Gość: zenek IP: 95.108.69.* 31.08.10, 16:20 Tylko się cieszyć, światowe PKB odczuje w sposób mierzalny wzrost produktywności pracowników przez te kilka godzin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mods Re: Awaria Facebooka. Miliony internautów i probl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.10, 16:23 Straszne!!! Nie wejdę na facebooka, nie zobacze dzisiaj zdjęć swoich znaomych, które wczoraj oglądałem, nie odczytam wiadomości od nich. Koniec świata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Awaria Facebooka. Miliony internautów i problem... IP: *.wejherowo.vectranet.pl 31.08.10, 16:23 g. prawda, caly dzien mialem odpalonego w jednej z zakladek i nic sie zlego nie dzialo, nawet mnie nie wylogowalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Awaria Facebooka. Miliony internautów i problem... IP: *.touk.pl 31.08.10, 16:35 "Facebook miał problem. I to ogólnoświatowy" Acha, czyli mogą być też lokalne problemy z logowaniem? Czyli autor korzysta tylko z aplikacji typu 'gruby klient'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip hip Re: Awaria Facebooka. Miliony internautów i probl IP: *.xdsl.centertel.pl 31.08.10, 16:38 Moja propozycja dla wszystkich(używających Window'a) - w pliku host dodać na końcu linię # 127.0.0.1 facebook.com Prawie kazda strona ktora się wczytuje łączy sie z tym g*wnem generując niepotrzebny transfer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pewex Awaria Facebooka. Miliony internautów i problem... IP: *.chello.pl 31.08.10, 16:47 Fejsbuk, tłiter słiter i inne społecznościowe bzdety. Jest coś takiego jak prawdziwe życie, prawdziwi znajomy, prawdziwa rozmowa. Trzęsie mnie na widok tych wszystkich społecznościówek. Jak kogoś znam to nie potrzeuje fejsbuka. A jak z kimś się kontakt urwał to znaczy że nie był on aż tak bliski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Awaria Facebooka. Miliony internautów i problem... IP: *.multimo.pl 31.08.10, 17:39 Jak tu żyć bez fiutbooka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z ukosa A mnie to zwisa. Nie biore udzialu w tym balaganie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.08.10, 18:50 Odpowiedz Link Zgłoś