszą. Może troszeczkę ludzie zwolnią i zaczną normalnie jeździć. Fakt, że ograniczanie na wszystkich większych ulicach prędkości do 40 jest wkurzające, ale bardziej mnie wkurzają ludzie wjeżdżający w wiraże na JPII z prędkościami 80-90 KM/h. Nawet jeśli taki nie wyleci na przeciwny pas, to jest spora szansa, że przetrze bok prawidłowo jadących. albo ubije kogoś na pasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Suszą IP: 78.155.124.* 06.03.10, 14:32 ale 70 z górki na Sienkiewce to chyba nie taki straszny grzech? 100 zł Odpowiedz Link Zgłoś
kemotost Re: Suszą 06.03.10, 14:45 Niby nie straszny, ale jednak, są tam boczne uliczki wjazdowe, z których w każdej chwili ktoś się może włączać do ruchu. Chodnik też nie jest zabezpieczony, więc w każdej chwili można mieć na ulicy np, dziecko. Kiedyś wyjeżdżałem z Koloni na Sienkiewkę, i cudem uniknąłem staranowania, przez pędzący samochód. Tam są takie miejsca, że włącza się do ruchu "na czuja", więc przestrzeganie ograniczeń prędkości jest wskazane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mio Re: Suszą IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 07.03.10, 17:09 Niech suszą, powodzi niebędzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś